Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Νομίζω πως το θηλαστρο είναι ο πιο δύσκολος δρόμος γιατί πρέπει να είσαι σπίτι να αντλείς κάθε 3-4 ώρες δλδ δεν μπορείς να φύγεις βολτιτσα πρωί  και να γυρίσεις βράδυ. 

Μηπως έχει ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσεις για να σε δεχτούν;

Έχει μια ερώτηση γιατί θέλω να γίνω μέλος κ έγραψα για να μάθω χρήσιμες συμβουλές για τον θηλασμό...τι έπρεπε να πω;;;

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Κορίτσια αυτό είναι το φυσιολογικό! Καμία γυναίκα δεν έχει περισσότερο γάλα τις πρώτες μέρες. Το στομάχι του μωρού είναι μια σταλιά κ αυτό είναι υπέρ αρκετό! Αν ήταν έτσι καμία.δεν θα θήλαζε αποκλειστικά ανά τους αιώνες!! Στην αρχή έχεις το πρωτογαλα κ αυτό είναι το μόνο που χρειαζεται το μωράκι! Το κανονικό γάλα κατεβαίνει την 3-4η ημέρα, οπότε κ πρήζεται το στήθος! Προσέξτε μην την πατήσετε γτ εκεί πατάνε όλοι κ σου πασάρουν τη φόρμουλα. Εκτός βέβαια αν δεν θέλετε εσείς ή θέλετε μεικτή διατροφή! 

Συμφωνώ απόλυτα! Χαίρομαι που το βλέπεις έτσι

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Πότε έκανες αίτημα? Θες να μου πεις το όνομα σου να πω να σε δεχτούν?

Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα που το συζητούσαμε κ μπήκα τώρα που το θυμήθηκα κ μου δείχνει σαν να μην έχω κάνει αίτημα ,άρα υπέθεσα ότι δεν δέχτηκαν!!ναι να στο στείλω pm

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έχει μια ερώτηση γιατί θέλω να γίνω μέλος κ έγραψα για να μάθω χρήσιμες συμβουλές για τον θηλασμό...τι έπρεπε να πω;;;

Ανέφερες ότι είσαι έγκυος?

• Μπερδεμένη/-ος 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ανέφερες ότι είσαι έγκυος?

Όχι :-D δεν θεώρησα ότι χρειάζεται....για να θέλω να μάθω για τον θηλασμό δεν εξυπακούεται;;;πωπω πολύ αυστηρή ομάδα ρε παιδιά!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

@EugenJen είναι αυστηρή ομαδα γιατί πολλές φορές τα μέλη ανεβάζουν φωτό με στήθος όποτε θέλουν να ξέρουν τι ρόλο βαράει ο καθένας που μπαίνει μην είναι τπτ ανώμαλος. 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@EugenJen είναι αυστηρή ομαδα γιατί πολλές φορές τα μέλη ανεβάζουν φωτό με στήθος όποτε θέλουν να ξέρουν τι ρόλο βαράει ο καθένας που μπαίνει μην είναι τπτ ανώμαλος. 

Αααααα μιλάμε για πολύ λεπτομέρεια!!για να δούμε @Mariamaraki εσύ τι απάντησες στην ερώτηση;;

C1JTp3.png

Just now, Lalom είπε:

Καλημέρα! Είναι εύκολο με το θήλαστρο? Τουλάχιστον με το. Θήλαστρο ξέρεις και πόσο τρώει με το θηλασμό δε μπορείς να ξέρεις. Εμενα μ. Φαίνονται βουνό όλα αυτά :(

Με ένα καλό θήλαστρο ηλεκτρικο οχι χειροκίνητο δεν είναι δύσκολο! Στη πραξη θα βρεις ολα. Δεν νομιζω οτι ειναι για μονιμο μονο για οταν λειπεις απο το σπιτι. Για όποιες θέλουν μόνιμα για χίλιους 2 λόγους,νοικιάζουν κ επαγγελματικά κ αγοράζεις μονο δικά σου αξεσουάρ πχ μπιμπερο

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Αααααα μιλάμε για πολύ λεπτομέρεια!!για να δούμε @Mariamaraki εσύ τι απάντησες στην ερώτηση;;

Έγραψα ότι είμαι έγκυος και θέλω να ενημερωθώ για τον θηλασμό!  Εσύ έκανες πάλι? 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Έγραψα ότι είμαι έγκυος και θέλω να ενημερωθώ για τον θηλασμό!  Εσύ έκανες πάλι? 

Τώρα θα ξανακάνω για να δούμε!!

@marianna1986 υπονοεις ότι είδαν την φωτογραφία μου κ με πέρασαν για ανώμαλο;;;;:mrgreen:

• Χαχα 4

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ρε συ έκανα αίτημα να μπω στην ομάδα που λες κ δεν με δέχτηκαν!τι εκανα λάθος;;;:mrgreen:

Κ εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου να δουλέψω θηλαστρο , θα δείξει πως θα μας πάει!!

Έχεις μεγάλα μεμεκια κ σου λέει δε μας χρειάζεται αυτή ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Χαχα 2

Καλημέρα κορίτσια!

Να βρείτε στο φμπ την ομάδα Αττική εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού! Ειναι πολύ χρήσιμη αν και είναι λίγο φανατικες μερικές εκει!

Εμένα στο Ρέα επειδή γεννήθηκε με χαμηλό βάρος μου είπαν καλύτερα να πίνει αρκετο γάλα για να πάρει τα πάνω του. Μου έφερναν θηλαστρο και έκανα κάθε τρεις με τέσσερις ώρες. Τις πρώτες 2-3 μέρες δεν έβγαζα σχεδόν τπτ αλλά μέρα πήρα μπρος. Κ έδινα κ ξένο. Μετά στο σπίτι  ειχα πολύ γάλα με το θηλαστρο κ δεν χρειάστηκε να ξαναδώσω ξένο! Κ κάπου μετά από 2-3 μήνες θηλαστρου έπιασε στήθος και συνεχίσαμε θηλασμό μέχρι τα 2.5 χρ. Στο δεύτερο παιδί δεν θέλω πάντως να θηλάσω, θα το παλέψω με θηλαστρο μέχρι τους έξι μήνες που θα μπει στο φαγητό και μετά ξένο.

Just now, EugenJen είπε:

Ρε συ έκανα αίτημα να μπω στην ομάδα που λες κ δεν με δέχτηκαν!τι εκανα λάθος;;;:mrgreen:

Κ εγώ έτσι το έχω στο μυαλό μου να δουλέψω θηλαστρο , θα δείξει πως θα μας πάει!!

Εγώ εστειλα αίτημα πριν κανα μήνα και με έβαλαν στην ομάδα αχαιας! Εντάξει νευριάζω πολλές φορές με αυτά που διαβάζω...είναι φανατισμένες δε ξέρω πως αλλιώς να το πω!

Just now, Eval είπε:

Αντί να τα κάνουν μπάνιο πολλες φορές τα μωρά, τα ελειφαν με μια κρεμουλα να μυρίζουν όμορφα. Τους έλεγες να μην δώσουν ξένο στα μωρά τους αλλά αυτοί προκειμένου να μην τα ακούν να κλαίνε αντί να τα πάνε για θηλασμό τα έδιναν κρυφά σκόνη γάλα. Και μάλιστα μια φορά κάναν λάθος και δώσανε σε δύο μωρά γάλα με το ίδιο μπιμπερο... Αυτό φαντάζεστε τι σημαίνει. Τέλοσπαντων. Πολλά τέτοια. Δεν τις εμπιστεύομαι. Προτιμώ το ιδιωτικό για 1000 λόγους αλλά το μωρό πλάι μου να έχω τον έλεγχο.

Ναι ναι σε πιστεύω ότι τα κάνουν όλα αυτά...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ εστειλα αίτημα πριν κανα μήνα και με έβαλαν στην ομάδα αχαιας! Εντάξει νευριάζω πολλές φορές με αυτά που διαβάζω...είναι φανατισμένες δε ξέρω πως αλλιώς να το πω!

Ναι ναι σε πιστεύω ότι τα κάνουν όλα αυτά...

Εσύ τους είπες ότι εισαι εγκυος;;

ΑΑΑα θα το πάρω προσωπικά το θέμα!!

Καλά τώρα να σου πω την αλήθεια κ εγώ βλέπω να συγχιζομαι με αυτά που θα διαβάσω Αποτι έχω καταλάβει αλλά έτσι κ αλλιώς δεν σκοπεύω να ανοίξω κουβέντα, μόνο θα διαβάζω μήπως βρω τπτ χρήσιμο.

@Renez είναι προ εγκυμοσύνης η φωτό ήταν φυσιολογικά τα μεμεδια:mrgreen:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εσύ τους είπες ότι εισαι εγκυος;;

ΑΑΑα θα το πάρω προσωπικά το θέμα!!

Καλά τώρα να σου πω την αλήθεια κ εγώ βλέπω να συγχιζομαι με αυτά που θα διαβάσω Αποτι έχω καταλάβει αλλά έτσι κ αλλιώς δεν σκοπεύω να ανοίξω κουβέντα, μόνο θα διαβάζω μήπως βρω τπτ χρήσιμο.

@Renez είναι προ εγκυμοσύνης η φωτό ήταν φυσιολογικά τα μεμεδια:mrgreen:

Χαχαχα εγώ γμτ δεν έχω fb..ήταν από το πρώτο πράγμα που κάναμε με τον άντρα μου από όταν γνωριστήκαμε..κοινώς 7 χρόνια έχω να μπω... Δε το μετανιώνω βέβαια με τόσα που ακούω για ζευγάρια κ fb αλλά σε τέτοια μου λείπει..

Τεσπα..να ναι καλά τα forum,το viber κτλ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...