Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια! 

Απαντώ σε όλα :P... Χρησιμοποιω ταωθδια αφρόλουτρα και κρεμες στο πρόσωπο αν και δε βάζω πολλά.. Κατι οξεα που ήταν να κανω μπήκαμε σε καραντίνα και είπα να κάνω τη μεσοθεραπεια και τα οξεα μετα την εγκυμοσύνη.. Για κοιλιά και στήθος και bio oil.. Καλη ιδέα για το gel δε το σκέφτηκα.. 

Για τα μαλλιά κανω μπαλαγιαζ και ευτυχώς δεν εχω ρίζα.. Ο γιατρός μ ενω γενικα ήταν χαλαρός με το θέμα μαλλί ήταν κατηγόρηματικος για το πρώτο τριμηνο τουλάχιστο.. Προβληματιζομαι με το ρεφλε.. Γιατί μπαλαγιαζ μπορώ να κάνω δεν ακουμπα ριζα αλλα οπως οι ανταύγειες χώρις ρεφλε δε δένουν.. 

Τώρα! Το κολύμπι είναι απο τις καλυτέρες ασκήσεις για μας! Αρκεί να αλλάζουμε μαγιό και να μην είμαστε άπειρες ώρες στιν ήλιο.. Την αλλη βδομάδα θα πάω και γω στι γιατρό και θα ρωτήσω.. 

Τώρα για κοχύλια και επιθέματα δε ξέρω θα μάθω που θα πάει! :)

6 ώρες πρίν, silverstar είπε:

Γειά σας κορίτσια, συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα στη συζήτηση, το είδα αργά το θέμα! Κι εγώ περιμένω το δεύτερο παιδί μου αρχές Οκτώβρη. Είμαι όμως σ'ένα δίλημμα και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας, τώρα με την πανδημία πηγαίνετε καθόλου σε δημόσια νοσοκομεία; Είναι ασφαλή αν φοράς μάσκα; Ρωτάω γιατί μιάς και θα έχω πολλά έξοδα από τη γέννα σε ιδιωτική κλινική και τους τρεις μεγάλους υπέρηχους που τους κάνω ιδιωτικά, κανονικά θα ήθελα να σώσω κάποια χρήματα και να πάω στο δημόσιο για τις επόμενες αιματολογικές και για να μου γράψουν σίδηρο κτλ. Το Κρατικό Νίκαιας είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και έχω δίλημμα αν θα πρέπει να πάω τώρα εκεί γι'αυτά ή όχι. Δεν είναι φυσικά από τα κέντρα του κορωνοιού, αλλά γενικά είναι ένα μπάχαλο νοσοκομείο. Όμως βολεύει για εξετάσεις και συνταγογραφήσεις, ειδικά εμένα που μένω κοντά. Η άλλη επιλογή είναι να πάω σε διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται με ΕΟΠΥΥ και να πληρώσω ένα ποσό, αλλά σκέφτομαι, πόσο πιο ασφαλές θα είναι άραγε αυτό σε σύγκριση με το νοσοκομείο; Κι εκεί δεν πάει ο οποιοσδήποτε; Αν είναι ασφαλές άντε να τα δώσω τα λεφτά, θα είναι όμως; Εσείς τι κάνετε γενικά αυτόν τον καιρό; Ευχαριστώ!

Καλη σου μέρα! 

Από οτι καταλάβαινω δεν έχεις ασφάλεια διοτι αλλιως στα γράφει ο γιατρός πας σε ενα μικρο βιολογικό κάνεις τις εξετάσεις με την αντίστοιχη μικρή συμμετοχή και thats it.. Τώρα μήπως να σκεφτείς τις Τομυ (πρωτοβάθμιες μονάδες ιατρικής περίθαλψης) τουλάχιστον στη θεσνικη ξέρω οτι εκτός απο οτι πανε με ραντεβού είναι κλειδωμένες οι πόρτες.. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα φίλες μου!

Καλέ πως ξεπετάγονται έτσι οι απορίες μας η μια μετά την άλλη?

Θάλασσα κορίτσια εγώ λέω να πάω. Στο 1ο μ παιδάκι που ήμουν τέτοια εποχή πάλι εγκυος( γέννησα Νοέμβριο ) μου είχε πει με τρόπο Όχι! Πρέπει να είναι το νερό ζεστό για να μν κάνουμε συσπάσεις κ πολύ καθαρό!!!και αλλαγή μαγιό αμέσως! Μου είχε πει πήγαινε Αυγούστο που ειναι ζεστα αλλα εδω σε εμας εχει παντου πολυ κοσμο! Πηγα 1 φορα η φοβιτσιαρα 7.30μ.μ  σε 1 ερημιά κ ηταν σούπερ!!!!  Το κορυφαίο??? Εκείνο το καλοκαίρι δν έκανε ούτε ο άντρας μ για συμπαράσταση! Να πατε με προσοχη θα ελεγα! Για μένα ο ανασταλτικός παράγοντας είναι η ζεστη(λιποθυμω ) κ ο ήλιος(είμαι ασπρουλιαρα ). 

Για το Νοσοκομείο θα έλεγα να το αποφυγεις. Δεν έχεις κοντα καποιο μικροβιολογικο συμβεβλημενο με εοππυ? Εγω ετσι πηγαινω κ πληρωνω μονο συμμετοχή, τις εξετάσεις τις γραφει ο γιατρος μ. Πηγαίνω και λιγο αργα γτ ο πολυς κοσμος παει νωρις το πρωι.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημέρα σε όλες κορίτσια!!!!!

Πώς είστε;

Εγώ εδώ κ δύο μέρες έχω μπούκωμα στη μύτη!!!κυρίως το πρωί!

η γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει σε αυτό το μήνα συχνά!λόγω έντονης παραγωγής βλέννας γενικότερα στους βλεννογόνους!και μου είπε ότι μπορεί να παρουσιάσω και αιματακι να μην τρομάξω!

Τί να πω πια!!!και μυξα;;;;οκ!!!θα το αντέξω κι αυτό!!!!:lol:

• Χαχα 2

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Πώς είστε;

η γιατρός μου είπε ότι συμβαίνει σε αυτό το μήνα συχνά!λόγω έντονης παραγωγής βλέννας γενικότερα στους βλεννογόνους!και μου είπε ότι μπορεί να παρουσιάσω και αιματακι να μην τρομάξω!

Καλημερα! Πατηγορήσου...κι εγώ κάθε πρωί σχεδόν από τν αρχή της εγκυμοσύνης το πρωί που ξυπνάω θέλω να φυσιξω τη μύτη μ, μετά τιποτα! Άσε τότε ήταν κ η αρχή με τν ιό κ φανταζόμουν διάφορα... Νταξ απο το νινι ειναι κι αυτο!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημερα! Πατηγορήσου...κι εγώ κάθε πρωί σχεδόν από τν αρχή της εγκυμοσύνης το πρωί που ξυπνάω θέλω να φυσιξω τη μύτη μ, μετά τιποτα! Άσε τότε ήταν κ η αρχή με τν ιό κ φανταζόμουν διάφορα... Νταξ απο το νινι ειναι κι αυτο!!!

Πώς είστε;

Ρε κ εγώωωωωω όταν ξυπνάω πρέπει να φυσιξω τη μύτη! Κ έχω δει ελάχιστο αίμα 2-3 φορες

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Πώς είστε;

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κ εγώωωωωω όταν ξυπνάω πρέπει να φυσιξω τη μύτη! Κ έχω δει ελάχιστο αίμα 2-3 φορες

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλέ γιατί μου αγχώνεστε??? Εδώ δεν βλέπετε εμένα;3 μήνες με βήχα, κάθε βράδυ με βουλωμένη μύτη κ πρωί μετά τον σταθερό εμετό ,καθαρίζω την ντουντουκα :-D κ το αιμα στο φυσηγμα είναι κάποιο αγγειακι, όλα καλά μην ανησυχείτε!!

Κ εγώ διάβασα ότι σε αυτό το τρίμηνο το ανοσοποιητικό μας είναι λίγο πιο ευαλωτο..

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

C1JTp3.png

Αχ αυτός ο ιός!!!!Αχ!!!

Μακάρι να ξεκουμπιστει να μπορούμε να φτερνιζομαστε απενεχοποιημένα και σαν άνθρωποι!!!!:lol:

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!! Καλέ γιατί μου αγχώνεστε??? Εδώ δεν βλέπετε εμένα;3 μήνες με βήχα, κάθε βράδυ με βουλωμένη μύτη κ πρωί μετά τον σταθερό εμετό ,καθαρίζω την ντουντουκα :-D κ το αιμα στο φυσηγμα είναι κάποιο αγγειακι, όλα καλά μην ανησυχείτε!!

Κ εγώ διάβασα ότι σε αυτό το τρίμηνο το ανοσοποιητικό μας είναι λίγο πιο ευαλωτο..

Just now, EugenJen είπε:

Άρα αφού το ανοσοποιητικό μας είναι πιο ευαλωτο,και να αρθούν θα μετρά εμείς δεν πρέπει να ξεμυτησουμε απευθείας σαν τα καβούρια!!!!

Κι αν πρέπει να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει πολυυυυ προσεκτικά και ψυχαναγκαστικά θα τολμούσα να πω!

Εσύ κοριτσάκι μου με τόσο εμετό είσαι ήδη μια ηρωίδα μανούλα!Χαρά στη δύναμη που έχουμε και αντέχουμε κορίτσια!αλλά αν είναι να έχουμε γερά μωρά,ΑΣ ΕΙΝΑΙ!όλα είναι υπεροχα!

Just now, Jasmine@ είπε:

Τί να κάνουμε;;;και η μυξα μπήκε στο πρόγραμμα και θα την ανεχτούμε!!!και μη χειρότερα δηλαδή!!!!:lol:

Όμως τα αγγειακια είναι φυσιολογικό να σπάνε μην αγχώνεσαι!!!

Και προς όλες κορίτσια,ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ!!!!ο αγκώνας μπροστά και δώστε του να καταλαβει γιατί δεν κάνει να το κρατάμε και να σφιγγομαστε!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

Βρε κοριτσιαααα τωρα που πίνουμε  καφεδάκι με τν αντρουλη μ,μου ειπε οτι καθε βραδυ τν κλωτσαω κ τν σπρωχνω...παντα εκανα ανησυχο υπνο αλλα τωρα εχω απογινει... μονο το πρωι στα ξυπνηματα το καταλαβαίνω ότι στριφογυριζω...εσείς τα έχετε αυτά?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Βρε κοριτσιαααα τωρα που πίνουμε  καφεδάκι με τν αντρουλη μ,μου ειπε οτι καθε βραδυ τν κλωτσαω κ τν σπρωχνω...παντα εκανα ανησυχο υπνο αλλα τωρα εχω απογινει... μονο το πρωι στα ξυπνηματα το καταλαβαίνω ότι στριφογυριζω...εσείς τα έχετε αυτά?

Μόλις μου είπε ότι απλώνομαι στο κρεβάτι σαν το χταπόδι!:lol:

Και επίσης στριφογυρίζω πάρα πολύ και το καταλαβαίνω κι εγώ!δεν κάθομαι σε μια πλευρά για πολύ ώρα με τίποτα!

• Χαχα 1

Ttx1p3.png

Πώς είστε;

Εγω έτσι από την αρχή της εγκυμοσύνης συν την γυρη παντού και δωστου φτάρνισμα.. 

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Αχ αυτός ο ιός!!!!Αχ!!!

Μακάρι να ξεκουμπιστει να μπορούμε να φτερνιζομαστε απενεχοποιημένα και σαν άνθρωποι!!!!:lol:

Άρα αφού το ανοσοποιητικό μας είναι πιο ευαλωτο,και να αρθούν θα μετρά εμείς δεν πρέπει να ξεμυτησουμε απευθείας σαν τα καβούρια!!!!

Κι αν πρέπει να το κάνουμε θα πρέπει να γίνει πολυυυυ προσεκτικά και ψυχαναγκαστικά θα τολμούσα να πω!

Εσύ κοριτσάκι μου με τόσο εμετό είσαι ήδη μια ηρωίδα μανούλα!Χαρά στη δύναμη που έχουμε και αντέχουμε κορίτσια!αλλά αν είναι να έχουμε γερά μωρά,ΑΣ ΕΙΝΑΙ!όλα είναι υπεροχα!

Τί να κάνουμε;;;και η μυξα μπήκε στο πρόγραμμα και θα την ανεχτούμε!!!και μη χειρότερα δηλαδή!!!!:lol:

Όμως τα αγγειακια είναι φυσιολογικό να σπάνε μην αγχώνεσαι!!!

Και προς όλες κορίτσια,ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΦΤΕΡΝΙΣΜΑ!!!!ο αγκώνας μπροστά και δώστε του να καταλαβει γιατί δεν κάνει να το κρατάμε και να σφιγγομαστε!

Γενικά μέχρι να γεννησουμε πρέπει να είμαστε προσεκτικές να μην αρρωστήσουμε απλά νομίζω ότι τώρα που πέρασε το πρώτο τρίμηνο είναι κ πιο μικρό το ρίσκο , έτσι μου είχε πει η γιατρός ..

Καλέ γιατί να το κρατάνε το φτέρνισμα;; εννοείται αγκωνας η χαρτάκι που το πετάμε μετά..

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλημεραα σε όλες :)

Εγώ ξέρετε τι σύμπτωμα νέο έχω τον τελευταίο καιρό. Μόλις φάω κάτι νιώθω μια απαίσια πικρίλα σαν μεταλλο όλο το στόμα μου κ δεν φεύγει με τίποτααα. Στην αρχή νόμιζα ότι είναι από τα φάρμακα που ξεκίνησα (σίδηρο ασβέστιο) αλλά νμζ είναι από το φαγητό :( Μονο τα φρούτα δεν μου το δημιουργούν.... Τώρα που άρχισαν να φεύγουν οι εμετοι και οι αναγουλες ήρθε αυτό... Έλεος :angry:

Για την θάλασσα δεν ήξερα ότι θέλει τόσο πολύ προσοχή αλλά λογικό το βρίσκω. Άρα από του χρόνου βλέπω να τα ευχαριστιόμαστε τα μπάνια μας πραγματικά! 

@silverstar Εγώ θα έλεγα να μην πας! Επειδή και εγώ μένω κοντά στο κρατικό Νίκαιας και έχω και γνωστή που δουλεύει μέσα. Είναι από τα πιο άθλια νοσοκομεία. Μπάτε σκύλοι αλέστε. Δεν είχαν καν για να καθαριζουν τους χώρους τους μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.... Καμία σχέση με το Έλενα που ανέφεραν τα κορίτσια. 

@Renez Θα συμφωνήσω με το Pantene. Δεν το αλλάζω με κανένα. Ότι άλλο και να έχω δοκιμάσει δεν το έχει φτάσει..... 

Από κρέμες χρησιμοποιώ Yves Rocher. Πολύ καλές κρέμες και φυτικές οι περισσότερες. 

• Μου αρέσει 1

Καλημερα κουκλες μου! Τι κανετε? Πως τα πατε σημερα? 

Δν εχουμε βλει κ.λο κατω σημερα εμεις. Καναμε ηδη γενικη κ δυο φγτα , και για αυριο καθως εργαζομαι κ δν τα προλαβαινω. 

Πως ειναι ο καιρος σας? Βγηκατε καθολου?

Τα μπεμπεκια καλα?

Παντως εγω και στην 1η εκανα μπανια κ τωρα σκοπευω να κανω. Ειναι ενα βημα απ την πορτα μου η θαλασσα στην κυριολεξια. Οποτε θα το χαρω με τν γιο μου φετος.πηρα ηδη μπικινακι κ μαγιο για τν παιδαρο χαχαχαχα

Σας στελνω καλημερα!

@Annou @Jasmine @Renez @EugenJen εγω αποστειρωνα ως 5 μηνων που ξεκινησε τα φαγητα. Μετα τερμα. Οι παιδιατροι μας συμφωνουσαν να την κοψουμε στους 3 αφου εβαζε τα παντα στο στομα, μα εγω το κρατησα λιγο. Κ τωρα στο 2ο το ιδιο θα κανω.

Επισης σε ολα τα κοριτσια το λεω θα μαθουμε να ζουμε με τν ιο. Οποτε παρτε τα μετρα σας , παρτε μασκες γαντια κτλ. Καθως θα χουμε κ ενα νεογεννητο σε λιγους μηνες.

Τελος, στα μαιευτηρια εχουν απαγορευσει το επισκεπτηριο, και επιτρεπεται ενας συνοδος που δηλωνεται στην αρχη. Θεωρω οτι και τοτε που θα γεννησουμε το ιδιο θα ναι, ισως κ χειροτερα δλδ.

@Anastasia05Εχω μια ασχετη ερωτηση μα σχετικη με το φγτο του παιδιου σ. Τρωει οτι τρωτε τωρα σωστα?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!! Πως είστε; 

Kalimereeees!!!♥️

6 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Αχ, είσαι τόσο τυχερή που έχεις την θάλασσα κάτω από το σπίτι σου!!! Εμείς εδώ οδηγάμε 2μιση ώρες για να πάμε και άλλες τόσες για να γυρίσουμε. Δε μπορώ όμως να το διανοηθώ να μη πάω καθόλου βρε παιδιά, θα τρελαθώ! Έχω πρόβλημα μάλλον...:roll: Αφού τώρα που θα μετακομίσουμε και δε θα έχουμε καθόλου πρόσβαση στη θάλασσα αρχίσαμε να κοιτάμε σπίτια με πισίνα... τί να κάνουμε, προτεραιότητες!:P

Nai..panta imastan konta alla twra akoma pio konta!!Den zw xwris thalassa.Na koitaxete nai me pisina.Tha to euxaristitheite!!!

Egw exw kanei mavrous kuklous ap tis aupnies.Den klwstaw,oute sprwxnw  apla sikwnomai kathe 10’ gia pipi.Ti pragma einai auto re koritsia??Toulaxiston 8 fores sikwnomai.Den euxaristiemai katholou ton upno.Kai simera xupnisa k me ponokefalo!

Just now, Annou είπε:

Kalimereeees!!!♥️

Nai..panta imastan konta alla twra akoma pio konta!!Den zw xwris thalassa.Na koitaxete nai me pisina.Tha to euxaristitheite!!!

Egw exw kanei mavrous kuklous ap tis aupnies.Den klwstaw,oute sprwxnw  apla sikwnomai kathe 10’ gia pipi.Ti pragma einai auto re koritsia??Toulaxiston 8 fores sikwnomai.Den euxaristiemai katholou ton upno.Kai simera xupnisa k me ponokefalo!

Καλημερα κουκλα! Αυτο με το πιπι θα το χεις για πολυ καιρο ακομα. Και ειδικα στο τελος αστα . . .

Παρε ενα ντεπονακι η μασα τσιχλα για τν πονοκεφαλο. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...