Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει νομίζω ότι αν πηγαίνεις σιγά σιγά κ προφανώς προσεχτικά, δεν θα έχεις πρόβλημα...αν από την άλλη νιώθεις ανασφάλεια αποφυγε το ,αλλά εγώ πχ θα προτιμούσα να οδηγήσω από το να πάρω λεωφορείο η μετρο για να πάω στην δουλειά μου..επίσης κ ο άντρας σου όταν οδηγεί έχει λακούβες οπότε δεν αλλάζει κ κάτι...εγώ έχω μια μικρή φοβία επειδή με είχε τρακάρει ένας που πέρασε στοπ κ σκέφτομαι αυτό μην γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλιώς τώρα που ηρέμησαν κ εμετοί πιστεύω δεν θα έχω θέμα..

Τι γλυκούλιιιιι !στον άντρα το δόλιο που θα ξεροσταλιαζει ούτε ένα δεν θα δώσεις ;;;:-D

Όταν βγω από το χειρουργείο ας τα πάρει! Αλλά η μάνα είμαι εγώ κ εγώ θα τα κρατησω πρώτη.... θα τα έχω 9 μήνες να αλωνίζουν μέσα στα σπλάχνα μου. Άντε.... χχαχαχαχχα 

παιδια γι αυτό που λέγατε χθες, οι άντρες καταλαβαίνουν το 1/4 από αυτά που νιώθουμε εμείς. Δε λέω ότι δε μας αγαπάνε κ δε θέλουν τα παιδιά αλλά είναι έτσι η φύση τους!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εγώ γλυκούλες μου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν οδηγώ..το μαγαζί τώρα που θα ξανά ανοίξει με το καλό είναι ευτυχώς 5' περπάτημα από το σπιτι κ η περιοχή μου ευτυχώς έχει τα πάντα απο μαγαζί κτλ οπότε ότι θέλω πάω με τα πόδια..στα μακρυνα έχω τον άντρα μου βέβαια ή ταξακι.. δε πιστεύω πως χρειάζεται να φοβάστε κοριτσια μου απλά να είστε δίπλα προσεκτικές κ όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα να το αποφεύγετε λένε ίσως κ λόγω της ζώνης..

εγώ τελευταία έχω μια φοβία με τις σκάλες..μένω στο 2ο κ ενώ πάντα ανεβοκατέβαιναε τις σκάλες τώρα όταν κατεβαίνω είμαι πολυυυ προσεχτική..

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 22!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 13!!

Εγώ με το αμαξάκι μου έχω τρέλα , με την ελευθερία δλδ που έχω να πάω όπου θέλω...αφού μπήκα προχθές να το κάνω λίγο πίσω για παρκάρει κ ο άντρας μου κ ένιωσα τέτοια χαρά!!! Χαχαχα τρελοκομείο

Αυτό που λες με τις σκάλες το έχω με την μπανιέρα ..κάθε φορά που κάνω μπάνιο σαν τις γιαγιάδες μπαινω κ βγαίνω!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Καλημέρα κι από εμένα! Πρωινές πρωινές σήμερα!

Αχ βρε άτιμα με συγκηνισατε πρωί πρωί με τα ρουχαλάκια και τις πρώτες μας στιγμές με το μωρό!!!! Μοναδικά συναισθήματα! Αχ άντε με το καλό να έρθουν στις αγκαλίτσες μας!!!

Μην φοβάσαι με την οδήγηση! Προσοχή θέλει ούτως ή άλλως! Κι εγώ κάνω 40km για τη δουλειά κ οδηγούσα μέχρι τον 8ο μήνα, μετά με πήγαινε ο μπαμπάς μου πιο πολύ επειδή φοβόταν αυτος:lol: Εκεί προς το τέλος αν πρέπει να δουλεύεις θέλει προσοχή! Το θέμα είναι αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο!! Αχαχαχα πίκρα να βγεις εγώ αγκομαχουσα :grin:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όταν βγω από το χειρουργείο ας τα πάρει! Αλλά η μάνα είμαι εγώ κ εγώ θα τα κρατησω πρώτη.... θα τα έχω 9 μήνες να αλωνίζουν μέσα στα σπλάχνα μου. Άντε.... χχαχαχαχχα 

παιδια γι αυτό που λέγατε χθες, οι άντρες καταλαβαίνουν το 1/4 από αυτά που νιώθουμε εμείς. Δε λέω ότι δε μας αγαπάνε κ δε θέλουν τα παιδιά αλλά είναι έτσι η φύση τους!

Έλα ντε!! Τόσα τραβάμε οι δολιες δικαιωματικά έχουμε παραπάνω χρόνο !!χιχι

Εγώ πάντως τον άντρα μου τον βλέπω πολύ διαφορετικό ,κάθεται διαβάζει στο ίντερνετ,με κυνηγάει τι να μην τρώω γενικά κάνει πράγματα που δεν το περίμενα γιατί έλεγα ότι έλα μωρέ άντρας είναι μέχρι να δει το μωρό δεν καταλαβαίνει, μακάρι να είναι έτσι κ όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξει κ πάνα :mrgreen:

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Οι μπαμπάδες κι εγώ νομίζω αργούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει,λογικό είναι δν νιώθουν διάφορες στο σώμα τους! Αλλά με τις 1ες κλωτσιτσες κ ειδικα όταν το αντικρίσουν λιώνουν...κ με τν καιρό...άστα χαζεύουν! Ο δικός μου με προσέχει κ με νταντευει  αλλά το κάνει για εμένα, νομίζω ότι ένιωσε κάτι μέσα του για το παιδι μόνο όταν το ειδε. Ακόμα λέει όποτε βρει ευκαιρία για τις πρώτες τους στιγμές και λιώνει...κι εγώ μαζι:x

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Έλα ντε!! Τόσα τραβάμε οι δολιες δικαιωματικά έχουμε παραπάνω χρόνο !!χιχι

Εγώ πάντως τον άντρα μου τον βλέπω πολύ διαφορετικό ,κάθετε διαβάζει στο ίντερνετ,με κυνηγάει τι να μην τρώω γενικά κάνει πράγματα που δεν το περίμενα γιατί έλεγα ότι έλα μωρέ άντρας είναι μέχρι να δει το μωρό δεν καταλαβαίνει, μακάρι να είναι έτσι κ όταν θα έρθει η ώρα να αλλάξει κ πάνα :mrgreen:

Εμένα όσο σας είπα..όχι κ να ψάχνει στο ίντερνετ αλλά τα δακρυα στους υπερήχους φουλ κ χθες του λέω δες στο συρτάρι τι έχω κ τα κοιτάει κ λέει "Ωχ τα ρούχα του παιδιού μας.." κ μόνο που το άκουσα σαν φράση πάλι ήταν ένα "χαστούκι" συνειδητοποιήσης που μου έφερε κ περαλουδιτσες χαράς :-)

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Εμένα όσο σας είπα..όχι κ να ψάχνει στο ίντερνετ αλλά τα δακρυα στους υπερήχους φουλ κ χθες του λέω δες στο συρτάρι τι έχω κ τα κοιτάει κ λέει "Ωχ τα ρούχα του παιδιού μας.." κ μόνο που το άκουσα σαν φράση πάλι ήταν ένα "χαστούκι" συνειδητοποιήσης που μου έφερε κ περαλουδιτσες χαράς :-)

Σταματά καλέ πρωί πρωί θα μας κάνεις όλες να κλαίμε, Απαπαπα...Μαρθες Βούρτση θα γίνουμε!! 

Ρε γμτ εγώ έχω πει να κρατήθω να μην πάρω ρουχαλακια γιατί ξέρω ότι όλοι θα φέρουν από μια βλακειουλα  κ στο τέλος θα πνιγούμε στο ρούχο!! Αααααν καταφέρω να κρατηθώ θέλω μόνο να πάρω το ρουχαλακι που θα της φορέσω όταν βγούμε από το μαιευτήριο.

C1JTp3.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα κι από εμένα! Πρωινές πρωινές σήμερα!

Αχ βρε άτιμα με συγκηνισατε πρωί πρωί με τα ρουχαλάκια και τις πρώτες μας στιγμές με το μωρό!!!! Μοναδικά συναισθήματα! Αχ άντε με το καλό να έρθουν στις αγκαλίτσες μας!!!

Μην φοβάσαι με την οδήγηση! Προσοχή θέλει ούτως ή άλλως! Κι εγώ κάνω 40km για τη δουλειά κ οδηγούσα μέχρι τον 8ο μήνα, μετά με πήγαινε ο μπαμπάς μου πιο πολύ επειδή φοβόταν αυτος:lol: Εκεί προς το τέλος αν πρέπει να δουλεύεις θέλει προσοχή! Το θέμα είναι αν έχεις χαμηλό αυτοκίνητο!! Αχαχαχα πίκρα να βγεις εγώ αγκομαχουσα :grin:

Καλημέρα! Μόλις είδα στο πινακακι της renez ότι γεννάς στο Ολύμπιον! Απλά θα σου πω περιστατικό που έτυχε στη φίλη μου που γέννησε αρχές Μαρτίου! Λοιπόν η κοπέλα ήταν με καισαρική και σε μονόκλινο μάλιστα λόγω κορονοϊού δεν ήθελε άλλους μαζί. Το παιδί το πήρε συγκαμενο γιατί της το έπαιρναν όταν έκανε κακά κ δεν το έπλεναν, το καθάριζαν με μωρομαντηλα, γενικως από τις κοπέλες μου είπε μόνο 2 ήταν καλές. Της έδωσαν αντιβίωση λόγω καισαρικές, κ όταν της πήγαν το χάπι είχε πάνω ημερομηνία λήξης η οποία είχε περάσει!!!!! Αν είναι δυνατόν.... κ το τελευταίο την κατηγόρησαν ότι δεν έχει γάλα κ το παιδί πεινάει κ κάτι θα πάθει κ του έδωσαν ξένο με το ζόρι! Αυτά στα λέω απλά για να προσεχείς κ να τα ξεκαθαρίσεις...

• Μπερδεμένη/-ος 1
  • Λυπημένη/-ος 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Μόλις είδα στο πινακακι της renez ότι γεννάς στο Ολύμπιον! Απλά θα σου πω περιστατικό που έτυχε στη φίλη μου που γέννησε αρχές Μαρτίου! Λοιπόν η κοπέλα ήταν με καισαρική και σε μονόκλινο μάλιστα λόγω κορονοϊού δεν ήθελε άλλους μαζί. Το παιδί το πήρε συγκαμενο γιατί της το έπαιρναν όταν έκανε κακά κ δεν το έπλεναν, το καθάριζαν με μωρομαντηλα, γενικως από τις κοπέλες μου είπε μόνο 2 ήταν καλές. Της έδωσαν αντιβίωση λόγω καισαρικές, κ όταν της πήγαν το χάπι είχε πάνω ημερομηνία λήξης η οποία είχε περάσει!!!!! Αν είναι δυνατόν.... κ το τελευταίο την κατηγόρησαν ότι δεν έχει γάλα κ το παιδί πεινάει κ κάτι θα πάθει κ του έδωσαν ξένο με το ζόρι! Αυτά στα λέω απλά για να προσεχείς κ να τα ξεκαθαρίσεις...

Μη μου λες... έλεος πια! Στο 1ο μου που γέννησα εκεί δεν είχα κανένα θέμα! Γάλα του έδωσαν αλλά όντως δεν είχα γάλα κι ερχόταν συνέχεια να με βοηθήσουν να θηλασουμε! Μπανάκι το εκαναν γτ το είχα και το άλλαζα εγώ (κ χρησιμοποιησα κ μωρομαντηλα )όποτε το έπαιρναν 1 φορά να το πλύνουν,μου είχαν δείξει κα πως να το κάνω μπάνιο! Τώρα για τα χάπια δεν ξέρω...σου τα φέρνουν σε φακελάκι κ δεν φαίνεται η ημερομηνία λήξης. Το 2017 όλα αυτά,λες να έχει ξεφτιλιστει τόσο????

IjnUp3.pngscOTp2.png

Μη μου λες... έλεος πια! Στο 1ο μου που γέννησα εκεί δεν είχα κανένα θέμα! Γάλα του έδωσαν αλλά όντως δεν είχα γάλα κι ερχόταν συνέχεια να με βοηθήσουν να θηλασουμε! Μπανάκι το εκαναν γτ το είχα και το άλλαζα εγώ (κ χρησιμοποιησα κ μωρομαντηλα )όποτε το έπαιρναν 1 φορά να το πλύνουν,μου είχαν δείξει κα πως να το κάνω μπάνιο! Τώρα για τα χάπια δεν ξέρω...σου τα φέρνουν σε φακελάκι κ δεν φαίνεται η ημερομηνία λήξης. Το 2017 όλα αυτά,λες να έχει ξεφτιλιστει τόσο????

Σου λέω τι μου είπε η κοπέλα, δεν ήμουν παρούσα σε αυτά! Εν τω μεταξύ της είπαν ότι δεν έχουν απλό μονόκλινο κ αναγκαστικά θα τη βάλουν σε lux. Για το χάπι μου είπε ότι ήταν μέσα στο αλουμινένιο όπως τα αγοράζουμε. Δεν το είχαν βγάλει να το βάλουν σε φακελάκι, κ η νοσοκόμα παραδέχτηκε ότι δεν το πρόσεξαν κ ζήτησε συγνώμη! Το μωρό δε μπορούσε να το αλλάξει τις 2 πρώτες μερες λόγω καισαρικης, ότι ήταν συγκαμενο ήταν το είδα τη μέρα που βγήκανε! Δεν πήγε ποτέ καμία να τη βοηθήσει να θηλάσει... τώρα τι να σου πω κ εγώ δεν υπάρχει κ λόγος να μου έχει πει ψέμματα! 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Σταματά καλέ πρωί πρωί θα μας κάνεις όλες να κλαίμε, Απαπαπα...Μαρθες Βούρτση θα γίνουμε!! 

Ρε γμτ εγώ έχω πει να κρατήθω να μην πάρω ρουχαλακια γιατί ξέρω ότι όλοι θα φέρουν από μια βλακειουλα  κ στο τέλος θα πνιγούμε στο ρούχο!! Αααααν καταφέρω να κρατηθώ θέλω μόνο να πάρω το ρουχαλακι που θα της φορέσω όταν βγούμε από το μαιευτήριο.

Ναιιιι ε,και κάπου εκεί θα παρασυρθείς :-) ρε χαζό κ να σου φέρουν πολλά μπορείς κάλλιστα ότι δε σ' αρέσει ή το έχεις σε πληθώρα να πας να το αλλάξεις είτε με μεγαλύτερο νούμερο για να το έχει στο μέλλον είτε με κάτι άλλο από το μαγαζί πχ λευκά είδη,καπελάκι,παπουτσακια ανάλογα τι έχει το μαγαζί..με σε αγχωνει απαραίτητα ότι θα γεμίσεις ρούχα!

Βαλε κ το ότι παίζει κ τότε να απαγορεύονται να έρθουν στο μαιευτήριο οπότε ποτέ θα μας τα φέρουν?! Μετά που θα 40ντισουμε..τώρα δε ξέρω έτσι το σκέφτομαι εγώ.. γτ βασικά θέλω να είναι με δικό μου ρούχο κ σκοπεύω σε κοντινούς συγγενείς που έχω θάρρος(μαμά γιαγιά πεθερά κτλ ) να ζητήσω λευκά είδη ή πχ αποστειρωτη γενικά πράγματα αλλα..

Ρε αγάπη κ οι υπόλοιπες που έχετε γεννήσει τι παίζει με το γάλα?  Κ η φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες που σας έλεγα επειδή τις δύο πρώτες μέρες δεν έβγαλε πολύ γάλα τη πίεσαν για ξένο κ έδωσε ,4η μέρα πήγε σπίτι κ είχε κανονικά τον κ φυσικά το μωρό ήδη έμαθε στο ξένο κ δεν ήθελε στήθος..ο παιδίατρος όμως της είπε πως έκανε λάθος γτ όλες τις 2 πρώτες μέρες βγάζουμε ελάχιστη ποσότητα που λέγεται πρωτογαλα αλλά είναι τόσο θρεπτικό κ πλούσιο σε θερμίδες που χορταινει το παιδί παίρνοντας μάλιστα κ ο,τι ακριβώς χρειάζεται!!

Κ το ίδιο έχω διαβάσει κ από μανουλες εδώ ότι στην αρχή δεν είχαν πολύ κ 3-4 μέρα είχαν κανονικοτατα!! Εγώ θα το παλέψω όσο μπορώ πιστεύω για θηλασμό..το θέλω πολύ ειδικά έστω 1-2 μήνες να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ ,ελπίζω η μαία κ ο παιδίατρος να με βοηθήσουν..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναιιιι ε,και κάπου εκεί θα παρασυρθείς :-) ρε χαζό κ να σου φέρουν πολλά μπορείς κάλλιστα ότι δε σ' αρέσει ή το έχεις σε πληθώρα να πας να το αλλάξεις είτε με μεγαλύτερο νούμερο για να το έχει στο μέλλον είτε με κάτι άλλο από το μαγαζί πχ λευκά είδη,καπελάκι,παπουτσακια ανάλογα τι έχει το μαγαζί..με σε αγχωνει απαραίτητα ότι θα γεμίσεις ρούχα!

Βαλε κ το ότι παίζει κ τότε να απαγορεύονται να έρθουν στο μαιευτήριο οπότε ποτέ θα μας τα φέρουν?! Μετά που θα 40ντισουμε..τώρα δε ξέρω έτσι το σκέφτομαι εγώ.. γτ βασικά θέλω να είναι με δικό μου ρούχο κ σκοπεύω σε κοντινούς συγγενείς που έχω θάρρος(μαμά γιαγιά πεθερά κτλ ) να ζητήσω λευκά είδη ή πχ αποστειρωτη γενικά πράγματα αλλα..

Καλέ η μάνα μου ήδη έχει αρχίσει κ κάνει λίστα , τι θα πάρει όταν λήξει η καραντίνα, άσε που έχει μάθει κ μπαίνει κ τα κοιτάει κ στο ίντερνετ, κ θέλει να της μάθω να πληρώνει online, θα γεννηθεί το παιδί κ μόνο κατσαρόλες δεν θα της έχει πάρει ..για τους κοντινούς λέω κ εγώ , η αδερφή μου έχει ξεκινήσει κ της πλέκει κουβέρτα για το καρότσι, που να τους βάλω φρένο;;;

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ η μάνα μου ήδη έχει αρχίσει κ κάνει λίστα , τι θα πάρει όταν λήξει η καραντίνα, άσε που έχει μάθει κ μπαίνει κ τα κοιτάει κ στο ίντερνετ, κ θέλει να της μάθω να πληρώνει online, θα γεννηθεί το παιδί κ μόνο κατσαρόλες δεν θα της έχει πάρει ..για τους κοντινούς λέω κ εγώ , η αδερφή μου έχει ξεκινήσει κ της πλέκει κουβέρτα για το καρότσι, που να τους βάλω φρένο;;;

Κ μένα η πεθερά μου έχει αναλάβει τις κουβέρτες κ σκουφάκι :-)

η μάνα μου που μου έστειλε στο viber φωτογραφία από ρουχαλακια που χαζεύει για παιδάκια...μόνο που ήταν όντως για παιδάκια...!!!! Μιλάμε οι κούκλες ήταν 3-4 χρονών χαχαχχαχ

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Ρε αγάπη κ οι υπόλοιπες που έχετε γεννήσει τι παίζει με το γάλα?  Κ η φίλη μου που γέννησε πριν λίγες μέρες που σας έλεγα επειδή τις δύο πρώτες μέρες δεν έβγαλε πολύ γάλα τη πίεσαν για ξένο κ έδωσε ,4η μέρα πήγε σπίτι κ είχε κανονικά τον κ φυσικά το μωρό ήδη έμαθε στο ξένο κ δεν ήθελε στήθος..ο παιδίατρος όμως της είπε πως έκανε λάθος γτ όλες τις 2 πρώτες μέρες βγάζουμε ελάχιστη ποσότητα που λέγεται πρωτογαλα αλλά είναι τόσο θρεπτικό κ πλούσιο σε θερμίδες που χορταινει το παιδί παίρνοντας μάλιστα κ ο,τι ακριβώς χρειάζεται!!

Κ το ίδιο έχω διαβάσει κ από μανουλες εδώ ότι στην αρχή δεν είχαν πολύ κ 3-4 μέρα είχαν κανονικοτατα!! Εγώ θα το παλέψω όσο μπορώ πιστεύω για θηλασμό..το θέλω πολύ ειδικά έστω 1-2 μήνες να του δώσω ότι καλύτερο μπορώ ,ελπίζω η μαία κ ο παιδίατρος να με βοηθήσουν..

Οι απόψεις διίστανται εδώ για το γάλα χαχαχ. Λοιπόν φίλη μου που γέννησε στο Ρέα τον Αύγουστο είχε όπως λες το πρώτογάλα (γτ όλες αυτό έχουν τις δύο πρώτες μέρες κ μετά έρχεται το γάλα τη Τρίτη μέρα) την εβαλε στο στήθος της ήπιε η μικρή όσο ήπιε κ μετά σπαραζε στο. Κλάμα όλη την ώρα.. Με βάσει τα λεγομενα της μαμάς και ότι πεινουσε το παιδί και εκείνη με τον άντρα της είπαν να δώσουν κ. Ξένο γάλα γτ το παιδί δεν χορταίνει κ όπως και έγινε μου είπε ότι ήπιε κ 25.ml Almiron. Όταν πήγε λοιπόν σπίτι ή μικρή ήταν πάρα πολύ φαγανη θήλασε και σαν συμπλήρωμα της έδινε το ξένο το Almiron. Τώρα δε ξέρω να σ πω θα ακούσεις πολλές ιστορίες με το γάλα. Η μικρή ακόμα. Κ. Τώρα που πάει 7 μηνών κ θηλάζει Κ πίνει ξένο. 

Κορίτσια όσον αφορά τις κλινικές. Σκέφτεστε να κάνετε rooming in?? Η αλήθεια είναι είχα μια φίλη που δουλεύει σε μια γνωστή κλινική και είναι μέσα στα μωράκια. Το τι μου είπε οτι κάνουν κρυφά από τις μανουλες... Θα φριξετε. Θα ήθελα προσωπικά να έχω δίπλα μου από την αρχή , αρκεί να είναι καλά η υγεία μου! Εσείς πώς το βλέπετε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...