Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα εγώ γμτ δεν έχω fb..ήταν από το πρώτο πράγμα που κάναμε με τον άντρα μου από όταν γνωριστήκαμε..κοινώς 7 χρόνια έχω να μπω... Δε το μετανιώνω βέβαια με τόσα που ακούω για ζευγάρια κ fb αλλά σε τέτοια μου λείπει..

Τεσπα..να ναι καλά τα forum,το viber κτλ..

ΑΑΑα εσύ είσαι χειρότερη από εμένα που δεν έχω Instagram..εντάξει έχει τα καλά κ κακα του, εγώ πιο πολύ το χρησιμοποιώ για να ψωνίζω , η ανεβάζω μια στο τόσο φωτό από διακοπές γιατί μαρεσει που μετά από χρόνια σου δείχνει που ήσουν πχ πριν 6 χρόνια..για το μαγαζί σας δεν σκέφτεστε να φτιάξετε;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα εσύ είσαι χειρότερη από εμένα που δεν έχω Instagram..εντάξει έχει τα καλά κ κακα του, εγώ πιο πολύ το χρησιμοποιώ για να ψωνίζω , η ανεβάζω μια στο τόσο φωτό από διακοπές γιατί μαρεσει που μετά από χρόνια σου δείχνει που ήσουν πχ πριν 6 χρόνια..για το μαγαζί σας δεν σκέφτεστε να φτιάξετε;;

Έχουμε για το μαγαζί (υπήρχε ήδη για τη χοντρική στη Κρήτη κ προσθέσαμε κ αυτό) κ έχουμε κ στο γκουγκλ το μαγαζί..ξέρεις όταν πατάς όνομα στο βγάζει κ ιστοσελίδα ...σε αυτά οκ το χουμε αλλα μέχρι εκεί..

Τώρα να μπω από της εταιρείας στην ομάδα θηλασμού σίγουρα θα με περάσουν για ανώμαλη χαχαχαχα

• Χαχα 1

Χωρίς παρεξήγηση κορίτσια μου απλά θεωρώ ότι κάθε είδους φανατισμοι κ κολληματα δν είναι για καλό. Έχω διαβάσει τέτοιες ομάδες κ εδώ από την 1η μου εγκυμοσύνη κ έμαθα πολλά για τον θηλασμό κ για το θήλαστρο που αγόρασα τελικά ΑΛΛΑ δεν θα άνοιγα ποτε κουβέντα μαζί τους! Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και κάθε μανούλα έχει το δικό σύστημα,τις δικές της ανάγκες κ το σώμα λειτουργεί διαφορετικά! Όπως λέει και η φιλη @Ninamc χαρούμενη μαμα χαρούμενο μωρό!!! Για μένα είναι αγκάθι ο θηλασμός, το ήθελα πολύ, το πάλεψα κ παρόλο που δούλευα ξενυχτουσα το βράδυ να το θηλασω, προσπαθούσα να συλλεξω με το θήλαστρο έστω 1 γεύμα ή μισό πριν φύγω κ στη δουλειά κλειδωνομουν στο γραφείο μ με τα παιδιά απ έξω να τσιριζουν για να αντλησω για να μην αρρωστήσω αλλά κ να του δώσω μετά ότι βγάλω. Αυτό 4 φορές την εβδομάδα, τις υπόλοιπες ήμουν σπίτι κ το πάλευα, μεσολάβησαν κ οι διακοπές των Χριστουγέννων και ήμουν 15  μερες εκεί να προσπαθώ  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Ίσως είναι κ θέμα ψυχολογίας και άγχους για τη μανούλα που δουλεύει.

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα σας έλεγα Ακούστε τα πάντα και Κάντε ότι αφήνει καθαρή τη συνείδηση σας!

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Έχουμε για το μαγαζί (υπήρχε ήδη για τη χοντρική στη Κρήτη κ προσθέσαμε κ αυτό) κ έχουμε κ στο γκουγκλ το μαγαζί..ξέρεις όταν πατάς όνομα στο βγάζει κ ιστοσελίδα ...σε αυτά οκ το χουμε αλλα μέχρι εκεί..

Τώρα να μπω από της εταιρείας στην ομάδα θηλασμού σίγουρα θα με περάσουν για ανώμαλη χαχαχαχα

Χαχαχαχα φαντάζεσαι;;;κ να σε δεχτούν λέει κ να απορρίψουν πάλι εμένα !!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εσύ τους είπες ότι εισαι εγκυος;;

ΑΑΑα θα το πάρω προσωπικά το θέμα!!

Καλά τώρα να σου πω την αλήθεια κ εγώ βλέπω να συγχιζομαι με αυτά που θα διαβάσω Αποτι έχω καταλάβει αλλά έτσι κ αλλιώς δεν σκοπεύω να ανοίξω κουβέντα, μόνο θα διαβάζω μήπως βρω τπτ χρήσιμο.

@Renez είναι προ εγκυμοσύνης η φωτό ήταν φυσιολογικά τα μεμεδια:mrgreen:

Δε θυμάμαι αν τους το είχα πει!!!! Χαχαχχαχα ούτε εγώ ανοίγω κουβέντα απλά έχει κάποια αποθηκευμένα θέματα χρήσιμα!

Just now, Christinα είπε:

Χωρίς παρεξήγηση κορίτσια μου απλά θεωρώ ότι κάθε είδους φανατισμοι κ κολληματα δν είναι για καλό. Έχω διαβάσει τέτοιες ομάδες κ εδώ από την 1η μου εγκυμοσύνη κ έμαθα πολλά για τον θηλασμό κ για το θήλαστρο που αγόρασα τελικά ΑΛΛΑ δεν θα άνοιγα ποτε κουβέντα μαζί τους! Είναι πολύ λεπτό το ζήτημα και κάθε μανούλα έχει το δικό σύστημα,τις δικές της ανάγκες κ το σώμα λειτουργεί διαφορετικά! Όπως λέει και η φιλη @Ninamc χαρούμενη μαμα χαρούμενο μωρό!!! Για μένα είναι αγκάθι ο θηλασμός, το ήθελα πολύ, το πάλεψα κ παρόλο που δούλευα ξενυχτουσα το βράδυ να το θηλασω, προσπαθούσα να συλλεξω με το θήλαστρο έστω 1 γεύμα ή μισό πριν φύγω κ στη δουλειά κλειδωνομουν στο γραφείο μ με τα παιδιά απ έξω να τσιριζουν για να αντλησω για να μην αρρωστήσω αλλά κ να του δώσω μετά ότι βγάλω. Αυτό 4 φορές την εβδομάδα, τις υπόλοιπες ήμουν σπίτι κ το πάλευα, μεσολάβησαν κ οι διακοπές των Χριστουγέννων και ήμουν 15  μερες εκεί να προσπαθώ  ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!! Ίσως είναι κ θέμα ψυχολογίας και άγχους για τη μανούλα που δουλεύει.

Συγγνώμη αν σας κούρασα αλλά θα σας έλεγα Ακούστε τα πάντα και Κάντε ότι αφήνει καθαρή τη συνείδηση σας!

Εμένα η γνώμη μου είναι η κάθε μια γυναίκα κάνει ότι πιστεύει κ θεωρεί καλύτερο γι αυτή κ το παιδί! Δε μ αρέσει όμως που μόλις κάποια κοπέλα εωτησει κάτι για γάλα σε σκόνη πέφτουν να τη φάνε, βροχή τα σχόλια για τα ωφέλη του θηλασμού! Μα τι τη νοιαζει την καθεμία τι κάνω εγώ με το παιδί μου;;;  
ασχετο μόλις συγκέντρωσα ψώνια από φαρμακείο είμαι στα 130€!εσεις έχετε κοιτάξει καθολου;;;

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! 

Κοιμήθηκα 12 κ 6:30 η ώρα σηκωθηκα μες την ενέργεια :-)

Λοιποοοον,εχθές μου ήρθαν τα πρώτα πολυπόθητα φορμακια του!!!

Ψυχηηη μουυυυ τι συναίσθημα κ αυτό?! Τα έβλεπα,τα έβαλα στο συρτάρι μέχρι να έρθει η ώρα τους για πλύσιμο κ λέω Θεέ μου θα γίνω μανούλα..πωωω κ λέμε για τους αντρες.. κ εγώ σιγά σιγά το νιώθω όλο κ πιο πολύ!!

Kalimereeeees!!!Molis sas diavasa!!!Me geeeeiiieeeeees!!!Pernane oi meres siga siga!!!Ti omorfa.Ante k mia evdomada emeine gia na pame na doume k ta magazia!!!♥️♥️

Just now, Renez είπε:

Ναιιιι ε,και κάπου εκεί θα παρασυρθείς :-) ρε χαζό κ να σου φέρουν πολλά μπορείς κάλλιστα ότι δε σ' αρέσει ή το έχεις σε πληθώρα να πας να το αλλάξεις είτε με μεγαλύτερο νούμερο για να το έχει στο μέλλον είτε με κάτι άλλο από το μαγαζί πχ λευκά είδη,καπελάκι,παπουτσακια ανάλογα τι έχει το μαγαζί..με σε αγχωνει απαραίτητα ότι θα γεμίσεις ρούχα!

Βαλε κ το ότι παίζει κ τότε να απαγορεύονται να έρθουν στο μαιευτήριο οπότε ποτέ θα μας τα φέρουν?! Μετά που θα 40ντισουμε..τώρα δε ξέρω έτσι το σκέφτομαι εγώ.. γτ βασικά θέλω να είναι με δικό μου ρούχο κ σκοπεύω σε κοντινούς συγγενείς που έχω θάρρος(μαμά γιαγιά πεθερά κτλ ) να ζητήσω λευκά είδη ή πχ αποστειρωτη γενικά πράγματα αλλα..

Ρε αγάπη κ οι υπόλοιπες που έχετε γεννήσει τι παίζει με το γάλα?  Κ η φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες που σας έλεγα επειδή τις δύο πρώτες μέρες δεν έβγαλε πολύ γάλα τη πίεσαν για ξένο κ έδωσε ,4η μέρα πήγε σπίτι κ είχε κανονικά τον κ φυσικά το μωρό ήδη έμαθε στο ξένο κ δεν ήθελε στήθος..ο παιδίατρος όμως της είπε πως έκανε λάθος γτ όλες τις 2 πρώτες μέρες βγάζουμε ελάχιστη ποσότητα που λέγεται πρωτογαλα αλλά είναι τόσο θρεπτικό κ πλούσιο σε θερμίδες που χορταινει το παιδί παίρνοντας μάλιστα κ ο,τι ακριβώς χρειάζεται!!

Κ το ίδιο έχω διαβάσει κ από μανουλες εδώ ότι στην αρχή δεν είχαν πολύ κ 3-4 μέρα είχαν κανονικοτατα!! Εγώ θα το παλέψω όσο μπορώ πιστεύω για θηλασμό..το θέλω πολύ ειδικά έστω 1-2 μήνες να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ ,ελπίζω η μαία κ ο παιδίατρος να με βοηθήσουν..

Ax k egw auto skeftomai re agapi.Oso borw tha to palepsw giati pragmatika den xereis pote.Me allo skeptiko pas k kati allo borei na sou prokupsei!!

Just now, Eval είπε:

Αντί να τα κάνουν μπάνιο πολλες φορές τα μωρά, τα ελειφαν με μια κρεμουλα να μυρίζουν όμορφα. Τους έλεγες να μην δώσουν ξένο στα μωρά τους αλλά αυτοί προκειμένου να μην τα ακούν να κλαίνε αντί να τα πάνε για θηλασμό τα έδιναν κρυφά σκόνη γάλα. Και μάλιστα μια φορά κάναν λάθος και δώσανε σε δύο μωρά γάλα με το ίδιο μπιμπερο... Αυτό φαντάζεστε τι σημαίνει. Τέλοσπαντων. Πολλά τέτοια. Δεν τις εμπιστεύομαι. Προτιμώ το ιδιωτικό για 1000 λόγους αλλά το μωρό πλάι μου να έχω τον έλεγχο.

Ela Panagia mou!!!Sok!!

Just now, Christinα είπε:

Sumfwnw apoluta mazi sou.Htan mia gnwsti mou se tetoia omada k twra pou emeina egkuos,mou eipe Makria apo tetoies omades.Einai polu fanatismenes/tragikes.Pesan na tin fane giati edine sto paidi pipila.An einai dunaton!!Gi’auto koritsia meinete makria!!Hahahahah

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ η μάνα μου ήδη έχει αρχίσει κ κάνει λίστα , τι θα πάρει όταν λήξει η καραντίνα, άσε που έχει μάθει κ μπαίνει κ τα κοιτάει κ στο ίντερνετ, κ θέλει να της μάθω να πληρώνει online, θα γεννηθεί το παιδί κ μόνο κατσαρόλες δεν θα της έχει πάρει ..για τους κοντινούς λέω κ εγώ , η αδερφή μου έχει ξεκινήσει κ της πλέκει κουβέρτα για το καρότσι, που να τους βάλω φρένο;;;

xaxaxax!κοριτσι μου εμενα η μαμα μου ψαχνει στο ιντερνετ αλλα επειδη δεν το πολυ εχει με αυτα μ είπε προχθες ότι όλο της βγαζει διαφημίσεις απο lapin και οτι τα καροτσια τα φανταζοταν πιο οικονομικα και όχι 1.000 + ευρω........και μ λεει αλλα τι να κάνουμε για το εγγονακι μ το καλυτερο θα του πάρω...πες μου πως να παραγγείλω????χαχαχα τι λέτε να το εκμεταλλευτω???? η να την ενημερώσω?????

• Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Δε θυμάμαι αν τους το είχα πει!!!! Χαχαχχαχα ούτε εγώ ανοίγω κουβέντα απλά έχει κάποια αποθηκευμένα θέματα χρήσιμα!

Εμένα η γνώμη μου είναι η κάθε μια γυναίκα κάνει ότι πιστεύει κ θεωρεί καλύτερο γι αυτή κ το παιδί! Δε μ αρέσει όμως που μόλις κάποια κοπέλα εωτησει κάτι για γάλα σε σκόνη πέφτουν να τη φάνε, βροχή τα σχόλια για τα ωφέλη του θηλασμού! Μα τι τη νοιαζει την καθεμία τι κάνω εγώ με το παιδί μου;;;  
ασχετο μόλις συγκέντρωσα ψώνια από φαρμακείο είμαι στα 130€!εσεις έχετε κοιτάξει καθολου;;;

Χμμμ με βάζεις σε μπριζα εσύ δε φτανανε τα φορμακια κ τα σεντονακια που ήδη πήρα τώρα με βλέπω κ με γάζες χαχαχαχα όχι αλλά θα τσεκαρω κ θα σου πω κ εγώ τιμές..

Just now, Irinoula86 είπε:

xaxaxax!κοριτσι μου εμενα η μαμα μου ψαχνει στο ιντερνετ αλλα επειδη δεν το πολυ εχει με αυτα μ είπε προχθες ότι όλο της βγαζει διαφημίσεις απο lapin και οτι τα καροτσια τα φανταζοταν πιο οικονομικα και όχι 1.000 + ευρω........και μ λεει αλλα τι να κάνουμε για το εγγονακι μ το καλυτερο θα του πάρω...πες μου πως να παραγγείλω????χαχαχα τι λέτε να το εκμεταλλευτω???? η να την ενημερώσω?????

Ιιιι μην είσαι κακός άνθρωπος!! Καταρχάς καλύτερα να περιμένετε 13 Ιούλη που ξεκινάνε οι καλές εκπτώσεις κατά δεύτερον τσεκαρε εσύ ποιο καροτσι πραγματικά σε βολεύει κ σ αρέσει (γτ κ το καλύτερο είναι υποκειμενικό..) χρώμα,Ρόδες,βάρος, ποιότητα υλικού κτλ κ πες της ποιο θες :-)

Just now, Jasmine@ είπε:

Kι εγώ τόσα είχα δώσει για μια κούτα πράγματα. Βέβαια πήρα κ κάποια που δεν χρειάστηκαν (μπιμπερο,θηλές) αλλά μπορεί να μου χρειαστούν στο δεύτερο! :) 

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χμμμ με βάζεις σε μπριζα εσύ δε φτανανε τα φορμακια κ τα σεντονακια που ήδη πήρα τώρα με βλέπω κ με γάζες χαχαχαχα όχι αλλά θα τσεκαρω κ θα σου πω κ εγώ τιμές..

Για τσέκαρε! Λοιπόν έχω βάλει σαμπουάν αφρόλουτρο, κρέμα σώματος, βούρτσα χτένα, ψαλιδάκι νυχοκόπτη, κρέμα για συγκάματα, κρέμα medela για θηλές (αλλά τη θέλω κ για τα χειλη μου)4 πιπίλες. Δε θυμάμαι κάτι άλλο...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

Χαχαχαχα έμενε όταν μου είπε έτσι της απάντησα ότι κ η μάνα του εγγονού θέλει καινούργιο αμάξι να της πάρει ένα άμα είναι!!:D

Κ εγω πιστεύω για καρότσι καλύτερα να περιμένουμε έκπτωσεις κ θα της πεις σου έκανα κ οικονομία να πάρουμε κ κάτι άλλο ε;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Ιιιι μην είσαι κακός άνθρωπος!! Καταρχάς καλύτερα να περιμένετε 13 Ιούλη που ξεκινάνε οι καλές εκπτώσεις κατά δεύτερον τσεκαρε εσύ ποιο καροτσι πραγματικά σε βολεύει κ σ αρέσει (γτ κ το καλύτερο είναι υποκειμενικό..) χρώμα,Ρόδες,βάρος, ποιότητα υλικού κτλ κ πες της ποιο θες :-)

χαχαχα οχι μωρε στην μανούλα μου ποτέεεεε.....απλά λεω να γελάσω λίγο μαζί της και να της πω ότι αυτό ειναι απο τα φθηνα!!!!!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα εγώ γμτ δεν έχω fb..ήταν από το πρώτο πράγμα που κάναμε με τον άντρα μου από όταν γνωριστήκαμε..κοινώς 7 χρόνια έχω να μπω... Δε το μετανιώνω βέβαια με τόσα που ακούω για ζευγάρια κ fb αλλά σε τέτοια μου λείπει..

Τεσπα..να ναι καλά τα forum,το viber κτλ..

Παίζει να είμαστε οι μόνες Ρενεζ μου!! Κ εμείς ακριβώς έτσι... Βέβαια, καμία φορά θα ήθελα να έχω πρόσβαση σε διάφορες σελίδες αλλά τι να κάνεις...

Κορίτσια μου, σε σχεση με τον θηλασμό εννοείται μακρυά από φανατισμους! Η κάθε μία ο,τι μπορεί κ ο,τι την κάνει να νιώθει καλά! Κ εγώ αυτά διάβαζα κ άκουγα πριν γεννήσω κ είχα πανικοβληθεί! Έλεγα δεν θα τα καταφέρω... Τελικά μου βγήκε κ πραγματακια ήταν για εμένα μια πολύ πολύ όμορφη εμπειρία που θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω! Από εκεί κ πέρα, όπως αναφερθηκε, ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένα παιδιά! Εγώ απλά σας ανέφερα με βάση κ την δική μου εμπειρία, γιατί πολλές φορές όντως σαμποταρεται η προσπάθεια από τις διάφορες σκοπιμότητες! Α! Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ το βιβλίο της Πατσουρου για τον θηλασμό!

• Μου αρέσει 2

Just now, Hope89 είπε:

Παίζει να είμαστε οι μόνες Ρενεζ μου!! Κ εμείς ακριβώς έτσι... Βέβαια, καμία φορά θα ήθελα να έχω πρόσβαση σε διάφορες σελίδες αλλά τι να κάνεις...

Κορίτσια μου, σε σχεση με τον θηλασμό εννοείται μακρυά από φανατισμους! Η κάθε μία ο,τι μπορεί κ ο,τι την κάνει να νιώθει καλά! Κ εγώ αυτά διάβαζα κ άκουγα πριν γεννήσω κ είχα πανικοβληθεί! Έλεγα δεν θα τα καταφέρω... Τελικά μου βγήκε κ πραγματακια ήταν για εμένα μια πολύ πολύ όμορφη εμπειρία που θα ήθελα πολύ να ξαναζήσω! Από εκεί κ πέρα, όπως αναφερθηκε, ευτυχισμένη μαμά ευτυχισμένα παιδιά! Εγώ απλά σας ανέφερα με βάση κ την δική μου εμπειρία, γιατί πολλές φορές όντως σαμποταρεται η προσπάθεια από τις διάφορες σκοπιμότητες! Α! Εμένα με είχε βοηθήσει πολύ το βιβλίο της Πατσουρου για τον θηλασμό!

Έχει πολλά κ χρήσιμα αρχεία αυτή η ομάδα! Κ αν έχεις συγκεκριμένη απορία με μια αναζήτηση βρίσκεις απαντήσεις.

Αν θέλει κάποια να κάνει συζητήσεις ή όχι στην ομάδα αυτη είναι αλλη υπόθεση!!

Όσο για τον φανατισμό τον έχω δει σε όλες τις ομάδες στο φεισμπουκ (από κάποια μέλη),δεν βγάζεις άκρη. 

Just now, marianna1986 είπε:

Και που να μπείτε στην ομάδα παιδικη-βρεφικη διατροφή! Αν αυτές του θηλασμού είναι μια φορά φανατικές, στης διατροφής είναι 100...

Ναι εγώ που δίνω λιγο ζυμαρικό στο παιδί, είμαι για κρέμασμα για παραδειγματισμό!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...