Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

5 hours ago, Hliolousti said:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!!!

Πώς είστε;

Εγώ εδώ κ δύο μέρες έχω μπούκωμα στη μύτη!!!κυρίως το πρωί!

η γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει σε αυτό το μήνα συχνά!λόγω έντονης παραγωγής βλέννας γενικότερα στους βλεννογόνους!και μου είπε ότι μπορεί να παρουσιάσω και αιματακι να μην τρομάξω!

Τί να πω πια!!!και μυξα;;;;οκ!!!θα το αντέξω κι αυτό!!!!:lol:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα, ή μάλλον καλησπέρα για εσάς! Εγώ πάντα ζοριζόμουν στην αναπνοή από τη μύτη γιατί έχω πολύ μικρά ρουθούνια και στραβό διάφραγμα. Ε, τώρα στην εγκυμοσύνη ζορίζομαι πολύ περισσότερο, ήδη από τον 1ο μήνα, και εδώ και καμιά εβδομάδα έχουν φουντώσει και οι αλλεργίες μου, οπότε το βράδυ που μισοξαπλώνω αναπνέω μόνο από το στόμα... τί να σας λέω, υπέροχα! Και αναρωτιόμουν κι εγώ, καμία άλλη δε το έχει αυτό το σύμπτωμα?:unsure:

3 hours ago, Annou said:

Kalimereeees!!!♥️

Nai..panta imastan konta alla twra akoma pio konta!!Den zw xwris thalassa.Na koitaxete nai me pisina.Tha to euxaristitheite!!!

Egw exw kanei mavrous kuklous ap tis aupnies.Den klwstaw,oute sprwxnw  apla sikwnomai kathe 10’ gia pipi.Ti pragma einai auto re koritsia??Toulaxiston 8 fores sikwnomai.Den euxaristiemai katholou ton upno.Kai simera xupnisa k me ponokefalo!

Εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις! Κι εγώ έτσι έλεγα, δεν ζω χωρίς θάλασσα, και μετά μετακόμισα στην Nebraska για σπουδές, που αν την δεις στον χάρτη είναι στη μέση ακριβώς των ΗΠΑ. Για 7 χρόνια που έμενα εκεί έβλεπα θάλασσα μόνο μια φορά τον χρόνο στις διακοπές μου και κάθε βράδυ στον ύπνο μου! Είχα πάθει σύνδρομο στέρησης!

2 hours ago, Christinα said:

Έιχε πάρει το multi φωτιά σας λεω! Το μόνο που με " κουρασε" σε αυτο το παιδι. Μασαει πολυ προσεκτικά, πρεπει ολα να τα κανει νια νια για να τα καταπιεί αλλιώς μπορεί να το έχει στο στόμα μισή ώρα κ να μιλάει ταυτόχρονα... δεν εχω φοβο μν πνιγει όμως!

Χαχα, σαν εμένα τρώει και το μικρούλι σας. Πολύ αργά και προσεκτικά, αλλά πραγματικά όσο και να βιαστώ δε μπορώ να φάω πιο γρήγορα. Όταν βγαίνουμε έξω πάντα κάνω τον διπλάσιο χρόνο από όλους τους υπόλοιπους να φάω και μια φορά ο άντρας μου με κοιτούσε και μετρούσε από μέσα του. Μετά μου είπε ότι μασάω την κάθε μπουκιά 40 φορές πριν την καταπιώ! :P

17 minutes ago, Renez said:

Έχετε δίκιο κορίτσια μου.. οπότε κ εμένα με κόβω για Ιούνη- Ιούλη..

Έχετε σκεφτεί χρώματα? Εγώ έλεγα για ένα γκρι απαλό (ιδεαρα του άντρα μου ομολογώ!) Και να το συνδυάσω με γαλάζιο που νομίζω ταιριάζει..κ φυσικά όπως έχουμε πει κάποιες πινελιές με αυτοκόλλητα :-)

Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Κι εγώ λέω να βάψω το δωμάτιο ένα ανοιχτό γκρι ή γκρι-μπεζ, έπιπλα λευκά και μπεζ του ξύλου, και αξεσουάρ στο αγαπημένο μου χρώμα aqua-βεραμάν. Αυτό το χρώμα ήταν και το θεματικό χρώμα του γάμου μου και ευτυχώς πάει και με αγορίστικα και με κοριτσίστικα δωμάτια, και ταιριάζει και με θαλασσινά στολίδια-παιχνίδια (ψαράκια, χελώνες, γοργόνες κτλ.)!

Just now, Christinα said:

Αχ κορίτσια τι ωραία που μιλάτε για ντεκόρ και χρώματα!  Αυτο το πολυ απαλο γκριζακι ειναι τέλειο κ παει με ολα!!! Κι εγω προτιμώ γήινα χρώματα μινιμαλ και καθαρά να χαλαρωνεις στον χωρο σου! Ροζ με γκρι ειναι σουπερ!!!

Εγω ψάχνω να μετακομίσω κι έτσι που είναι κλειστά όλα με βλέπω να κανω μετακόμιση με κοιλιά τουρλα κ φουλ μαθηματα ή με βρεφακι χειμωνιάτικα και μια τρέλα απ ολα. Ολο για κατι παλια μου λενε που θα θελουν επισκευές, λογικα απο 4/05 θα μπορω να παω να δω κανενα, ελπιζω τουλάχιστον!

Αα και τώρα που λέμε για χρώματα και μινιμαλ Ακούστε!

Μια φίλη μου έπαιρνε στο παιδάκι της όλο παλ κ γκρι χρώματα σε προίκα, ρούχα,παιχνίδια...είναι και της μόδας πολύ γουστοζικα και το παιδι μεγαλώνοντας αδιαφορούσε για τα παιχνίδια του κ της λέμε πάρε χρώματα να του τραβάνε τη προσοχή κ το μικρό άλλαξε στάση! Θέλουν Ντρουμ Ντρουμ και καραγκιοζιλίκι τα πιτσιρίκια!

Αχ, κι εσύ προγραμματίζεις μετακόμιση... σε νιώθω! Καλό μας κουράγιο!!

Just now, Renez said:

Ααα κ εγώ δε φοβάμαι μη πλήξει καθόλου!! Ο άντρας μου στο παιχνίδι είναι σαν 15χρονων,βάλε κ τα δυο κουταβοσκυλα μας εδω μέσα βάλε κ τη δόση της δικής μου τρέλας κ δέσαμε το φαμιλι!!

Περιττό να σας πω ότι για πολλοστή φορά εχθές μου πέταξαν τα πεθερικά μου στο τηλ "τωρα με το μωρό τι θα τα κάνετε τα σκυλιά?" Αφού έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι είναι μέλη της οικογένειας μας (το έναν πριν καν τον γιο τους :tongue:) κ έχω παραθέσει κ το επιχείρημα του ότι τα σκυλιά κάνουν καλό στα μωρά 1. Για τα αντισώματα-αλλεργιες και άσθμα που από έρευνες όσα μεγαλώνουν με σκύλους έχουν ελάχιστες πιθανότητες να εμφανίσουν και 2.για το καλό στη ψυχολογία τους που έχουν κάτι να παίζουν να φροντίζουν κ όταν έρθει η ώρα να μάθουν να αποχωρίζονται..

Τιιιποτα όμως εκεί!!

Με εκνευρίζει αυτή η νοοτροπία που έχουν οι μεγαλύτερες γενιές (και οι γονείς μου πρώτοι και καλύτεροι) ότι τα ζώα είναι βρώμικα και κουβαλάνε ένα σωρό αρρώστιες. Ειδικά αν είναι οικόσιτα, δεν ισχύει αυτό, απλά θέλει λίγη προσοχή και επίβλεψη όταν συναναστρέφονται με το παιδί και φυσικά να μάθεις στο παιδί πώς να συμπεριφέρεται κοντά τους. Καλά για τα οφέλη έχεις δίκιο, δεν το συζητάω, είναι πολλά, αλλά αυτό μόνο όσοι έχουν ζώα μπορούν να το καταλάβουν.

Just now, Annou said:

K emeis exoume skulo k malista megalo.Emena to mono pou me agxwnei re koritsia einai i trixa.Eimai pragmatika treli k thelw ola na einai labiko.Kai twra paei sto diaolo giati katharizw sunexeia alla otan erthei to mwro den xerw ti tha kanw.Kai o atimos o Oscar mas vgazei poly trixa!Sas lew oli mera swiffer 2 fores tin mera kai mera para mera skoupa.Ta xw ftusei

Για τις τρίχες κι εγώ προβληματίζομαι. Με 4 γάτες στο σπίτι, όσο και να σκουπίσω, καθαρίσω με ρολό τους καναπέδες και τα ρούχα μας κτλ. δεν φεύγουν ποτέ τελείως. Πάντα θα βλέπεις τρίχες και τριχόμπαλες ολόκληρες να πετούν στον αέρα. Μάλλον θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο συνεπείς με το μπάνιο και το βούρτσισμά τους, αλλά τί να κάνουμε, οι τρίχες πάντα θα υπάρχουν.

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα, ή μάλλον καλησπέρα για εσάς! Εγώ πάντα ζοριζόμουν στην αναπνοή από τη μύτη γιατί έχω πολύ μικρά ρουθούνια και στραβό διάφραγμα. Ε, τώρα στην εγκυμοσύνη ζορίζομαι πολύ περισσότερο, ήδη από τον 1ο μήνα, και εδώ και καμιά εβδομάδα έχουν φουντώσει και οι αλλεργίες μου, οπότε το βράδυ που μισοξαπλώνω αναπνέω μόνο από το στόμα... τί να σας λέω, υπέροχα! Και αναρωτιόμουν κι εγώ, καμία άλλη δε το έχει αυτό το σύμπτωμα?:unsure:

Εσύ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις! Κι εγώ έτσι έλεγα, δεν ζω χωρίς θάλασσα, και μετά μετακόμισα στην Nebraska για σπουδές, που αν την δεις στον χάρτη είναι στη μέση ακριβώς των ΗΠΑ. Για 7 χρόνια που έμενα εκεί έβλεπα θάλασσα μόνο μια φορά τον χρόνο στις διακοπές μου και κάθε βράδυ στον ύπνο μου! Είχα πάθει σύνδρομο στέρησης!

Χαχα, σαν εμένα τρώει και το μικρούλι σας. Πολύ αργά και προσεκτικά, αλλά πραγματικά όσο και να βιαστώ δε μπορώ να φάω πιο γρήγορα. Όταν βγαίνουμε έξω πάντα κάνω τον διπλάσιο χρόνο από όλους τους υπόλοιπους να φάω και μια φορά ο άντρας μου με κοιτούσε και μετρούσε από μέσα του. Μετά μου είπε ότι μασάω την κάθε μπουκιά 40 φορές πριν την καταπιώ! :P

Μέσα στο μυαλό μου είσαι! Κι εγώ λέω να βάψω το δωμάτιο ένα ανοιχτό γκρι ή γκρι-μπεζ, έπιπλα λευκά και μπεζ του ξύλου, και αξεσουάρ στο αγαπημένο μου χρώμα aqua-βεραμάν. Αυτό το χρώμα ήταν και το θεματικό χρώμα του γάμου μου και ευτυχώς πάει και με αγορίστικα και με κοριτσίστικα δωμάτια, και ταιριάζει και με θαλασσινά στολίδια-παιχνίδια (ψαράκια, χελώνες, γοργόνες κτλ.)!

Αχ, κι εσύ προγραμματίζεις μετακόμιση... σε νιώθω! Καλό μας κουράγιο!!

Με εκνευρίζει αυτή η νοοτροπία που έχουν οι μεγαλύτερες γενιές (και οι γονείς μου πρώτοι και καλύτεροι) ότι τα ζώα είναι βρώμικα και κουβαλάνε ένα σωρό αρρώστιες. Ειδικά αν είναι οικόσιτα, δεν ισχύει αυτό, απλά θέλει λίγη προσοχή και επίβλεψη όταν συναναστρέφονται με το παιδί και φυσικά να μάθεις στο παιδί πώς να συμπεριφέρεται κοντά τους. Καλά για τα οφέλη έχεις δίκιο, δεν το συζητάω, είναι πολλά, αλλά αυτό μόνο όσοι έχουν ζώα μπορούν να το καταλάβουν.

Για τις τρίχες κι εγώ προβληματίζομαι. Με 4 γάτες στο σπίτι, όσο και να σκουπίσω, καθαρίσω με ρολό τους καναπέδες και τα ρούχα μας κτλ. δεν φεύγουν ποτέ τελείως. Πάντα θα βλέπεις τρίχες και τριχόμπαλες ολόκληρες να πετούν στον αέρα. Μάλλον θα πρέπει να είμαστε λίγο πιο συνεπείς με το μπάνιο και το βούρτσισμά τους, αλλά τί να κάνουμε, οι τρίχες πάντα θα υπάρχουν.

Χαχχα τρελαινομαι που τα προλαβαίνεις όλα κ μας απαντάς,είναι πολύ όμορφο που παρά τη διαφορά ώρας έχουμε τόσο καλή επαφή :)

Ναι βέβαια οι τρίχες είναι ένας καημός αλλά χαλάλι..ακόμη κ τώρα στον εγκλεισμό πολλές φορές σκεφτόμουν πόσο πιο βαρετά θα ήμασταν χωρίς τις βλακείες των σκύλων μες τη μέρα που μας λιώνουν στα γέλια :P

Αχχ κορίτσια με τις μετακομίσεις σας καλό κουράγιο..κ εμείς λέγαμε από του χρόνου Φλεβάρη αλλά με κόβω να περιμένω να καλοκαιριασει για να είμαστε πιο χαλαροί κ όχι μες το κρύο με το νινι μας..

Πόσο όμορφο να έχετε κοντά θάλασσα ,στη χειριστή πισίνα..ευτυχώς στην Ελλάδα μας βέβαια η πιο μακρινή απόσταση είναι ένα 40' οπότε βολευομαστε το καλοκαίρι :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez said:

Χαχχα τρελαινομαι που τα προλαβαίνεις όλα κ μας απαντάς,είναι πολύ όμορφο που παρά τη διαφορά ώρας έχουμε τόσο καλή επαφή :)

Ναι βέβαια οι τρίχες είναι ένας καημός αλλά χαλάλι..ακόμη κ τώρα στον εγκλεισμό πολλές φορές σκεφτόμουν πόσο πιο βαρετά θα ήμασταν χωρίς τις βλακείες των σκύλων μες τη μέρα που μας λιώνουν στα γέλια :P

Αχχ κορίτσια με τις μετακομίσεις σας καλό κουράγιο..κ εμείς λέγαμε από του χρόνου Φλεβάρη αλλά με κόβω να περιμένω να καλοκαιριασει για να είμαστε πιο χαλαροί κ όχι μες το κρύο με το νινι μας..

Πόσο όμορφο να έχετε κοντά θάλασσα ,στη χειριστή πισίνα..ευτυχώς στην Ελλάδα μας βέβαια η πιο μακρινή απόσταση είναι ένα 40' οπότε βολευομαστε το καλοκαίρι :-)

Χαχα, κάθε πρωί ξεκινάω να σας διαβάζω με τον καφέ μου, απλά όταν είναι πολλές οι σελίδες με παίρνει το απόγευμα να απαντήσω! Αυτό το multiquote έχει πάρει φωτιά!:P

Καλά, κι εμείς μέσα στο σπίτι γενικά δε ξέρω τί κάναμε πριν πάρουμε τα γατάκια μας. Φαντάζομαι τα ίδια και χειρότερα θα λέμε αργότερα και για τα παιδιά μας!!

Αααχ, σαν την Ελλάδα δεν έχει! Όλα αυτά τα τοπία που συνδυάζει σε τόσο μικρή γεωγραφική έκταση δε θα τα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο! Κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σίγουρα, την θεωρούσα δεδομένη όλα τα χρόνια που μεγάλωσα και έζησα εκεί, αλλά πραγματικά αν αναγκαστείς να ζήσεις μακριά της για πολύ καιρό τότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ σου λείπει και πόσο τυχερός/ή ήσουν όσο ζούσες εκεί!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Κορίτσια και γω έχω ζηλιάρικο σκύλι που όταν παίρνω αγκαλιά κάποιο μωρό γαβγίζει σα χαζό γιατί θέλει να μυρίσει το μωρό.. Διάβασα ότι πρέπει πρώτα το σκυλος να βρει το μωρό..πχ οταν με το καλό γεννήσουμε να γυρίσουμε σπίτι να είναι ο σκύλος εξω για βόλτα κάποιος να βάλει το μωρό μεσα και δήθεν να μπούμε όλοι μαζι μετα με το σκυλί για να το βρει αυτός και να τον προστατεύει! Εγω έτσι θα κάνω.. Δε σιχαίνομαι το σκυλι μου επομένως θα τον αφησω να το "επεξεργαστει".. Η μαμα μ θα πάθει έμφραγμα με τα σκύλο φιλάκια αλλά δε πειράζει.. 

• Χαχα 3

Άσχετο πάλι θα πω αλλά έχω κι εγώ τις απορίες μ! Λάχανο τρώτε? Επειδή έτσι που είναι δεν μπορώ να το βάλω στο ξύδι όπως τα βάζω όλα δν το τρώω ούτε στο 1ο μ το έφαγα,δεν είχα ρωτήσει όμως...δική μου λογική! Βαρέθηκα τα μαρουλοειδη, μπρόκολα, κολοκύθια, παντζάρια,σπανάκι για πείτε κ καμμία ιδέα γτ θέλω να βοσκησω αυστηρά αυτή τη βδομάδα πριν κάνω την αίματος γτ παραφαγα υδατανθρακα κ το ζαχαρο δν το βλέπω καλά...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Άσχετο πάλι θα πω αλλά έχω κι εγώ τις απορίες μ! Λάχανο τρώτε? Επειδή έτσι που είναι δεν μπορώ να το βάλω στο ξύδι όπως τα βάζω όλα δν το τρώω ούτε στο 1ο μ το έφαγα,δεν είχα ρωτήσει όμως...δική μου λογική! Βαρέθηκα τα μαρουλοειδη, μπρόκολα, κολοκύθια, παντζάρια,σπανάκι για πείτε κ καμμία ιδέα γτ θέλω να βοσκησω αυστηρά αυτή τη βδομάδα πριν κάνω την αίματος γτ παραφαγα υδατανθρακα κ το ζαχαρο δν το βλέπω καλά...

Εγώ τρώω απλά το κόβω κανονικά του βάζω λεμόνι ή ξύδι κ το αφήνω ένα τεταρτακι κ μετά το τρώω :-)

Just now, Marti είπε:

Κορίτσια και γω έχω ζηλιάρικο σκύλι που όταν παίρνω αγκαλιά κάποιο μωρό γαβγίζει σα χαζό γιατί θέλει να μυρίσει το μωρό.. Διάβασα ότι πρέπει πρώτα το σκυλος να βρει το μωρό..πχ οταν με το καλό γεννήσουμε να γυρίσουμε σπίτι να είναι ο σκύλος εξω για βόλτα κάποιος να βάλει το μωρό μεσα και δήθεν να μπούμε όλοι μαζι μετα με το σκυλί για να το βρει αυτός και να τον προστατεύει! Εγω έτσι θα κάνω.. Δε σιχαίνομαι το σκυλι μου επομένως θα τον αφησω να το "επεξεργαστει".. Η μαμα μ θα πάθει έμφραγμα με τα σκύλο φιλάκια αλλά δε πειράζει.. 

Χμμμ δε το είχα ακούσει αυτό αλλά καθόλου κακη ιδέα φίλη!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα said:

Εγώ δεν τρώω καθόλου φυλλώδη λαχανικά (μαρούλι, ρόκα κτλ.) από τότε που έμεινα έγκυος γιατί φοβάμαι ότι όσο και να τα πλύνεις κάποια μικρόβια, όπως το τοξόπλασμα ή η σαλμονέλα, δε θα φύγουν. Μαγειρεμένα έχω φάει. Τώρα το λάχανο φαντάζομαι ότι αν βγάλεις τα εξωτερικά φύλλα από μέσα δεν θα έχει έρθει σε επαφή με μολυσμένο χώμα ή κάτι άλλο, οπότε θα το σκεφτόμουν να φάω κι εγώ. Δεν έχω ρωτήσει κάποιον γιατρό γι'αυτό όμως. Αν έχει ρωτήσει κάποια άλλη κοπέλα να μας πει... κι εγώ την είχα αυτή την απορία.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Γιατι να μη φαμε λάχανο?πλυνε το καλα και μετά ίσως αφού το κόψεις.. Κορίτσια εγω τρωω τα πάντα όχι ωμα αβγα εννοείται η ροκφόρ και μη πάστεριωμενα κλπ.. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι δεν είχα ούτε αναγούλες ούτε περίεργα αποτέλεσματα.. 

• Μου αρέσει 2

Όχι δεν τρώω να σοθ πω την αλήθεια γιατί δε μπορώ να το πλύνω. Επίσης ξέρω από παραγωγούς ότι αυτά ραντίζονται πολύ κ τα φύλλα μεγαλώνουν κ κρατάνε μέσα το φάρμακο. Από τότε που το έμαθα το αποφεύγω! Εγώ φασολάκια τρώω, μελιτζάνες, σπανακοριζο, χόρτα... Αρακά μπορείς να φτιάξεις, μπάμιες!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι δεν τρώω να σοθ πω την αλήθεια γιατί δε μπορώ να το πλύνω. Επίσης ξέρω από παραγωγούς ότι αυτά ραντίζονται πολύ κ τα φύλλα μεγαλώνουν κ κρατάνε μέσα το φάρμακο. Από τότε που το έμαθα το αποφεύγω! Εγώ φασολάκια τρώω, μελιτζάνες, σπανακοριζο, χόρτα... Αρακά μπορείς να φτιάξεις, μπάμιες!

Μμμ σωστό κι αυτό, μόνο αν βρω στα βιολογικά. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Χαχα, κάθε πρωί ξεκινάω να σας διαβάζω με τον καφέ μου, απλά όταν είναι πολλές οι σελίδες με παίρνει το απόγευμα να απαντήσω! Αυτό το multiquote έχει πάρει φωτιά!:P

Καλά, κι εμείς μέσα στο σπίτι γενικά δε ξέρω τί κάναμε πριν πάρουμε τα γατάκια μας. Φαντάζομαι τα ίδια και χειρότερα θα λέμε αργότερα και για τα παιδιά μας!!

Αααχ, σαν την Ελλάδα δεν έχει! Όλα αυτά τα τοπία που συνδυάζει σε τόσο μικρή γεωγραφική έκταση δε θα τα βρεις πουθενά αλλού στον κόσμο! Κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι σίγουρα, την θεωρούσα δεδομένη όλα τα χρόνια που μεγάλωσα και έζησα εκεί, αλλά πραγματικά αν αναγκαστείς να ζήσεις μακριά της για πολύ καιρό τότε καταλαβαίνεις πόσο πολύ σου λείπει και πόσο τυχερός/ή ήσουν όσο ζούσες εκεί!

Skeftesai na guriseis pote i einai i zwi sou ekei gia panta?Pragmati san tin Ellada re paidia den exei...

Egw den borw na faw kanena fagito xwris salata.Opote nai panta marouli,roka,laxano,ntomata ktl trelainomai.Theloun safws poluuu kalo plusimo k eidika twra stin egkumosuni mas k me xudi na ta afiseis toulaxiston ena 5’.Egw etsi kanw panta.Ap’exw vevaia ap tin stigmi pou ematha tin egkumosuni den pairnw pote salates i genika wma laxanika.Mono tin ntomata epitrepw sto souvlaki!!:D

Just now, Annou said:

Skeftesai na guriseis pote i einai i zwi sou ekei gia panta?Pragmati san tin Ellada re paidia den exei...

Egw den borw na faw kanena fagito xwris salata.Opote nai panta marouli,roka,laxano,ntomata ktl trelainomai.Theloun safws poluuu kalo plusimo k eidika twra stin egkumosuni mas k me xudi na ta afiseis toulaxiston ena 5’.Egw etsi kanw panta.Ap’exw vevaia ap tin stigmi pou ematha tin egkumosuni den pairnw pote salates i genika wma laxanika.Mono tin ntomata epitrepw sto souvlaki!!:D

Εγώ θέλω πάρα πολύ να γυρίσουμε Ελλάδα, εξάλλου όλη η οικογένειά μου είναι εκεί. Ευτυχώς και ο άντρας μου το έχει στο μυαλό του να το κάνουμε κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον όμως. Δυστυχώς έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας, να ξεχρεώσουμε εδώ κάρτες, δάνεια κτλ., να εξελιχθεί κι εκείνος λίγο ακόμα στη δουλειά του, να κάνουμε κάποιες επενδύσεις και στην Ελλάδα εν τω μεταξύ, ίσως να βάλουμε λίγα χρήματα στην άκρη και τότε τα πουλάμε όλα και φεύγουμε. Δε θέλω να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου εδώ και να γίνουν Αμερικανάκια. Βλέπω κάποια παιδιά φίλων μου Ελλήνων εδώ που μιλάνε μόνο Αγγλικά και δε θέλουν να πηγαίνουν ούτε διακοπές Ελλάδα, και σκέφτομαι ότι με τίποτα δε θα αφήσω τα δικά μου παιδιά να γίνουν έτσι.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ θέλω πάρα πολύ να γυρίσουμε Ελλάδα, εξάλλου όλη η οικογένειά μου είναι εκεί. Ευτυχώς και ο άντρας μου το έχει στο μυαλό του να το κάνουμε κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον όμως. Δυστυχώς έχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας, να ξεχρεώσουμε εδώ κάρτες, δάνεια κτλ., να εξελιχθεί κι εκείνος λίγο ακόμα στη δουλειά του, να κάνουμε κάποιες επενδύσεις και στην Ελλάδα εν τω μεταξύ, ίσως να βάλουμε λίγα χρήματα στην άκρη και τότε τα πουλάμε όλα και φεύγουμε. Δε θέλω να μεγαλώσουν και τα παιδιά μου εδώ και να γίνουν Αμερικανάκια. Βλέπω κάποια παιδιά φίλων μου Ελλήνων εδώ που μιλάνε μόνο Αγγλικά και δε θέλουν να πηγαίνουν ούτε διακοπές Ελλάδα, και σκέφτομαι ότι με τίποτα δε θα αφήσω τα δικά μου παιδιά να γίνουν έτσι.

Όπως το είπες! Στο χέρι σας είναι! Να αγαπήσουν την Ελλάδα και τη γλώσσα μας!

Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεστε !

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Αν εσύ έχεις τέτοια αγάπη για τη χώρα σου σίγουρα θα τη μεταδοσεις κ στα παιδιά σου :-)

Κ ο άντρας σου Έλληνας είναι?

Just now, Anastasia05 said:

Όπως το είπες! Στο χέρι σας είναι! Να αγαπήσουν την Ελλάδα και τη γλώσσα μας!

Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα ονειρεύεστε !

Just now, Renez said:

Αν εσύ έχεις τέτοια αγάπη για τη χώρα σου σίγουρα θα τη μεταδοσεις κ στα παιδιά σου :-)

Κ ο άντρας σου Έλληνας είναι?

Μακάρι κορίτσια μου, από το στόμα σας και στου Θεού το αυτί!

Ναι, ευτυχώς είναι και ο άντρας μου Έλληνας, οπότε τα σχεδιάζουμε όλα αυτά μαζί. Γνωριστήκαμε όταν είμασταν φοιτητές στην Θεσσαλονίκη πριν 15-16 χρόνια... έχω χάσει το μέτρημα! :P

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...