Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• @Lila86αποφάσισα τελικά να το κάνω Τρίτη πρωί το τεστ, πριν πάω για χοριακη γιατί αύριο θα λείπει ο άντρας μου και αφού Τρίτη πρωί μπορεί να είναι μαζί μου, νιώθω καλύτερα έτσι... Σιγά, μια μερούλα ακόμη. Ήθελα να ρωτήσω, πρέπει μόνο με πρωινά ουρα έτσι δεν είναι? Επίσης επειδή το βράδυ βάζω το cyclogest, θα έχω θέμα με τα ουρα το πρωί για το τεστ? 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ταλκ καλύτερα οχι! :)

Όχι ε;;;η sudocrem  Αποτι διάβασα είναι μόνο για περιπτώσεις που το παιδί έχει συγκαει κ την βάζεις για λίγο ,,,για καθημερινή χρήση η frezyderm που είπατε!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι ε;;;η sudocrem  Αποτι διάβασα είναι μόνο για περιπτώσεις που το παιδί έχει συγκαει κ την βάζεις για λίγο ,,,για καθημερινή χρήση η frezyderm που είπατε!!

Εγώ παρηγγειλα τη mustela 123 κάπως έτσι λέγεται, μου την πρότειναν κ αυτή! Η sudocream είναι πολύ βαριά ρε παιδιά....

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

@Jasmine@ έχω γεμίσει ήδη ένα καλάθι στο spitishop τώρα γεμίζω κ φαρμακείο, με έχετε πάρει στον λαιμό σας , αυτό σας λέω μόνο!! 

Ήρθαν τα βιβλιάρακια που παρήγγειλααααα, να δούμε αν θα μας πουν κάτι που δεν ξέραμε ήδη!!!:mrgreen:

Τα(!) Δεν έφτανε το ένα παιδιά!! Εμ για αυτό βλέπεις τον άντρα σου να διαβαζεισ το ίντερνετ..προς παραδειγματισμό σου μπας κ γλυτώσει κάνα φράγκο από τα βιβλία ο χριστιανός αλλά που?!

Αν δε ταιριάζετε δε θα συμπεθεριαζατε ( @Jasmine@ ) εγω τι θέλω να εμπλακώ σ το σόι σας δεν ξέρω?!

Τεσπα πάω γτ με απειλή κιόλας τούτη από την Αχαια!! 

Διάβασε να μας ενημερώσεις!! Φιλάκια σας!!

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Βαριά η σουντοκρεμ!

Κ της φρεζυντερμ δε χρειάζεται συνέχεια ,είναι όμως μπεμπέ,σε αντίθεση με τη σουντοκρεμ.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Τα(!) Δεν έφτανε το ένα παιδιά!! Εμ για αυτό βλέπεις τον άντρα σου να διαβαζεισ το ίντερνετ..προς παραδειγματισμό σου μπας κ γλυτώσει κάνα φράγκο από τα βιβλία ο χριστιανός αλλά που?!

Αν δε ταιριάζετε δε θα συμπεθεριαζατε ( @Jasmine@ ) εγω τι θέλω να εμπλακώ σ το σόι σας δεν ξέρω?!

Τεσπα πάω γτ με απειλή κιόλας τούτη από την Αχαια!! 

Διάβασε να μας ενημερώσεις!! Φιλάκια σας!!

Από Αργολίδα είμαι κυρία μου, έτυχε να βρεθώ στην αχαια... άντε σας το αποκάλυψα κ αυτό!!! Όταν ξυπνήσεις να μου θυμίζεις τι έχεις σπουδάσει... βάλε eugenjen μην την ακούς! Φτιάξε τα ροζ καλάθια σου Να σκάσει 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ παρηγγειλα τη mustela 123 κάπως έτσι λέγεται, μου την πρότειναν κ αυτή! Η sudocream είναι πολύ βαριά ρε παιδιά....

Σωστά αλλά αποτι κατάλαβα είναι η μόνη που θεραπεύει σε περίπτωση που όντως συγκαει το μωρό, οπότε εγώ θα βάλω κ μια τετοια μικρή..

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

Χωρίς παρεξήγηση κορίτσια μου απλά θεωρώ ότι κάθε είδους φανατισμοι κ κολληματα δν είναι για καλό. Έχω διαβάσει τέτοιες ομάδες κ εδώ από την 1η μου εγκυμοσύνη κ έμαθα πολλά για τον θηλασμό κ για το θήλαστρο που αγόρασα τελικά ΑΛΛΑ δεν θα άνοιγα ποτε κουβέντα μαζί τους! Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και κάθε μανούλα έχει το δικό σύστημα,τις δικές της ανάγκες κ το σώμα λειτουργεί διαφορετικά! Όπως λέει και η φιλη @Ninamc χαρούμενη μαμα χαρούμενο μωρό!!! Για μένα είναι αγκάθι ο θηλασμός, το ήθελα πολύ, το πάλεψα κ παρόλο που δούλευα ξενυχτουσα το βράδυ να το θηλασω, προσπαθούσα να συλλεξω με το θήλαστρο έστω 1 γεύμα ή μισό πριν φύγω κ στη δουλειά κλειδωνομουν στο γραφείο μ με τα παιδιά απ έξω να τσιριζουν για να αντλησω για να μην αρρωστήσω αλλά κ να του δώσω μετά ότι βγάλω. Αυτό 4 φορές την εβδομάδα, τις υπόλοιπες ήμουν σπίτι κ το πάλευα, μεσολάβησαν κ οι διακοπές των Χριστουγέννων και ήμουν 15  μερες εκεί να προσπαθώ  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Ίσως είναι κ θέμα ψυχολογίας και άγχους για τη μανούλα που δουλεύει.

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα σας έλεγα Ακούστε τα πάντα και Κάντε ότι αφήνει καθαρή τη συνείδηση σας!

Αχ ποσο χαιρομαι που πιανουν τοπο τα οσα συζηταμε!

Βρε @EugenJen @Anastasia05

@Annou @Jasmine @Mariamaraki @Renez 

Αν δν ειναι χαρουμενη η μαμα, τι να το κανει το θηλαστρο? Τν θηλασμο? Τη κουραση που θα χει?

Καλος ο θηλασμος μα φοβερη και η φορμουλα.

Οταν ηταν της μοδας η φορμουλα τοτε ηταν αχρηστος ο θηλασμος.

Τωρα ειναι το αντιστροφο.

Ε καθιστε λιγο και σκεφτειτε!

Το αν πεθαινει μια μανα για το παιδι της στην κυριολεξια, το μετραμε με το αν εκανε φ.τ η κ.τ. στον τοκετο και αν το θηλασε η εδωσε ξενο?

Τοτε να αρχισουμε να το μετραμε και με το αν δινει η οχι αλατι η ζαχαρη στο παιδι της!

Ελεος! Τι ειμαστε εμεις να κρινουμε?

Θεος?

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. 

Κοιταξτε τι θα σας βολεψει και μην μπαινετε σε τετοιες ομαδες, ο παιδιατρος θα σας κατευθυνει, οχι η καθε ασχετη/σχετικη, κι αν σας πουν να πατε να πηδηξετε απο το παραθυρο θα το κανατε?

Ε οχι.

Ετσι ειναι ολα τα της μητροτητας. Πολλα πολλα, παρα πολλα θα ακουσετε και λιγα θα ακολουθησετε.

Εγω ευχομαι ενα να στε γερες κ εσεις κ οι οικογενειες σας να τα καμαρωσετε, κι ας κανετε λαθη ,κι ας κανω λαθη.

Εμεις ξερουμε τι και πως θα πραξουμε!

Ευχαριστηθειτε το!

Δεν τα λεω με επιθετικο τροπο μα θελω να πω, που θα φερουμε τα παιδια μας οταν φανατιζονται ανθρωποι για το στηθος της αλληνης.

Ελεος χαχαχαχαχαχα

Just now, EugenJen είπε:

Σωστά αλλά αποτι κατάλαβα είναι η μόνη που θεραπεύει σε περίπτωση που όντως συγκαει το μωρό, οπότε εγώ θα βάλω κ μια τετοια μικρή..

Βαλε κοριτσι μ, εμεις μ αυτην σωθηκαμε. Ασε ειναι φοβερη! Αρκει να μη βζς πολυ ποσοτητα, εμας η φρεζυντερμ του εκανε συγκαμα. 

@Renez @Christinα @Anastasia05 @Jasmine@ @Hope89 @marianna1986

Τελικα φαγαμε σημερα νοστιμα φγτα. Χαχα

1 μπιφτεκι, 1 ψητη πατατα,λιγη ντοματα σαλατα κ μισο μπολ φακες

Ολα κομματακια με πιρουνι. Και ολο χαρα κ τραγουδι χωρις καραγκιοζιλικια.

Ειμαστε μεξικανικο παλι

Χαχαχαχαχα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Η sudocream είναι τόσο βαριά που χρησιμοποιείται ακόμα και για κατακλύσεις γέρων! Δεν την έχω δοκιμάσει, σας λέω ότι διαβάζω από τις μαμαδοομαδες! 

@Jasmine@ από πού Αργολίδα; Εγώ μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Κ βρέθηκα νυφη στην Πάτρα...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Η sudocream είναι τόσο βαριά που χρησιμοποιείται ακόμα και για κατακλύσεις γέρων! Δεν την έχω δοκιμάσει, σας λέω ότι διαβάζω από τις μαμαδοομαδες! 

@Jasmine@ από πού Αργολίδα; Εγώ μεγάλωσα στο Ναύπλιο. Κ βρέθηκα νυφη στην Πάτρα...

Πορτοχελι, θα το ξέρεις λογικά! Οι γονείς μου ακόμα εκεί μένουν κ με όλα αυτά δε μπορώ να πάω να τους δω! 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Αχ ποσο χαιρομαι που πιανουν τοπο τα οσα συζηταμε!

Βρε @EugenJen @Anastasia05

@Annou @Jasmine @Mariamaraki @Renez 

Αν δν ειναι χαρουμενη η μαμα, τι να το κανει το θηλαστρο? Τν θηλασμο? Τη κουραση που θα χει?

Καλος ο θηλασμος μα φοβερη και η φορμουλα.

Οταν ηταν της μοδας η φορμουλα τοτε ηταν αχρηστος ο θηλασμος.

Τωρα ειναι το αντιστροφο.

Ε καθιστε λιγο και σκεφτειτε!

Το αν πεθαινει μια μανα για το παιδι της στην κυριολεξια, το μετραμε με το αν εκανε φ.τ η κ.τ. στον τοκετο και αν το θηλασε η εδωσε ξενο?

Τοτε να αρχισουμε να το μετραμε και με το αν δινει η οχι αλατι η ζαχαρη στο παιδι της!

Ελεος! Τι ειμαστε εμεις να κρινουμε?

Θεος?

Ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω. 

Κοιταξτε τι θα σας βολεψει και μην μπαινετε σε τετοιες ομαδες, ο παιδιατρος θα σας κατευθυνει, οχι η καθε ασχετη/σχετικη, κι αν σας πουν να πατε να πηδηξετε απο το παραθυρο θα το κανατε?

Ε οχι.

Ετσι ειναι ολα τα της μητροτητας. Πολλα πολλα, παρα πολλα θα ακουσετε και λιγα θα ακολουθησετε.

Εγω ευχομαι ενα να στε γερες κ εσεις κ οι οικογενειες σας να τα καμαρωσετε, κι ας κανετε λαθη ,κι ας κανω λαθη.

Εμεις ξερουμε τι και πως θα πραξουμε!

Ευχαριστηθειτε το!

Δεν τα λεω με επιθετικο τροπο μα θελω να πω, που θα φερουμε τα παιδια μας οταν φανατιζονται ανθρωποι για το στηθος της αλληνης.

Ελεος χαχαχαχαχαχα

Βαλε κοριτσι μ, εμεις μ αυτην σωθηκαμε. Ασε ειναι φοβερη! Αρκει να μη βζς πολυ ποσοτητα, εμας η φρεζυντερμ του εκανε συγκαμα. 

@Renez @Christinα @Anastasia05 @Jasmine@ @Hope89 @marianna1986

Τελικα φαγαμε σημερα νοστιμα φγτα. Χαχα

1 μπιφτεκι, 1 ψητη πατατα,λιγη ντοματα σαλατα κ μισο μπολ φακες

Ολα κομματακια με πιρουνι. Και ολο χαρα κ τραγουδι χωρις καραγκιοζιλικια.

Ειμαστε μεξικανικο παλι

Χαχαχαχαχα

Ορίστε του άνοιξε η όρεξη! Και ποιος λέει όχι στο μπιφτέκι με πατάτα??? Αχαστο!:)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ορίστε του άνοιξε η όρεξη! Και ποιος λέει όχι στο μπιφτέκι με πατάτα??? Αχαστο!:)

Μα εχουμε 6 δοντακια μονο.

Δν περιμενα οτι θα τα μασαει ετσι.

Καναμε μιση ωρα μα ηταν τελειο!

Εσεις τι κανετε?

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Jasmine@ φυσικά το ξερω! Μια χρονιά είχα δουλέψει κιόλας εκεί. Καλά κανεις κ δεν πας. Ειδικά τώρα που έγινε κ εκείνο με τη δομή...

@Ninamc είδες; Κάποια στιγμή κ αυτά βαριουνται τα νεροβραστα κ θέλουν απ' τα δικά μας. 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Jasmine@ φυσικά το ξερω! Μια χρονιά είχα δουλέψει κιόλας εκεί. Καλά κανεις κ δεν πας. Ειδικά τώρα που έγινε κ εκείνο με τη δομή...

@Ninamc είδες; Κάποια στιγμή κ αυτά βαριουνται τα νεροβραστα κ θέλουν απ' τα δικά μας. 

Μια χαρα σας λεω! Πλ το χαρηκαμε. Αν συνεχισει ετσι πεταει ηομαδα χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μα εχουμε 6 δοντακια μονο.

Δν περιμενα οτι θα τα μασαει ετσι.

Καναμε μιση ωρα μα ηταν τελειο!

Εσεις τι κανετε?

Αμα θέλει να φάει,είδες πως τα τρώει ,ε?:) μπράβο σας!

Εγώ περιμένω πως κ πως να πάω να δω το νινι! Κ έχω κ τον ταρζανακο μου που έμαθε να κάνει κωλοτουμπες κ έχει τρελαθεί στη κωλοτουμπα

Εδώ χαίρομαι τα κορίτσια που ψωνίζουν κ προσπαθώ να κρατηθώ !!!! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...