Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μέχρι και ο τραμπ στην Αμερική δήλωσε πως θα νομοθετήσει ώστε οι εξωσωματικές να είναι εντελώς δωρεάν για τα ζευγάρια και μάλιστα θα ζητήσει και από τις ιδιωτικές ασφαλιστικές να καλύπτουν 100% το κόστος (πως θα το κάνει αυτό ούτε και ξέρω και αν στο τέλος θα το πετύχει) και οι δικοί μας εδώ ακόμα το συζητάνε μήπως και κάνουν άρση του περιορισμού της ηλικίας των 40 για την επιτροπή! 

Εγώ ξεκίνησα να μην τα βάφω γιατί ξεκίνησα την διέγερση κλπ αλλα να πούμε και την αλήθεια είναι και λίγο θέμα ψυχολογίας. Κάτι να σου αλλάξει την διάθεση. Ωστόσο είμαι της άποψης στην εγκυμοσύνη καλό θα ήταν να το αποφεύγεις. Γενικά έχω αλλάξει ριζικά την διατροφή μου, τρώω 3 φορές την εβδομάδα λιπαρά ψάρια, όξινα φρούτα, πλούσια σε Κάλιο και καλά λιπαρά, πίνω ένα τσάι από φύλλα φραμπουάζ, παίρνω βιταμίνες αλλά το ενδομήτριο εκεί στα 6,2 μην τυχόν και πάει λίγο παραπάνω. Μόνο βελονισμό δεν έχω κάνει ακόμα 😒

Καλά ας μη μιλησω για τις ιδιωτικές ασφαλειες.. που στην παλινδρομη μου ρωτησα αν μου καλυπτει την αποξεση και μου ειπαν μονο αν ειναι απο χρωμοσωμικη ανωμαλία η αποβολη και οτι ηθελαν χαρτι, που ουτως η αλλως δεν θα μπορούσα να τους το δωσω.. γιατι ο καρυοτυπος του εμβρυου και αργησε να βγει προφανώς και ηταν καθαρος.. αλλα διαφορετικά τους ρωταω τι; Ειναι δυνατον να σας λεω παλινδρόμη κυηση και να εννοω ηθελημένη διακοπή; Προφανως και  υπαρχει προβλημα για να υπαρχει αποβολη.. εννοειται οτι δεν ειχε τι να μου πει ο ασφαλιστής! Το ποσά λεφτα δινουμε και ποσα θα επρεπε να μας καλυπτουν δεν θελω καν να το σκεφτομαι! Καλα να ειμαστε, να εχουμε υγεια να μπορούμε να τα πληρώνουμε! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσουδια μου!! 

Κοιμήθηκα 12 κ 6:30 η ώρα σηκωθηκα μες την ενέργεια :-)

Λοιποοοον,εχθές μου ήρθαν τα πρώτα πολυπόθητα φορμακια του!!!

Ψυχηηη μουυυυ τι συναίσθημα κ αυτό?! Τα έβλεπα,τα έβαλα στο συρτάρι μέχρι να έρθει η ώρα τους για πλύσιμο κ λέω Θεέ μου θα γίνω μανούλα..πωωω κ λέμε για τους αντρες.. κ εγώ σιγά σιγά το νιώθω όλο κ πιο πολύ!!

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ψυχηηη μουυυυ τι συναίσθημα κ αυτό?! Τα έβλεπα,τα έβαλα στο συρτάρι μέχρι να έρθει η ώρα τους για πλύσιμο κ λέω Θεέ μου θα γίνω μανούλα..πωωω κ λέμε για τους αντρες.. κ εγώ σιγά σιγά το νιώθω όλο κ πιο πολύ!!

Αχ αλήθεια ;;; Ξεκίνησες τα ψώνια; Μεγειααα !!!! Κι εγώ θέλω, αλλά θέλω να ανοιξουν τα μαγαζιά πρώτα , να πάω από κοντά να το ζήσω στο πετσί μου που λένε!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Πολύ πρωινή σήμερα!!!! Καλημέρα!!! Αχ πρέπει να είναι τέλειο να τα βλέπεις πρώτη φορά.... 

εγω δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι με περιμένει.... φαντάσου κ με 2 ζιζάνια!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

17 ώρες πρίν, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 22!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 13!!

Να δεις ξανά που θα γεννησουμε η κάθε μία :-)

Αν θες πρόσθεσε κ σε μένα.... Εν τέλει στο Γένεσις θα γεννήσω

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Καλημερουδια ! Ειναι τελειο αυτο το συναισθημα! Περιμενε την στιγμη που θα το γεννησεις και θα στο βαλουν πανω σου. Νομιζω δν υπαρχει πιο συγκινητικη στιγμη απ αυτη.

Με θυμαμαι στο 1ο κ ακομα ανατριχιαζω. Να δουμε το 2ο.

Καλοφορετα λοιπν και με το καλο!

Εγω αναμενω τα επομ ρβ για να μαστε sure για το φυλο, να παρουμε το1ο φορμακι χαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερουδια ! Ειναι τελειο αυτο το συναισθημα! Περιμενε την στιγμη που θα το γεννησεις και θα στο βαλουν πανω σου. Νομιζω δν υπαρχει πιο συγκινητικη στιγμη απ αυτη.

Εγω αναμενω τα επομ ρβ για να μαστε sure για το φυλο, να παρουμε το1ο φορμακι χαχα

Νινα με καισαρική είχες γέννησει η φυσιολογικά;

SqfGp3.png

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες σε όλες!!!!! τι κάνετε??? @Hliolousti τι ωραία νεα??? μπράβο κορίτσι μου!!!!!! @Renez τι ώραιο συνάισθημα κορίτσι μου τα νέα ρουχαλάκια????? θέλω κ εγωωωω.... αλλά είπαμε θα περιμένω να ανοιξουν τα μαγαζιά να το ευχαριστηθώωωω!!!!!

κορίτσια να σας ρωτήσω θέλω...εσείς οδηγείτε κανονικά?εγω καθε μερα κανω 80 χλμ πηγαινε ελα στη δουλεια....... και λίγο να σας πω τις τελευταιες μέρες φοβάμαι..... ο γιατρός που τον ρώτησα μ είπε ότι οδηγείς κανονικά προς το παρόν αλλά ήρεμα και όχι μακρινές αποστάσεις..... δηλάδη να πάω ας πούμε Θεσσαλονική με τη μια..... χωρίς να σταματήσω καθόλου! εσεις τι κάνετε???????

• Ευχαριστώ 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Νινα με καισαρική είχες γέννησει η φυσιολογικά;

Φυσιολογικοτατα με 17 ωρες παρακαλω και ραματακια εκει χαχαχαχα

Ηταν τελειο το τελος να το χεις skin to skin και να σε πιπιλα στο μαγουλο.

Αχ Η γυναικα ειναι Δυναμη!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Καλοφορετααααα!!! Να τα πλύνεις να τα σιδερωσεις να τα μαζεψεις να τα χαρείς!! Κι εγώ περιμένω να ανοίξουν να πάω να πάρω!!!(αν κ έχω βάλει στο μάτι κάτι φορμακια σε κάτι ε σοπ!)

Just now, Ninamc είπε:

Ναι υπέροχο συναίσθημα! Δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο η στιγμή που επιτέλους το βλέπεις και το αγκαλιάζεις 

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!

@Renez καλοφορετα να είναι στο αντράκι σου, κ πάντα τέτοια όμορφα συναισθήματα να σου φέρνει!

@Irinoula86 εγώ έχω να οδηγήσω 1.5 μήνα που δουλεύω στο σπίτι, οπουδήποτε αλλού με πάει ο άντρας μου, ο μόνος φόβος που είχα ήταν επειδή έκανα εμετούς μην μου έρθει την ώρα που οδηγώ ,σκέψου οδηγούσα κ είχα μια σακούλα στα πόδια..

Από εβδομάδα που λογικά θα επιστρέψω δουλειά θα πηγαίνω με το αμάξι ,αλλά είναι κοντά .Υποθέτω νιώθεις ανασφάλεια μην γίνει κάτι,(χτυπά ξύλο??)

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια μου!!!

@Renez καλοφορετα να είναι στο αντράκι σου, κ πάντα τέτοια όμορφα συναισθήματα να σου φέρνει!

@Irinoula86 εγώ έχω να οδηγήσω 1.5 μήνα που δουλεύω στο σπίτι, οπουδήποτε αλλού με πάει ο άντρας μου, ο μόνος φόβος που είχα ήταν επειδή έκανα εμετούς μην μου έρθει την ώρα που οδηγώ ,σκέψου οδηγούσα κ είχα μια σακούλα στα πόδια..

Από εβδομάδα που λογικά θα επιστρέψω δουλειά θα πηγαίνω με το αμάξι ,αλλά είναι κοντά .Υποθέτω νιώθεις ανασφάλεια μην γίνει κάτι,(χτυπά ξύλο??)

ναι ναι ακριβως........   φοβαμαι που υπάρχουν τρανταγματα στο αυτοκινητο..... φοβάμαι γενικά!!!!δεν θα έπρεπε ε?

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες σε όλες!!!!! τι κάνετε??? @Hliolousti τι ωραία νεα??? μπράβο κορίτσι μου!!!!!! @Renez τι ώραιο συνάισθημα κορίτσι μου τα νέα ρουχαλάκια????? θέλω κ εγωωωω.... αλλά είπαμε θα περιμένω να ανοιξουν τα μαγαζιά να το ευχαριστηθώωωω!!!!!

κορίτσια να σας ρωτήσω θέλω...εσείς οδηγείτε κανονικά?εγω καθε μερα κανω 80 χλμ πηγαινε ελα στη δουλεια....... και λίγο να σας πω τις τελευταιες μέρες φοβάμαι..... ο γιατρός που τον ρώτησα μ είπε ότι οδηγείς κανονικά προς το παρόν αλλά ήρεμα και όχι μακρινές αποστάσεις..... δηλάδη να πάω ας πούμε Θεσσαλονική με τη μια..... χωρίς να σταματήσω καθόλου! εσεις τι κάνετε???????

Καλημέρα!! Εμένα μου είπε στις μεγάλες αποστάσεις να κάνω στάσεις να περπαταω! Τώρα λόγω καραντίνας δεν έχω πάρει αμάξι, αλλά κ η δουλειά μου είναι δίπλα πάω με τα πόδια δηλαδή! Θέλει πολύ προσοχή πάντως πιστεύω....

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλοφορετααααα!!! Να τα πλύνεις να τα σιδερωσεις να τα μαζεψεις να τα χαρείς!! Κι εγώ περιμένω να ανοίξουν να πάω να πάρω!!!(αν κ έχω βάλει στο μάτι κάτι φορμακια σε κάτι ε σοπ!)

Ναι υπέροχο συναίσθημα! Δεν συγκρίνεται με τίποτε άλλο η στιγμή που επιτέλους το βλέπεις και το αγκαλιάζεις 

Just now, Ninamc είπε:

Φυσιολογικοτατα με 17 ωρες παρακαλω και ραματακια εκει χαχαχαχα

Ηταν τελειο το τελος να το χεις skin to skin και να σε πιπιλα στο μαγουλο.

Αχ Η γυναικα ειναι Δυναμη!

Αχ περιμένω να μου βάλουν ένα στο ένα χέρι κ ένα στο άλλο κ εγώ να κλαίω κ να μην έχω χέρι να σκουπιστω....:D

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 5

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!! Εμένα μου είπε στις μεγάλες αποστάσεις να κάνω στάσεις να περπαταω! Τώρα λόγω καραντίνας δεν έχω πάρει αμάξι, αλλά κ η δουλειά μου είναι δίπλα πάω με τα πόδια δηλαδή! Θέλει πολύ προσοχή πάντως πιστεύω....

Αχ περιμένω να μου βάλουν ένα στο ένα χέρι κ ένα στο άλλο κ εγώ να κλαίω κ να μην έχω χέρι να σκουπιστω....:D

Έχω δει μια φωτογραφία που έχουν ακουμπήσει τα δίδυμα στη μαμά μετά τη γέννα κ κρατιούνται χέρι χέρι!

Κάπως έτσι θα είσαστε κι εσείς!:x διπλή χαρά!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

ναι ναι ακριβως........   φοβαμαι που υπάρχουν τρανταγματα στο αυτοκινητο..... φοβάμαι γενικά!!!!δεν θα έπρεπε ε?

Εντάξει νομίζω ότι αν πηγαίνεις σιγά σιγά κ προφανώς προσεχτικά, δεν θα έχεις πρόβλημα...αν από την άλλη νιώθεις ανασφάλεια αποφυγε το ,αλλά εγώ πχ θα προτιμούσα να οδηγήσω από το να πάρω λεωφορείο η μετρο για να πάω στην δουλειά μου..επίσης κ ο άντρας σου όταν οδηγεί έχει λακούβες οπότε δεν αλλάζει κ κάτι...εγώ έχω μια μικρή φοβία επειδή με είχε τρακάρει ένας που πέρασε στοπ κ σκέφτομαι αυτό μην γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλιώς τώρα που ηρέμησαν κ εμετοί πιστεύω δεν θα έχω θέμα..

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι γλυκούλιιιιι !στον άντρα το δόλιο που θα ξεροσταλιαζει ούτε ένα δεν θα δώσεις ;;;:-D

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Εγώ γλυκούλες μου δυστυχώς ή ευτυχώς δεν οδηγώ..το μαγαζί τώρα που θα ξανά ανοίξει με το καλό είναι ευτυχώς 5' περπάτημα από το σπιτι κ η περιοχή μου ευτυχώς έχει τα πάντα απο μαγαζί κτλ οπότε ότι θέλω πάω με τα πόδια..στα μακρυνα έχω τον άντρα μου βέβαια ή ταξακι.. δε πιστεύω πως χρειάζεται να φοβάστε κοριτσια μου απλά να είστε δίπλα προσεκτικές κ όσο μεγαλώνει η κοιλίτσα να το αποφεύγετε λένε ίσως κ λόγω της ζώνης..

εγώ τελευταία έχω μια φοβία με τις σκάλες..μένω στο 2ο κ ενώ πάντα ανεβοκατέβαιναε τις σκάλες τώρα όταν κατεβαίνω είμαι πολυυυ προσεχτική..

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκη) (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 22!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 13!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...