Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα κορίτσια !!! @Hlioloustiείδες έφτασε ο καιροςςςς !!! Γιουπιιιιι ..έχεις όλη μας την θετική ενέργεια και σκεψη !!

Ευχαριστώ πολυυυυυ Μαράκι!!!!έφτασε ο καιρός επιτέλους!!!!!

εύχομαι να μου κάνει κολπακι,καμια χαριτομενιά για να έχω να χαζεύω μέχρι το επόμενο ραντεβού :x

Just now, Irinoula86 είπε:

με το καλό να το δεις το αστεράκι σου! θα είναι όλα τέλεια!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!!!!

Θα σας γράψω τα νέα μου το βραδάκι!!!!:x

Just now, Renez είπε:

Εμείς το αλλάζουμε ή ο συνοδός μας εννοείται..πάνες κ σαπούνι στο Έλενα έχουν αλλά εγώ προσωπικά θα πάρω δικά μου..ολόκληρη βαλιτσουλα θα κάνουμε έτσι κ αλλιώς γτ να μην έχω αυτά που θέλω ;)

Κρεμουλες δε ξέρω..σεντόνι έχουν..φορμακια κ κουβέρτα όμως δικά σου..

Στην ιδιωτική εγώ ξέρω πως έχουν τα πάντα γτ όλα στο μωρό τα κάνουν οι νοσηλεύτριες..οπότε δε δίνεις δικά σου..έχουν εκείνες για όλα τα μωράκια..

Επίσης εννοείται έχεις τη θετική μας σκέψη κοπελαρα μου,περιμένουμε τα νέα σου!!

Ευχαριστώ τοοοσο πολύ αρχηγέ της γουρλοομαδας!!!!!:-P

Θα σας γράψω τα νεα μου το βράδυ!!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Και πάνες δικές σου θα πάρεις? Γιατι?

Ο συνοδός είναι μονίμως στο δωμάτιο? Και το βράδυ?

Οκτώβρη 2018 με φορμακι και σεντονακι ήταν τα μωρα στο μαιευτήριο αν θυμάμαι καλά. Είχε ζεστη

Ειδικά το βράδυ έκανε συνέχεια κακά στο μαιευτήριο.. και ο δικος μου κ τι διπλανό...4-5 φορές.. κάναμε διαγωνισμό στο τελος

Ναι ένας σύνοδος στη κάθε μανούλα έχει δικαίωμα να μείνει όλο το βράδυ ακριβώς για να παρέχει βοήθεια. Τώρα βέβαια με τον ιό δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό αλλά δε νομίζω γτ στο Έλενα το εκαναν όπως στα ιδιωτικά δλδ μπορείς να έχεις μόνο έναν σύνοδο ο οποίος αν μπει δεν ξανά βγαίνει..έτσι έκαναν κ στο μητέρα κ στο υγεία που ξέρω από γνωστές μου..

Εγώ προσωπικά θα έχω σίγουρα το βράδυ σύνοδο γτ διάλεξα μονοκλινο (ένας βασικός λόγος που επέλεξα δημόσιο) κ έχει κ πολυθρόνα κρεβάτι για τον συνοδό..

Πάνες σου δίνουν νομίζω εκεί κάτι διαφημιστικές από εταιρείες αλλά θα έχω κ μαζί καλού καλού εγώ γτ είμαι οργανωτικό φρικιό!!

Πάντως στο δημόσιο οι μαίες σου δείχνουν από τη πρώτη μέρα εσένα κ του συνοδού πως να κάνεις μπάνιο το μωρό με σωστό τρόπο πως να θηλάσεις να ρευτει κτλ..

Κ μη το παρεξηγείται στο μυαλό σας κορίτσια μου, νοσοκομείο είναι αν πονάς πολύ ή δεν έχεις σύνοδο ή έχεις οποιαδήποτε απορία κτλ φυσικά με ένα καμπανάκι /διακόπτη που έχει στο δωμάτιο έρχεται αμέσως μαία να σε βοηθήσει..όπως κ αν κάνεις καισαρική τη πρώτη μέρα σε πλένουν κι νοσηλευτές...δεν είσαι παρατημένη σε ένα ρατζο :tongue:

Just now, Hliolousti είπε:

Ευχαριστώ πολυυυυυ Μαράκι!!!!έφτασε ο καιρός επιτέλους!!!!!

εύχομαι να μου κάνει κολπακι,καμια χαριτομενιά για να έχω να χαζεύω μέχρι το επόμενο ραντεβού :x

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!!!!

Θα σας γράψω τα νέα μου το βραδάκι!!!!:x

Ευχαριστώ τοοοσο πολύ αρχηγέ της γουρλοομαδας!!!!!:-P

Θα σας γράψω τα νεα μου το βράδυ!!!!!

Αρχηγέ?! :mrgreen: καλααα κοροϊδεύετε!! δε θα βρεθούμε κάποια στιγμή από κοντά..θα βρεθούμε όλες..:mrgreen:

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Ναι ένας σύνοδος στη κάθε μανούλα έχει δικαίωμα να μείνει όλο το βράδυ ακριβώς για να παρέχει βοήθεια. Τώρα βέβαια με τον ιό δεν ξέρω αν άλλαξε αυτό αλλά δε νομίζω γτ στο Έλενα το εκαναν όπως στα ιδιωτικά δλδ μπορείς να έχεις μόνο έναν σύνοδο ο οποίος αν μπει δεν ξανά βγαίνει..έτσι έκαναν κ στο μητέρα κ στο υγεία που ξέρω από γνωστές μου..

Εγώ προσωπικά θα έχω σίγουρα το βράδυ σύνοδο γτ διάλεξα μονοκλινο (ένας βασικός λόγος που επέλεξα δημόσιο) κ έχει κ πολυθρόνα κρεβάτι για τον συνοδό..

Πάνες σου δίνουν νομίζω εκεί κάτι διαφημιστικές από εταιρείες αλλά θα έχω κ μαζί καλού καλού εγώ γτ είμαι οργανωτικό φρικιό!!

Πάντως στο δημόσιο οι μαίες σου δείχνουν από τη πρώτη μέρα εσένα κ του συνοδού πως να κάνεις μπάνιο το μωρό με σωστό τρόπο πως να θηλάσεις να ρευτει κτλ..

Κ μη το παρεξηγείται στο μυαλό σας κορίτσια μου, νοσοκομείο είναι αν πονάς πολύ ή δεν έχεις σύνοδο ή έχεις οποιαδήποτε απορία κτλ φυσικά με ένα καμπανάκι /διακόπτη που έχει στο δωμάτιο έρχεται αμέσως μαία να σε βοηθήσει..όπως κ αν κάνεις καισαρική τη πρώτη μέρα σε πλένουν κι νοσηλευτές...δεν είσαι παρατημένη σε ένα ρατζο :tongue:

Δεν τα.παρεξηγει κάνεις τα δημόσια,δουλεύω σε δημοσιο ξέρω ότι δουλεύουν οι άνθρωποι.:-P

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν τα μαιευτήρια γιατί δεν γνωρίζω. Προσωπικά το θεωρώ δύσκολο να αλλάζω το παιδί το πρώτο βράδυ(βέβαια εγώ δεν είχα κ χώρο στο δωμάτιο να είμαι όσο άνετη θέλω) και να το πλένω. Στο μονοκλινο έχει άλλη ευκολία φαντάζομαι! Επίσης ήταν τόσο μικρουλι ούτε να το κρατήσω καλά μπορούσα!!!

Ρωτάω τόσα επειδή δεν το έχω αποκλείσει να πάω σε δημόσιο. Έχω διαβάσει όμως ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει μονοκλινο,ισχύει? Κ διάβασα κ για την επισκληριδιο ότι ίσως δεν έχουν?? Οι πηγές για αυτά που σου λέω είναι εδώ το φόρουμ οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν

Τα διαφημιστικά τα είχα Πάρει όλα!! Κρέμες για το μωρό ,αφρολουτρα,πάνες,κρέμες για τη μαμά! Χαμος:tongue:

Q1jtp2.png

Δεν τα.παρεξηγει κάνεις τα δημόσια,δουλεύω σε δημοσιο ξέρω ότι δουλεύουν οι άνθρωποι.:-P

Προσπαθώ να καταλάβω πως λειτουργούν τα μαιευτήρια γιατί δεν γνωρίζω. Προσωπικά το θεωρώ δύσκολο να αλλάζω το παιδί το πρώτο βράδυ(βέβαια εγώ δεν είχα κ χώρο στο δωμάτιο να είμαι όσο άνετη θέλω) και να το πλένω. Στο μονοκλινο έχει άλλη ευκολία φαντάζομαι! Επίσης ήταν τόσο μικρουλι ούτε να το κρατήσω καλά μπορούσα!!!

Ρωτάω τόσα επειδή δεν το έχω αποκλείσει να πάω σε δημόσιο. Έχω διαβάσει όμως ότι υπάρχει περίπτωση να μην υπάρχει μονοκλινο,ισχύει? Κ διάβασα κ για την επισκληριδιο ότι ίσως δεν έχουν?? Οι πηγές για αυτά που σου λέω είναι εδώ το φόρουμ οπότε δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν

Όχι όχι όχι!! Ειδικά αν έχεις γιατρό διευθυντή στο δημόσιο στα κανονίζει όλα!! Εμένα ειλικρινά όταν μου έπαιρνε στοιχεία για τον φάκελο μου στο πρώτο (!) Ραντεβού από τα πρώτα που ρώτησε είναι τι δωμάτιο θέλω κ αν θέλω επισκληριδιο!! Κ όχι μόνο,αλλα μας πήγε κ τουρ παρακαλώ στα δωμάτια κυρία μου να τα δω :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Όχι όχι όχι!! Ειδικά αν έχεις γιατρό διευθυντή στο δημόσιο στα κανονίζει όλα!! Εμένα ειλικρινά όταν μου έπαιρνε στοιχεία για τον φάκελο μου στο πρώτο (!) Ραντεβού από τα πρώτα που ρώτησε είναι τι δωμάτιο θέλω κ αν θέλω επισκληριδιο!! Κ όχι μόνο,αλλα μας πήγε κ τουρ παρακαλώ στα δωμάτια κυρία μου να τα δω :-)

Πάλι καλά γιατί πάνω στη γέννα να σου πούνε δεν έχουμε επισκληριδιο το κάνεις το κακό σε καποιον:razz:

Αν ήμουν ακόμη Αθήνα σίγουρα θα το είχα κυνηγήσει περισσότερο για δημόσιο..

Τώρα είναι κ η δεύτερη γέννα..δεν είναι κ εύκολο να αλλάξω τον γιατρό μου(από τους πιο ήρεμους που έχω γνωρίσει κ με χιούμορ όταν χρειάζεται)

Δεν το αποκλείω όμως γιατί είναι σημαντική διαφορά από οικονομική άποψη. Κ έχω δει ότι τα δωμάτια είναι σούπερ.

Αυτό με τον ένα σύνοδο να σου πω την αλήθεια μακάρι να το κρατήσουν κ όταν γεννάμε εμείς..χριεζεται τις πρώτες μέρες να είμαστε μόνοι με το μωρό μας να γνωριστουμε. Ωραίο να έρθουν να σε δουν ,καλύτερα όμως να έρθουν αργότερα σπίτι που θα είμαστε κι εμείς σε καλύτερη φάση. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Τέλος πάντων για να μη νομίζετε πως είναι κ τπτ πληρωμένη από τον Κουλη, για το δημόσιο μπείτε κ εδώ στο θέμα "εμπειρίες από το Έλενα Βενιζέλου" κ είναι κ κάτι αλλά θέματα δε τα θυμάμαι ακριβώς πάλι για το Έλενα..κ ότι σας λέω είναι σιγουρο αλλά για το συγκεκριμένο που έχω εμπειρία!!

Κ εγώ για ιδιωτικό πήγαινα γτ όλος μ ο κύκλος κ από συγγενείς γέννησε εκεί..αλλά σκέφτηκα δημόσιο αρχικά μόνο κ μόνο για να έχω μονοκλινο..έπειτα είδα πως πραγματικά δεν έχω κανέναν λόγο να μη λ το επιλέξω αντί ιδιωτικού γτ δε του λείπει τπτ..μπες κ στο γκουγκλ να δεις φωτό ο τα δωμάτια κ οι διάδρομοι είναι ακριβώς σαν ιδιωτικού φίλη!!

• Μου αρέσει 1

Καλημέρα κορίτσια!!

@Hliolousti με το καλό να πας κ να μας φέρεις όμορφα νέα!!!

Την ίδια κουβέντα είχαμε χθες με τον άντρα μου για το rooming in εγώ σαν αρχική σκέψη έχω ότι δεν θα κάνω γιατί ακριβώς επειδή δεν ξέρω σε τι φάση θα είμαι φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.

Θυμάμαι μια φίλη μου πονούσε τόσο πολύ που ούτε αγκαλιά δεν ήθελε να κρατήσει το μωρό τις δυο μέρες.

Αυτή την στιγμή αποσο ξέρω κ ο συνοδός μένει λίγες ώρες όχι όλη μέρα, μακάρι να έχει αλλάξει μέχρι τότε αυτό ! 

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Την ίδια κουβέντα είχαμε χθες με τον άντρα μου για το rooming in εγώ σαν αρχική σκέψη έχω ότι δεν θα κάνω γιατί ακριβώς επειδή δεν ξέρω σε τι φάση θα είμαι φοβάμαι μήπως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω.

Θυμάμαι μια φίλη μου πονούσε τόσο πολύ που ούτε αγκαλιά δεν ήθελε να κρατήσει το μωρό τις δυο μέρες.

Αυτή την στιγμή αποσο ξέρω κ ο συνοδός μένει λίγες ώρες όχι όλη μέρα, μακάρι να έχει αλλάξει μέχρι τότε αυτό ! 

Καλημέρα κοπέλα μου!!!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!!:x

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Σε ιδιωτικό ή δημόσιο θα γεννήσεις?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 (μπήκε λαθραία στην ομάδα μας..χεχεχε)

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αγοράκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 αγοράκι (?) Η ανατροπή της μέρας!! --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMomκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

@demifilolκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 4/11 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης) **μας ήρθε λίγο λαθραία αλλά τη θέλουμε :-)

Απολογισμός:

Μανουλες 22!!

Αγοράκια 9!!

Κοριτσάκια 13!!

Σε ιδιωτικό ή δημόσιο θα γεννήσεις?

Να δεις ξανά που θα γεννησουμε η κάθε μία :-)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Annou είπε:

Ola teleia tha pane!Na mas steileis na mas peis!!♥️♥️♥️ @Hliolousti

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!! ευχαριστω για τη θετική ενέργεια!!!!!!!:wub:

Εννοειταιιιι πως θα σας ενημερώσω!!!!

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ιδιωτικό στο Ρέα 

Φαντάζομαι κ στο Ρέα θα μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν το πρώτο βράδυ . Αν θες να θηλασεις θα στο φέρνουν οπότε ξυπνάει. Μην αγχώνεσαι γι αυτό από τώρα! Ανάλογα πως θα είσαι βλέπεις κ κάνεις!:)

Αν είσαι σε μονοκλινο μπορεί να μείνει κάποιος όλο το βράδυ. Σε δίκλινο κ τρίκλινο,οχι

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ είμαι από Θεσσαλονίκη και σήμερα θα μιλήσω με τη γιατρό μου για το πού θα γεννήσω κλπ κλπ!!!

Σίγουρα με τόσα που έχω να της ρωτήσω γενικά,δε θα μπορέσω από τώρα να διευκρινίσω όλες τις απορίες του μαιευτηρίου...

Απλά μια που το ανέφερες,στην ιδιωτική κλινική εάν κλείσεις μονοκλινο και ζητήσεις rooming in ,τα κάνει όλα η μανούλα μόνη της;;αλλάζει πχ το μωρό κλπ κλπ; ή κάποια πράγματα συνεχίζουν να τα κάνουν οι μαίες;

Καλημέρα κορίτσια!! 

Λοιπόν, εγώ γέννησα στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη κ κάναμε rooming in. Είχα μονοκλινο κ ήταν κ ο σύζυγος μαζί! Εγω το άλλαζα κανονικά, το έπαιρναν μόνο για μπανάκι κ εξετάσεις μια φορά τη μέρα. Αυτό με βοήθησε πολυ γτ όταν πήγα στο σπίτι ήμουν εξοικειωμένη μαζί του κ δεν φοβόμουν πως θα το πιάσω κ πώς θα το αλλάξω! Επίσης, εγώ δεν δεχομουν κανέναν επισκέπτη στο δωμάτιο οπότε αν ήθελα να δω κάποιον στο καφέ, ή ζητούσα να το πάρουν λίγο ή έμενε ο άντρας μου μαζί του! Δεν ζήτησα να το πάρουν το πρώτο βράδυ.. βέβαια, ήμουν εξαντλημένη κ άυπνη μετά από 18 ώρες τοκετού κ λίγο ύπνο θα τον χρειαζομουν έστω το πρώτο βράδυ, τώρα που το σκέφτομαι εκ των υστέρων.  Είναι μια καλή ιδέα! 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...