Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Σοβαρά για το pantene?! Πφφφ εγώ το βάζω κυριολεκτικά από το γυμνάσιο..έχω παλέψει να το αλλάξω γτ λένε πως καλό είναι να μη συνηθίζουν τα μαλλιά κ να αλλάζεις αλλά πάντα εκεί καταλήγω.. είναι κ στον κάθε οργανισμό..

Κλινικ ε? Είναι βαρια πολύ?

H alitheia einai plaka plaka oti k egw eixa mia trixoptwsi apo ta pantene.Vevaia exw polla mallia k den mou kane aisthisi,alla se kathe banio evlepa katw sto ntous.Twra borei na einai to shampoo pou exw allaxei (fructis kata tou frizarismatos) se sundyasmo me tin egkumosuni alla den vlepw oute mia trixa katw.Ase pou exoun makrunei!Ekana antavgeies panta alla twra exw kana 5-6mino na kanw.Eimai kastanoxanthi kai fainetai san ena gluko ombre opote lew na to afisw.Episis ap tin stigmi pou bikame karantina den exw kanei oyte mia mera pistolaki.Mono ladaki k stegnwma fusiko.:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια, να ξέρετε για το πρόσωπο δε κάνει να χρησιμοποιούμε κρέμες αντιρυτιδικές με ρετινόλη και αυτές που έχουν ενεργά συστατικά για σπυράκια (όπως σαλικυλικό οξύ ή Benzoyl Peroxide). Για τα αντιηλιακά έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα χημικά, δηλαδή επιτρέπονται μόνο φυσικά φίλτρα, π.χ. mineral sunscreens. Ξέρετε αν ισχύει σίγουρα αυτό? 

Για τις κρέμες είναι όπως τα λες, δεν κάνει βιταμίνη Α(ρετινόλη) γι αυτό άλλωστε δεν τρώμε κ συκώτι! Ούτε οξέα η λευκαντικές κρέμες... δε ξέρω για τη βιταμίνη c Να πω την αλήθεια! 
Γενικως τα φυσικά φίλτρα είναι καλύτερα αλλά αν βάλεις αντηλιακό με φυσικά φίλτρα κ βαφτείς είναι σαν να μην έβαλες, το αντηλιακό με τα φυσικά φίλτρα πρέπει να μπαίνει τελευταίο, πράγμα δύσκολο για όσες βάφονται! Τα χημικά φίλτρα από την άλλη, σχεδόν τα περισσότερα αντηλιακά δηλαδή μπαίνουν ως βάση κάνουν χημική αντίδρασης το δέρμα κ κάνουμε σαν φίλτρο προστασίας κ έτσι μπορείς να βάλεις από πάνω ότι θες! Ελπίζω να τα είπα κατανοητά 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Eva137 είπε:

Κορίτσια, να ξέρετε για το πρόσωπο δε κάνει να χρησιμοποιούμε κρέμες αντιρυτιδικές με ρετινόλη και αυτές που έχουν ενεργά συστατικά για σπυράκια (όπως σαλικυλικό οξύ ή Benzoyl Peroxide). Για τα αντιηλιακά έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα χημικά, δηλαδή επιτρέπονται μόνο φυσικά φίλτρα, π.χ. mineral sunscreens. Ξέρετε αν ισχύει σίγουρα αυτό? 

Den eimai sigouri pantws otan rwtisa ton giatro gia iliotherapeia mou eipe genika den kanei polles wres ilio,alla an thelw polu na kathomai 30’ kai panta me antiliako.Alla den mou dieukrinise ti antiliako.Tha ton rwtisw otan xanaexw rantevou.:)Genika pantws mou eipe skia na kathomai.

Just now, Annou είπε:

Den eimai sigouri pantws otan rwtisa ton giatro gia iliotherapeia mou eipe genika den kanei polles wres ilio,alla an thelw polu na kathomai 30’ kai panta me antiliako.Alla den mou dieukrinise ti antiliako.Tha ton rwtisw otan xanaexw rantevou.:)Genika pantws mou eipe skia na kathomai.

Gia tin koilia panta anaferomai!

Just now, Annou είπε:

Kαι στη σκιά με αντηλιακό με δείκτη προστασίας τουλάχιστον 30. Θέλει πολλή προσοχή στη εγκυμοσύνη. Κ στο περπάτημα θέλει αντιλιακο.

Το τι αντηλιακό θα μας το πει ο γυναικολόγος μας!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Annou είπε:

Κυρίως θέλει αντιηλιακο φουλ στο πρόσωπο γτ βγαίνουν πολυυυ εύκολα παναδες φίλη στην εγκυμοσύνη οπότε πρόσεχε το!!

Εμένα δε Μ είπε κάτι για το αντιηλιακο αλλά δε με αφήνει πάνω από 10' στον ήλιο κ μπάνιο σε όσο πιο καθαρά νερά κ να αλλάζω κ μαγιό μετά να μη στεγνώνει πάνω μου..αυτά μου είπε προς το παρόν..

Just now, Annou είπε:

H alitheia einai plaka plaka oti k egw eixa mia trixoptwsi apo ta pantene.Vevaia exw polla mallia k den mou kane aisthisi,alla se kathe banio evlepa katw sto ntous.Twra borei na einai to shampoo pou exw allaxei (fructis kata tou frizarismatos) se sundyasmo me tin egkumosuni alla den vlepw oute mia trixa katw.Ase pou exoun makrunei!Ekana antavgeies panta alla twra exw kana 5-6mino na kanw.Eimai kastanoxanthi kai fainetai san ena gluko ombre opote lew na to afisw.Episis ap tin stigmi pou bikame karantina den exw kanei oyte mia mera pistolaki.Mono ladaki k stegnwma fusiko.:)

Κ εγώ μαλλουρα εχω οπότε δε κατάλαβαινω κ πολλά!! Βγάζω κ εγώ στο λούσιμο τρίχα αλλά με όλα τα σαμπουάν. Το φυσιολογικό είναι τη μερα να φεύγουν 50-100 τρίχες οπότε μια χαρά!! Σκέψου ότι όταν είναι στεγνά εμένα πχ δε πέφτουν καθόλου οπότε ότι φεύγει μου φεύγει στο λούσιμο..επίσης είναι κ εποχιακό όπως τα ζωάκια..άνοιξη κ φθινόπωρο μαδαω πιο πολυ:tongue:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Κυρίως θέλει αντιηλιακο φουλ στο πρόσωπο γτ βγαίνουν πολυυυ εύκολα παναδες φίλη στην εγκυμοσύνη οπότε πρόσεχε το!!

Εμένα δε Μ είπε κάτι για το αντιηλιακο αλλά δε με αφήνει πάνω από 10' στον ήλιο κ μπάνιο σε όσο πιο καθαρά νερά κ να αλλάζω κ μαγιό μετά να μη στεγνώνει πάνω μου..αυτά μου είπε προς το παρόν..

Κ εγώ μαλλουρα εχω οπότε δε κατάλαβαινω κ πολλά!! Βγάζω κ εγώ στο λούσιμο τρίχα αλλά με όλα τα σαμπουάν. Το φυσιολογικό είναι τη μερα να φεύγουν 50-100 τρίχες οπότε μια χαρά!! Σκέψου ότι όταν είναι στεγνά εμένα πχ δε πέφτουν καθόλου οπότε ότι φεύγει μου φεύγει στο λούσιμο..επίσης είναι κ εποχιακό όπως τα ζωάκια..άνοιξη κ φθινόπωρο μαδαω πιο πολυ:tongue:

Μια και θίγεις το θέμα μπάνιο τώρα, ήθελα να σας ρωτήσω κι αυτό βρε κορίτσια, επειδή είδα ότι κανα-δυο έχετε πει ότι ο γιατρός σας σας το απαγόρευσε. Είχε κάποιο συγκεκριμένο λόγο να το κάνει? Γιατί εγώ από όσο ξέρω αν το νερό είναι καθαρό και σε ευχάριστη θερμοκρασία επιτρέπεται το μπάνιο και μάλιστα το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση για τις εγκύους. Το να αλλάζεις μετά μαγιό είναι λογικό, γιατί είμαστε και επιρρεπείς στις μολύνσεις τώρα. Σκέφτομαι να πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον για μπανάκι τώρα τον Μάιο που θα ανοίξουν οι παραλίες, αλλά με προβληματίζει κι αυτό.

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Μια και θίγεις το θέμα μπάνιο τώρα, ήθελα να σας ρωτήσω κι αυτό βρε κορίτσια, επειδή είδα ότι κανα-δυο έχετε πει ότι ο γιατρός σας σας το απαγόρευσε. Είχε κάποιο συγκεκριμένο λόγο να το κάνει? Γιατί εγώ από όσο ξέρω αν το νερό είναι καθαρό και σε ευχάριστη θερμοκρασία επιτρέπεται το μπάνιο και μάλιστα το κολύμπι είναι η καλύτερη άσκηση για τις εγκύους. Το να αλλάζεις μετά μαγιό είναι λογικό, γιατί είμαστε και επιρρεπείς στις μολύνσεις τώρα. Σκέφτομαι να πηγαίνω μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον για μπανάκι τώρα τον Μάιο που θα ανοίξουν οι παραλίες, αλλά με προβληματίζει κι αυτό.

Εμενα κοριτσι μου μ ειπε για να ειαστε σιγουροι και να μην διακινδυνευσουμε κατι.... Και τωρα οπως ειναι η κατασταση σιγουρα όχι..... Αλλα βεβαια εμενα δεν ειναι κ μετρο συγκρισης καθως μ τα εχει απαγορευσει ολα.... Βεβαια κ εγω με τηβ κατασταση δεν ξερω αν θα πήγαινα για μπανιο τωρα...... Τεσπα του χρονου θα παμε για μπανακι με το μικρουλι μου....... Και θα τ παρω και ιδιο μαγιο με τον μπαμπα του..... Το εχω βρει ήδη!!! Χα

• Μου αρέσει 3

Just now, Eva137 είπε:

Εμένα όπως είπα δε μου το απαγόρευσε αρκεί αν προσέχουμε αυτά που είπαμε..

Τώρα τι να πω? Ας μας πούνε τα κορίτσια που δεν τα αφήνει..όπως κ να χει πάντως εσύ απλά ρωτά τον γιατρό σου!

Γειά σας κορίτσια, συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα στη συζήτηση, το είδα αργά το θέμα! Κι εγώ περιμένω το δεύτερο παιδί μου αρχές Οκτώβρη. Είμαι όμως σ'ένα δίλημμα και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας, τώρα με την πανδημία πηγαίνετε καθόλου σε δημόσια νοσοκομεία; Είναι ασφαλή αν φοράς μάσκα; Ρωτάω γιατί μιάς και θα έχω πολλά έξοδα από τη γέννα σε ιδιωτική κλινική και τους τρεις μεγάλους υπέρηχους που τους κάνω ιδιωτικά, κανονικά θα ήθελα να σώσω κάποια χρήματα και να πάω στο δημόσιο για τις επόμενες αιματολογικές και για να μου γράψουν σίδηρο κτλ. Το Κρατικό Νίκαιας είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και έχω δίλημμα αν θα πρέπει να πάω τώρα εκεί γι'αυτά ή όχι. Δεν είναι φυσικά από τα κέντρα του κορωνοιού, αλλά γενικά είναι ένα μπάχαλο νοσοκομείο. Όμως βολεύει για εξετάσεις και συνταγογραφήσεις, ειδικά εμένα που μένω κοντά. Η άλλη επιλογή είναι να πάω σε διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται με ΕΟΠΥΥ και να πληρώσω ένα ποσό, αλλά σκέφτομαι, πόσο πιο ασφαλές θα είναι άραγε αυτό σε σύγκριση με το νοσοκομείο; Κι εκεί δεν πάει ο οποιοσδήποτε; Αν είναι ασφαλές άντε να τα δώσω τα λεφτά, θα είναι όμως; Εσείς τι κάνετε γενικά αυτόν τον καιρό; Ευχαριστώ!

@Eva137 εμένα δεν μου το απαγορεύει αρκεί να είναι ζεστό το νερό και καθαρό. Ζεστό εννοώ όχι να πάω τώρα για μπάνιο αλλά ιουνιο-ιουλιο(εγώ συνήθως ξεκινάω Απρίλιο)

Είναι η καλύτερη γυμναστική για εγκύους! Χαλαρώνει όλο το κορμί κ είναι αστειο να προσπαθείς να κολυμπήσεις με τη κοιλουμπα!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

K egw gi’auto rwtisa.Exw tin thalassa akrivws katw apo to spiti mou.Den ginetai na min pigainw.Ok prosoxi se skia kai ligo alla to kolubi kanei polu kalo!

Just now, silverstar είπε:

Γειά σας κορίτσια, συγνώμη που μπαίνω έτσι σφήνα στη συζήτηση, το είδα αργά το θέμα! Κι εγώ περιμένω το δεύτερο παιδί μου αρχές Οκτώβρη. Είμαι όμως σ'ένα δίλημμα και ήθελα να ρωτήσω τη γνώμη σας και τις εμπειρίες σας, τώρα με την πανδημία πηγαίνετε καθόλου σε δημόσια νοσοκομεία; Είναι ασφαλή αν φοράς μάσκα; Ρωτάω γιατί μιάς και θα έχω πολλά έξοδα από τη γέννα σε ιδιωτική κλινική και τους τρεις μεγάλους υπέρηχους που τους κάνω ιδιωτικά, κανονικά θα ήθελα να σώσω κάποια χρήματα και να πάω στο δημόσιο για τις επόμενες αιματολογικές και για να μου γράψουν σίδηρο κτλ. Το Κρατικό Νίκαιας είναι πολύ κοντά στο σπίτι μου και έχω δίλημμα αν θα πρέπει να πάω τώρα εκεί γι'αυτά ή όχι. Δεν είναι φυσικά από τα κέντρα του κορωνοιού, αλλά γενικά είναι ένα μπάχαλο νοσοκομείο. Όμως βολεύει για εξετάσεις και συνταγογραφήσεις, ειδικά εμένα που μένω κοντά. Η άλλη επιλογή είναι να πάω σε διαγνωστικό κέντρο που συνεργάζεται με ΕΟΠΥΥ και να πληρώσω ένα ποσό, αλλά σκέφτομαι, πόσο πιο ασφαλές θα είναι άραγε αυτό σε σύγκριση με το νοσοκομείο; Κι εκεί δεν πάει ο οποιοσδήποτε; Αν είναι ασφαλές άντε να τα δώσω τα λεφτά, θα είναι όμως; Εσείς τι κάνετε γενικά αυτόν τον καιρό; Ευχαριστώ!

Koritsi mou kalispera!Egw proswpika ta sixainomai ta dimosia giati exw akousei diafora.Alla uparxoun koritsia edw pou pane k boroun na sou apantisoun.Opws k na xei ap oti xerw exoun valei asfaleia se ola ta nosokomeia opote logika tha se metrisoun prin beis mesa!Alla thelei polu polu prosoxi!!!!

Εξετάσεις κ φάρμακα μου τα γράφει ο γυναικολόγος που με παρακολουθεί. 

Αν πας στο νοσοκομείο και πρέπει να κάτσεις πολλή ώρα και έχει κ κόσμο, καλύτερα να μην πας. Αν πας κ δεις ότι είναι χαλαρά κ φοράς κι εσύ τη μάσκα σου κι έχεις κ αντισηπτικό μαζί και γαντακια τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

Αρκεί να μη κάτσεις αρκετή ώρα κ γενικά να αποφεύγεις την πολυκοσμία! Οπότε βλέποντας κ κάνοντας!

Ακόμη κ μέσα στον γιατρό θα πρέπει να προσέχεις(να μην ακουμπάς παντού, να φοράς κανονικά μάσκα , να μην ακουμπάς πρόσωπο κλπ)

Επίσης μαλλάκια πιασμένα κι όταν γυρίσεις σπίτι ,ρούχα έξω!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Αν εσύ προσέχεις την υγιεινή σου είναι μια χαρά κ τα δημόσια κ όπου κ αν πας. Μασκα- αντισηπτικό κ γάντια κ φυσικά πλήρη απολύμανση όταν πας σπίτι κ θα είσαι μια χαρά. Στο Έλενα που πάω εγώ κ άλλες δύο κοπέλες από εδώ έχουν πάρει φουλ μέτρα κ είναι πάντα πεντακάθαρο με έλεγχο για πυρετό κτλ..βέβαια πρέπει κ στην αναμονή μόνη να προσέχει να τηρείς αποστάσεις κτλ..

Μη ξεχνάμε ότι σε λίγες μέρες θα αρθούν τα μέτρα οπότε μετά είναι στο χέρι μας β υγιεινή μας!!

Just now, Annou said:

K egw gi’auto rwtisa.Exw tin thalassa akrivws katw apo to spiti mou.Den ginetai na min pigainw.Ok prosoxi se skia kai ligo alla to kolubi kanei polu kalo!

Koritsi mou kalispera!Egw proswpika ta sixainomai ta dimosia giati exw akousei diafora.Alla uparxoun koritsia edw pou pane k boroun na sou apantisoun.Opws k na xei ap oti xerw exoun valei asfaleia se ola ta nosokomeia opote logika tha se metrisoun prin beis mesa!Alla thelei polu polu prosoxi!!!!

Αχ, είσαι τόσο τυχερή που έχεις την θάλασσα κάτω από το σπίτι σου!!! Εμείς εδώ οδηγάμε 2μιση ώρες για να πάμε και άλλες τόσες για να γυρίσουμε. Δε μπορώ όμως να το διανοηθώ να μη πάω καθόλου βρε παιδιά, θα τρελαθώ! Έχω πρόβλημα μάλλον...:roll: Αφού τώρα που θα μετακομίσουμε και δε θα έχουμε καθόλου πρόσβαση στη θάλασσα αρχίσαμε να κοιτάμε σπίτια με πισίνα... τί να κάνουμε, προτεραιότητες!:P

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...