Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Hliolousti καλη επιτυχια ευχομαι!

Να πανε ολα καλα!

@Anastasia05 @Renez ολα καλα ειναι κοριτσια μ! Απλα με τρεχει ο μικρος καθως εχει αρχισει κατι τσαλιμια με το φαγητο, ενω τα τρωγε ολα, και ειδικα το μεσημεριανο, τωρα κατι συμβαινει με το μεσημεριανο, θα δουμε.

Επειδη εγω ειμαι πλ αγχωτικη, αν δν φαει το παιδι τρελαινομαι.

Ψαχνω να βρω τι φταιει.θα μου παρει μερες.

Φανταστειτε ενα σπιτι,η μαμα εγκυος, να δουλευει στο λαπτοπ_ να μαγειρευει καθε μερα 2 φαγητα_ να κανει τραμπα  με τν μπαμπα οταν μιλαει στο τηλ, ο μπαμπας να κρατα το μωρο και να εργαζεται ταυτοχρονα απο το τηλ και το λαπτοπ.

Και ολα αυτα με την μεξικανικη διαθεση. Ε ναι! Περναμε δυσκολα τελευταια.

@Jasmine πολυ χαρηκα με τα ροζ νεα! Με το καλο!

• Μου αρέσει 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ακριβώς..οπότε γτ να μη το έχεις μαζί σου κ να ταλαιπωρείται κ αυτό αφού ούτως ή άλλως μάτι δε θα κλείσουμε!!

Έχουμε ακόμη ελπίδες για το 2ο λοιπόν χεχεχε:P

Τουλάχιστον μπορείς φίλη να αρχίσεις κανονικά να κοιτάς ροζουλενια πλέον :-)

σου έγραψε εξετάσεις? Εμένα με πήρε τηλ τώρα κ μου είπε να πάω να μου δώσει κάτι εξετάσεις που πρέπει να κάνω..με αιφνιδίασε το τηλ του γτ έκανα κ τα μπαλκόνι εκείνη την ώρα κ δε ρώτησα η χαζή τι εξετάσεις..

Κάποιες φορές τη βλέπω κ στις μανουλες Νοεμβρίου..μας απαταει!!!

Ελπίζω να είναι καλά παντως κ να την τρέχει ο γιος της :x

Γκουχου γκουχου την μια!! Μόνο!!

Βιντεάκια τραβάς τουλάχιστον ε αγάπη..? Κ νομίζω ότι οι πρωτάρηδες πατεράδες εκεί το νιώθουν πιο πολύ το νινι που έρχεται ότι είναι αληθινό!! Εμένα οποτε το βλέπει τρελαίνεται κ δακρύζει ο γλυκούλης μου κ τελευταία φορά (2 βδομάδες πριν) στο Ρέα δεν τον άφησαν κ τους έδειξα το βίντεο κ είχε τρελαθεί μωρέ..

Εντάξει εγώ το ένα ήθελα μην με λέτε και πλεονέκτρα!! Το Δευτέρο θα πηγαίνει για μπύρες με τον δικό σου!! Χαχαχα

Εν τω μεταξύ της @Jasmine@ δεν της πέφτει κανένας λόγος έτσι;;;:mrgreen:

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εντάξει εγώ το ένα ήθελα μην με λέτε και πλεονέκτρα!! Το Δευτέρο θα πηγαίνει για μπύρες με τον δικό σου!! Χαχαχα

Ακούς εκεί να της πέφτει λόγος?!

Ούτως η άλλως όπως δήλωσε η ίδια η κυρία πίστευε εξ αρχής πως είναι ένα κ ένα..ΑΡΑ το είναι μέσα της βαθιά αναζητάει έναν αντράκλα!! Κ άστη να λέει για κορδέλες κ φρουφρου!! 

Κ τι δε πρέπει να τρώει κ αυτή αδέσποτες κατρουλιες όταν τον αλλάζει από αυτές που λένε πως κάνουν τα αγοράκια?! Χαχαψα

Just now, Ninamc είπε:

Να πανε ολα καλα!

@Anastasia05 @Renez ολα καλα ειναι κοριτσια μ! Απλα με τρεχει ο μικρος καθως εχει αρχισει κατι τσαλιμια με το φαγητο, ενω τα τρωγε ολα, και ειδικα το μεσημεριανο, τωρα κατι συμβαινει με το μεσημεριανο, θα δουμε.

Φανταστειτε ενα σπιτι,η μαμα εγκυος, να δουλευει στο λαπτοπ_ να μαγειρευει καθε μερα 2 φαγητα_ να κανει τραμπα  με τν μπαμπα οταν μιλαει στο τηλ, ο μπαμπας να κρατα το μωρο και να εργαζεται ταυτοχρονα απο το τηλ και το λαπτοπ.

@Jasmine πολυ χαρηκα με τα ροζ νεα! Με το καλο!

Γλυκούλα μου μην σε τρελαίνει,μπορεί να περνάει φάση..εφόσον πάντα έχεις φάει σπίτι κ είσαι από πάνω του δε πρόκειται να πεινάσει το παιδί,θα του περάσει κ δε θα προλαβαίνεις να μαγειρεύεις πάλι μετά ;)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, Ninamc είπε:

Να πανε ολα καλα!

Εμένα γενικά είναι φαγανος αλλά περνάει μέρες που δεν τρώει πολύ. Αν έχει ενόχληση από τα δοντακια.Αυτές τις μέρες σίγουρα θα φάει γιαούρτι αλλά κ φρούτα που του τα κόβω μπαστουνακια κ τα τρώει μόνος του .

Just now, Renez είπε:

Ακούς εκεί να της πέφτει λόγος?!

Ούτως η άλλως όπως δήλωσε η ίδια η κυρία πίστευε εξ αρχής πως είναι ένα κ ένα..ΑΡΑ το είναι μέσα της βαθιά αναζητάει έναν αντράκλα!! Κ άστη να λέει για κορδέλες κ φρουφρου!! 

Κ τι δε πρέπει να τρώει κ αυτή αδέσποτες κατρουλιες όταν τον αλλάζει από αυτές που λένε πως κάνουν τα αγοράκια?! Χαχαψα

Γλυκούλα μου μην σε τρελαίνει,μπορεί να περνάει φάση..εφόσον πάντα έχεις φάει σπίτι κ είσαι από πάνω του δε πρόκειται να πεινάσει το παιδί,θα του περάσει κ δε θα προλαβαίνεις να μαγειρεύεις πάλι μετά ;)

Και πως τους αρέσει να κατουράνε στον αερααααα!!! Το μυστικό είναι να τσεκαρεις πριν βγάλεις τη πάνα μη τα κάνει εκεινη τη στιγμή!

Βέβαια καμία αγορομανα δεν την γλιτώνει;-)

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Σ ευχαριστω κουκλα μ! Μα εχουν σπασει τα νευρα μου γιατι δν εχω χειροτερο απο το να μην τρωει ενα παιδι.

Ειδικα ο δικος μας που παντα ηταν φαγανος. Δν τρωει αλεσμενα @Anastasia05 τα τρωει πατημενα με πιρουνι κ τα ζυμαρικα ολοκληρα. Τα φρουτα παντα κομματακια τα ετρωγε.πχ το μανταρινι ολοκληρη σκελιδα. Τωρα με το μεσημεριανο, οπου βρει το κρεας το φτυνει. Δν του χω δωσει ακομα οσπρια μα θα ξεκινησουμε απο αυριο. 

Θα μιλησω με την παιδιατρο μηπως θελει κομματια και το φγτο να αρχισω να τα κανω κυβακια.

Ειλικρινα ειμαστε 2 πτωματα στο σπιτι. Περνανε ολα απ τα χερια του αντρα μ,  οι ορμονες μου εχουν χτυπησει κοκκινο. 

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Τζις ας!! Απαγορεύεται να αναφέρουμε μείωση κιλών σε εγκυμονούσες κοπέλα μου!! Μονο αύξηση παρακαλώ!! :twisted: Είμαι +4 εγώ όπως καταλαβαίνεις..

Κ τι έκανες? Αίματος κ ούρων πάλι?

Ναι αίματος ούρων κ για πηκτικότητα που κάνω κάθε μήνα.... πηγα σουπερμάρκετ κ ξεροσταλιάζα στο ράφι με τα μπισκοτα κ τις σοκολάτες! Σα μικρό παιδί... 

Just now, EugenJen είπε:

Τα μοίρασατε όλα καλά; Μήπως θέλετε να συμπεθεριάζω κ με τις 2 σας;;;; 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι αίματος ούρων κ για πηκτικότητα που κάνω κάθε μήνα.... πηγα σουπερμάρκετ κ ξεροσταλιάζα στο ράφι με τα μπισκοτα κ τις σοκολάτες! Σα μικρό παιδί... 

Τα μοίρασατε όλα καλά; Μήπως θέλετε να συμπεθεριάζω κ με τις 2 σας;;;; 

Κοίτα τώρα αυτό είναι μεγάλο θέμα...θα μπλέξουμε οι τρεις κάτω αυλακιωτισες θα γίνει χαμός!

Δλδ η κόρη μου θα είναι φιλενάδα με την δικιά σου κ γυναίκα του γιου σου και θα έχει κ κουνιάδο τον γιο της 

@Renez  χαμοοοοος!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα τώρα αυτό είναι μεγάλο θέμα...θα μπλέξουμε οι τρεις κάτω αυλακιωτισες θα γίνει χαμός!

Δλδ η κόρη μου θα είναι φιλενάδα με την δικιά σου κ γυναίκα του γιου σου και θα έχει κ κουνιάδο τον γιο της 

@Renez  χαμοοοοος!!!

Oλες από εκεί είσαστε τσουπρες???? Απαπαπαπαπα!!!

:P

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

@Ninamc Καλή δύναμη κορίτσι μου! Όλα θα τα καταφέρεις μα πάνω από όλα τα νινακια σ τα 2!

Όσο για το φαγητό σε νοιώθω απόλυτα! Επειδή πάντα ήταν φαγανιαρικο κ το δικό μ όταν δεν έτρωγε πάθαιναν πανικό,έπρεπε να το λύσω!!!Θα τη βρεις την άκρη εσύ...φαντάσου εγώ τώρα στα 2,5 χαλαρώνω λίγο με το φαγητό. Τι φάση? Γιατί τρώμε αυτό το κόλλημα?

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

@Ninamc Καλή δύναμη κορίτσι μου! Όλα θα τα καταφέρεις μα πάνω από όλα τα νινακια σ τα 2!

Όσο για το φαγητό σε νοιώθω απόλυτα! Επειδή πάντα ήταν φαγανιαρικο κ το δικό μ όταν δεν έτρωγε πάθαιναν πανικό,έπρεπε να το λύσω!!!Θα τη βρεις την άκρη εσύ...φαντάσου εγώ τώρα στα 2,5 χαλαρώνω λίγο με το φαγητό. Τι φάση? Γιατί τρώμε αυτό το κόλλημα?

Χιλια ευχαριστω κοριτσι! Μα τα χουμε παιξει κ οι δυο απο τν πανικο, γτ ο αντρας καθεται καρτερικα διπλα μ την ωρα που τν ταιζω και περιμενει να μου συμπαρασταθει.

Ο γιος μας δν ηθελε ποτε παιχνιδια κτλ στο φγτο. Παντα ηθελε να φαει. Τωρα τι τον εχει πιασει δεν καταλαβαινω. Το τρωει μα με τα χιλια ζορια, με καραγκιοζιλικια απο μερους μας.

Νομιζω το κολλημα το τρωμε καθως δν ξερουμε αν χορτασε κ αγχωνομαστε.

Πινει 600 μλ γαλα την ημερα, 1 πιατο με 3φρουτα κομματια, 1 γιαουρτι κ 1 μπισκοτακι, κ το μεσημεριανο.

Τωρα τα χει βλει με το μεσημεριανο.

Που θα παει θα το βρω!χαχαχα

Παντως ευχαριστω πολυ γτ ειλικρινα με τις ορμονες δεν τα παω καλα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Χιλια ευχαριστω κοριτσι! Μα τα χουμε παιξει κ οι δυο απο τν πανικο, γτ ο αντρας καθεται καρτερικα διπλα μ την ωρα που τν ταιζω και περιμενει να μου συμπαρασταθει.

Ο γιος μας δν ηθελε ποτε παιχνιδια κτλ στο φγτο. Παντα ηθελε να φαει. Τωρα τι τον εχει πιασει δεν καταλαβαινω. Το τρωει μα με τα χιλια ζορια, με καραγκιοζιλικια απο μερους μας.

Πινει 600 μλ γαλα την ημερα, 1 πιατο με 3φρουτα κομματια, 1 γιαουρτι κ 1 μπισκοτακι, κ το μεσημεριανο.

Θα το ξαναβρείτε! Τα κάνουν τα κόλπα τους αλλά το ξεπερνάνε! Προσπάθησε να του κάνεις διάφορα φαγητά μήπως και ενδιαφερθεί περισσότερο κ ίσως κάτι που να προτιμάει περισσότερο.

Υπομονή κ κουράγιο!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Μια χαρά τρώει το παιδι,δεν έχετε αρχίσει βραδυνό φαγητό ακόμα. Τη πέρασε κι εμένα αυτή τη φάση σε αυτη την ηλικια, ετρωγε μπνο με καραγκιοζιλικια και ζητωντας πράγματα ακυρα πχ κορνιζες οοοοτι εβλεπε μπροστα του...νομιζω οτι γινοταν επειδη του εγινε η χαρη μια φορα κ μετα κακομαθε... Τον άφηνα να γκρινιάζει κ έβρισκα κάτι άλλο να τ τραβήξει τη προσοχη μέχρι που του κοπηκε! Θα το βρεις δν θα του περάσει!:P

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

@Renez  χαμοοοοος!!!

Ποιο εμένα καλό παρεακι μου ακούγεται!! Κ σε τραπέζι κ γιορτές θα μας κλείνουν εμάς τις τρεις σε ένα κλουβί να μη τους πριζουμε :P

ΧΑ! Να δω τώρα κυρία μου φαντασμένη εσύ που ήθελες τις Αμερικες πως θα ξεκανεις το προξενιό με την Αμερικάνα!! Κ είναι κ στο Τέξας ε?! Εμμμ να προσεχές!! Τώρα το μόνο που σε σώζει είναι να έχει κάνει λάθος ο γιατρός κ να έχεις.. ΤΡΊΔΥΜΑ. Χαχαχα

Just now, Ninamc είπε:

Περνάτε μια δύσκολη φάση μά σκέψου πως παρά τη κούραση ίσως είναι καλύτερα που τώρα λόγω του ιού είστε όλοι μαζί ώστε θα το παλέψετε κ οι 3 σας κ θα βρείτε πάλι τους ρυθμούς σας..είναι μωρό μωρέ ακόμη ο μπέμπης σας κ κάνει τσαλιμακια :-)

Περιμένω σε 2-3 μέρες Μαξ να μας στείλεις πως τρώει πάλι κανονικά κ εσείς είστε ξεκούραστοι κ ζείτε το μεξικάνικο όνειρο σας :wub:

• Χαχα 2

Just now, Ninamc είπε:

Πόσο σε νιώθω δεν λέγεται... Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι εμένα είναι γενικά κακοφαγος κ οι φάσεις "τρώω καλά" είναι οι εξαιρέσεις!! Εκεί να δεις ζόρι... Ειδικά τελευταία περνάμε φάση μεγάλης αφαγιας... Όσο μεγαλώνει κ χειρότερα! Ο δικός μου είναι μεγαλύτερος βέβαια... Έχε υπόψιν ότι δεν πρέπει να τους μεταδίδουμε το άγχος μας ως προς το θέμα αυτό ούτε να τα πιέζουμε.. το έχω κάνει κ γυρνάει μπούμερανγκ, γι'αυτό στο λέω! Αφού γενικά τρώει καλα θα δεις ότι είναι φάση κ θα περάσει γρήγορα! 

πρίν από 13 λεπτά , Christinα είπε:

Πικρα! Και σκεφτηκα το αλλο! Αν ειμαστε στη ιδια φαση ακριβως που Είμαστε τωρα δεν θα επιτρέπεται 3 ατομα στο αυτοκίνητό!  Οποτε πες οτι μενει μαζι μας η μαμα μας κι ερχεται ο αντρας μας να μας παρει τη τελευταία μέρα οοολους μαζί!!! Χαμουλης! Καλα το μωρο παιρνουμε χαρτι απο το μαιευτήριο, τη μανα μας τι την κανουμε?port baggage? Καλα καταστροφολογος εχω γινει...

Μωρέ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο αυστηρά ακόμη τα μέτρα τότε.. κ τελοσπαντων, από το μαιευτήριο θα γυρνάτε... Ποιος κακούργος να σας γράψει;;;;

• Χαχα 1

Just now, Hope89 είπε:

Πόσο σε νιώθω δεν λέγεται... Το πρόβλημα με εμάς είναι ότι εμένα είναι γενικά κακοφαγος κ οι φάσεις "τρώω καλά" είναι οι εξαιρέσεις!! Εκεί να δεις ζόρι... Ειδικά τελευταία περνάμε φάση μεγάλης αφαγιας... Όσο μεγαλώνει κ χειρότερα! Ο δικός μου είναι μεγαλύτερος βέβαια... Έχε υπόψιν ότι δεν πρέπει να τους μεταδίδουμε το άγχος μας ως προς το θέμα αυτό ούτε να τα πιέζουμε.. το έχω κάνει κ γυρνάει μπούμερανγκ, γι'αυτό στο λέω! Αφού γενικά τρώει καλα θα δεις ότι είναι φάση κ θα περάσει γρήγορα! 

Μωρέ θέλω να πιστεύω ότι δεν θα είναι τόσο αυστηρά ακόμη τα μέτρα τότε.. κ τελοσπαντων, από το μαιευτήριο θα γυρνάτε... Ποιος κακούργος να σας γράψει;;;;

Αχ @Hope89φέρνω τη καταστροφή! Αυτές οι ορμόνες  και η κλεισουρα με έχουν τρελανει! Τι στο καλο? Πιο χαλαρα θα ειναι γιατι τους θελω κ τους 2 ( μαμα κ αντρουλη )κ θα αφησω τν μικρο στη πεθερά μ. Θα στεναχωριέμαι αν δεν μπορούν να δουν το μωρό μόνο κ μόνο επειδή θα θέλουν κι αυτοί με λαχτάρα! Γονείς πεθερικά κ η αδερφή μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις και τους θέλω όλους αλλά βολεύομαι κ με τη μαμά κ τν άντρα μ.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...