Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@Annou Είμαι ήδη 16 εβδ και το πρώτο παιδί το ένιωσα την 17! Στην αρχή έλεγα μπα είναι νωρίς αλλά τελικά αυτή η αίσθηση δεν ξεχνιεται... Πάντως μην αγχώνεσαι κ εσύ σε λίγο καιρό θα το νιωσεις!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Annou Είμαι ήδη 16 εβδ και το πρώτο παιδί το ένιωσα την 17! Στην αρχή έλεγα μπα είναι νωρίς αλλά τελικά αυτή η αίσθηση δεν ξεχνιεται... Πάντως μην αγχώνεσαι κ εσύ σε λίγο καιρό θα το νιωσεις!

Egw simera bika stin 15i.Ax ax ante na to niwsoume oles!!Na milame me ta bebinia mas.♥️♥️:wub::P

Την πρώτη φορά που κάτι ένιωσα κρατούσα την ανάσα μου για να μην κάνω φασαρία! Χαχαχαχ

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

@Hlioloustiμπράβο το μωράκι σας !!! Εύχομαι πάντα να είσαι έτσι χαρούμενη!!!!! 

Κορίτσια όντως ας μην λέμε αρνητικά έχουμε που έχουμε το άγχος μας !!! 

• Ευχαριστώ 1

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες θερμά μία προς μία!!!!!

Είστε μεγάλο βάλσαμο στις ανησυχίες και πραγματικό παρεάκι στις χαρές!!!!!Είστε το κάτι άλλο!!!!!:wub:

Και να ξέρετε πως κι εγώ το ένιωθα το μωρό αλλά έλεγα εεεε θα είναι έντερο και η γιατρός σήμερα μου επιβεβαίωσε ότι είναι το μωρό αυτό που νιώθω!!!!

Το νιώθω μόνο ξαπλωμένη,ήρεμη,με το χέρι στην κοιλιά και περιμένω και τσουπ νιώθω λες και έχω ένα ψαράκι μέσα στην κοιλιά μου και μου κάνει τοκ τοκ!

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι κλωτσιές για όλες μας!!!!

Ευλογημένα να είναι τα μωρά μας και εμείς!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Just now, Annou είπε:

Ax naiiiii!!!!Suntoma!!!!♥️♥️♥️♥️

Apo twra???Zilevwwww

Υπομονή αγαπουλα μου είναι κ 1.5 εβδομάδα μεγαλύτερα τα νινακια τους για αυτό :-)

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες θερμά μία προς μία!!!!!

Είστε μεγάλο βάλσαμο στις ανησυχίες και πραγματικό παρεάκι στις χαρές!!!!!Είστε το κάτι άλλο!!!!!:wub:

Και να ξέρετε πως κι εγώ το ένιωθα το μωρό αλλά έλεγα εεεε θα είναι έντερο και η γιατρός σήμερα μου επιβεβαίωσε ότι είναι το μωρό αυτό που νιώθω!!!!

Το νιώθω μόνο ξαπλωμένη,ήρεμη,με το χέρι στην κοιλιά και περιμένω και τσουπ νιώθω λες και έχω ένα ψαράκι μέσα στην κοιλιά μου και μου κάνει τοκ τοκ!

Είναι θέμα χρόνου να αρχίσουν οι κλωτσιές για όλες μας!!!!

Ευλογημένα να είναι τα μωρά μας και εμείς!

Αμήν Παναγία μου!!

Διαφημίσεις

Επίσης @Annou λένε πως παίζει ρόλο και η θέση του πλακούντα αν είναι οπίσθιος ή πρόσθιος. Στον πρόσθιο τα νιώθουν λίγο αργότερα απ' τον οπίσθιο. Μια ματιά στην αυχενική σου και θα δεις πως κάπου τη γράφει τη θέση.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κοριτσιαααα!!!όλα καλά!!!!!

Το μωρό μου καθόταν οκλαδον και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και κοιμόταν!!!!Χαχαχαχαχ!!!

Είχε πολύ πλάκα!!!!!!!Όλες οι μετρήσεις που έκανε ήταν φυσιολογικές και είμαι πολύ συγκινημένη!!!!Μεγάλωσε πολύ!!!!

Το φύλο δεν μας το σιγουρέψε εκατό τα εκατό γιατί δε βοηθούσε η στάση του αλλά μας το αύξησε το ποσοστό στο 90% για κοριτσι!

Κορίτσια εύχομαι όλες μας να έχουμε μόνιμα,για όλη την εγκυμοσύνη το συναίσθημα και τη χαρά που έχω εγώ αυτή τη στιγμή!

Τελεια νεα! μπραβο το μαναρι

Φτου φτου!

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Θα το ξαναβρείτε! Τα κάνουν τα κόλπα τους αλλά το ξεπερνάνε! Προσπάθησε να του κάνεις διάφορα φαγητά μήπως και ενδιαφερθεί περισσότερο κ ίσως κάτι που να προτιμάει περισσότερο.

Υπομονή κ κουράγιο!

Ευχαριστω πολυ! Θα δουμε κ αυριο, η παιδιατρος μου ειπε να δινω οτι τρωμε, απο μπαχαρικα με μετρο κ αλατι μα να τρωει νοστιμο φγτο. Θα δουμε .ο Θεος μαζι μ 

Καθως ειμαστε πολυ λυπημενοι με τν συζυγο.

Θα δουμε.

2 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Μια χαρά τρώει το παιδι,δεν έχετε αρχίσει βραδυνό φαγητό ακόμα. Τη πέρασε κι εμένα αυτή τη φάση σε αυτη την ηλικια, ετρωγε μπνο με καραγκιοζιλικια και ζητωντας πράγματα ακυρα πχ κορνιζες οοοοτι εβλεπε μπροστα του...νομιζω οτι γινοταν επειδη του εγινε η χαρη μια φορα κ μετα κακομαθε... Τον άφηνα να γκρινιάζει κ έβρισκα κάτι άλλο να τ τραβήξει τη προσοχη μέχρι που του κοπηκε! Θα το βρεις δν θα του περάσει!:P

Ευχαριστω πολυ! Θα δουμε κ αυριο, η παιδιατρος μου ειπε να δινω οτι τρωμε, απο μπαχαρικα με μετρο κ αλατι μα να τρωει νοστιμο φγτο. Θα δουμε .ο Θεος μαζι μ 

Θα δουμε.

Ευχαριστω παντως! Νμζω ολα τα παιδια την περνανε την φαση καθως πρεπει να περασουν και στα νοστιμα φαγητα χαχαχα

2 ώρες πρίν, Renez είπε:

Ποιο εμένα καλό παρεακι μου ακούγεται!! Κ σε τραπέζι κ γιορτές θα μας κλείνουν εμάς τις τρεις σε ένα κλουβί να μη τους πριζουμε :P

ΧΑ! Να δω τώρα κυρία μου φαντασμένη εσύ που ήθελες τις Αμερικες πως θα ξεκανεις το προξενιό με την Αμερικάνα!! Κ είναι κ στο Τέξας ε?! Εμμμ να προσεχές!! Τώρα το μόνο που σε σώζει είναι να έχει κάνει λάθος ο γιατρός κ να έχεις.. ΤΡΊΔΥΜΑ. Χαχαχα

Περνάτε μια δύσκολη φάση μά σκέψου πως παρά τη κούραση ίσως είναι καλύτερα που τώρα λόγω του ιού είστε όλοι μαζί ώστε θα το παλέψετε κ οι 3 σας κ θα βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας..είναι μωρό μωρέ ακόμη ο μπέμπης σας κ κάνει τσαλιμακια :-)

Περιμένω σε 2-3 μέρες Μαξ να μας στείλεις πως τρώει πάλι κανονικά κ εσείς είστε ξεκούραστοι κ ζείτε το μεξικάνικο όνειρο σας :wub:

Χαχαχαχα ευχαριστω πολυ! Ειναι αστειο το οτι ενα τετοιο πλασματακι,τοσο δα μπορει να σε τρελανει, να στα διαλυσει ολα , και να σε γεμισει ανασφαλεια.

Εμεις ολα τα αντεχουμε εκτος απ το να εχει κατι το παιδι,να μην τρωει ειναι πλ βαρυ για μας.

Αστα. Χαχα

Θα με θυμηθειτε τη δολια μανα που πασχιζω. Απ τα 10 θα του λεω 

Ζακετα να παρεις

Χαχαχαχαχαχαχαχα

2 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Πόσο σε νιώθω δεν λέγεται... Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι εμένα είναι γενικά κακοφαγος κ οι φάσεις "τρώω καλά" είναι οι εξαιρέσεις!! Εκεί να δεις ζόρι... Ειδικά τελευταία περνάμε φάση μεγάλης αφαγιας... Όσο μεγαλώνει κ χειρότερα! Ο δικός μου είναι μεγαλύτερος βέβαια... Έχε υπόψιν ότι δεν πρέπει να τους μεταδίδουμε το άγχος μας ως προς το θέμα αυτό ούτε να τα πιέζουμε.. το έχω κάνει κ γυρνάει μπούμερανγκ, γι'αυτό στο λέω! Αφού γενικά τρώει καλα θα δεις ότι είναι φάση κ θα περάσει γρήγορα! 

Μωρέ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο αυστηρά ακόμη τα μέτρα τότε.. κ τελοσπαντων, από το μαιευτήριο θα γυρνάτε... Ποιος κακούργος να σας γράψει;;;;

Θα δουμε.

Ευχαριστω παντως! Νμζω ολα τα παιδια την περνανε την φαση καθως πρεπει να περασουν και στα νοστιμα φαγητα χαχαχα

1 hour ago, marianna1986 είπε:

@Ninamc μην αγχώνεσαι το παιδάκι σου περνάει φάση και θα δεις που θα αρχίσει να τρώει ξανά! Βέβαια, όσο μεγαλώνουν αρχίζουν κ έχουν την προσωπικότητα τους και ο,τι κ να κάνουμε αν δεν θέλουν να φάνε δεν τρώνε. Εμένα ποτέ δεν έτρωγε καλά από κάποια στιγμή και μετά το πήρα απόφαση και δεν ξαναστεναχωρηθηκα. 

Και μενα με βλεπω να το ξεπερναω μα ειναι ακομα κουτσικο χαχαχαχα

Θα αρχισω νεα στρατηγικη και θα δουμε αν θα πιασει. Χαχαχα

Ευχαριστω πολυ ολες κοριτσια!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Επίσης @Annou λένε πως παίζει ρόλο και η θέση του πλακούντα αν είναι οπίσθιος ή πρόσθιος. Στον πρόσθιο τα νιώθουν λίγο αργότερα απ' τον οπίσθιο. Μια ματιά στην αυχενική σου και θα δεις πως κάπου τη γράφει τη θέση.

Ax nai molis to tsekara!Opisthio leei!!Gia na doume!!♥️♥️♥️

• Μου αρέσει 1

@Hliolousti τι ευχάριστα νέα από τη κοράκλα σου??? Σιγά σιγά γίνονται ολόκληρα μωράκια κι έχουν αρχίσει τα τσαλιμια! Αυτά να σκέφτεσαι κι όλα θα πάνε καλά!:)

Κι εγώ νιώθω τιναγματακια!! Όχι συχνά ,2 φορές μέσα στη μέρα περίπου!

Κάποια κοπέλα είπε για τον άντρα της ότι δε το έχει συνειδητοποιήσει. Λογικό είναι! Εμείς το ζούμε αλλιως! Το νιώθουμε από τη πρώτη μέρα(συμπτωματα της εγκυμοσύνης αναγοθλες κλπ) για πάντα..! Από τότε είμαστε μαμάδες! Οι μπαμπάδες γίνονται με τη γέννηση! Όταν δουν το θαύμα της γεννησης(εννοείται όσοι θέλουν αλλά κ πάλι ζούνε την ένταση και μέσα να μην είναι, προσωπικά δεν έχω ζήσει κάτι πιο δυνατό!!) και το κρατήσουν αγκαλίτσα! Εκεί το βλέπεις κι εσύ ότι κάτι αλλάζει μέσα τους!!:x πλεον το νιώθουν κι αυτοί όπως εμείς!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 said:

@Hliolousti τι ευχάριστα νέα από τη κοράκλα σου??? Σιγά σιγά γίνονται ολόκληρα μωράκια κι έχουν αρχίσει τα τσαλιμια! Αυτά να σκέφτεσαι κι όλα θα πάνε καλά!:)

Κι εγώ νιώθω τιναγματακια!! Όχι συχνά ,2 φορές μέσα στη μέρα περίπου!

Κάποια κοπέλα είπε για τον άντρα της ότι δε το έχει συνειδητοποιήσει. Λογικό είναι! Εμείς το ζούμε αλλιως! Το νιώθουμε από τη πρώτη μέρα(συμπτωματα της εγκυμοσύνης αναγοθλες κλπ) για πάντα..! Από τότε είμαστε μαμάδες! Οι μπαμπάδες γίνονται με τη γέννηση! Όταν δουν το θαύμα της γεννησης(εννοείται όσοι θέλουν αλλά κ πάλι ζούνε την ένταση και μέσα να μην είναι, προσωπικά δεν έχω ζήσει κάτι πιο δυνατό!!) και το κρατήσουν αγκαλίτσα! Εκεί το βλέπεις κι εσύ ότι κάτι αλλάζει μέσα τους!!:x πλεον το νιώθουν κι αυτοί όπως εμείς!

Αχ, κάποιοι άντρες το συνειδητοποιούν ακόμα αργότερα. Θυμάμαι ο γαμπρός μου δεν ήθελε και ποτέ παιδιά είναι η αλήθεια, και όταν γεννούσε η αδερφή μου ήταν λίγο στον κόσμο του. Ανησυχούσε βέβαια για εκείνην να μην πάθει κάτι κακό στην γέννα αλλά δεν ένιωθε τίποτα που θα γινόταν πατέρας. Δεν ήθελε να είναι και μέσα στη γέννα (δεν τα μπορεί αυτά)... ευτυχώς που κατάφερα να είμαι Ελλάδα κι εγώ τότε και ήμουν εγώ μαζί της, και μετά στο δωμάτιο δεν πήρε καν το μωρό αγκαλιά. Γενικά του πήρε λίγους μήνες μέχρι να αρχίσει το μωρό να του κάνει χαμόγελα και κόλπα για να αρχίσει να το βλέπει διαφορετικά. Τώρα είναι "ο γιος μου" το ένα και "ο γιος μου" το άλλο!

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...