Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Θελω να ανοιξω ασχετο θεμα με τα προηγουμενα μα σχετικο με τις αγορες.

Υπαρχει καμια που να χει παρει backpack για να χει τα του μωρου στις εξοδους?

Ψαχνω να παρω κατι γιατι τωρα με τα 2 θα γινεται χαμος.

Οποια ξερει κατι ας μ πει.

Δν θελω κατι αλλο, backpack και να ναι ποιοτικο παρακαλω

Ευχαριστω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ παρηγγειλα τη mustela 123 κάπως έτσι λέγεται, μου την πρότειναν κ αυτή! Η sudocream είναι πολύ βαριά ρε παιδιά....

Η sudocream είναι όντως πολύ βαριά κ τη χρησιμοποιούμε μόνο στην ανάγκη! Γενικά, εγώ δεν έβαζα κρέμα σε κάθε αλλαγή Πάνας που λένε πολλοί.. η παιδίατρος μου είχε πει μόνο όταν χρειάζεται. Ο δικός μου βέβαια δεν είχε κ θέμα με συγκαματα.. Σπάνια χρησιμοποιούσα.. Είχα πάρει ένα σωρό, μου έφεραν κιόλας κ έτσι τις έχω κ στέκονται!

Just now, Ninamc είπε:

Αχ ποσο χαιρομαι που πιανουν τοπο τα οσα συζηταμε!

Βρε @EugenJen @Anastasia05

@Annou @Jasmine @Mariamaraki @Renez 

Αν δν ειναι χαρουμενη η μαμα, τι να το κανει το θηλαστρο? Τν θηλασμο? Τη κουραση που θα χει?

Καλος ο θηλασμος μα φοβερη και η φορμουλα.

Οταν ηταν της μοδας η φορμουλα τοτε ηταν αχρηστος ο θηλασμος.

Τωρα ειναι το αντιστροφο.

Ε καθιστε λιγο και σκεφτειτε!

Το αν πεθαινει μια μανα για το παιδι της στην κυριολεξια, το μετραμε με το αν εκανε φ.τ η κ.τ. στον τοκετο και αν το θηλασε η εδωσε ξενο?

Τοτε να αρχισουμε να το μετραμε και με το αν δινει η οχι αλατι η ζαχαρη στο παιδι της!

Ελεος! Τι ειμαστε εμεις να κρινουμε?

Θεος?

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. 

Κοιταξτε τι θα σας βολεψει και μην μπαινετε σε τετοιες ομαδες, ο παιδιατρος θα σας κατευθυνει, οχι η καθε ασχετη/σχετικη, κι αν σας πουν να πατε να πηδηξετε απο το παραθυρο θα το κανατε?

Ε οχι.

Ετσι ειναι ολα τα της μητροτητας. Πολλα πολλα, παρα πολλα θα ακουσετε και λιγα θα ακολουθησετε.

Εγω ευχομαι ενα να στε γερες κ εσεις κ οι οικογενειες σας να τα καμαρωσετε, κι ας κανετε λαθη ,κι ας κανω λαθη.

Εμεις ξερουμε τι και πως θα πραξουμε!

Ευχαριστηθειτε το!

Δεν τα λεω με επιθετικο τροπο μα θελω να πω, που θα φερουμε τα παιδια μας οταν φανατιζονται ανθρωποι για το στηθος της αλληνης.

Ελεος χαχαχαχαχαχα

Βαλε κοριτσι μ, εμεις μ αυτην σωθηκαμε. Ασε ειναι φοβερη! Αρκει να μη βζς πολυ ποσοτητα, εμας η φρεζυντερμ του εκανε συγκαμα. 

@Renez @Christinα @Anastasia05 @Jasmine@ @Hope89 @marianna1986

Τελικα φαγαμε σημερα νοστιμα φγτα. Χαχα

1 μπιφτεκι, 1 ψητη πατατα,λιγη ντοματα σαλατα κ μισο μπολ φακες

Ολα κομματακια με πιρουνι. Και ολο χαρα κ τραγουδι χωρις καραγκιοζιλικια.

Ειμαστε μεξικανικο παλι

Χαχαχαχαχα

Άντε, τέλεια! Είδες τελικά;; Είχε βαρεθεί το παιδί κ ήθελε να προχωρήσει στην επόμενη φάση!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Αμα θέλει να φάει,είδες πως τα τρώει ,ε?:) μπράβο σας!

Εγώ περιμένω πως κ πως να πάω να δω το νινι! Κ έχω κ τον ταρζανακο μου που έμαθε να κάνει κωλοτουμπες κ έχει τρελαθεί στη κωλοτουμπα

Εδώ χαίρομαι τα κορίτσια που ψωνίζουν κ προσπαθώ να κρατηθώ !!!! 

Ποτε θα πας κοριτσι μ?

Ο δικος μας κανει απο 11 μηνων. Απιστευτο κ ομως αληθινο.

Κανεις δν μας πιστευει.υπαρχουν ντοκουμεντα ομως χαχαχα

Ο ταρζανακος πώς την παλευει?

Το ποδηλατο ηρθε?

Μολις μου ρθε ενα πακετο με ρουχα για τν μικρο απο  hm @Renez και τα πλυναμε και τα απλωσαμε ηδη.

Μαγιο ασορτι καπελο, καλοκαιρινα ρουχα, και ρουχα για πριν τη βαπτιση, βερμουδα λινη με ριγε πουκαμισο σιελ κ τιραντες.

Κολαση χαχαχαχα

Κοριτσια για το 2ο δν πηρα τπτ ακομα, ωσπου να μαθω φυλο.

Just now, Hope89 είπε:

Η sudocream είναι όντως πολύ βαριά κ τη χρησιμοποιούμε μόνο στην ανάγκη! Γενικά, εγώ δεν έβαζα κρέμα σε κάθε αλλαγή Πάνας που λένε πολλοί.. η παιδίατρος μου είχε πει μόνο όταν χρειάζεται. Ο δικός μου βέβαια δεν είχε κ θέμα με συγκαματα.. Σπάνια χρησιμοποιούσα.. Είχα πάρει ένα σωρό, μου έφεραν κιόλας κ έτσι τις έχω κ στέκονται!

Άντε, τέλεια! Είδες τελικά;; Είχε βαρεθεί το παιδί κ ήθελε να προχωρήσει στην επόμενη φάση!! 

Ναι ναι τελικα περασαμε ολοκληρωτικα στην επομενη φαση.

Απιστευτο!

Ειμαι πλ περηφανη .εχει 6 δοντακια τ χρυσο μ. Χαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

1 ώρα πρίν, Hope89 είπε:

Κορίτσια αυτό είναι το φυσιολογικό! Καμία γυναίκα δεν έχει περισσότερο γάλα τις πρώτες μέρες. Το στομάχι του μωρού είναι μια σταλιά κ αυτό είναι υπέρ αρκετό! Αν ήταν έτσι καμία.δεν θα θήλαζε αποκλειστικά ανά τους αιώνες!! Στην αρχή έχεις το πρωτογαλα κ αυτό είναι το μόνο που χρειαζεται το μωράκι! Το κανονικό γάλα κατεβαίνει την 3-4η ημέρα, οπότε κ πρήζεται το στήθος! Προσέξτε μην την πατήσετε γτ εκεί πατάνε όλοι κ σου πασάρουν τη φόρμουλα. Εκτός βέβαια αν δεν θέλετε εσείς ή θέλετε μεικτή διατροφή! 

Πεεεεες τα βρε Hope!!! Που έρχεται και σου λέει ο καθένας "δεν έχεις αρκετό γάλα" αντί να σε καθοδηγήσει και να σε στηρίξει ψυχολογικά να κάνεις υπομονή να κατέβει το γάλα και να πιάνει το μωρό σωστα!!

Το να μην έχεις αρκετό γάλα είναι πολύ σπάνιο και οφείλεται τις περισσότερες φορές σε ιατρικά αίτια, πχ. σε μία δύσκολη γέννα που το σώμα έφαγε πολλές δόσεις χημικών και μειώθηκε η παραγωγή. Και πάλι, αν έχεις καλή σύμβουλο θηλασμού (μαίες που έρχονται και στο σπιτι), υπάρχουν άπειρα κόλπα για να έρθει το γάλα, ακόμα και σ'αυτές τις περιπτώσεις... Δείτε πχ το σύστημα SNS της MEDELA! Και φυσικά ο γιατρός μπορεί να γράψει αγωγή για να βοηθήσει την παραγωγή γάλακτος!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Just now, Ninamc είπε:

Ποτε θα πας κοριτσι μ?

Ο δικος μας κανει απο 11 μηνων. Απιστευτο κ ομως αληθινο.

Κανεις δν μας πιστευει.υπαρχουν ντοκουμεντα ομως χαχαχα

Ο ταρζανακος πώς την παλευει?

Το ποδηλατο ηρθε?

Μολις μου ρθε ενα πακετο με ρουχα για τν μικρο απο  hm @Renez και τα πλυναμε και τα απλωσαμε ηδη.

Μαγιο ασορτι καπελο, καλοκαιρινα ρουχα, και ρουχα για πριν τη βαπτιση, βερμουδα λινη με ριγε πουκαμισο σιελ κ τιραντες.

Κολαση χαχαχαχα

Κοριτσια για το 2ο δν πηρα τπτ ακομα, ωσπου να μαθω φυλο.

Ναι ναι τελικα περασαμε ολοκληρωτικα στην επομενη φαση.

Απιστευτο!

Ειμαι πλ περηφανη .εχει 6 δοντακια τ χρυσο μ. Χαχαχαχαχαχα

Κρατήθηκες και δεν πήρες κάνα φορεματακι!!!! Μπράβο αυτοσυγκράτηση! Καλοφορετα! Πότε είναι η βάφτιση?

9/5 ραντεβού. Το ποδήλατο το περιμένουμε, γύρω στις 10 Μαϊου θα το έχουμε.

Ζέστη σήμερα....βλέπω κ τη θάλασσα είναι λάδι μου έρχεται να πάω να βουτήξω.

Μαγιό ασορτι με καπέλο???? Θα το κοιτάξω!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κρατήθηκες και δεν πήρες κάνα φορεματακι!!!! Μπράβο αυτοσυγκράτηση!

9/5 ραντεβού. Το ποδήλατο το περιμένουμε, γύρω στις 10 Μαϊου θα το έχουμε.

Κρατιεμαι κρατιεμαι. 06/05 θα φανει. Ειναι πλ εμπειρος ο γιατρος και αν μας κανει τη χαρη το νινι θα τα δουμε ολα. Χαχαχα

Οποτε μετα βουρ για το 1ο φορεμα, η αλλιως το 1ο κατι που δν εχουμε για το 2ο αγορακι χαχαχα

Ελπιζω να ναι το 1ο. Χαχαχαχα

Με το καλο να κανετε τις βολτες σας. Εμεις κανουμε ολη μερα ταρατσα κ μπαλκονι, και 1 ωρα εξω στο δρομο.

Θα το ξετιναξετε!

Με το καλο το ρβ σας!

καλε ναι εχει ενα τελειο μπλε μαγιο σορτσ με δεινοσαυρακια κ ασορτι καπελο. Ειναι τελειο!

Τελη Ιουνιου ειναι η χαρα μας

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κρατιεμαι κρατιεμαι. 06/05 θα φανει. Ειναι πλ εμπειρος ο γιατρος και αν μας κανει τη χαρη το νινι θα τα δουμε ολα. Χαχαχα

Οποτε μετα βουρ για το 1ο φορεμα, η αλλιως το 1ο κατι που δν εχουμε για το 2ο αγορακι χαχαχα

Ελπιζω να ναι το 1ο. Χαχαχαχα

Με το καλο να κανετε τις βολτες σας. Εμεις κανουμε ολη μερα ταρατσα κ μπαλκονι, και 1 ωρα εξω στο δρομο.

Θα το ξετιναξετε!

Με το καλο το ρβ σας!

Ευχαριστώ επίσης!! Να δούμε τα κορίτσια να ηρεμήσουμε:mrgreen:

Q1jtp2.png

Ευχαριστώ επίσης!! Να δούμε τα κορίτσια να ηρεμήσουμε:mrgreen:

Μακαρι χαχαχα

Τελη ιουνιου θα γινει. Και το σορτσ μαγιο ειναι γαλαζιο με δεινοσαυρακια και υπαρχει ασορτι καπελο τελειο!

Ασε του πηρα πολλα, μα δν ειχαμε τιποτα καλοκαιρινο και ο καιρος πλησιαζει.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Θελω να ανοιξω ασχετο θεμα με τα προηγουμενα μα σχετικο με τις αγορες.

Υπαρχει καμια που να χει παρει backpack για να χει τα του μωρου στις εξοδους?

Ψαχνω να παρω κατι γιατι τωρα με τα 2 θα γινεται χαμος.

Οποια ξερει κατι ας μ πει.

Δν θελω κατι αλλο, backpack και να ναι ποιοτικο παρακαλω

Ευχαριστω

Εμένα μου άρεσε της gabesy (έχει διαφορες) και της kikka boo η siena

Διαφημίσεις

Αχ τι ωραία τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια και τα κρεμακια μα γεμίζει το σπίτι μας μωρουδιλα!!!

Το συγκαμα νομίζω είναι ανάλογα το παιδι. Εμένα δεν έχει συγκαλεί ποτέ και δεν βάζω σε κάθε αλλαγή,μη ρα φορτώνουμε τα δερματακια τους. Από πριν τν χρόνο βάζω μόνο πριν τν ύπνο επειδή μένει πολλές ώρες κ γεμίζει η πανα. Της frezyderm μου αρέσει πολύ!!! Και mustela μ αρέσουν τα ήπια αρώματα, Όχι ότι της frenzy είναι βαριά. Πάρτε κ μια sudecrem μικρή να υπάρχει, εγω ακόμα την έχω από τότε!

@Ninamc τσαντα πλάτης εγώ έχω μια μεγάλη πολύ βολική! Από gorillas το site αλλα βλέπω ότι τώρα κυκλοφορεί παντού, κάπου θα την έχεις δει σίγουρα στα site. Τη συνιστώ, τη χρησιμοποιώ καθημερινά που τν πάω στη για για,τάπερ με φαγητά,γιαούρτια, ρούχα,πιπίλα,παιχνίδια χωράει τα πάντα και για ταξίδι έχει θήκη που κρατάει θερμοκρασία αλλά δν ξέρω αν χωράνε όλα τα μπιμπερό, έχει κ 2 τσαντακιας κ ένα πλαστικουλι για αλλαγή πάνας. για μονοήμερη εκδρομη,παραλια κλ σούπερ 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Αχ τι ωραία τα ρουχαλάκια και τα πραγματάκια και τα κρεμακια μα γεμίζει το σπίτι μας μωρουδιλα!!!

Το συγκαμα νομίζω είναι ανάλογα το παιδι. Εμένα δεν έχει συγκαλεί ποτέ και δεν βάζω σε κάθε αλλαγή,μη ρα φορτώνουμε τα δερματακια τους. Από πριν τν χρόνο βάζω μόνο πριν τν ύπνο επειδή μένει πολλές ώρες κ γεμίζει η πανα. Της frezyderm μου αρέσει πολύ!!! Και mustela μ αρέσουν τα ήπια αρώματα, Όχι ότι της frenzy είναι βαριά. Πάρτε κ μια sudecrem μικρή να υπάρχει, εγω ακόμα την έχω από τότε!

@Ninamc τσαντα πλάτης εγώ έχω μια μεγάλη πολύ βολική! Από gorillas το site αλλα βλέπω ότι τώρα κυκλοφορεί παντού, κάπου θα την έχεις δει σίγουρα στα site. Τη συνιστώ, τη χρησιμοποιώ καθημερινά που τν πάω στη για για,τάπερ με φαγητά,γιαούρτια, ρούχα,πιπίλα,παιχνίδια χωράει τα πάντα και για ταξίδι έχει θήκη που κρατάει θερμοκρασία αλλά δν ξέρω αν χωράνε όλα τα μπιμπερό, έχει κ 2 τσαντακιας κ ένα πλαστικουλι για αλλαγή πάνας. για μονοήμερη εκδρομη,παραλια κλ σούπερ 

Πες πες εταιρεια γτ η gabesy μου κλεψε τα μυαλα @Blonde

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...