Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Στην 1η είχα δοκιμάσει πολλά κ apivita ήθελα να προτιμήσω αλλά δεν μ έκατσαν καλά τα σαμπουάν κ προ εγκυμοσύνης με 1 αντηλιακό είχα γεμίσει σπυριά. Παρολαυτα τα εκτιμώ γενικά. Κ την αλόη είχα λατρέψει ακόμα κ για το πρόσωπο. Ας τελειώσω αυτά που πήρα και θα δω. Welleda και mustela έχετε δοκιμάσει? Ακριβουτσικα αλλά λένε τα καλύτερα, εγώ μόνο για το μωρό τα έχω πάρει,έχουν κ πολύ ήπιο άρωμα.

Ααααα και βαφή μαλλιών θα πάρετε όποια παίρνατε πριν???εγω λέω να μν τα βάψω ή κορρε πριν γεννήσω για να με δει όμορφη το νινί μου:wink:

Κορρέ τα έβαφα στην προηγούμενη αλλά τώρα θα βάψω με απιβιτα.

Τα αγαπώ τα μουστελα! Σε αυτά έχω καταλήξει με τον μικρό! Αυτό με τράβηξε,το ότι δεν μυρίζει. Και κρέμες και αφρολουτρα τελεια 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ έχω πολλές αλλά μου μυρίζουν πολύ όλες κ δε μπορώ να αναπνεύσω! Έχω πάρει μια χωρίς άρωμα από neutrogena κ για κοιλιά bio oil κ prevestria!

Egw imoun etsi me tis polu entones murwdies prin kana mina.Eixa vgalei ola ta sticks arwmatika apo ta spiti.Alla twra eimai polu kala.Kai arwma foraw!Kai tin neutrogena pantws einai teeeeleiees!!!

1 hour ago, OctoberMom είπε:

Φίλες, θα δοκιμάσει καμία πλενόμενες πάνες ή μόνη μου θα πειραματίζομαι? Είμαι αποφασισμένη, κυρίως γιατί θα κάνουμε κι άλλο παιδί μετά ;)

Εγώ θα πάρω κ πλενόμενα επιθέματα στήθους επίσης!

Καλε είσαι τρεληηη;;;; Τέτοια όρεξη; Μπραβο σου! Εγώ ευγνωμονώ τον Θεό που έχουμε τα παμπερς! Δεν θα την πάλευα αλλιώς! 

• Χαχα 4

Just now, Renez είπε:

Να τα κόλπα :) να μας λες τέτοια τιπς παρακαλώ!!

Σκέψου τα παιδιά μας πως θα τα έχουμε!!

Οι μαίες εκεί που γέννησα μας είχανε βοηθήσει πολύ στον θηλασμό και την περιποίηση του μωρού .

Όταν είχα πληγή στο στήθος τις πήρα τηλέφωνο και μου είπανε τι να κάνω! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

1 hour ago, OctoberMom said:

Φίλες, θα δοκιμάσει καμία πλενόμενες πάνες ή μόνη μου θα πειραματίζομαι? Είμαι αποφασισμένη, κυρίως γιατί θα κάνουμε κι άλλο παιδί μετά ;)

Εγώ θα πάρω κ πλενόμενα επιθέματα στήθους επίσης!

Μια φίλη μου εδώ χρησιμοποιεί πλενόμενες πάνες και τις είχα πάρει και μια για το baby shower, αλλά εγώ δε θα μπορούσα όσο κι αν θα το ήθελα (για το περιβάλλον κυρίως). Τις θαυμάζω όλες τις γυναίκες που το κάνουν, αλλά εγώ είμαι τόσο σιχασιάρα που με το ζόρι θα κλείνω μύτη κ μάτια κ θα αλλάζω την κανονική πάνα στα γρήγορα... δε μπορώ να διανοηθώ να πλένω ούρα και κακά από υφασμάτινες πάνες κ να τις ξαναχρησιμοποιώ!

24 minutes ago, Christinα said:

Τα είδα κι τα celestino one size ηταν, σε maxi προτιμω...χμμμ λιγουρευομαι 

Αφού δν μπορούμε να λιγουρευτουμε λιχουδιές λιγουρευομαστε πραγματάκια 

Νομίζω το θέμα της αποστείρωσης δν είναι υπερβολές! Το εντερακι τους είναι πολύ ευαίσθητο κ φαντάσου ότι είναι εκτεθειμένα σε τοσα μικροβια χωρίς αντισώματα,ξέρω γώ...5-6 μήνες θα αποστειρωσεις γτ και οι παιδίατροι αυτο λενε,οταν αρχισει να τρωει θα το κοψεις

5-6 μήνες, ε? Εγώ νόμιζα κάνα 3μηνο μόνο. Ο άντρας μου δε θέλει να αποστειρώσουμε καθόλου... όχι ότι ξέρει τίποτα από μωρά, αλλά λέει ότι είναι υπερβολικό, κανείς δε το κάνει πια και τα μωρά πρέπει να αναπτύσσουν αντισώματα. Μας βλέπω να καυγαδίζουμε για αυτό. Θα ρωτήσουμε και τον γιατρό εδώ και ό,τι πει.

Just now, Christinα said:

Τα κοχύλια μαζεύουν κ γαλατακι που μπορεί να στάζει από το στηθος. Δεν τα φοράς μαζί με τα επιθέματα  ή το 1 ή το άλλο. Εγώ φόρεσα κοχύλια αλλά μ ψιλοεφευγαν κ όταν πήγα δουλειά δεν μπορούσα να τα φοράω ήμουν σαν τον ρομποκοπ, όποτε πιο πολύ επιθέματα αν κ δεν είχα διαρροές ή  ερεθισμούς. Το καλύτερο είναι να βάζεις το γαλατακι στις θηλές !!!!

Άλλο θέμα πάλι θα ανοίξω! Από σαμπουάν, μάσκες κ λοιπά προϊόντα περιποίησης ( Όχι μακιγιαζ) βάζετε τα ίδια π βάζατε πάντα? Εγω πήρα όλα του κορρε όπως κ στο 1ο μου. ποια η γνώμη σας?

Κοχύλια φοράει η αδερφή μου που θηλάζει ακόμα και επειδή είχε πληγές και πόνο λέει ότι την έχουν σώσει!

Από προϊόντα περιποίησης έχω αλλάξει κι εγώ ότι μπορώ σε προϊόντα με φυσικά συστατικά: σαμπουάν/μαλακτικό, ενυδατική προσώπου με αλόη (όποτε φοράω), κρέμα για τις ραγάδες (κρέμα σώματος δε φοράω ποτέ, οπότε είναι η μόνη κρέμα που βάζω πάνω μου κάθε μια/δυο μέρες, τώρα χρησιμοποιώ μια που μου έδωσε η αδερφή μου και μια Burts Bees), τζελ καθαρισμού προσώπου apivita. Στα μαλλιά μου κάνω μόνο ανταύγειες ευτυχώς, οπότε δε θέλουν τόσο συχνά ανανέωση. Τελευταία φορά έκανα τον Δεκέμβριο (πριν την εξωσωματική δηλαδή) και τώρα επειδή φαίνονται κάτι λευκές τρίχες στη ρίζα λέω να ξανακάνω σιγά σιγά. Επειδή έχει περάσει το πρώτο 3μηνο και η βαφή δε θα ακουμπάει το δέρμα, πιστεύω ότι δε πειράζει πια.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Κ εγώ τα ίδια χρησιμοποιω..pantene οοολη τη Χρυσή σειρά χροοονια στο μαλλιά μου,αφρολουτρο αλλάζω κάθε φορά να μη βαριέμαι κ στο πρόσωπο βάζω συνήθως μια nivea ελαφρια αντιρρυτιδικη κ τώρα έχω πάρει μια καινούρια της μπεπανθολ..επίσης αντιηλιακο με χρώμα κ σωματος της frezyderm δεν το αλλάζω με τπτ!!

Το μαλλί το έβαψα στον 3ο εγώ δεν άντεξα μετά από εκτενή έρευνα που έχετε καταλάβει οτι κάνω κατέληξα σε βαφή apivita,με διάφορα πιο φυσική από του Κορρέ κορίτσια μου..ήμουν ανάμεσα στις δύο αλλά καμία σχέση τα συστατικά τους!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ τα ίδια χρησιμοποιω..pantene οοολη τη Χρυσή σειρά χροοονια στο μαλλιά μου,αφρολουτρο αλλάζω κάθε φορά να μη βαριέμαι κ στο πρόσωπο βάζω συνήθως μια nivea ελαφρια αντιρρυτιδικη κ τώρα έχω πάρει μια καινούρια της μπεπανθολ..επίσης αντιηλιακο με χρώμα κ σωματος της frezyderm δεν το αλλάζω με τπτ!!

Το μαλλί το έβαψα στον 3ο εγώ δεν άντεξα μετά από εκτενή έρευνα που έχετε καταλάβει οτι κάνω κατέληξα σε βαφή apivita,με διάφορα πιο φυσική από του Κορρέ κορίτσια μου..ήμουν ανάμεσα στις δύο αλλά καμία σχέση τα συστατικά τους!!

Με τα Pantene μου έπεφταν τα μαλλιά!!! Φοβερή τριχόπτωση όχι αστεία.... εγώ αντηλιακό η βάζω της laroche το Shaka fluid που είναι πολύ ελαφρύ η κορρες κόκκινο σταφύλι, τα παίρνω εναλλάξ.... μαλλιά δεν έβαφα, άντε έκανα κανα χρωμοσαμπουαν που κρατούσε ένα μήνα, τώρα το αποφεύγω αφού μπορώ.... κρέμες προσώπου δοκιμάζω συνέχεια διαφορετικές, τώρα έχω πάρει μια της Clinique αλλά δε μ αρέσει καθόλου!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Με τα Pantene μου έπεφταν τα μαλλιά!!! Φοβερή τριχόπτωση όχι αστεία.... εγώ αντηλιακό η βάζω της laroche το Shaka fluid που είναι πολύ ελαφρύ η κορρες κόκκινο σταφύλι, τα παίρνω εναλλάξ.... μαλλιά δεν έβαφα, άντε έκανα κανα χρωμοσαμπουαν που κρατούσε ένα μήνα, τώρα το αποφεύγω αφού μπορώ.... κρέμες προσώπου δοκιμάζω συνέχεια διαφορετικές, τώρα έχω πάρει μια της Clinique αλλά δε μ αρέσει καθόλου!

Σοβαρά για το pantene?! Πφφφ εγώ το βάζω κυριολεκτικά από το γυμνάσιο..έχω παλέψει να το αλλάξω γτ λένε πως καλό είναι να μη συνηθίζουν τα μαλλιά κ να αλλάζεις αλλά πάντα εκεί καταλήγω.. είναι κ στον κάθε οργανισμό..

Κλινικ ε? Είναι βαρια πολύ?

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Σοβαρά για το pantene?! Πφφφ εγώ το βάζω κυριολεκτικά από το γυμνάσιο..έχω παλέψει να το αλλάξω γτ λένε πως καλό είναι να μη συνηθίζουν τα μαλλιά κ να αλλάζεις αλλά πάντα εκεί καταλήγω.. είναι κ στον κάθε οργανισμό..

Κλινικ ε? Είναι βαρια πολύ?

Εγώ έχω λιπαρό δέρμα κ πήρα μια που λεγεται clinique moisture surge 72-hour auto-replenishing hydrator! Είτε βάζω κρέμα είτε όχι , ένα κ το αυτό δεν καταλαβαίνω ούτε ενυδάτωση ούτε τίποτα, πήρα κ το μεγάλο μέγεθος σα βλάκας! Η biotherm έχει ωραίες κρέμες αλλά τσιμπάει περισσότερο στην τιμή, από οικονομική δοκίμασε embryolisse lait concetre,είναι για όλους τους τύπους! Κ του Κορρέ τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες, μου πέφτουν λίγο βαριές... 

SqfGp3.png

Εγω ακομα κοριτσια δεν εχω βαψει μαλλι.... Δεβ ξερω ποια να παρω... Ειμαι αναμεσα σε apivita κ κορρε.... Εχω λευκες και ειναι προς το κατω μερος του κεφαλιου.... Θα καλυψουν λετε? Και ποια να προτιμησω? 

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ έχω λιπαρό δέρμα κ πήρα μια που λεγεται clinique moisture surge 72-hour auto-replenishing hydrator! Είτε βάζω κρέμα είτε όχι , ένα κ το αυτό δεν καταλαβαίνω ούτε ενυδάτωση ούτε τίποτα, πήρα κ το μεγάλο μέγεθος σα βλάκας! Η biotherm έχει ωραίες κρέμες αλλά τσιμπάει περισσότερο στην τιμή, από οικονομική δοκίμασε embryolisse lait concetre,είναι για όλους τους τύπους! Κ του Κορρέ τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες, μου πέφτουν λίγο βαριές... 

Πφφφ κ εμένα του Κορρέ δεν..είχα πάρει κ τη λευκή Πεύκη κ καστανιά αρκαδική δεν..λίγο καλύτερη η πρώτη!

Θα τη δοκιμάσω αυτή που λες λοιπόν :-)

μήπως φτάσει κ η εγκυμοσύνη κ δε σου κάθεται η κρέμα ή την έχεις από πριν? Γτ πολλές φορές λένε αλλάζει το δέρμα κτλ στην εγκυμοσύνη..

Just now, Irinoula86 είπε:

Εγω ακομα κοριτσια δεν εχω βαψει μαλλι.... Δεβ ξερω ποια να παρω... Ειμαι αναμεσα σε apivita κ κορρε.... Εχω λευκες και ειναι προς το κατω μερος του κεφαλιου.... Θα καλυψουν λετε? Και ποια να προτιμησω? 

Καλέ φωνάζω κ ξανα φωνάζω APIVITA είναι μια που λέγεται natural colour με διάφορα πιο φυσικά συστατικά από του Κορρέ!! Για λευκές δεν ξέρω να είμαι ειλικρινής αλλά ανταβγιες που είχα μου τις κάλυψε μια χαρά κ δεν έχει ξερασει ένα μήνα τώρα..

Just now, Renez είπε:

Πφφφ κ εμένα του Κορρέ δεν..είχα πάρει κ τη λευκή Πεύκη κ καστανιά αρκαδική δεν..λίγο καλύτερη η πρώτη!

Θα τη δοκιμάσω αυτή που λες λοιπόν :-)

μήπως φτάσει κ η εγκυμοσύνη κ δε σου κάθεται η κρέμα ή την έχεις από πριν? Γτ πολλές φορές λένε αλλάζει το δέρμα κτλ στην εγκυμοσύνη..

Την έχω πάρει από Χριστούγεννα, τη βάζω με το ζόρι να τελειώσει γιατί λυπάμαι να την πετάξω! Καλά τώρα που έχω γίνει ελάχιστα πιο ξηρή, λες κ βάζω νερό στο πρόσωπο μου σκέτο είναι. Από όλες του κόρρε αυτή με το τριαντάφυλλο μου είχε κάτσει καλύτερα!! Δε ξέρω κ τι δέρμα έχεις βέβαια... το αντηλιακό του το χειμώνα το βάζω το πρωί κ σαν ενυδατική κ είναι τέλειο! Καλόκαιρι βάζω πιο ελαφριά. Έχει η apivita έναν ωραίο αφρό καθαρισμού προσώπου με ελιά κ λεβάντα, δεν τον αλλάζω!

για βρεφικα πάντως mustela έχω σταμπάρει!

SqfGp3.png

Κορίτσια, να ξέρετε για το πρόσωπο δε κάνει να χρησιμοποιούμε κρέμες αντιρυτιδικές με ρετινόλη και αυτές που έχουν ενεργά συστατικά για σπυράκια (όπως σαλικυλικό οξύ ή Benzoyl Peroxide). Για τα αντιηλιακά έχω ακούσει ότι δεν είναι καλό να χρησιμοποιούμε τα χημικά, δηλαδή επιτρέπονται μόνο φυσικά φίλτρα, π.χ. mineral sunscreens. Ξέρετε αν ισχύει σίγουρα αυτό? 

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...