Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Υπερβολή μου φαίνεται να σε αναγκάζουν να πληρώσεις μονόκλινο εκτός κ αν έχουν κάνει κάποια ειδική τιμή λόγω της κατάστασης..

Δεν ξέρω λεπτομέρειες! Θα πάρω τηλ να ρωτήσω,από Αυγούστο όμως. Οι τιμές είναι χαμηλότερες απο της Αθηνάς παντως. Η καισαρική στο 1ο ήταν γύρω στα 1000. Αλλά έμεινα 3 διανυκτερεύσεις επειδή ημασταν καλα κ όχι 4 που βάζουν στη καισαρική όποτε γλίτωσα γύρω στα 200-300€,δεν θυμάμαι καλά.

Κι εγώ δεν ξέρω τι να κανω με τν μικρό!!! Αφενός θέλω τη μαμά μ μαζί  αλλά να μν δω και τν αντρουλη μου 4 μέρες???να μη δει κ το μωρό ο μπαμπας? Δεν ξερωωω...θα τν αφήσω σε όποιον μείνει πίσω με πόνο καρδιάς!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ααα και κάτι άλλο που είπατε για τα δώρα,κρέμες κ πάνες! Αυτά μου τα έφεραν κοπέλες Όχι του προσωπικού αλλά αντιπρόσωποι των εταιριών για διαφήμιση κ εγγραφή στα σχετικά τους όποτε τώρα δν νομίζω να επιτρέπουν σε αυτές να κυκλοφορούν στα δωμάτια! Να πάρετε μαζί σας κρεμουλες κ πάνες αν δν παρέχει το μαιευτήριο. Το Ολύμπιο πχ τα παρέχει αυτά αλλά παίρνουνε δικά μας ρουχαλάκια σεντονακια κουβερτακια .

Α τώρα είδα 1160 μονοκλινο καισαρικη  στν καταλογο τους για ογα (1060 για αλλά ταμεια), χωρίς εξετάσεις μωρού,παιδίατρο,αναισθησιολογο,φπα κ ο γιατρός μου πήρε 1200 ή 1300.τεσπα γύρω στα 2.500 μου εφτασε. Αν κάποια θέλει πληροφορίες να κοιτάξω τν φάκελο μου,πρεπει να ρα έχω πιο αναλυτικα

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Στο Ρέα μας είχαν δώσει ένα κουτί που είχε μέσα δείγματα για το μωρο από διάφορες εταιρίες σαμπουαν, αφρολουτρα, κρεμες μέχρι και απορρυπαντικά ρούχων είχαν. Κ ένα ολόκληρο πακέτο πάνες παμπερς! Ελπίζω να μην τα έχουν κόψει κ αυτά!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Christinα είπε:

Ααα και κάτι άλλο που είπατε για τα δώρα,κρέμες κ πάνες! Αυτά μου τα έφεραν κοπέλες Όχι του προσωπικού αλλά αντιπρόσωποι των εταιριών για διαφήμιση κ εγγραφή στα σχετικά τους όποτε τώρα δν νομίζω να επιτρέπουν σε αυτές να κυκλοφορούν στα δωμάτια! Να πάρετε μαζί σας κρεμουλες κ πάνες αν δν παρέχει το μαιευτήριο. Το Ολύμπιο πχ τα παρέχει αυτά αλλά παίρνουνε δικά μας ρουχαλάκια σεντονακια κουβερτακια .

Α τώρα είδα 1160 μονοκλινο καισαρικη  στν καταλογο τους για ογα (1060 για αλλά ταμεια), χωρίς εξετάσεις μωρού,παιδίατρο,αναισθησιολογο,φπα κ ο γιατρός μου πήρε 1200 ή 1300.τεσπα γύρω στα 2.500 μου εφτασε. Αν κάποια θέλει πληροφορίες να κοιτάξω τν φάκελο μου,πρεπει να ρα έχω πιο αναλυτικα

Μας είχαν αφήσει ένα πακέτο babylino στο δωμάτιο κ τα άλλα δείγματα τα πηρε ο άντρας μου από αντιπροσώπους των εταιρειών στο ισόγειο.

Είναι πολύ καλά για μονοκλινο!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μας είχαν αφήσει ένα πακέτο babylino στο δωμάτιο κ τα άλλα δείγματα τα πηρε ο άντρας μου από αντιπροσώπους των εταιρειών στο ισόγειο.

Είναι πολύ καλά για μονοκλινο!

Ναι είναι οικονομικότερα από την Αθήνα αλλά αν βάλεις φπα φτάνει 1500 και οι γιατροί? Κανα 300αρι ακομα+ ο γυναικολόγος. Βέβαια δεν είναι και πολύ λουξ κλινική ,νορμάλ είναι,εγώ δεν είχα παράπονο .

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Είχα πάει στο γιατρό, είναι όλα καλά! Το ένα σίγουρα κορίτσι, το άλλο δεν το είδαμε γιατί είχε τον ομφάλιο ανάμεσα στα πόδια! 

Μπράβο κορίτσι μου!!!

Τουλάχιστον σιγουρεψαμε το ένα!!! Χιχιχι

Στείλε λίγο κοριτσίστικα vibes κι από δω σε μένα!  Ελπιζω να μν έχουμε  φυτρωματα...Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού και δεν κρατιέμαι!Δεν βρήκα γι αυτή τη βδομάδα κι έχω σκάσει...σχεδόν 1 μήνα θα έχω να το δω...

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια κ εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω με τον μικρό... Δεν τον αφήνουμε ποτέ, μόνο μια φορά τον αφήσαμε όταν έχασα τον μπαμπά μου κ τον αφήσαμε αναγκαστικά στα πεθερικά μου ένα βράδυ.. πάει ενάμισης χρόνος από τότε.. θα ήθελα βέβαια κ τον άντρα μου μαζί, όπως κ αυτός θα ήθελε να ειναι σίγουρα...

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Είχα πάει στο γιατρό, είναι όλα καλά! Το ένα σίγουρα κορίτσι, το άλλο δεν το είδαμε γιατί είχε τον ομφάλιο ανάμεσα στα πόδια! 

Τι ωραία!!! Σας κρύβεται!! :x τι πιστεύεις πως είναι?? 

Εγώ έχω 9/5 ραντεβού, πάνω από μήνα δηλαδή από την προηγούμενη φορά!! Ελπίζω να σιγουρευτούμε για το φύλο κι εμείς να φύγει το ερωτηματικό από το πινακακι!!!

Που είναι η @Ninamc????

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Κορίτσια κ εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω με τον μικρό... Δεν τον αφήνουμε ποτέ, μόνο μια φορά τον αφήσαμε όταν έχασα τον μπαμπά μου κ τον αφήσαμε αναγκαστικά στα πεθερικά μου ένα βράδυ.. πάει ενάμισης χρόνος από τότε.. θα ήθελα βέβαια κ τον άντρα μου μαζί, όπως κ αυτός θα ήθελε να ειναι σίγουρα...

Πικρα! Και σκεφτηκα το αλλο! Αν ειμαστε στη ιδια φαση ακριβως που Είμαστε τωρα δεν θα επιτρέπεται 3 ατομα στο αυτοκίνητό!  Οποτε πες οτι μενει μαζι μας η μαμα μας κι ερχεται ο αντρας μας να μας παρει τη τελευταία μέρα οοολους μαζί!!! Χαμουλης! Καλα το μωρο παιρνουμε χαρτι απο το μαιευτήριο, τη μανα μας τι την κανουμε?port baggage? Καλα καταστροφολογος εχω γινει...

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μπράβο κορίτσι μου!!!

Τουλάχιστον σιγουρεψαμε το ένα!!! Χιχιχι

Στείλε λίγο κοριτσίστικα vibes κι από δω σε μένα!  Ελπιζω να μν έχουμε  φυτρωματα...Την άλλη Δευτέρα έχω ραντεβού και δεν κρατιέμαι!Δεν βρήκα γι αυτή τη βδομάδα κι έχω σκάσει...σχεδόν 1 μήνα θα έχω να το δω...

Εύχομαι να είναι πρώτα από όλα καλά το μωράκι σου κ δευτερον να κατουράει καθήστο!!! Χαχχαχαχα

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία!!! Σας κρύβεται!! :x τι πιστεύεις πως είναι?? 

Εγώ έχω 9/5 ραντεβού, πάνω από μήνα δηλαδή από την προηγούμενη φορά!! Ελπίζω να σιγουρευτούμε για το φύλο κι εμείς να φύγει το ερωτηματικό από το πινακακι!!!

Που είναι η @Ninamc????

Στην αυχενική μου είχαν πει 2 κορίτσια εγώ από την αρχή πίστευα ότι έχω ένα κ ένα! Λογικά θα έχει δίκιο η γιατρός.... εμένα με βλέπουν ανα 3 εβδομάδες το πολύ λόγω δίδυμης κύησης!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τέλεια νέα!!!!!σε κρατάει το ένα σου μωράκι σε αγωνία!!!!!!!

Αφού όμως είναι καλά δεν χρειάζεται τίποτα άλλο!!!

Να σε ρωτησω,άφησαν τον άντρα σου να είναι παρών στον υπέρηχο;

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...