Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια σχετικά με το επίδομα,οι κλινικές δίνουν ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με όλες τις λεπτομέρειες και θα σας κατευθύνουν αυτοί.Ειναι πολύ εύκολη διαδικασία, εγώ με το που πήγα,μέσα σε ένα τέταρτο είχα τελειώσει.Αυτο που δεν μας λένε από την κλινική,είναι ότι το ΙΒΑΝ το θέλουν η εκτυπωμένο η να το δείξετε στο κινητό σας,απο το προφίλ του ebanking σας,μην πάτε δλδ με ένα φύλλο χαρτί που να γραφει πάνω το ΙΒΑΝ

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Για τσέκαρε! Λοιπόν έχω βάλει σαμπουάν αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, βούρτσα χτένα, ψαλιδάκι νυχοκόπτη, κρέμα για συγκάματα, κρέμα medela για θηλές (αλλά τη θέλω κ για τα χειλη μου)4 πιπίλες. Δε θυμάμαι κάτι άλλο...

Καλε που μπήκες? Τι μάρκες κοιτάς?! 

Εγώ έβαλα σαμπουάν-αφρολουτρο- κρέμα συγκαματος-λαδακι μασάζ  47€.(όλα frezyderm)

Τη κρέμα που λες τη βρήκα με 11.5ε τη μικρή κ 14.5 τη μεγαλη(37γρ)

Σετ με ψαλιδακι χτένα νυχοκοπτη στο Σκρουτζ βρίσκω επονυμα από 7€!!

Πιπίλες κ επίσης επονυμες κ κατά των κολικων βρίσκω στο Σκρουτζ από 4€ η μία..

Μπιμπερο από 8-10ε επίσης .

Επιθέματα στήθους έχουν τα τζαμπο τα πιο οικονομικά κ είναι μια χαρά!

Γενικά δε σκοπεύω να τα πάρω όλα από ένα αλλά βάση συγκρίσεως θα παραγγείλω το καθένα από αλλού..αλλά για όσα είπες μου φαίνονται πάρα πολλά 130€ αγάπη..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Hliolousti@Hliolousti πολυ χαρούμενα τα νέα σου!

Σιγά σιγά περιμενουμε ευχαριστα νέα από όλες μας..!! 

Κορίτσια, εγώ εχω διαβάσει αρκετά για τον θηλασμό και γύρω μου μιλάνε ολες για αυτο και εχω ηδη τρομοκράτηθει και κάπως το σκέφτομαι συνέχεια.. Δεν αντέχω τον φανατισμενο άνθρωπο πόσο μάλλον φανατισμενες μαμαδες που δήθεν τα ξερόυν ολα και συνήθως αυτες είναι καιβοι ημιμαθείς.. 

Για τo rooming in σκέφτομαι να μην το κανω και να δωσω στον εαυτο μ την ευκαιρία να γνωριστω με την  έννοια της μητρότητας με τη βοήθεια της μαιας (αν μου τύχει καλη) Ετσι και αλλιως θα τα κανω για μια ζωή μετα0

Και πιστεύω οτι σε όλα σχεδον τα μωράκια μας δίνουν μπιμπερό στα δημόσια και στις κλινικές στα κρυφα  γιατί αλλιώς θα είχαν τρελαθει.. 

Το μόνο που ξέρω είναι οτι το μωρό θέλει αγάπη και ασφάλεια! 

Πράγματα ακόμα δεν παίρνω, θέλω να πάω να τα δω από κοντα και είπα να ψωνίζω πιο συστήματικα μετά τη β επιπέδου 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Καλε που μπήκες? Τι μάρκες κοιτάς?! 

Εγώ έβαλα σαμπουάν-αφρολουτρο- κρέμα συγκαματος-λαδακι μασάζ  47€.(όλα frezyderm)

Τη κρέμα που λες τη βρήκα με 11.5ε τη μικρή κ 14.5 τη μεγαλη(37γρ)

Σετ με ψαλιδακι χτένα νυχοκοπτη στο Σκρουτζ βρίσκω επονυμα από 7€!!

Πιπίλες κ επίσης επονυμες κ κατά των κολικων βρίσκω στο Σκρουτζ από 4€ η μία..

Μπιμπερο από 8-10ε επίσης .

Επιθέματα στήθους έχουν τα τζαμπο τα πιο οικονομικά κ είναι μια χαρά!

Γενικά δε σκοπεύω να τα πάρω όλα από ένα αλλά βάση συγκρίσεως θα παραγγείλω το καθένα από αλλού..αλλά για όσα είπες μου φαίνονται πάρα πολλά 130€ αγάπη..

Λοιπόν mustela αφρόλουτρο,κρέμα προσώπου, σώματος, λαδακι, Κρέμα συγκάματος frezyderm και μια κρέμα σώματος frezyderm την κρέμα της medela που είπα, τα αλλά ψαλιδάκια κλπ είναι nuk κ οι πιπίλες dr browns. Αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα το περάσεις το 100€

SqfGp3.png

Just now, Marti είπε:

@Hliolousti@Hliolousti πολυ χαρούμενα τα νέα σου!

Σιγά σιγά περιμενουμε ευχαριστα νέα από όλες μας..!! 

Κορίτσια, εγώ εχω διαβάσει αρκετά για τον θηλασμό και γύρω μου μιλάνε ολες για αυτο και εχω ηδη τρομοκράτηθει και κάπως το σκέφτομαι συνέχεια.. Δεν αντέχω τον φανατισμενο άνθρωπο πόσο μάλλον φανατισμενες μαμαδες που δήθεν τα ξερόυν ολα και συνήθως αυτες είναι καιβοι ημιμαθείς.. 

Για τo rooming in σκέφτομαι να μην το κανω και να δωσω στον εαυτο μ την ευκαιρία να γνωριστω με την  έννοια της μητρότητας με τη βοήθεια της μαιας (αν μου τύχει καλη) Ετσι και αλλιως θα τα κανω για μια ζωή μετα0

Και πιστεύω οτι σε όλα σχεδον τα μωράκια μας δίνουν μπιμπερό στα δημόσια και στις κλινικές στα κρυφα  γιατί αλλιώς θα είχαν τρελαθει.. 

Το μόνο που ξέρω είναι οτι το μωρό θέλει αγάπη και ασφάλεια! 

Πράγματα ακόμα δεν παίρνω, θέλω να πάω να τα δω από κοντα και είπα να ψωνίζω πιο συστήματικα μετά τη β χοριακή.. 

Μετά τη β επιπέδου εννοείς..κ εγώ έτσι έλεγα αλλά ας οψετε ο εγκλεισμός που είμαι όλο στο ίντερνετ κ χαζεύω,πόσο να αντέξω η γυναίκα?!

Στα δημόσια κ να θέλουν δε μπορούν να δώσουν κρυφά γάλα γτ το μωρό είναι αναγκαστικά με τη μαμά του από την αρχή οπότε..τώρα στα ιδιωτικά αν το κάνουν,οποίος το κάνει είναι απαράδεκτος όχι για κάτι άλλο,μόνο κ μόνο που κανείς το παιδί κάποιου άλλου ότι θέλει λες κ έχει δικαίωμα πάνω του!!

Εννοείται για το rooming in όπως έχουμε πει όλες εδώ στην δική μας ανοιχτή ομαδουλα δεν κριτικάρει καμία μας για αυτό κ έχουμε δέσει :-) βέβαια έχουμε η κάθε μία τις απόψεις τις ,τις μοιραζόμαστε κ ως εκεί,όπως θα κάναμε πιστεύω με κάθε μας πραγματική φίλη άλλωστε :-)

Όμως ρε παιδιά αυτό με το να μην το έχω μαζί από τη πρώτη του ημέρα μόνο σαν σκέψη με αγχωνει ,με τρελαίνει..μου βγαίνει απίστευτη κτητικότητα.. :-/ ορμονες!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Λοιπόν mustela αφρόλουτρο,κρέμα προσώπου, σώματος, λαδακι, Κρέμα συγκάματος frezyderm και μια κρέμα σώματος frezyderm την κρέμα της medela που είπα, τα αλλά ψαλιδάκια κλπ είναι nuk κ οι πιπίλες dr browns. Αν τα συγκεντρώσεις όλα μαζί θα το περάσεις το 100€

Frezyderm στο "tofarmakeiomou έχει πακέτο αφρολουτρο κρέμα σαμπουάν και λαδακι με 37€ όλα! Avent πιπίλες 6.70€ οι 2 μαζί πακετάκι..medela 37gr 10€.. μπες κ δες κ σε αυτό το φαρμακείο που σου λέω κ κάνε καλάθι..ίσως έχει καλύτερες προσφορές!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Τα ψώνια τα πολλά κι εγώ μετά τη Β θα τα αρχίσω, να σιγουρεψουμε κ τα φυτρωματα είπαμε!!!χιχιχι εσείς με τους προικισμένο ύς δεν έχετε ανάγκη :tongue:

Τα του φαρμακείου μια χαρά είναι κ αυτά που λέτε κ οι τιμές, μαζεύονται τα άτιμα! Πιπίλες κ μπιμπερό μη πάρετε πολλά, να δείτε πρώτα ποιο σχήμα θηλής θα το βολέψει, εγω αλλαξα πολλα για να το τσεκαρω,Ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα μαμ ,ειναι κατά των κολικων ! Αφήστε που πιπίλα μπορεί να μην χρειαστεί κ σας το εύχομαι!

Να πω κι ένα τελευταίο επιτρέψτε μου! Ο μικρός μου θηλασε λίγο όπως είπα κ δεν έχει αρρωστήσει ποτέ,ουτε πυρετο! Είμαι ξεκαθαρα υπέρ του θηλασμού το διευκρινίζω απλα το αναφερω γτ μαλλον ειναι κ οργανισμος του παιδιου τι θα σου βγαλει.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Μετά τη β επιπέδου εννοείς..κ εγώ έτσι έλεγα αλλά ας οψετε ο εγκλεισμός που είμαι όλο στο ίντερνετ κ χαζεύω,πόσο να αντέξω η γυναίκα?!

Στα δημόσια κ να θέλουν δε μπορούν να δώσουν κρυφά γάλα γτ το μωρό είναι αναγκαστικά με τη μαμά του από την αρχή οπότε..τώρα στα ιδιωτικά αν το κάνουν,οποίος το κάνει είναι απαράδεκτος όχι για κάτι άλλο,μόνο κ μόνο που κανείς το παιδί κάποιου άλλου ότι θέλει λες κ έχει δικαίωμα πάνω του!!

Εννοείται για το rooming in όπως έχουμε πει όλες εδώ στην δική μας ανοιχτή ομαδουλα δεν κριτικάρει καμία μας για αυτό κ έχουμε δέσει :-) βέβαια έχουμε η κάθε μία τις απόψεις τις ,τις μοιραζόμαστε κ ως εκεί,όπως θα κάναμε πιστεύω με κάθε μας πραγματική φίλη άλλωστε :-)

Όμως ρε παιδιά αυτό με το να μην το έχω μαζί από τη πρώτη του ημέρα μόνο σαν σκέψη με αγχωνει ,με τρελαίνει..μου βγαίνει απίστευτη κτητικότητα.. :-/ ορμονες!!

Frezyderm στο "tofarmakeiomou έχει πακέτο αφρολουτρο κρέμα σαμπουάν και λαδακι με 37€ όλα! Avent πιπίλες 6.70€ οι 2 μαζί πακετάκι..medela 37gr 10€.. μπες κ δες κ σε αυτό το φαρμακείο που σου λέω κ κάνε καλάθι..ίσως έχει καλύτερες προσφορές!

Και γαζουλες μικρές κορίτσια, οινόπνευμα, ορακια

Q1jtp2.png

Πιπίλες dr brown στο Σκρουτζ από 2.68€ σε 13 διαφορετικά φαρμακεία..κ nuk σετ περιποίησης το βρίσκω 19€ βέβαια μπορείς να δεις κ άλλες μάρκες πιο οικονομικές..

Άρα όσα ακριβώς είπες τα βρίσκω με συνολο 80€+-..

Στη θεσνικη δε ξέρω καμία που να έχει γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο παρα μονο την μαμα μου που είχε τραυματικη εμπειρία :wink: περάσαν βεβαια καμια 30αρια χρόνια από τότε.. Χεχε.. Καμια φίλη η γνωστή μου και μάλιστα απο αυτά που διαβάζω από εσας μ φαινεται και καλύτερη επιλογή... Μονόκλινο, αποκλειστικα το παιδί στο δωμάτιο? 

Και εννοείται ο κάθε ένας κανει ο, τι θέλει.. Κανείς δεν είναι καλύτερος του αλλου! :wub:

Just now, Renez είπε:

Αααα θέλω mustela!!!  Είναι λίγο πιο ακριβά από τα αλλά, αλλά τα θέλω! Επίσης μπορεί να παίζουν ρόλο κ τα ml γιατί εγώ κοιταζω μεγάλες συσκευασίες πχ κρέμα συγκάματος mustela έχει 1+1 13€, το αφρόλουτρο είναι 500ml!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Στη θεσνικη δε ξέρω καμία που να έχει γεννήσει σε δημόσιο νοσοκομείο παρα μονο την μαμα μου που είχε τραυματικη εμπειρία :wink: περάσαν βεβαια καμια 30αρια χρόνια από τότε.. Χεχε.. Καμια φίλη η γνωστή μου και μάλιστα απο αυτά που διαβάζω από εσας μ φαινεται και καλύτερη επιλογή... Μονόκλινο, αποκλειστικα το παιδί στο δωμάτιο? 

Και εννοείται ο κάθε ένας κανει ο, τι θέλει.. Κανείς δεν είναι καλύτερος του αλλου! :wub:

Ναι μονοκλινο αποκλειστικά στο δωμάτιο..βέβαια στο δημόσιο κ στα 3κλινα πάλι στο φέρνουν αποκλειστικά θες δε θες..τώρα πλέον κάνουν κ rooming in στα ιδιωτικά κ το προωθούν κ απ' ότι ξέρω δεν έχει σημασία αν έχεις μονοκλινο ή όχι γτ κανονίζουν κ σε βάζουν κ με άλλη μανούλα που έχει μέσα το νινι της οπότε δεν ενοχλείς κανέναν..

Just now, Jasmine@ είπε:

Αααα θέλω mustela!!!  Είναι λίγο πιο ακριβά από τα αλλά, αλλά τα θέλω! Επίσης μπορεί να παίζουν ρόλο κ τα ml γιατί εγώ κοιταζω μεγάλες συσκευασίες πχ κρέμα συγκάματος mustela έχει 1+1 13€, το αφρόλουτρο είναι 500ml!

Χαλάλι σου κυρία μου!! Μωρέ τα καλύτερα μπορούμε να βρούμε? Αυτα κ μόνο!!

Πω ρε συ..αντί να λέμε για κρέμες προσώπου δικές μας κ διακοπές μιλάμε για πάνες κ αφρολουτρο για θηλές!!

Παναγία μου..γινόμαστε μανάδες..ρεεε μεγαλωνουμεεεε!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ναι μονοκλινο αποκλειστικά στο δωμάτιο..βέβαια στο δημόσιο κ στα 3κλινα πάλι στο φέρνουν αποκλειστικά θες δε θες..τώρα πλέον κάνουν κ rooming in στα ιδιωτικά κ το προωθούν κ απ' ότι ξέρω δεν έχει σημασία αν έχεις μονοκλινο ή όχι γτ κανονίζουν κ σε βάζουν κ με άλλη μανούλα που έχει μέσα το νινι της οπότε δεν ενοχλείς κανέναν..

Δεν είχα ιδέα! Θα το ψάξω και για εδω να δω τι γίνεται!

Πάντως για Πράγματα κλπ περα απο οτι θέλω να ληξει αυτή η καραντίνα και καπως κατι να δω απο κοντα, σκέφτηκα πρώτα να αδειάσω το δωμάτιο - γραφείο που θα τα παω δε ξέρω, να το βαψω να αρχισω να παίρνω τα μεγάλα έπιπλα πχ κουνια συρτάριερα ντουλάπα και μετά ρούχα, καλλυντικά να μπαίνουν στη σειρά τους.. Οπότε προς το παρόν βλέπω  πιντερεστ μεχρι να κατάληξω σε χρωμα δωματίου διακόσμηση κλπ..  

Just now, Jasmine@ είπε:

Just now, Renez είπε:

Χαλάλι σου κυρία μου!! Μωρέ τα καλύτερα μπορούμε να βρούμε? Αυτα κ μόνο!!

Πω ρε συ..αντί να λέμε για κρέμες προσώπου δικές μας κ διακοπές μιλάμε για πάνες κ αφρολουτρο για θηλές!!

Παναγία μου..γινόμαστε μανάδες..ρεεε μεγαλωνουμεεεε!!

Βρε κακούργες ψωνίζετε χωρίς εμένα;;

Μπραβο σας!! 

Να ρωτήσω της προδερμ δεν τα εμπιστεύεστε;;;θυμάμαι που βάζαμε στον βαφτιστηρα μου κ μύριζε τόσο μωρουδιλα που για ένα διάστημα το αγόραζα κ για εμένα!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Marti είπε:

Δεν είχα ιδέα! Θα το ψάξω και για εδω να δω τι γίνεται!

Πάντως για Πράγματα κλπ περα απο οτι θέλω να ληξει αυτή η καραντίνα και καπως κατι να δω απο κοντα, σκέφτηκα πρώτα να αδειάσω το δωμάτιο - γραφείο που θα τα παω δε ξέρω, να το βαψω να αρχισω να παίρνω τα μεγάλα έπιπλα πχ κουνια συρτάριερα ντουλάπα και μετά ρούχα, καλλυντικά να μπαίνουν στη σειρά τους.. Οπότε προς το παρόν βλέπω  πιντερεστ μεχρι να κατάληξω σε χρωμα δωματίου διακόσμηση κλπ..  

Πολύ λογικό όπως το λες εννοείται!! Εμένα έχει ήδη το δωμάτιο συρταριερα-ντουλαπα κ ένα σύνθετο με βιβλιοθήκη όλα λευκά οπότε από ΙΚΕΑ οπότε θα τα κρατήσω ως έχουν κ λείπει ουσιαστικά η κούνια κ βάψιμο έννοειται..ε κ μετά τα ψιλά κουρτίνες..φωτιστικά..πινακακια..

Απλά είπα να παίρνω μέχρι τον Ιούλιο τα γύρω γύρω από λευκά είδη κ διακόσμηση κ κούνια κτλ από Ιούλη στις εκπτώσεις.. 

Για πες καμία ιδέα γ χρώμα..εγώ μάλλον κατέληξα σε γκρι ανοιχτό κ θα το φωτίσω με κάποια αυτοκόλλητα τοίχου..

Just now, EugenJen είπε:

Βρε κακούργες ψωνίζετε χωρίς εμένα;;

Μπραβο σας!! 

Να ρωτήσω της προδερμ δεν τα εμπιστεύεστε;;;θυμάμαι που βάζαμε στον βαφτιστηρα μου κ μύριζε τόσο μωρουδιλα που για ένα διάστημα το αγόραζα κ για εμένα!!!

Ωχ! Τα είχα ξεχασει..οντως μυρίζουν μανούλα :-) κοίτα.. εμπιστεύομαι..έχει να κάνει με το δέρμα του κάθε παιδιού πιστεύω..στα αδέρφια μου πχ άλλη μάρκα είχε στον έναν κ στον άλλο άλλαξε γτ είχε ατοπικο δερματακια κ δε του έκανε καλό.. άρα ας ξεκινήσουμε δειλά δειλά με κάποια της επιλογής μας κ θα μας κατευθύνει μετά το ίδιο το νινι λογικά..

Frezyderm τα επέλεξα γτ τα χρησιμοποιω εγώ χρονια κ έχω ευαίσθητο δέρμα με εκγζεματα το χειμώνα κ όμως μου κάθονται τέλεια οπότε είπα να τα δοκιμάσω κ στο νινι..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πολύ λογικό όπως το λες εννοείται!! Εμένα έχει ήδη το δωμάτιο συρταριερα-ντουλαπα κ ένα σύνθετο με βιβλιοθήκη όλα λευκά οπότε από ΙΚΕΑ οπότε θα τα κρατήσω ως έχουν κ λείπει ουσιαστικά η κούνια κ βάψιμο έννοειται..ε κ μετά τα ψιλά κουρτίνες..φωτιστικά..πινακακια..

Απλά είπα να παίρνω μέχρι τον Ιούλιο τα γύρω γύρω από λευκά είδη κ διακόσμηση κ κούνια κτλ από Ιούλη στις εκπτώσεις.. 

Για πες καμία ιδέα γ χρώμα..εγώ μάλλον κατέληξα σε γκρι ανοιχτό κ θα το φωτίσω με κάποια αυτοκόλλητα τοίχου..

Ωχ! Τα είχα ξεχασει..οντως μυρίζουν μανούλα :-) κοίτα.. εμπιστεύομαι..έχει να κάνει με το δέρμα του κάθε παιδιού πιστεύω..στα αδέρφια μου πχ άλλη μάρκα είχε στον έναν κ στον άλλο άλλαξε γτ είχε ατοπικο δερματακια κ δε του έκανε καλό.. άρα ας ξεκινήσουμε δειλά δειλά με κάποια της επιλογής μας κ θα μας κατευθύνει μετά το ίδιο το νινι λογικά..

Frezyderm τα επέλεξα γτ τα χρησιμοποιω εγώ χρονια κ έχω ευαίσθητο δέρμα με εκγζεματα το χειμώνα κ όμως μου κάθονται τέλεια οπότε είπα να τα δοκιμάσω κ στο νινι..

Αν και δε ξερω το φυλο αλλα είπα αν ειναι κορίτσι ειδα κατι φοβερά παλ γαλαζια στον τοίχο  με λευκά έπιπλα και ροζ της πούδρας και ψάθα διακοσμητικά.. Είναι οοοολα τοσο όμορφα και δεν ξες τι  να διαλέξεις..

Και γω αυτα τα έπιπλα είπα να τα παρω απο το ικεα εκτός από το στρώμα.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...