Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοιτάξτε, εγώ κορίτσια σε όλη την εγκυμοσύνη νύχια δεν έβαψα, μαλλιά που είμαι και ξανθιά τα έκανα ανταύγειες στον 6ο μήνα και πριν γεννησω (εκεί να δείτε χαλι...), έβαλα φυτικό ρόλον για αποσμητικό αλλά σχετικά ζεστό μπάνιο έκανα, όχι καυτό και όχι συνέχεια. Μπορεί να ακουστώ υπερβολική όμως επειδή είχα και ένα ιστορικό αποβολών ήθελα να αποφύγω όσο πιο πολλά γινόταν. Για βαφή μου είχε πει και ο γιατρός όχι. Επίσης ο εμβρυολογος μου είχε πει να αποφεύγω επεξεργασμενα τρόφιμα και καφέ όχι ντεκαφεινε, καλύτερα 1 και κανονικό. Εγώ έπινα ελληνικό και συνήθως μόνο 1. Να παίρνετε οπωσδήποτε φυλλικό και εγώ έπαιρνα και τις neurobion. Προσοχή στο αν έχετε έλλειψη βιταμίνης D και πάντα έλεγχος στο θυρεοειδη για προσαρμογή της δοσης. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Για οποίες ενδιαφέρονται υπάρχει μια ομάδα στο φμπ που λέγεται ομάδα ελέγχου προϊόντων περιποίησης και αναφέρουν μέσα σ' όλα ποια είναι τα βρεφικά κ παιδικά προϊόντα που έχουν τα πιο αγνά συστατικά!

Επίσης, όποια θέλει να θηλάσει αποκλειστικα καλύτερα να μην χρησιμοποιήσει πιπίλες!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Αν και δε ξερω το φυλο αλλα είπα αν ειναι κορίτσι ειδα κατι φοβερά παλ γαλαζια στον τοίχο  με λευκά έπιπλα και ροζ της πούδρας και ψάθα διακοσμητικά.. Είναι οοοολα τοσο όμορφα και δεν ξες τι  να διαλέξεις..

Και γω αυτα τα έπιπλα είπα να τα παρω απο το ικεα εκτός από το στρώμα.. 

Ε ναι κ εγώ στρώμα με κόβω για mediastrom που είναι κ το δικό μου ή coco mat βέβαια θέλω να τα δω οπωσδήποτε κ από κοντά αυτά..αν δε τα πιάσεις τα στρώματα δεεεν :P

Γενικά σε ότι δεν έχει άμεση επαφή το παιδί κ μπορώ να γλύτωσω χρήματα θα το κάνω φουλ!! Κ ΙΚΕΑ κ τζαμπο κ απ' όλα!!Σε ότι όμως έχει να κάνει με το παιδί κ την ανάπτυξη του(στρωμα-ποιοτητσ ρουχων- κρέμες κτλ) θα δώσω όσα χρειάζεται..αυτής της λογικής είμαστε εμείς τουλάχιστον.

Just now, marianna1986 είπε:

Για οποίες ενδιαφέρονται υπάρχει μια ομάδα στο φμπ που λέγεται ομάδα ελέγχου προϊόντων περιποίησης και αναφέρουν μέσα σ' όλα ποια είναι τα βρεφικά κ παιδικά προϊόντα που έχουν τα πιο αγνά συστατικά!

Επίσης, όποια θέλει να θηλάσει αποκλειστικα καλύτερα να μην χρησιμοποιήσει πιπίλες!

Μααααα πως θα τα δω εγώ αυτά γμτ χωρίς φμπ? :-/ θα πρέπει να κάθομαι να βλέπω έρευνες κ συγκρίσεις στο ίντερνετ μόνο όπως κάνω κ στα δικά μου κρέμες κτλ όταν χρειάζομαι.. πφφφ..

Just now, Renez είπε:

Ε ναι κ εγώ στρώμα με κόβω για mediastrom που είναι κ το δικό μου ή coco mat βέβαια θέλω να τα δω οπωσδήποτε κ από κοντά αυτά..αν δε τα πιάσεις τα στρώματα δεεεν :P

Γενικά σε ότι δεν έχει άμεση επαφή το παιδί κ μπορώ να γλύτωσω χρήματα θα το κάνω φουλ!! Κ ΙΚΕΑ κ τζαμπο κ απ' όλα!!Σε ότι όμως έχει να κάνει με το παιδί κ την ανάπτυξη του(στρωμα-ποιοτητσ ρουχων- κρέμες κτλ) θα δώσω όσα χρειάζεται..αυτής της λογικής είμαστε εμείς τουλάχιστον.

Ακριβώς της ίδιας και εγώ.. Σεντόνια, πετσέτες, στρώματα, καρεκλάκια αυτοκίνητου οσο το δυνατό πιο ποιοτικά... Καλυτερα λίγα και καλά! 

Just now, EugenJen είπε:

@P.L.L. σου έστειλαν τα αποτελέσματα του τροφοβλάστη;;μου έστειλαν σήμερα κ άλλα αποτελέσματα τι στο καλό;;πόσα περιμένουμε;;;

Δεν ξέρω ούτε εγώ! Τους πήρα τηλ την προηγούμενη Τρίτη και μου είπαν πως δεν έχουν βγει όλα και πως για μερικά χρειάζεται να γίνει καλλιέργεια των κυττάρων για τουλάχιστον τρεις εβδομαδες αλλιώς δεν μπορούν να βγάλουν αποτέλεσμα. Ωστόσο ακόμα δεν με έχουν πάρει και με πιάνει μια ανησυχία. Θέλω να δω ότι όλα είναι καλά! Φαντάζομαι βέβαια ότι και με την καραντίνα στην οποία έχει μπει το νοσοκομείο τώρα υπολειτουργούν. 

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κακούργες ψωνίζετε χωρίς εμένα;;

Μπραβο σας!! 

Να ρωτήσω της προδερμ δεν τα εμπιστεύεστε;;;θυμάμαι που βάζαμε στον βαφτιστηρα μου κ μύριζε τόσο μωρουδιλα που για ένα διάστημα το αγόραζα κ για εμένα!!!

Ναι μυρίζουν ωραία είναι η αλήθεια, είναι τι θα ταιριάξει κ στο μωρό όπως είπε κ η φίλη πιο πάνω! Εγώ πήρα πχ μια κρέμα της mustela κ μια της frezyderm που μου την έχει προτείνει φίλη μου! Με 2 παιδιά δε θα μου κρατάνε κ πολύ μη νομίζεις.... χαχαχχαχ τα παρηγγειλα λοιπόν τα του φαρμακείου! Θέλω να δω κ σεντονακια κλπ αλλά θα ήθελα να ξέρω φύλο κ στο δεύτερο μην τα πάρω όλα ροζ!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι μυρίζουν ωραία είναι η αλήθεια, είναι τι θα ταιριάξει κ στο μωρό όπως είπε κ η φίλη πιο πάνω! Εγώ πήρα πχ μια κρέμα της mustela κ μια της frezyderm που μου την έχει προτείνει φίλη μου! Με 2 παιδιά δε θα μου κρατάνε κ πολύ μη νομίζεις.... χαχαχχαχ τα παρηγγειλα λοιπόν τα του φαρμακείου! Θέλω να δω κ σεντονακια κλπ αλλά θα ήθελα να ξέρω φύλο κ στο δεύτερο μην τα πάρω όλα ροζ!

ΧΑ! Κ λέγατε ότι εγώ βιάστηκα κ τούτη πήρε ήδη τα του φαρμακείου!! Ξεεεερω εγωωω..να τα μυρίζει θέλει το βράδυ χεχεχε:mrgreen:

Εσύ φίλη @EugenJen ολα οκ με τα αποτελέσματα που σου έστειλαν σημερα??

Είμαστε όμως τρελό team!! Μας κόβω 7 μηνών κ να λέμε..ωραία τα έχουμε όλα,άντε ποτέ γενναμε ???

• Χαχα 5

Just now, Renez είπε:

ΧΑ! Κ λέγατε ότι εγώ βιάστηκα κ τούτη πήρε ήδη τα του φαρμακείου!! Ξεεεερω εγωωω..να τα μυρίζει θέλει το βράδυ χεχεχε:mrgreen:

Είμαστε όμως τρελό team!! Μας κόβω 7 μηνών κ να λέμε..ωραία τα έχουμε όλα,άντε ποτέ γενναμε ???

Χαχαχχαχαχα είσαι χαζή!!! Μα δε μπορώ να πάρω των παιδίων αφού δε ξέρω για φύλο σίγουρα, έχω βάλει στο καλάθι στο spitishop κάποια πράγματα που θέλω κ όταν μάθω κ το δεύτερο τα συμπληρώνω κ παραγγέλνω! Εμένα μου είπε χθες ο γιατρός ότι πρέπει τέλος Αυγούστου να είμαι έτοιμη, αυτά λέει μέσα δε χωράνε κ κλωτσάνε όλη την ώρα κ πιθανόν να σπάσουν τα νερά νωρίς. Να είμαι προετοιμασμένη...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Δεν ξέρω ούτε εγώ! Τους πήρα τηλ την προηγούμενη Τρίτη και μου είπαν πως δεν έχουν βγει όλα και πως για μερικά χρειάζεται να γίνει καλλιέργεια των κυττάρων για τουλάχιστον τρεις εβδομαδες αλλιώς δεν μπορούν να βγάλουν αποτέλεσμα. Ωστόσο ακόμα δεν με έχουν πάρει και με πιάνει μια ανησυχία. Θέλω να δω ότι όλα είναι καλά! Φαντάζομαι βέβαια ότι και με την καραντίνα στην οποία έχει μπει το νοσοκομείο τώρα υπολειτουργούν. 

Λογικό εσένα που είναι κ νοσοκομείο να καθυστερεί, μην ανησυχείς όλα καλά θα πάνε!!

Just now, Renez είπε:

Μου στείλανε αποτέλεσμα για γονίδιο smn1 που αποτι έψαξα είναι νωτιαία μυϊκή ατροφία, Αποτι κατάλαβα αρνητικό είναι αλλά τα λέει κ επιστήμονικα βρε παιδάκι μου!!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

@Renez Γενικά στην ομάδα αυτή προτείνουν σαν πιο αγνές τη weleda, lavera ,και mustela. 

Κ εγώ με frezyderm είχα ξεκινήσει αλλά δεν μου άρεσε η μυρωδιά στο αφρολουτρα βέβαια είναι το μόνο που ξεμπερδευει εύκολα τα μαλλιά της μικρής! Και η κρέμα συγκαματος που έχει είναι η καλύτερη απ' όσες είχα δοκιμάσει!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Renez Γενικά στην ομάδα αυτή προτείνουν σαν πιο αγνές τη weleda, lavera ,και mustela. 

Κ εγώ με frezyderm είχα ξεκινήσει αλλά δεν μου άρεσε η μυρωδιά στο αφρολουτρα βέβαια είναι το μόνο που ξεμπερδευει εύκολα τα μαλλιά της μικρής! Και η κρέμα συγκαματος που έχει είναι η καλύτερη απ' όσες είχα δοκιμάσει!

Συμφωνώ για τη κρέμα Πάνας! Η καλύτερη. Για κρέμα σώματος κ αφρολουτρο αγαπώ μουστελα που έχει ελαφριά μυρωδιά κ σαν αίσθηση είναι τέλεια

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Ερώτηση κρέμα συγκαματος κ ταλκ κάνουν την ίδια δουλειά???

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχχαχαχα είσαι χαζή!!! Μα δε μπορώ να πάρω των παιδίων αφού δε ξέρω για φύλο σίγουρα, έχω βάλει στο καλάθι στο spitishop κάποια πράγματα που θέλω κ όταν μάθω κ το δεύτερο τα συμπληρώνω κ παραγγέλνω! Εμένα μου είπε χθες ο γιατρός ότι πρέπει τέλος Αυγούστου να είμαι έτοιμη, αυτά λέει μέσα δε χωράνε κ κλωτσάνε όλη την ώρα κ πιθανόν να σπάσουν τα νερά νωρίς. Να είμαι προετοιμασμένη...

Ναι ναι κατάλαβα..τι τέλος Αυγούστου,τι τέλη Μάη που θα τα έχεις όλα έτοιμα κ σιδερωμενα..ενταξειιι..ναι λογικό..χαχαχα

εγω μεσα σε όλη αυτή την κριτική μου διάθεση λοιπόν,ετοιμάζω τη Τρίτη παραγγελία σιγά σιγά :D

Πάω για ύπνο τώρα κυρίες μου!! Έχω κ ένα μωρό ναα θρέψω!! :tongue:

Just now, EugenJen είπε:

Ερώτηση κρέμα συγκαματος κ ταλκ κάνουν την ίδια δουλειά???

Ρωτά σε λίγες μέρες τη @Jasmine@ τη φίλη σου,θα τα έχει δοκιμάσει κιόλας :mrgreen: καλά μπορεί να την έχω προλάβει εγώ βέβαια......

Ευχαριστώ για τη πληροφορία Μαριάννα μου,θα μου χρειαστούν τα spoiler από τέτοιες ομάδες από εσάς κορίτσια :-)

Just now, Renez είπε:

Ναι ναι κατάλαβα..τι τέλος Αυγούστου,τι τέλη Μάη που θα τα έχεις όλα έτοιμα κ σιδερωμενα..ενταξειιι..ναι λογικό..χαχαχα

εγω μεσα σε όλη αυτή την κριτική μου διάθεση λοιπόν,ετοιμάζω τη Τρίτη παραγγελία σιγά σιγά :D

Ρωτά σε λίγες μέρες τη @Jasmine@ τη φίλη σου,θα τα έχει δοκιμάσει κιόλας :mrgreen: καλά μπορεί να την έχω προλάβει εγώ βέβαια......

Ευχαριστώ για τη πληροφορία Μαριάννα μου,θα μου χρειαστούν τα spoiler από τέτοιες ομάδες από εσάς κορίτσια :-)

Μα ας πάρει κάποια το μέρος μου!!! Δε βλέπετε πως μου φέρετε;;;; Θα σε καταγγείλω Για bulling στον συλλόγο εγκυμονουσων! Κ αν δεν υπάρχει θα τον ίδρυσω...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

@Jasmine@ έχω γεμίσει ήδη ένα καλάθι στο spitishop τώρα γεμίζω κ φαρμακείο, με έχετε πάρει στον λαιμό σας , αυτό σας λέω μόνο!! 

Ήρθαν τα βιβλιάρακια που παρήγγειλααααα, να δούμε αν θα μας πουν κάτι που δεν ξέραμε ήδη!!!:mrgreen:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...