Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Είχα πάει στο γιατρό, είναι όλα καλά! Το ένα σίγουρα κορίτσι, το άλλο δεν το είδαμε γιατί είχε τον ομφάλιο ανάμεσα στα πόδια! 

Μπράβο!!! Εντάξει την μια φιλενάδα την καβαντζωσαμε !!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Τέλεια νέα!!!!!σε κρατάει το ένα σου μωράκι σε αγωνία!!!!!!!

Αφού όμως είναι καλά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο!!!

Να σε ρωτησω,άφησαν τον άντρα σου να είναι παρών στον υπέρηχο;

Καλή επιτυχία για το απόγευμα, μόλις διάβασα ότι έχεις ραντεβού κ εσυ σημερα! Είχα σχεδόν 3 εβδομάδες να τα δω κ είχαν μεγαλώσει πολύ. Μου επιβεβαίωσε κ ο γιατρός ότι αυτά που νιώθω είναι τα παιδιά... ναι τον έχουν αφήσει σε όλες τις εξετάσεις!!! Ευτυχώς γιατί νιώθω πιο ήρεμη κ βγάζει κ βίντεο όποτε μετά το χαζεύω για μερες!

Just now, EugenJen είπε:

Ναι ναι βούρ για ροζ τώρα!!!! Χαχαχαχαχ

• Μου αρέσει 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλή επιτυχία για το απόγευμα, μόλις διάβασα ότι έχεις ραντεβού κ εσυ σημερα! Είχα σχεδόν 3 εβδομάδες να τα δω κ είχαν μεγαλώσει πολύ. Μου επιβεβαίωσε κ ο γιατρός ότι αυτά που νιώθω είναι τα παιδιά... ναι τον έχουν αφήσει σε όλες τις εξετάσεις!!! Ευτυχώς γιατί νιώθω πιο ήρεμη κ βγάζει κ βίντεο όποτε μετά το χαζεύω για μερες!

Ναι ναι βούρ για ροζ τώρα!!!! Χαχαχαχαχ

Σε ευχαριστω πολύ κορίτσι μου!!

Εμένα στο εμβρυολογικο που έκανα την αυχενική δεν τον άφησαν!και μου ήταν πολύ δύσκολο...

Τώρα φοβάμαι πως και στη γιατρό που θα πάω πάλι δεν θα τον αφήσουν ....και δεν είναι το ιδανικό για μένα...

Βέβαια ας έχουμε καλά αποτελέσματα και θα του το δείξω σε βίντεο!!απλά ειναι και γιαυτον δύσκολο να περιμένει στο αυτοκίνητο...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Ttx1p3.png

Εμένα στο εμβρυολογικο που έκανα την αυχενική δεν τον άφησαν!και μου ήταν πολύ δύσκολο...

Τώρα φοβάμαι πως και στη γιατρό που θα πάω πάλι δεν θα τον αφήσουν ....και δεν είναι το ιδανικό για μένα...

Βέβαια ας έχουμε καλά αποτελέσματα και θα του το δείξω σε βίντεο!!απλά ειναι και γιαυτον δύσκολο να περιμένει στο αυτοκίνητο...

Ρε γαμωτο πολύ κρίμα που πέσαμε σε τέτοια περίοδο, είναι ωραία εμπειρία κ για τους άντρες! Ελπίζω να τον αφήσουν....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Εμένα τον αφήνουν όλοι ευτυχώς..ίσως με μια μασκουλα να τον αφήσουν? 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εμένα τον αφήνουν όλοι ευτυχώς..ίσως με μια μασκουλα να τον αφήσουν? 

Καλέ ο δικός μου και μάσκα και γαντια φοράει παντού και μόνιμα στο χέρι του αντισηπτικό μαντηλάκι για να ανοίγει τις πόρτες!!!

Αλλά σκέψου ότι στο εμβρυολογικο μου το ξεκαθάρισαν από το τηλέφωνο ότι δεν επιτρέπεται να ανέβει...

Τώρα τη γιατρό δε τη ρώτησα για να είμαι ειλικρινής γιατί λέω θα ανέβουμε και ο,τί γίνει! Ή θα τον διώξουν ή θα τον αφήσουν!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Καλέ ο δικός μου και μάσκα και γαντια φοράει παντού και μόνιμα στο χέρι του αντισηπτικό μαντηλάκι για να ανοίγει τις πόρτες!!!

Αλλά σκέψου ότι στο εμβρυολογικο μου το ξεκαθάρισαν από το τηλέφωνο ότι δεν επιτρέπεται να ανέβει...

Τώρα τη γιατρό δε τη ρώτησα για να είμαι ειλικρινής γιατί λέω θα ανέβουμε και ο,τί γίνει! Ή θα τον διώξουν ή θα τον αφήσουν!

Στο έμβρυολογικό μια φορά σε είδαν κ έχουν αυτή την τακτική! Τώρα η γιατρός σου που έχετε πιο στενή επαφή αν της το ζητήσεις θα τον αφήσει πιστεύω!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Ο έμβρυολογος δεν άφησε τον άντρα μου, η γυναικολόγος όμως επειδή όσο να ναι έχουμε άλλη σχέση μου είπε από μόνη της ότι θα έρθετε κ οι δυο με μάσκα κ γάντια, αυτό πριν 3 βδομάδες...

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Στο έμβρυολογικό μια φορά σε είδαν κ έχουν αυτή την τακτική! Τώρα η γιατρός σου που έχετε πιο στενή επαφή αν της το ζητήσεις θα τον αφήσει πιστεύω!

Μακάρι!!!!

Ο μόνος λόγος που δε θα με αφήσει είναι αν έχει πχ στο σαλόνι εχει κι άλλες έγκυες να περιμένουν και είναι όλες μόνες γτ πχ πρωτύτερα τους έδιωξαν τους άντρες τους!Ε τότε θα διώξουν και τον δικό μου!

Αλλά άμα λόγω της κατάστασης τα ρνβ τα έχει αραιά και είμαστε μόνοι μας εκείνη την ώρα, πιστεύω θα τον αφήσει!!!

Just now, EugenJen είπε:

Ο έμβρυολογος δεν άφησε τον άντρα μου, η γυναικολόγος όμως επειδή όσο να ναι έχουμε άλλη σχέση μου είπε από μόνη της ότι θα έρθετε κ οι δυο με μάσκα κ γάντια, αυτό πριν 3 βδομάδες...

Εμένα δε μου ανέφερε τίποτα!!!!μακάρι να είναι έτσι κορίτσι μου!!!!θα μάθουμε σε λίγες ώρες!!!:wub:

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Ax koritsia,emena o kaimenoulis o dikos mou den exei erthei se kanena rantevou .Mono stin arxi pou akousame kardia.Oute auxeniki,oute sta epomena.Den afinoun!

• Λυπημένη/-ος 3

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Ax koritsia,emena o kaimenoulis o dikos mou den exei erthei se kanena rantevou .Mono stin arxi pou akousame kardia.Oute auxeniki,oute sta epomena.Den afinoun!

Κι εμένα μόνο στο πρώτο με την καρδούλα ήταν....ας ελπίσουμε αυτή τη φορά να τον αφήσουν τί να πω...

Εγώ πάντως κλειδώνω στο μυαλό μου ότι πάλι μόνη μου θα είμαι για να μην στεναχωρεθω πολύ εκείνη τη στιγμή

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Δε ξέρω τι τους λες αλλά θα βρω! Ειδικά τώρα με αυτά που γίνονται δε το συζητάω!!!.

Εγώ σου λέω παρταρα κάθε μερα

Ανά 3 ώρες θηλασμο???? Χαχαχαχαχαχα! οπότε ξυπνούσε τον έφερναν!!! Κι εγώ δεν καταλάβαινα ότι κοιμάμαι! Πότε το φέρνανε ποτε το παίρνανε το πρώτο βράδυ,μια θολούρα μόνο.

Περισσότερο έλειπε το πρωί που το έβλεπε ο παιδίατρος παρά το πρώτο βράδυ συνολικά!

Ακριβώς..οπότε γτ να μη το έχεις μαζί σου κ να ταλαιπωρείται κ αυτό αφού ούτως ή άλλως μάτι δε θα κλείσουμε!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Είχα πάει στο γιατρό, είναι όλα καλά! Το ένα σίγουρα κορίτσι, το άλλο δεν το είδαμε γιατί είχε τον ομφάλιο ανάμεσα στα πόδια! 

Έχουμε ακόμη ελπίδες για το 2ο λοιπόν χεχεχε:P

Τουλάχιστον μπορείς φίλη να αρχίσεις κανονικά να κοιτάς ροζουλενια πλέον :-)

σου έγραψε εξετάσεις? Εμένα με πήρε τηλ τώρα κ μου είπε να πάω να μου δώσει κάτι εξετάσεις που πρέπει να κάνω..με αιφνιδίασε το τηλ του γτ έκανα κ τα μπαλκόνι εκείνη την ώρα κ δε ρώτησα η χαζή τι εξετάσεις..

Τι ωραία!!! Σας κρύβεται!! :x τι πιστεύεις πως είναι?? 

Εγώ έχω 9/5 ραντεβού, πάνω από μήνα δηλαδή από την προηγούμενη φορά!! Ελπίζω να σιγουρευτούμε για το φύλο κι εμείς να φύγει το ερωτηματικό από το πινακακι!!!

Που είναι η @Ninamc????

Κάποιες φορές τη βλέπω κ στις μανουλες Νοεμβρίου..μας απαταει!!!

Ελπίζω να είναι καλά παντως κ να την τρέχει ο γιος της :x

Just now, EugenJen είπε:

Γκουχου γκουχου την μια!! Μόνο!!

Just now, Annou είπε:

Βιντεάκια τραβάς τουλάχιστον ε αγάπη..? Κ νομίζω ότι οι πρωτάρηδες πατεράδες εκεί το νιώθουν πιο πολύ το νινι που έρχεται ότι είναι αληθινό!! Εμένα οποτε το βλέπει τρελαίνεται κ δακρύζει ο γλυκούλης μου κ τελευταία φορά (2 βδομάδες πριν) στο Ρέα δεν τον άφησαν κ τους έδειξα το βίντεο κ είχε τρελαθεί μωρέ..

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ακριβώς..οπότε γτ να μη το έχεις μαζί σου κ να ταλαιπωρείται κ αυτό αφού ούτως ή άλλως μάτι δε θα κλείσουμε!!

Έχουμε ακόμη ελπίδες για το 2ο λοιπόν χεχεχε:P

Τουλάχιστον μπορείς φίλη να αρχίσεις κανονικά να κοιτάς ροζουλενια πλέον :-)

σου έγραψε εξετάσεις? Εμένα με πήρε τηλ τώρα κ μου είπε να πάω να μου δώσει κάτι εξετάσεις που πρέπει να κάνω..με αιφνιδίασε το τηλ του γτ έκανα κ τα μπαλκόνι εκείνη την ώρα κ δε ρώτησα η χαζή τι εξετάσεις..

Κάποιες φορές τη βλέπω κ στις μανουλες Νοεμβρίου..μας απαταει!!!

Ελπίζω να είναι καλά παντως κ να την τρέχει ο γιος της :x

Γκουχου γκουχου την μια!! Μόνο!!

Είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα, δε μου είπε να κάνω κάτι έξτρα! Σίδηρο ξεκινάω από σήμερα.... κ μόλις μου θύμησες ότι δεν τον εωτησα για κυστικη ίνωση!!! Γαμωτο... επίσης έχω χάσει 2 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν τον προβλημάτισε καθόλου!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα, δε μου είπε να κάνω κάτι έξτρα! Σίδηρο ξεκινάω από σήμερα.... κ μόλις μου θύμησες ότι δεν τον εωτησα για κυστικη ίνωση!!! Γαμωτο... επίσης έχω χάσει 2 κιλά από την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά δεν τον προβλημάτισε καθόλου!

Τζις ας!! Απαγορεύεται να αναφέρουμε μείωση κιλών σε εγκυμονούσες κοπέλα μου!! Μονο αύξηση παρακαλώ!! :twisted: Είμαι +4 εγώ όπως καταλαβαίνεις..

Κ τι έκανες? Αίματος κ ούρων πάλι?

• Χαχα 3

Renez για εξετάσεις αίματος και ούρων σε θέλει! Τις έκανα κ εγώ σήμερα! 

@Jasmine@ μια χαρά τα νέα σου! Περιμένουμε λοιπον για το δεύτερο μωράκι το φύλο! Γερα και υγιή να είναι!

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...