Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ said:

Εμείς εδώ κάνουμε κάθε μήνα κ ούρων κ αιματος! Περίεργο που σου έστειλαν εξετάσεις κολπικές χωρίς να σου έχουν πάρει δείγμα!!! Γιατί δεν τους παίρνεις τηλ; Η να επικοινωνήσεις μέσω Mail? Δε ξέρω κ πως έρχεστε σε επαφή στην Αμερική! Η αδερφή σου είναι Αμερική η Ελλάδα;

Η αδερφή μου είναι Ελλάδα, μένει στη Χίο. Θυμάμαι και εκείνη μου έλεγε ότι έκανε κάθε μήνα εξετάσεις και ήταν ένα σωρό σελίδες τα αποτελέσματα όταν τα έπαιρνε! 

Αυτό με τις κολπικές εξετάσεις πράγματι πολύ περίεργο. Είπα να τους αφήσω λίγο να δω αν θα με πάρουν οι ίδιοι, αλλιώς θα τους καλέσω εγώ ή θα τους ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω (με τον γιατρό έχω ραντεβού σε 2 εβδομάδες). Εδώ είναι λίγο πίκρα αν θες να επικοινωνήσεις μαζί τους. Γενικά, αν πάρεις τηλέφωνο μιλάς με την ρεσεψιόν που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά βέβαια, θα ψάξουν στα αρχεία τους να βρουν εκείνη την ώρα ό,τι μπορούν και αν δεν γνωρίζουν θα μιλήσουν αργότερα με τον γιατρό ή τις νοσοκόμες εκεί να βρουν από ποια εταιρία έχουν βγει οι εξετάσεις σου και μετά να σου λύσουν τυχόν απορίες. Γενικά μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις με 3-4 διαφορετικά άτομα κάθε φορά που παίρνεις (που κανένας δε σε γνωρίζει βέβαια) και να σε βάζουν να συλλαβίζεις 10 φορές το όνομά σου μέχρι να το πετύχουν σωστά, και να πεις όλη την ιστορία ξεχωριστά στον καθένα... κουράστηκα πάλι μόνο που το σκέφτηκα. Θα το κοιτάξω όμως σίγουρα.

• Μπερδεμένη/-ος 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

1 ώρα πρίν, Renez είπε:

Ακριβώς..οπότε γτ να μη το έχεις μαζί σου κ να ταλαιπωρείται κ αυτό αφού ούτως ή άλλως μάτι δε θα κλείσουμε!!

Έχουμε ακόμη ελπίδες για το 2ο λοιπόν χεχεχε:P

Τουλάχιστον μπορείς φίλη να αρχίσεις κανονικά να κοιτάς ροζουλενια πλέον :-)

σου έγραψε εξετάσεις? Εμένα με πήρε τηλ τώρα κ μου είπε να πάω να μου δώσει κάτι εξετάσεις που πρέπει να κάνω..με αιφνιδίασε το τηλ του γτ έκανα κ τα μπαλκόνι εκείνη την ώρα κ δε ρώτησα η χαζή τι εξετάσεις..

Κάποιες φορές τη βλέπω κ στις μανουλες Νοεμβρίου..μας απαταει!!!

Ελπίζω να είναι καλά παντως κ να την τρέχει ο γιος της :x

Γκουχου γκουχου την μια!! Μόνο!!

Βιντεάκια τραβάς τουλάχιστον ε αγάπη..? Κ νομίζω ότι οι πρωτάρηδες πατεράδες εκεί το νιώθουν πιο πολύ το νινι που έρχεται ότι είναι αληθινό!! Εμένα οποτε το βλέπει τρελαίνεται κ δακρύζει ο γλυκούλης μου κ τελευταία φορά (2 βδομάδες πριν) στο Ρέα δεν τον άφησαν κ τους έδειξα το βίντεο κ είχε τρελαθεί μωρέ..

Nai nai fusika travaw alla kai pali den einai to idio.Emena den exei vourkwsei katholou genika,einai polu truferos alla re koritsia nomizw oti den to exei sunideitopoihsei akomi.

Just now, Eva137 είπε:

Από την αυχενική, το μόνο που έχω κάνει είναι να πάω στον γιατρό 2 εβδομάδες αργότερα και μου έβαλε το doppler στην κοιλιά μου και ακούσαμε την καρδούλα του. Ανακουφίστηκα λίγο εκείνη την ώρα, γιατί επειδή είναι σχετικά νωρίς ακόμα στην εγκυμοσύνη έχω και λίγο τον φόβο ότι μπορεί να πάθει κάτι το μωρό (χτύπα ξύλο) και φυσικά εγώ δε θα πάρω χαμπάρι μια και δε το νιώθω ακόμα. Κάτι άλλοι φίλοι μας εδώ, που η κοπέλα ήταν 1-2 εβδομάδες μπροστά από εμένα στην εγκυμοσύνη, το χάσανε εκεί λίγο μετά το 3μηνο στα καλά καθούμενα, και είχα και λίγο αυτό στο μυαλό μου. Τώρα σκέφτομαι ότι για να μεγαλώνει η κοιλιά μου, δε μπορεί, μάλλον καλά θα είναι το μωρό, αλλά όσο να ναι πάντα θα ανησυχώ λίγο.

Καλά από εξετάσεις ρε παιδιά, εδώ σου κάνουν πολύ λίγες. Το μόνο που μου έκαναν εμένα ήταν εξετάσεις ουρολογικές και αίματος την πρώτη φορά μόνο που πήγα στον γιατρό (κοιτάξανε αιματοκρίτη, κάτι αιμοσφαίρια, θυρεοειδή και κάποιες μολυσματικές ασθένειες όπως HIV και τοξοπλάσμωση, ούτε καν ζάχαρο) και από τότε ξανά τίποτα. Το πιο κουλό είναι ότι στον λογαριασμό μου online ανέβηκαν κάτι αποτελέσματα προχθές από κολπική εξέταση που έδειχνε ότι έχω και κάποια βακτήρια ανεβασμένα. Πήγα να τρομάξω λίγο στην αρχή και μετά σκέφτομαι ότι ποτέ δε μου έχουν πάρει κολπικό δείγμα ούτε μια φορά!:wacko: Είπα να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τί γίνεται, και τους άφησα επίτηδες να δω αν θα το καταλάβουν το λάθος από μόνοι τους ή αν έστω θα φιλοτιμηθούν ποτέ να με πάρουν να μου πουν ότι κάτι έχω και πρέπει να κάνω κάποια θεραπεία.

Διζυγωτικές είμαστε με τη αδερφή μου, αλλά μοιάζουμε πολύ... όλοι πάντα μας μπέρδευαν!

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου, μακάρι!! Γενικά, σε όλα όπως είπαμε, χρειάζεται υπομονή!

Psuxitsa.K egw olo me ena agxos eimai re paidia.Efyge to agxos tis auxenikis k twra me exei piasei to agxos mexri na katalavw to mwro.Meta tin apovoli pou eixa k egw agxwnomai genika.Oxi toso oso stin arxi alla agxwnomai.Entwmetaxy re paidia akouw tosa peristatika me apovoles kai stenaxwriemai toso polu.Pragmatika exw akousei apeires periptwseis.Edw milaga xtes me mia gnwsti mou sto insta k i kaimeni mou eipe oti epathe apovoli 4 minwn apo gastrenteritida.An exeis ton theo sou.Makria makria apo mas!!

• Λυπημένη/-ος 3

Just now, Eva137 είπε:

Η αδερφή μου είναι Ελλάδα, μένει στη Χίο. Θυμάμαι και εκείνη μου έλεγε ότι έκανε κάθε μήνα εξετάσεις και ήταν ένα σωρό σελίδες τα αποτελέσματα όταν τα έπαιρνε! 

Αυτό με τις κολπικές εξετάσεις πράγματι πολύ περίεργο. Είπα να τους αφήσω λίγο να δω αν θα με πάρουν οι ίδιοι, αλλιώς θα τους καλέσω εγώ ή θα τους ρωτήσω την επόμενη φορά που θα πάω (με τον γιατρό έχω ραντεβού σε 2 εβδομάδες). Εδώ είναι λίγο πίκρα αν θες να επικοινωνήσεις μαζί τους. Γενικά, αν πάρεις τηλέφωνο μιλάς με την ρεσεψιόν που δεν σε γνωρίζουν προσωπικά βέβαια, θα ψάξουν στα αρχεία τους να βρουν εκείνη την ώρα ό,τι μπορούν και αν δεν γνωρίζουν θα μιλήσουν αργότερα με τον γιατρό ή τις νοσοκόμες εκεί να βρουν από ποια εταιρία έχουν βγει οι εξετάσεις σου και μετά να σου λύσουν τυχόν απορίες. Γενικά μπορεί να χρειαστεί να μιλήσεις με 3-4 διαφορετικά άτομα κάθε φορά που παίρνεις (που κανένας δε σε γνωρίζει βέβαια) και να σε βάζουν να συλλαβίζεις 10 φορές το όνομά σου μέχρι να το πετύχουν σωστά, και να πεις όλη την ιστορία ξεχωριστά στον καθένα... κουράστηκα πάλι μόνο που το σκέφτηκα. Θα το κοιτάξω όμως σίγουρα.

Σας ταλαιπωρούν δλδ μέχρι να γεννήσετε... μαθαινει όλη η κλινική το ιστορικό σου! Τουλάχιστον δεν πληρώνετε κάτι....

SqfGp3.png

Κορίτσια μου μη λετε για άσχημα περιστατικά... μ συνέβη οτι συνεβη..και στην πρωτη μ εγκυμοσύνης ειχα διαβασει ολο το ιντερνέτ κ τοσα ασχημα που με εχουν κανει πολυ αγχώδη σε σχεση με τν εγκυμοσύνη. Επαψα να διαβάζω το οτιδήποτε κ διαβάζω μόνο εσάς.

Γουρλοομαδα είπαμε μόνο τα καλά κι ωραια λέμε και έχουμε εμείς!

• Μου αρέσει 6

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ναι ρε κορίτσια ας μην μιλάμε για άσχημα περιστατικά. Το ίδιο κ εγώ με τη @Christinα είχα περάσει μαύρη εγκυμοσύνη εξ αιτίας όσων διάβαζα στο ίντερνετ... Πολλά γίνονται ας είμαστε αισιόδοξες και όλα θα μας πάνε καλά...

• Μου αρέσει 4

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσιαααα!!!όλα καλά!!!!!

Το μωρό μου καθόταν οκλαδον και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και κοιμόταν!!!!Χαχαχαχαχ!!!

Είχε πολύ πλάκα!!!!!!!Όλες οι μετρήσεις που έκανε ήταν φυσιολογικές και είμαι πολύ συγκινημένη!!!!Μεγάλωσε πολύ!!!!

Το φύλο δεν μας το σιγουρέψε εκατό τα εκατό γιατί δε βοηθούσε η στάση του αλλά μας το αύξησε το ποσοστό στο 90% για κοριτσι!

Κορίτσια εύχομαι όλες μας να έχουμε μόνιμα,για όλη την εγκυμοσύνη το συναίσθημα και τη χαρά που έχω εγώ αυτή τη στιγμή!

• Μου αρέσει 9

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Το μωρό μου καθόταν οκλαδον και με τα χέρια πίσω από το κεφάλι και κοιμόταν!!!!Χαχαχαχαχ!!!

Είχε πολύ πλάκα!!!!!!!Όλες οι μετρήσεις που έκανε ήταν φυσιολογικές και είμαι πολύ συγκινημένη!!!!Μεγάλωσε πολύ!!!!

Το φύλο δεν μας το σιγουρέψε εκατό τα εκατό γιατί δε βοηθούσε η στάχτη του αλλά μας το αύξησε το ποσοστό στο 90% για κοριτσι!

Κορίτσια εύχομαι όλες μας να έχουμε μόνιμα,για όλη την εγκυμοσύνη το συναίσθημα και τη χαρά που έχω εγώ αυτή τη στιγμή!

Μα τι μπέμπα είναι αυτή? Αραχτη κι ωραια η κόρη σου,άρα χαλάρωσε κι εσύ μανούλα σου λέει!!! Ολο τόση χαρά να είσαι κοριτσι μου στη ζωή σ με το πλασματάκι σου!:wub:

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου μη λετε για άσχημα περιστατικά... μ συνέβη οτι συνεβη..και στην πρωτη μ εγκυμοσύνης ειχα διαβασει ολο το ιντερνέτ κ τοσα ασχημα που με εχουν κανει πολυ αγχώδη σε σχεση με τν εγκυμοσύνη. Επαψα να διαβάζω το οτιδήποτε κ διαβάζω μόνο εσάς.

Exete dikio!!Tpt na min leme giati k egw agxwnomai!!!Ola teleia!!♥️

Το φύλο δεν μας το σιγουρέψε εκατό τα εκατό γιατί δε βοηθούσε η στάση του αλλά μας το αύξησε το ποσοστό στο 90% για κοριτσι!

Bravoooo!!Ante tha iremiseis twra!!Ola super!!!♥️

• Ευχαριστώ 1

Just now, Christinα είπε:

Δίκιο έχεις, μόνο ευχάριστα πρέπει να λέμε.... 

Αχ τι ωραία!!! Είδες ποσό πολύ μεγάλωσε; Δεν είναι απίστευτο!!;;;;

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Ναι, μόνο αισιόδοξες πρέπει να είμαστε τώρα, ειδικά που μέχρι στιγμής δεν έχουμε λόγο να ανησυχούμε. Ο γιατρός που μου έκανε την εξωσωματική, πριν την εμβρυομεταφορά μιλούσε με την μαμά μου και τον άκουσα που της είπε "Θα πετύχει σίγουρα, γιατί είναι θετικός άνθρωπος". Έτσι λοιπόν και έγινε! Και εμείς εδώ, εκτός που είμαστε γουρλούδες, θα τα βλέπουμε όλα θετικά και όλα θα πάνε μια χαρά!:)

Just now, Jasmine@ said:

Σας ταλαιπωρούν δλδ μέχρι να γεννήσετε... μαθαινει όλη η κλινική το ιστορικό σου! Τουλάχιστον δεν πληρώνετε κάτι....

Ναι, εδώ τουλάχιστον από οικονομικής άποψης είναι τέλεια... στις εξετάσεις δε πληρώνεις τίποτα και στη γέννα έχουν πολύ ωραία δωμάτια και πληρώνεις μόνο 250 δολλάρια την εισαγωγή στο νοσοκομείο. Εκεί που θα μετακομίσουμε όμως θα πληρώσουμε τουλάχιστον 3500 δολλάρια για κανονικό τοκετό (δε θέλω καν να ξέρω πόσο παραπάνω θα είναι σε περίπτωση καισαρικής ή αν χρειαστεί να μπει το μωρό θερμοκοιτίδα) και δεν έχω ιδέα πώς θα είναι τα δωμάτια. Βλέποντας και κάνοντας όμως... όλα θα τα αντιμετωπίσουμε.

Just now, Hliolousti said:

Χαχα, σε αυτή τη στάση ήταν και ο δικός μου ο σπόρος στον τελευταίο υπέρηχο... αραχτός! Μπράβο, όλα πάνε τέλεια λοιπόν! Τώρα φαντάζομαι έχεις φωτο η/και βιντεάκια να βλέπεις για αρκετό καιρό!:D

• Ευχαριστώ 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Κ πάνω που λέγαμε στενάχωρα τσουπ ήρθε η @Hliolousti με τη κοριτσάρα της κ μας φώτισαν ξανά με χαρά :-)

ολες καλά πάμε ως τώρα κ έτσι θα συνεχίσουμε κοριτσουδια μου!! Είπαμε προς το παρον ο μόνος καημός μας είναι οι επόμενοι υπέρηχοι κ να νιώσουμε αυτή τη μικρή κλωτσιτσα..τίποτε άλλο :-)

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Renez είπε:

Κ πάνω που λέγαμε στενάχωρα τσουπ ήρθε η @Hliolousti με τη κοριτσάρα της κ μας φώτισαν ξανά με χαρά :-)

ολες καλά πάμε ως τώρα κ έτσι θα συνεχίσουμε κοριτσουδια μου!! Είπαμε προς το παρον ο μόνος καημός μας είναι οι επόμενοι υπέρηχοι κ να νιώσουμε αυτή τη μικρή κλωτσιτσα..τίποτε άλλο :-)

Εγώ κορίτσια τα νιώθω από χθες!!!! Κ τα 2 το ένα κοπανάει αριστερά κ το άλλο δεξιά 

• Μου αρέσει 7

SqfGp3.png

Η @Hliolousti έχει και ωραίο όνομα και φωτίζει με ήλιο την ομάδα μας! Μπράβο ηλιόλουστη με το καλό και τέτοια νέα να μας φέρνεις! Και όλα τα κορίτσια φυσικά!

Κ εγώ εδώ κ μερικές μέρες νιώθω χτυπηματακια όταν είμαι ξαπλωμενη:wub:

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Ax naiiiii!!!!Suntoma!!!!♥️♥️♥️♥️

Just now, marianna1986 είπε:

Η @Hliolousti έχει και ωραίο όνομα και φωτίζει με ήλιο την ομάδα μας! Μπράβο ηλιόλουστη με το καλό και τέτοια νέα να μας φέρνεις! Και όλα τα κορίτσια φυσικά!

Apo twra???Zilevwwww

Just now, marianna1986 είπε:

Ναι ναι κ εγώ ξαπλωμένη τα νιώθω

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...