Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Λοιπόν, εγώ γέννησα στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη κ κάναμε rooming in. Είχα μονοκλινο κ ήταν κ ο σύζυγος μαζί! Εγω το άλλαζα κανονικά, το έπαιρναν μόνο για μπανάκι κ εξετάσεις μια φορά τη μέρα. Αυτό με βοήθησε πολυ γτ όταν πήγα στο σπίτι ήμουν εξοικειωμένη μαζί του κ δεν φοβόμουν πως θα το πιάσω κ πώς θα το αλλάξω! Επίσης, εγώ δεν δεχομουν κανέναν επισκέπτη στο δωμάτιο οπότε αν ήθελα να δω κάποιον στο καφέ, ή ζητούσα να το πάρουν λίγο ή έμενε ο άντρας μου μαζί του! Δεν ζήτησα να το πάρουν το πρώτο βράδυ.. βέβαια, ήμουν εξαντλημένη κ άυπνη μετά από 18 ώρες τοκετού κ λίγο ύπνο θα τον χρειαζομουν έστω το πρώτο βράδυ, τώρα που το σκέφτομαι εκ των υστέρων.  Είναι μια καλή ιδέα! 

Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κ εγώ ..αφού θα ρίξουμε που θα ρίξουμε ξενύχτι σπίτι ας κοιμηθούμε το τελευταίο βράδυ :-D

Από την άλλη αυτό που λες ότι είχες εξοικειωθεί κάπως είναι πολύ σημαντικό όντως!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Φαντάζομαι κ στο Ρέα θα μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν το πρώτο βράδυ . Αν θες να θηλασεις θα στο φέρνουν οπότε ξυπνάει. Μην αγχώνεσαι γι αυτό από τώρα! Ανάλογα πως θα είσαι βλέπεις κ κάνεις!:)

Αν είσαι σε μονοκλινο μπορεί να μείνει κάποιος όλο το βράδυ. Σε δίκλινο κ τρίκλινο,οχι

Κ εγώ δεν πιστεύω να τους πω πάρτε το κ να μου όχι τώρα λουσου το !!! Χαχαχαχα

Μωρέ εγώ δεν θέλω να μένει το βράδυ απλά να είναι εκεί όλη την ημέρα, το βράδυ να πάει σπίτι να κοιμηθεί σαν άνθρωπος ...

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!! 

Λοιπόν, εγώ γέννησα στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη κ κάναμε rooming in. Είχα μονοκλινο κ ήταν κ ο σύζυγος μαζί! Εγω το άλλαζα κανονικά, το έπαιρναν μόνο για μπανάκι κ εξετάσεις μια φορά τη μέρα. Αυτό με βοήθησε πολυ γτ όταν πήγα στο σπίτι ήμουν εξοικειωμένη μαζί του κ δεν φοβόμουν πως θα το πιάσω κ πώς θα το αλλάξω! Επίσης, εγώ δεν δεχομουν κανέναν επισκέπτη στο δωμάτιο οπότε αν ήθελα να δω κάποιον στο καφέ, ή ζητούσα να το πάρουν λίγο ή έμενε ο άντρας μου μαζί του! Δεν ζήτησα να το πάρουν το πρώτο βράδυ.. βέβαια, ήμουν εξαντλημένη κ άυπνη μετά από 18 ώρες τοκετού κ λίγο ύπνο θα τον χρειαζομουν έστω το πρώτο βράδυ, τώρα που το σκέφτομαι εκ των υστέρων.  Είναι μια καλή ιδέα! 

Αυτό για το πρώτο βράδυ ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η συγκάτοικος στο δωματιο!

Έκανες πολύ καλά που δεν δέχτηκες κόσμο κι εγώ έτσι θα το κάνω την δεύτερη φορά (γιατί τη πρώτη κάναμε παρταρα στο δωμάτιο)

Η μαμά και το νινι κ ο μπαμπάς θέλουν χρόνο μονοι τους να βρούνε τους ρυθμούς τους!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αυτό για το πρώτο βράδυ ήταν η πρώτη κουβέντα που μου είπε η συγκάτοικος στο δωματιο!

Έκανες πολύ καλά που δεν δέχτηκες κόσμο κι εγώ έτσι θα το κάνω την δεύτερη φορά (γιατί τη πρώτη κάναμε παρταρα στο δωμάτιο)

Η μαμά και το νινι κ ο μπαμπάς θέλουν χρόνο μονοι τους να βρούνε τους ρυθμούς τους!!

Ρε κορίτσια έχετε δίκιο γι'αυτό που λέτε αλλά άμα έρχεται κόσμος τι του λες;;είναι λίγο λεπτό το θέμα...

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κάτι τέτοιο σκέφτομαι κ εγώ ..αφού θα ρίξουμε που θα ρίξουμε ξενύχτι σπίτι ας κοιμηθούμε το τελευταίο βράδυ :-D

Από την άλλη αυτό που λες ότι είχες εξοικειωθεί κάπως είναι πολύ σημαντικό όντως!!

Κ εγώ δεν πιστεύω να τους πω πάρτε το κ να μου όχι τώρα λουσου το !!! Χαχαχαχα

Μωρέ εγώ δεν θέλω να μένει το βράδυ απλά να είναι εκεί όλη την ημέρα, το βράδυ να πάει σπίτι να κοιμηθεί σαν άνθρωπος ...

Πάντως ρε σεις...κ εγώ από τη μια λέω ναι κ θα είμαι ταλαιπωρημένη κ θα πρέπει να ξυπνάω από το πρώτο βράδυ κτλ αλλά(!)

1.οποια θηλάζει έτσι κ αλλιώς θα τη ξυπνάνε ανά 3 ώρες να τα θηλάσει..

2.ειχαμε μια ολόκληρη ζωή πριν για αραγμα κ ύπνο,τώρα είναι η σειρά του :-)

και 3. Ακούγεται υστερικό αλλά όταν θα βγει από μέσα μου ειδικά τόσο μικρό τη πρώτη του ημέρα δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι καπου άλλου εκτός από πλάι μου..όσο πτώμα κ να είμαι είμαι η μαμά του κ ειδικά λίγες ώρες αφότου βγει στο κόσμο σκέψου πόσο ανάγκη θα μας έχει γμτ..δε ξέρω..

Just now, EugenJen είπε:

Ρε κορίτσια έχετε δίκιο γι'αυτό που λέτε αλλά άμα έρχεται κόσμος τι του λες;;είναι λίγο λεπτό το θέμα...

Καλε πατα κ στον ιό! Ότι θα έχουν περάσει 4 μήνες ως τότε δε σημαίνει ότι θα έχει εξαφανίστει κ το μωρό είναι πολύ ευάλωτο..το καλύτερο είναι αυτό που είπε η Ηope, να τους βλέπεις στη καφετέρια κάτω κ να εξηγείς ευγενικά πως φοβάσαι λόγω ιώσεων..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Δε ξέρω τι τους λες αλλά θα βρω! Ειδικά τώρα με αυτά που γίνονται δε το συζητάω!!!.

Εγώ σου λέω παρταρα κάθε μερα

Just now, Renez είπε:

Πάντως ρε σεις...κ εγώ από τη μια λέω ναι κ θα είμαι ταλαιπωρημένη κ θα πρέπει να ξυπνάω από το πρώτο βράδυ κτλ αλλά(!)

και 3. Ακούγεται υστερικό αλλά όταν θα βγει από μέσα μου ειδικά τόσο μικρό τη πρώτη του ημέρα δε μπορώ να φανταστώ πως θα είναι καπου άλλου εκτός από πλάι μου..όσο πτώμα κ να είμαι είμαι η μαμά του κ ειδικά λίγες ώρες αφότου βγει στο κόσμο σκέψου πόσο ανάγκη θα μας έχει γμτ..δε ξέρω..

Ανά 3 ώρες θηλασμο???? Χαχαχαχαχαχα! οπότε ξυπνούσε τον έφερναν!!! Κι εγώ δεν καταλάβαινα ότι κοιμάμαι! Πότε το φέρνανε ποτε το παίρνανε το πρώτο βράδυ,μια θολούρα μόνο.

Περισσότερο έλειπε το πρωί που το έβλεπε ο παιδίατρος παρά το πρώτο βράδυ συνολικά!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Δε ξέρω τι λες αλλά θα βρω! Ειδικά τώρα με αυτά που γίνονται δε το συζητάω!!!.

Εγώ σου λέω παρταρα κάθε μερα

Εγώ γι'αυτό θέλω τον άντρα μου να τους παίρνει όλους στην καφετέρια να τελειώνει το θέμα...αν κ νομίζω ότι σε έμενα δεν θα γίνει αυτό γτ γενικά δεν θα βγάλουμε κ ντουντουκα , ο κουνιάδος μου το είχε γράψει στο fb κ είχε έρθει η Σάρα η Μάρα κ το κακό συναπάντημα, εμείς ούτε καν !! 

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ γι'αυτό θέλω τον άντρα μου να τους παίρνει όλους στην καφετέρια να τελειώνει το θέμα...αν κ νομίζω ότι σε έμενα δεν θα γίνει αυτό γτ γενικά δεν θα βγάλουμε κ ντουντουκα , ο κουνιάδος μου το είχε γράψει στο fb κ είχε έρθει η Σάρα η Μάρα κ το κακό συναπάντημα, εμείς ούτε καν !! 

Τα μαθαιιιινουν.....τα μαθαιιιινουν! Εγώ είχα πει να ειδοποιήσουν λίγους συγγενείς κ φίλους, που να φανταστώ πόσοι θα έρθουν!!!

Τώρα καλώς ή κακώς άλλαξαν τα πράγματα!! Δε νομίζω να έχουμε κανονικά επισκεπτήριο.

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

Εγώ θα επιλέξω να μην κάνω ρουμινγκ ιν όπως δεν έκανα και στο πρωτο (επειδή η διπλανή μου τότε είχε το παιδί σε θερμοκοιτίδα και ήταν χάλια ψυχολογικά δεν ήθελα να φέρω το δικό μου και να ξινω πληγές)

Το δίλημμά μου πλέον αν όταν γεννήσουμε επικρατούν οι ίδιες συνθήκες με τον ιό όσες έχετε κ άλλο παιδί τι θα κάνετε; Θα αφήσετε το παιδί στους δικούς σας κ θα έρθει ο άντρας στην κλινική ή θα αφήσετε το παιδί στον άντρα για να έρθει η μαμά σας;

Hliolousti περιμένουμε μετά τα ευχάριστα απ' την επίσκεψη!

• Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Αυτή ήταν κ η συμβουλή από την κλινική.. δεν μπορεί να έρχεται μέσα στο δωμάτιο ο καθένας με τα μικρόβια του! Εμείς κ κυρίως ο άντρας μου είμαστε κ υστερικοι με αυτά! Γέννησα κ τέλη Δεκέμβρη μέσα στις ιώσεις κ καταλαβαίνεις.. λες απλά ότι κανείς rooming in κ τέλος!

Βέβαια, όταν θα γεννήσουμε εμείς επί κορονοιου δεν νομίζω ότι θα έχουμε καν την επιλογή!!

Just now, Renez είπε:

Καλε πατα κ στον ιό! Ότι θα έχουν περάσει 4 μήνες ως τότε δε σημαίνει ότι θα έχει εξαφανίστει κ το μωρό είναι πολύ ευάλωτο..το καλύτερο είναι αυτό που είπε η Ηope, να τους βλέπεις στη καφετέρια κάτω κ να εξηγείς ευγενικά πως φοβάσαι λόγω ιώσεων..

Αχ καλή μου Ρενεζ... Ποιες τρείς ώρες;;; Μια ώρα στην πολύ καλύτερη είναι! Κ μισάωρο πολλές φορές! Το τρίωρο ισχύει στα μωρά που τα έχουν οι μαίες κ τα ταιζουν με μπιμπερο στο τρίωρο αυστηρά! Γι'αυτό μετά φεύγουν από το μαιευτήριο κ είναι ήδη ρυθμισμένα τα παιδάκια.. Το δικό μου από την άλλη έκανε 2 χρόνια να ρυθμιστεί!! Χαχαχαχα...

• Μου αρέσει 2

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες καλά! 

Εγώ θα επιλέξω να μην κάνω ρουμινγκ ιν όπως δεν έκανα και στο πρωτο (επειδή η διπλανή μου τότε είχε το παιδί σε θερμοκοιτίδα και ήταν χάλια ψυχολογικά δεν ήθελα να φέρω το δικό μου και να ξινω πληγές)

Το δίλημμά μου πλέον αν όταν γεννήσουμε επικρατούν οι ίδιες συνθήκες με τον ιό όσες έχετε κ άλλο παιδί τι θα κάνετε; Θα αφήσετε το παιδί στους δικούς σας κ θα έρθει ο άντρας στην κλινική ή θα αφήσετε το παιδί στον άντρα για να έρθει η μαμά σας;

Hliolousti περιμένουμε μετά τα ευχάριστα απ' την επίσκεψη!

Εγώ θα τον αφήσω στη μαμά μου που έχουν πολύ καλή σχέση , τον άντρα μου μαζι. Κ όσο το δυνατόν λιγότερο μη πηγαινοέρχεται όλη την ωρα.

Έκανα κάποια λάθη στο πρώτο κ δεν έχω σκοπό να τα επαναλάβω! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Στο Ολύμπιον πάντως κ στο άλλο ιδιωτικό στη Πάτρα το αφήνουν το μωρό μαζί σ ότι δωμάτιο και να έχεις! Το παίρνουν για αλλαγμα, μπανάκι κ εξετάσεις κ να το ταΐσουν αν θες. Εγώ το άλλαζα μόνη μου από τη 2η μέρα λόγω καισαρικης (αλλά το σύστημα τους γενικά είναι να το αλλαζουν αυτές) κ  μου έφερναν γαλατακι κ το τάιζα γτ δεν είχα πολύ κ ήταν μεγάλο μωρό φαγανο όποτε έκανα μεικτή διατροφή. Ήταν κ η μαμα μου μαζί μέρα νύχτα κι ας ήμουν σε 2κλινο,δεν ήρθε άλλη κοπέλα κ την άφηναν να να ξαπλώνει στο 2ο κρεβάτι.

Πριν το Πάσχα που γέννησε μια φίλη στο ιδιωτικό στη Πάτρα άφηναν 1 άτομο μαζί αλλά να μν ξαναβγεί!και όλοι μόνοι τους στο δωμάτιο!

Άσε που μου είπαν ότι στο Ολύμπιον πληρώνεις αναγκαστικά μονοκλινο θες δε θες γτ πρέπει να είναι ένας σε κάθε δωμάτιο λόγω ιού. Δν μου άρεσε αυτό,κι αν δεν έχεις ,τι κάνεις? Σπίτι σου? Στο Ρίο εξάλλου νομίζω δεν δέχονται τώρα γτ είναι Νοσοκομείο αναφοράς για τον ιό. 

Κορίτσια μου δεν νομίζω να έχουν αλλάξει αυτά μέχρι να γεννηθούμε,ο ιός θα υπάρχει. Οπότε noεπισκέψεις, no επιλογές!

Έχω αγχωθεί από τώρα!!!

@Hliolousti με το καλο να δεις το ζουζουνάκι σου

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Στο Ολύμπιον πάντως κ στο άλλο ιδιωτικό στη Πάτρα το αφήνουν το μωρό μαζί σ ότι δωμάτιο και να έχεις! Το παίρνουν για αλλαγμα, μπανάκι κ εξετάσεις κ να το ταΐσουν αν θες. Εγώ το άλλαζα μόνη μου από τη 2η μέρα λόγω καισαρικης (αλλά το σύστημα τους γενικά είναι να το αλλαζουν αυτές) κ  μου έφερναν γαλατακι κ το τάιζα γτ δεν είχα πολύ κ ήταν μεγάλο μωρό φαγανο όποτε έκανα μεικτή διατροφή. Ήταν κ η μαμα μου μαζί μέρα νύχτα κι ας ήμουν σε 2κλινο,δεν ήρθε άλλη κοπέλα κ την άφηναν να να ξαπλώνει στο 2ο κρεβάτι.

Πριν το Πάσχα που γέννησε μια φίλη στο ιδιωτικό στη Πάτρα άφηναν 1 άτομο μαζί αλλά να μν ξαναβγεί!και όλοι μόνοι τους στο δωμάτιο!

Άσε που μου είπαν ότι στο Ολύμπιον πληρώνεις αναγκαστικά μονοκλινο θες δε θες γτ πρέπει να είναι ένας σε κάθε δωμάτιο λόγω ιού. Δν μου άρεσε αυτό,κι αν δεν έχεις ,τι κάνεις? Σπίτι σου? Στο Ρίο εξάλλου νομίζω δεν δέχονται τώρα γτ είναι Νοσοκομείο αναφοράς για τον ιό. 

Κορίτσια μου δεν νομίζω να έχουν αλλάξει αυτά μέχρι να γεννηθούμε,ο ιός θα υπάρχει. Οπότε noεπισκέψεις, no επιλογές!

Έχω αγχωθεί από τώρα!!!

Μπορείς να τους καλέσεις να σε ενημερωσουν. Ή να στείλεις μειλ.

Πως θα γίνει δηλαδή αν δεν μπορείς να πληρώσεις μονοκλινο???:(

Q1jtp2.png

Εμένα δεν έχει μείνει ποτέ με τη μαμά μου βράδυ μόνο με τον άντρα μου αλλά εννοείται θέλω τον άντρα μου στην κλινική. 

@Christinα Τι τιμές παίζουν στο Ολύμπιον για μονοκλινο και δίκλινο;

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Christinα είπε:

Καλησπέρα κορίτσια μου!

Έχω αγχωθεί από τώρα!!!

Υπερβολή μου φαίνεται να σε αναγκάζουν να πληρώσεις μονόκλινο εκτός κ αν έχουν κάνει κάποια ειδική τιμή λόγω της κατάστασης..

• Μπερδεμένη/-ος 1

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εμένα δεν έχει μείνει ποτέ με τη μαμά μου βράδυ μόνο με τον άντρα μου αλλά εννοείται θέλω τον άντρα μου στην κλινική. 

@Christinα Τι τιμές παίζουν στο Ολύμπιον για μονοκλινο και δίκλινο;

Ούτε εμενα εχει μείνει ακόμη με την μαμά μου...μέσα στο καλοκαίρι όμως θα το δοκιμασουμε

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...