Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Kalimereeees!!!♥️

Nai..panta imastan konta alla twra akoma pio konta!!Den zw xwris thalassa.Na koitaxete nai me pisina.Tha to euxaristitheite!!!

Egw exw kanei mavrous kuklous ap tis aupnies.Den klwstaw,oute sprwxnw  apla sikwnomai kathe 10’ gia pipi.Ti pragma einai auto re koritsia??Toulaxiston 8 fores sikwnomai.Den euxaristiemai katholou ton upno.Kai simera xupnisa k me ponokefalo!

Κ δεν είναι μόνο το πιπί, μόλις πέφτεις στο κρεβάτι δε μπορείς να βολευτείς και αν λέμε αν τα καταφέρεις εκείνη την ώρα θες πάλι τουαλέτα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ δεν είναι μόνο το πιπί, μόλις πέφτεις στο κρεβάτι δε μπορείς να βολευτείς και αν λέμε αν τα καταφέρεις εκείνη την ώρα θες πάλι τουαλέτα!

Akrivws!!!Asta na pane,poy tha paei koritsia,tha perasei!Ypomoni!!!

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κουκλες μου! Τι κανετε? Πως τα πατε σημερα? 

Δν εχουμε βλει κ.λο κατω σημερα εμεις. Καναμε ηδη γενικη κ δυο φγτα , και για αυριο καθως εργαζομαι κ δν τα προλαβαινω. 

Πως ειναι ο καιρος σας? Βγηκατε καθολου?

Τα μπεμπεκια καλα?

Παντως εγω και στην 1η εκανα μπανια κ τωρα σκοπευω να κανω. Ειναι ενα βημα απ την πορτα μου η θαλασσα στην κυριολεξια. Οποτε θα το χαρω με τν γιο μου φετος.πηρα ηδη μπικινακι κ μαγιο για τν παιδαρο χαχαχαχα

Σας στελνω καλημερα!

@Annou @Jasmine @Renez @EugenJen εγω αποστειρωνα ως 5 μηνων που ξεκινησε τα φαγητα. Μετα τερμα. Οι παιδιατροι μας συμφωνουσαν να την κοψουμε στους 3 αφου εβαζε τα παντα στο στομα, μα εγω το κρατησα λιγο. Κ τωρα στο 2ο το ιδιο θα κανω.

Επισης σε ολα τα κοριτσια το λεω θα μαθουμε να ζουμε με τν ιο. Οποτε παρτε τα μετρα σας , παρτε μασκες γαντια κτλ. Καθως θα χουμε κ ενα νεογεννητο σε λιγους μηνες.

Τελος, στα μαιευτηρια εχουν απαγορευσει το επισκεπτηριο, και επιτρεπεται ενας συνοδος που δηλωνεται στην αρχη. Θεωρω οτι και τοτε που θα γεννησουμε το ιδιο θα ναι, ισως κ χειροτερα δλδ.

@Anastasia05Εχω μια ασχετη ερωτηση μα σχετικη με το φγτο του παιδιου σ. Τρωει οτι τρωτε τωρα σωστα?

Όχι κάθε μέρα αλλά συνήθως ναι! :)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Όχι κάθε μέρα αλλά συνήθως ναι! :)

Για πες ιδεες φγτου. Στερεψα στερεψα. Δν τα τρωει αλεσμενα, απο 10 μηνων τρωμε κανονικα, πατημενα δλδ κ το κρεας σε λωριδες η κιμα.

Τωρα τελευταια αν δει κρεας το φτυνει. Δν ξερω πως να το κανω. Το κανα κιμα και το τρωει μια χαρα, μα καθε μερα κιμα? Δν ξερω.

Τρωμε τα παντα να σου πω. Απλα οταν βρει κομματι κρεας τωρα το φτυνει

Just now, Annou είπε:

Akrivws!!!Asta na pane,poy tha paei koritsia,tha perasei!Ypomoni!!!

ξεκουρασου κ προσπαθησε να κοιμασαι αρκετα γτ οταν θα γεννησουμε κ αν θηλασεις κιολας .. τα ξενυχτια θα ναι καθημερινοτητα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Για πες ιδεες φγτου. Στερεψα στερεψα. Δν τα τρωει αλεσμενα, απο 10 μηνων τρωμε κανονικα, πατημενα δλδ κ το κρεας σε λωριδες η κιμα.

Τωρα τελευταια αν δει κρεας το φτυνει. Δν ξερω πως να το κανω. Το κανα κιμα και το τρωει μια χαρα, μα καθε μερα κιμα? Δν ξερω.

ξεκουρασου κ προσπαθησε να κοιμασαι αρκετα γτ οταν θα γεννησουμε κ αν θηλασεις κιολας .. τα ξενυχτια θα ναι καθημερινοτητα

Εμένα δεν έφαγε σχεδόν καθόλου αλεσμένα!!! Από κιμά κεφτεδάκια,γιουβαρλάκια, κοκκινιστά κεφτεδάκια και κιμά με λίγα μακαρονια. Συκώτι του το κάνω στο φούρνο με λαδακι,ρίγανη κ λαχανικά. Μοσχαράκι κοκκινιστό με λαχανικά και ντομάτα. Κοτόπουλο το κάνω σουπιτσα του αρέσει πάρα πολύ. Ψαράκι σταμάτησε να το τρώει στο φούρνο οπότε το βράζω βράζω κ λαχανικά κ κάνω ψαροκροκετες, τρελαίνεται!!

Γενικά ότι έχει ζουμακι(ψητά δε τα τρώει) ή πανάρισμα (σνίτσελ ψαροκροκετες) τα τσακίζει

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημεραααα κοριτσουδια μου!!

Κ όμως μόλις ξύπνησα χεχεχε :-)

Μπούκωμα έχω κ εγώ ενίοτε το πρωί εδώ κ κάνα 2βδομαδο κ μια φορά όπως φυσιξα είδα κ αίμα αλλά δεν το συνέδεσα με την εγκυμοσύνη αλλά με την άνοιξη..χμμ τώρα ξέρω ότι πάλι τούτο το πλάσμα με βασανιζει :tongue:

Όσο για τον ύπνο μου δόξα το Θεό ξεεπρασα τις αϋπνίες αλλά ακομη μέχρι να βολευτω μου είναι άπειρα δύσκολο.ευτυχως συνήθως πάω για ύπνο πριν τον άντρα μου κ δεν τον πριζω..στη διάρκεια δεν απλωνομαι τόσο όσο ότι στριφογυρναω συνέχεια γτ μόνο στο πλάι βολεύομαι οπότε πιανομαι από τη μια τσκουκ στην αλλη κ ντουμπαλιν..

Να ρωτήσω κτ άλλο? Το δωμάτιο..ποτέ να το βάψουμε? Εννοώ κ τελευταία στιγμή πχ Σεπτεμβρη είναι οκ με μπογιά οικολογική ή καλύτερα 2-3 μήνες πριν να έχει απορροφηθεί σίγουρα??

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Μπούκωμα έχω κ εγώ ενίοτε το πρωί εδώ κ κάνα 2βδομαδο κ μια φορά όπως φυσιξα είδα κ αίμα αλλά δεν το συνέδεσα με την εγκυμοσύνη αλλά με την άνοιξη..χμμ τώρα ξέρω ότι πάλι τούτο το πλάσμα με βασανιζει :tongue:

Όσο για τον ύπνο μου δόξα το Θεό ξεεπρασα τις αϋπνίες αλλά ακομη μέχρι να βολευτω μου είναι άπειρα δύσκολο.ευτυχως συνήθως πάω για ύπνο πριν τον άντρα μου κ δεν τον πριζω..στη διάρκεια δεν απλωνομαι τόσο όσο ότι στριφογυρναω συνέχεια γτ μόνο στο πλάι βολεύομαι οπότε πιανομαι από τη μια τσκουκ στην αλλη κ ντουμπαλιν..

Να ρωτήσω κτ άλλο? Το δωμάτιο..ποτέ να το βάψουμε? Εννοώ κ τελευταία στιγμή πχ Σεπτεμβρη είναι οκ με μπογιά οικολογική ή καλύτερα 2-3 μήνες πριν να έχει απορροφηθεί σίγουρα??

Όσο πιο νωρίς τόσο το καλύτερο! Γιατί να το αφήσεις για Σεπτέμβρη?? Από τη στιγμή που μπεις στον μήνα σου καλύτερα να είναι όλα έτοιμα να μη τρέχεις τελευταία στιγμή

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσάρα!!!!

Νομίζω πως όσο πιο ζεστός είναι ο καιρός,τόσο πιο καλά πιάνει το χρώμα!!!εγώ κατά τον Ιούλιο λεω

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλέ μη μιλάτε καθόλου! Είστε τυχερές! Εμένα στα δύο άρχισε να τρώει κομματάκια το κρέας,Όχι μοσχάρι  φυσικά ,μόνο κιμά ή αλεσμενο. Και απο την αρχη που εδαγε τα εφτιαχνα ολα σφιχτο πουρε για να συνηθίζει  κ στο χερακι μπισκοτο baby ή  ψωμακι αλλα δε...Κατά τα άλλα τα τρώει οοοολα μα όλα,ειναι βολικό. 

@Renez μου τον Σεπτέμβριο να τα έχεις όλα ετοιμα ακόμα κ βαλίτσα, δεν ξέρεις πότε θα σ χτυπήσει τη πορτουλα το νινί??? Άσε που θα είμαστε φουσκωτουλες κ αφρατουλες κ δεν θα κινούμαστε με ευκολία. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλέ μη μιλάτε καθόλου! Είστε τυχερές! Εμένα στα δύο άρχισε να τρώει κομματάκια το κρέας,Όχι μοσχάρι  φυσικά ,μόνο κιμά ή αλεσμενο. Και απο την αρχη που εδαγε τα εφτιαχνα ολα σφιχτο πουρε για να συνηθίζει  κ στο χερακι μπισκοτο baby ή  ψωμακι αλλα δε...Κατά τα άλλα τα τρώει οοοολα μα όλα,ειναι βολικό. 

@Renez μου τον Σεπτέμβριο να τα έχεις όλα ετοιμα ακόμα κ βαλίτσα, δεν ξέρεις πότε θα σ χτυπήσει τη πορτουλα το νινί??? Άσε που θα είμαστε φουσκωτουλες κ αφρατουλες κ δεν θα κινούμαστε με ευκολία. 

Το προσπαθούσα κι εγώ για κομματάκια κι όχι αλεσμένα! Όσο μπορούσα δηλαδή, σιγά σιγά κ εύκολα το γύρισε σε κομματάκια. Από πολύ μικρούλης ειδικά το κρέας να το εφαγε δύο φορές αλεσμενο,αναγουλιαζε. Ίνες στην αρχή κ μετά κομματάκια. Τώρα πιάνει κ μόνος του το κουτάλι καμιά φορά!!

@Ninamc ξέχασα τα όσπρια!!! Φακές,φασολάδα,φασολάκια, ρεβύθια, σπανακόρυζο!!

Του αρέσουν όλα πολύ!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εγώ για Ιούλιο το κόβω, να πάνε όλα καλά ,γιατί Σεπτεμβρη θα είμαστε πολύ βαριές κ δεν θα μπορούμε να κάνουμε πολλά πολλά...κ εμένα έχει δουλίτσα να γίνει, να φύγουν έπιπλα κ έχω να φτιάξω κ ένα δεύτερο δωμάτιο που το έχω σαν ξενώνα..

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Το προσπαθούσα κι εγώ για κομματάκια κι όχι αλεσμένα! Όσο μπορούσα δηλαδή, σιγά σιγά κ εύκολα το γύρισε σε κομματάκια. Από πολύ μικρούλης ειδικά το κρέας να το εφαγε δύο φορές αλεσμενο,αναγουλιαζε. Ίνες στην αρχή κ μετά κομματάκια. Τώρα πιάνει κ μόνος του το κουτάλι καμιά φορά!!

@Ninamc ξέχασα τα όσπρια!!! Φακές,φασολάδα,φασολάκια, ρεβύθια, σπανακόρυζο!!

Του αρέσουν όλα πολύ!

Έιχε πάρει το multi φωτιά σας λεω! Το μόνο που με " κουρασε" σε αυτο το παιδι. Μασαει πολυ προσεκτικά, πρεπει ολα να τα κανει νια νια για να τα καταπιεί αλλιώς μπορεί να το έχει στο στόμα μισή ώρα κ να μιλάει ταυτόχρονα... δεν εχω φοβο μν πνιγει όμως!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Έιχε πάρει το multi φωτιά σας λεω! Το μόνο που με " κουρασε" σε αυτο το παιδι. Μασαει πολυ προσεκτικά, πρεπει ολα να τα κανει νια νια για να τα καταπιεί αλλιώς μπορεί να το έχει στο στόμα μισή ώρα κ να μιλάει ταυτόχρονα... δεν εχω φοβο μν πνιγει όμως!

Ο φόβος να πνίγει δεν φεύγει κορίτσι μου! Εδώ εμείς κ πνιγόμαστε με φαγητά! 

Γι αυτό προσοχή όταν τρώνε να είμαστε κοντά κ ψυχραιμία :) 

Q1jtp2.png

Ο φόβος να πνίγει δεν φεύγει κορίτσι μου! Εδώ εμείς κ πνιγόμαστε με φαγητά! 

Γι αυτό προσοχή όταν τρώνε να είμαστε κοντά κ ψυχραιμία :) 

Καλα ευνοείται, εγω ειμαι πολυ ψυχραιμη σαν ανθρωπος αλλα 2 φορες που εχει τυχει να πνιγει κα να κανει εμετο,εχω παραλύσει...παλι καλα που ηταν ο αντρας μου σπίτι...περιμενω να κανει κανα σεμιναριο ο ερυθρός Σταυρός  να παω να μαθω ακριβως τι πρεπει να κανω. ειναι το μονο που με ταραζει!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλα ευνοείται, εγω ειμαι πολυ ψυχραιμη σαν ανθρωπος αλλα 2 φορες που εχει τυχει να πνιγει κα να κανει εμετο,εχω παραλύσει...παλι καλα που ηταν ο αντρας μου σπίτι...περιμενω να κανει κανα σεμιναριο ο ερυθρός Σταυρός  να παω να μαθω ακριβως τι πρεπει να κανω. ειναι το μονο που με ταραζει!

Είμαι νοσηλεύτρια κι έχω αντιμετωπίσει πολλές δύσκολες καταστάσεις στη δουλειά. Κι εμένα μου έτυχε με το παιδι. Εκείνη τη στιγμή ήμουν ψυχραμη κ έδρασα. Μετά όταν είχα χρόνο να το σκεφτώ φρικαρα λιγακι:tongue:

Καλά κάνεις κ θα πας να παρακολουθήσεις πρώτες βοήθειες,από το σχολείο έπρεπε να μας μαθαίνουν!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...