Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Ακριβώς...αναρωτιούνται αλλά δεν κοιτάνε να κάνουν κάτι παραπάνω γι'αυτό.. δεν λεμε να μας τα κάνουν δώρο αλλά ένα μεγαλύτερο ποσό σαν επιδομα μπροστά σε αυτά που δίνουμε θα ήταν πιο αξιοπρεπές!!!

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Ninamc την ίδια λέμε όλες,βγαίνει από πολλές εταιρίες με άλλο όνομα,όταν την πήρα εγώ δεν ήταν τόσο δημοφιλής! Κορίτσια φοβερή κ γερή! Πάρτε τη απλά! Την έχω σε 1 γαλάζιο γκρι αλλά οι συνδυασμοί που έχουν βγει τώρα είναι υπέροχοι...ζηλεύω...

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Τα πολυκαταστήματα πάνε Ιούνιο!!! Θα ψωνίσουμε λίγο ακόμα από Ίντερνετ μου φαίνεται.... επίσης σκέφτομαι ότι ας πούμε οι μανάδες μας πως ψώνιζαν; Δεν υπήρχαν τόσα πράγματα ούτε τόσα ρούχα. Πήγαιναν σε ένα μαγαζί κ έπαιρναν, εμείς τα ξεσκονίζουμε στο Ίντερνετ όλα!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα πολυκαταστήματα πάνε Ιούνιο!!! Θα ψωνίσουμε λίγο ακόμα από Ίντερνετ μου φαίνεται.... επίσης σκέφτομαι ότι ας πούμε οι μανάδες μας πως ψώνιζαν; Δεν υπήρχαν τόσα πράγματα ούτε τόσα ρούχα. Πήγαιναν σε ένα μαγαζί κ έπαιρναν, εμείς τα ξεσκονίζουμε στο Ίντερνετ όλα!

Τότε βέβαια είχαν κι άλλη οικονομική άνεση! Και ρούχα υπήρχαν πολλά ! Κ ήταν κ πιο ακριβά!! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Μα εχουμε 6 δοντακια μονο.

Δν περιμενα οτι θα τα μασαει ετσι.

Καναμε μιση ωρα μα ηταν τελειο!

Εσεις τι κανετε?

Μπράβο κοριτσάκι μου,είδες που εχθές στο λέγαμε κ τσουπ να τος σήμερα ο μάγκας!! 

Άρα,ηθικό δίδαγμα,δε θα χανόμαστε ειδικά στα δύσκολα από τη γουρλο ομάδα,θα λέμε το πόνο της κ με τα θετικά σχόλια των κορίτσιων μας φεύγει κάθε κακό :)

Αχχχ hnm τόσο καλές προσφορές μα γμτ στο ίντερνετ δε προλαβαίνω τπτ..ότι έχει ή καλή προσφορά ή ωραίο σχέδιο(γτ ξέρεις τα πιο πολλά είναι μονόχρωμα,σε ρουχαλακια μωρών μιλάω πάντα!)τα έχουν εξαντλήσει!! 

@Jasmine@ μου τελείωσα φυσικοθεραπεία κ εκανα δύο χρόνια communication & management μιας κ εν τέλη ασχολήθηκα με την επιχείρηση του άντρα μου..αλλαααα δε φταινε αυτά καλή μου καταυλακιοτισσα!! Τα άστρα φταίνε!! Μάλιστα τα άστρα!! Ο Δίδυμος με τον Σκορπιό παιδάκι μου με έχουν γαλουχήσει έτσι :D 

Θυμιστε μου λίγο κ εσείς αν θέλετε τις δουλειές σας..νομίζω η @EugenJen κάτι με λογιστικά ? @Anastasia05 καθηγήτρια σε φροντιστήριο? @marianna1986 δασκάλα? Μέχρι εκεί ψιλό θυμάμαι ο,τι έχετε αναφέρει..

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια σήμερα πήγα στον φούρνο μετά από 1,5 μηνα σχεδον και ενιωσα σαν να κανω shopping therapy, ηθελα να παρω ως κ τις καραμέλες έτσι για να πάρω...καταναλωτικά όντα!!!

Χαχαχαχχα! Εγώ δεν παω γιατί μου μυρίζουν όλα κ τα θέλω!!!!

Just now, Renez είπε:

Μπράβο κοριτσάκι μου,είδες που εχθές στο λέγαμε κ τσουπ να τος σήμερα ο μάγκας!! 

Άρα,ηθικό δίδαγμα,δε θα χανόμαστε ειδικά στα δύσκολα από τη γουρλο ομάδα,θα λέμε το πόνο της κ με τα θετικά σχόλια των κορίτσιων μας φεύγει κάθε κακό :)

Αχχχ hnm τόσο καλές προσφορές μα γμτ στο ίντερνετ δε προλαβαίνω τπτ..ότι έχει ή καλή προσφορά ή ωραίο σχέδιο(γτ ξέρεις τα πιο πολλά είναι μονόχρωμα,σε ρουχαλακια μωρών μιλάω πάντα!)τα έχουν εξαντλήσει!! 

@Jasmine@ μου τελείωσα φυσικοθεραπεία κ εκανα δύο χρόνια communication & management μιας κ εν τέλη ασχολήθηκα με την επιχείρηση του άντρα μου..αλλαααα δε φταινε αυτά καλή μου καταυλακιοτισσα!! Τα άστρα φταίνε!! Μάλιστα τα άστρα!! Ο Δίδυμος με τον Σκορπιό παιδάκι μου με έχουν γαλουχήσει έτσι :D 

Θυμιστε μου λίγο κ εσείς αν θέλετε τις δουλειές σας..νομίζω η @EugenJen κάτι με λογιστικά ? @Anastasia05 καθηγήτρια σε φροντιστήριο? @marianna1986 δασκάλα? Μέχρι εκεί ψιλό θυμάμαι ο,τι έχετε αναφέρει..

Που τελείωσες φυσικοθεραπεία;;;; Κ εγώ ρε γαμωτο h n m δεν προλαβαίνω! Επίσης δεν έχουμε μιλήσει για απορρυπαντικό βρεφικών ρούχων!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

H&m στη πρώτη παραγγελία έχετε έκπτωση!!! Έχει καλές τιμές σε συγκεκριμένα κομμάτια όλο τον χρόνο!! Κάνε ένα ψάξιμο, βάλε ότι θες στα αγαπημένα κ να μπαίνεις να τσεκαρεις .

Εγώ είμαι νοσηλεύτρια με μεταπτυχιακό στην πληροφορική υγειας! Προς το παρόν δε πάω  στην δουλειά αλλά θα επιστρέψω,ελπίζω σύντομα!!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Που τελείωσες φυσικοθεραπεία;;;; Κ εγώ ρε γαμωτο h n m δεν προλαβαίνω! Επίσης δεν έχουμε μιλήσει για απορρυπαντικό βρεφικών ρούχων!

Στην Αθήνα στο ΙΕΚ Σβιε..

Κ εσύ φυσικοθεραπευυτρια είσαι?

Just now, Anastasia05 είπε:

H&m στη πρώτη παραγγελία έχετε έκπτωση!!! Έχει καλές τιμές σε συγκεκριμένα κομμάτια όλο τον χρόνο!! Κάνε ένα ψάξιμο, βάλε ότι θες στα αγαπημένα κ να μπαίνεις να τσεκαρεις .

Εγώ είμαι νοσηλεύτρια με μεταπτυχιακό στην πληροφορική υγειας! Προς το παρόν δε πάω  στην δουλειά αλλά θα επιστρέψω,ελπίζω σύντομα!!

Ααααα σε μπερδεψα με άλλη :P

Καλύτερα που δε πας τώρα που είσαι έγκυος μωρεεε!! Σε νοσοκομείο δουλεύεις?

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναιιιιι!!! Αλλά έχω τελειώσει ατει, άσχετη δουλειά κάνω βέβαια είμαι στις τηλεπικοινωνίες! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πήρα ένα κουλούρι ολικής με γέμιση ανθότυρο κ 1 χυμό, νιώθω πολύ μεγάλο καμάρι γι αυτό τα λέω! Την έκανα  τη γουρουνια αλλά κομψή!

Απορρυπαντικό εγώ δεν πήρα frezyderm  που ήθελα κ έβαλα planet baby κ αυτό χρησιμοποιώ ακόμα κ σε μαλακτικό. Δοκίμασα αρκαδι αλλά το θες κ να μυρίζει λιγάκι μπεμπέ κι αυτό δε...,πήρα και προωδερμ οκ καλό. Με τα μαλακτικό εγώ είχα θέμα...Δν το πολυπαω γενικα,το βάζω με μέτρο,όποτε στο παιδί έβαζα λευκό ξύδι στην αρχή!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι @Renez δασκάλα είμαι βασικά είμαι μουσικός σε πρωτοβάθμια κυρίως. Έχω τελειώσει στη φιλοσοφική Αθήνας!

Για απορρυπαντικό ρούχων είχα πρωτοπαρει το proderm κ μετά δοκίμασα κ άλλα. Μου άρεσε και το planet baby. Μαζί με το προδερμ έχουν την καλύτερη μυρωδιά για μένα.

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Christinα είπε:

Πήρα ένα κουλούρι ολικής με γέμιση ανθότυρο κ 1 χυμό, νιώθω πολύ μεγάλο καμάρι γι αυτό τα λέω! Την έκανα  τη γουρουνια αλλά κομψή!

Απορρυπαντικό εγώ δεν πήρα frezyderm  που ήθελα κ έβαλα planet baby κ αυτό χρησιμοποιώ ακόμα κ σε μαλακτικό. Δοκίμασα αρκαδι αλλά το θες κ να μυρίζει λιγάκι μπεμπέ κι αυτό δε...,πήρα και προτέρων οκ καλό. Με τα μαλακτικό εγώ είχα θέμα...Δν το πολυπαω γενικα,το βάζω με μέτρο,όποτε στο παιδί έβαζα λευκό ξύδι στην αρχή!

Καλε σιγά τη γουρούνια.... 

ε το θες να μυρίζει λίγο μπεμπακι είναι η αλήθεια! Θα πάω σουπερ κ θα μυρίζω τα παιδικά μαλακτικά!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Ααααα σε μπερδεψα με άλλη :P

Καλύτερα που δε πας τώρα που είσαι έγκυος μωρεεε!! Σε νοσοκομείο δουλεύεις?

Ναι είμαι με σύμβαση στο γενικό Νοσοκομείο . Δεν φαντάζεσαι πόσο θέλω να πάω όμως!! Μ αρέσει η δουλειά κ με το παιδί δεν έχω δουλέψει πολυυυυ καιρό και μου εχει λείψει πολύ!!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...