Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Κ εγώ small είμαι γι'αυτό το φοβάμαι το one size ...βέβαια όλα τα φορέματα που έχω τώρα πάνε άχρηστα γιατί είναι ανοιχτά στο στήθος κ έτσι όπως έχουν γίνει τα μεμεδια μου δεν είναι για ντεκολτέ!! 

Εμένα με ξέχασε η νεράιδα της πιπίλας !!:mrgreen:

Μπα δεν είχα στήθος ποτέ.... 

εμετους συνεχίζεις; Η πέρασαν;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπα δεν είχα στήθος ποτέ.... 

εμετους συνεχίζεις; Η πέρασαν;

Έχω σταθερό τον πρωινό με το που ξυπνησω, δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το πράγμα ειλικρινά...προχθές έκανα κ ένα δεύτερο αλλά με είχε πιάσει κρίση βήχα πάλι οπότε ήταν από αυτό...αναγουλες έχουν ηρεμήσει η αλήθεια είναι κ με πιάνουν λίγο το βραδάκι φτου φτου μην το ματιασω..εσύ πως τα πας;;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι είναι τα κοχύλια σιλικόνης;;;; Σε έχω κάνει στο μυαλό μου εικόνα Αριέλ γοργόνα!!!!!:lol: Που χρησιμεύουν;

One size σκεφτομουν κάτι μαξι αέρινα, αλλά μήπως διαφανιζουν;

Καλε από τους 4-5 μήνες βάζουν τα χέρια στο στόμα, στον 5-6ο κόβεται η αποστείρωση δεν έχει νόημα πια.... αφού ότι πιάσουν μπαίνει στόμα! Κ εμείς πια τι πάθαμε; Τίποτα μια χαρά ειμαστε! Εγώ δεν ήπια ποτέ από μπιμπερό ούτε έβαλα πιπίλα  βέβαια ήμουν σκασμένο, θήλαζα 1 χρόνο κ μετά δεν ήθελα μπιμπερό κ με τάιζε η μάνα μου γάλα με το κουταλάκι χαχαχαχαχα! 

Να σε δω με δύο κουταλάκια τώρα να τρέχεις πίσω τους!! Χαχαχα καρμαααα!!

Πάτα στο γκουγκλ να τα δεις..τα βάζεις για να μην ακουμπάει το στήθος με το σουτιέν γτ στην αρχή πολλές φορές ερεθίζεται ή πληγώνεται η ρώγα στη προσπάθεια του μωρού να μάθει να θηλάζει..αυτά αποτρέπουν τη τριβή με το ύφασμα για να μη σε τσούζει κ να μην γίνονται χειρότερα..επίσης έχουν τρυπουλες για να αναπνέει το σημείο κ μπορείς να βάζεις κ τη κρέμα σου για το θρεψιμο των θηλών χωρίς να φεύγει η μισή στο σουτιέν :-) τα συστινουν πολλές μαίες θα δεις κ στο μαιευτήριο λογικά θα στο πουν.

Just now, EugenJen είπε:

Όχι αυτά που έχω πάρει εγώ δεν διαφανιζουν καθόλου!!κ κάποια τα έχω κ 3 χρόνια κ δεν έχουν πάθει τίποτα από πλύσιμο κλπ...

Τώρα τα one size δεν τα προτιμώ γιατί συνήθως μου είναι μεγάλα, προτιμώ έστω αυτά που έχουν διπλό νούμερο s/m και m/l,τώρα βέβαια με τις κοιλαρες μας ίσως να μην έχουμε θέμα!!

Αχ φίλη σε αυτό δεν μοιάζουμε εγώ την πιπίλα την έκοψα σχεδόν 3ων κ με χιλια ζόρια!! Ολόκληρη γαϊδάρα!!!:-D

Κ εγώ κάπως έτσι.. την εκοψα γτ με κορόιδευαν στο προνήπιο..κ το δράμα είναι ότι δεν είχα μία αλλά 4(!) Να κρέμονται σε μια αλυσίδα πλαστική που φορούσα κολάρο ,η μία στο στόμα ,με την άλλη έτριβα τη μύτη ,με την άλλη τα αυτιά κ είχα κ μια εφεδρική λενε οι γονείς μου.. χαχαχα κ το χειρότερο είναι έχουν αποδείξεις σε πολλές φωτό μου!! Πρέπει να τις απομακρύνω από το τέκνο μου!!

• Χαχα 5

Just now, Renez είπε:

Πάτα στο γκουγκλ να τα δεις..τα βάζεις για να μην ακουμπάει το στήθος με το σουτιέν γτ στην αρχή πολλές φορές ερεθίζεται ή πληγώνεται η ρώγα στη προσπάθεια του μωρού να μάθει να θηλάζει..αυτά αποτρέπουν τη τριβή με το ύφασμα για να μη σε τσούζει κ να μην γίνονται χειρότερα..επίσης έχουν τρυπουλες για να αναπνέει το σημείο κ μπορείς να βάζεις κ τη κρέμα σου για το θρεψιμο των θηλών χωρίς να φεύγει η μισή στο σουτιέν :-) τα συστινουν πολλές μαίες θα δεις κ στο μαιευτήριο λογικά θα στο πουν.

Πολύ καλά τα λες!! Το καλύτερο βεβαια στις πληγωμένες θηλές είναι τα κοχύλια όπως ειπες και το μητρικό γάλα! Όταν δηλαδη τελειώσει το νινι να θηλάζει,οι σταγονιτσες που μένουν πάνω στο στήθος,τις απλώνεις στην πληγη:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ κάπως έτσι.. την εκοψα γτ με κορόιδευαν στο προνήπιο..κ το δράμα είναι ότι δεν είχα μία αλλά 4(!) Να κρέμονται σε μια αλυσίδα πλαστική που φορούσα κολάρο ,η μία στο στόμα ,με την άλλη έτριβα τη μύτη ,με την άλλη τα αυτιά κ είχα κ μια εφεδρική λενε οι γονείς μου.. χαχαχα κ το χειρότερο είναι έχουν αποδείξεις σε πολλές φωτό μου!! Πρέπει να τις απομακρύνω από το τέκνο μου!!

Κάτι λέει να ξέρεις αυτό για εμάς ,που δεν αποχωριζόμασταν πιπίλες κ κουκλάκια,τώρα το τι θα μας το πει ένας ψυχολόγος!!:mrgreen:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Όποτε τα κοχύλια είναι για τις θηλές να μην έρχονται σε επαφή, κ τα επιθέματα είναι για να μην τρέχει γάλα;;;; Κ όλα αυτά τα φοράς μαζί;

Just now, EugenJen είπε:

Έχω σταθερό τον πρωινό με το που ξυπνησω, δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το πράγμα ειλικρινά...προχθές έκανα κ ένα δεύτερο αλλά με είχε πιάσει κρίση βήχα πάλι οπότε ήταν από αυτό...αναγουλες έχουν ηρεμήσει η αλήθεια είναι κ με πιάνουν λίγο το βραδάκι φτου φτου μην το ματιασω..εσύ πως τα πας;;;

Το πρωί έχω ανακατωσούρες αλλά δεν κάνω εμετό, γενικως δεν είχα θέμα το πρωί, χθες που έφαγα σνίτσελ στο φούρνο κιολας για να μη φάω τηγανητό έκανα! Σήμερα σουπίτσα πάλι κ είμαι μια χαρά.... βέβαια αν μου μυρίσει κάτι άσχημα δεν τον αποφεύγω τον εμετό!  Και το βράδυ κλασικά με τα ξινόμηλα μου, άντε κ κανα αχλάδι η ακτινίδιο...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όποτε τα κοχύλια είναι για τις θηλές να μην έρχονται σε επαφή, κ τα επιθέματα είναι για να μην τρέχει γάλα;;;; Κ όλα αυτά τα φοράς μαζί;

Το πρωί έχω ανακατωσούρες αλλά δεν κάνω εμετό, γενικως δεν είχα θέμα το πρωί, χθες που έφαγα σνίτσελ στο φούρνο κιολας για να μη φάω τηγανητό έκανα! Σήμερα σουπίτσα πάλι κ είμαι μια χαρά.... βέβαια αν μου μυρίσει κάτι άσχημα δεν τον αποφεύγω τον εμετό!  Και το βράδυ κλασικά με τα ξινόμηλα μου, άντε κ κανα αχλάδι η ακτινίδιο...

Καλά εννοειται η διατροφή μας θέλει σιγά σιγά επιστροφή, μην ξεφεύγουμε τώρα που τα είδαμε λίγο καλά!!

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Πολύ καλά τα λες!! Το καλύτερο βεβαια στις πληγωμένες θηλές είναι τα κοχύλια όπως ειπες και το μητρικό γάλα! Όταν δηλαδη τελειώσει το νινι να θηλάζει,οι σταγονιτσες που μένουν πάνω στο στήθος,τις απλώνεις στην πληγη:)

Να τα κόλπα :) να μας λες τέτοια τιπς παρακαλώ!!

Just now, EugenJen είπε:

Κάτι λέει να ξέρεις αυτό για εμάς ,που δεν αποχωριζόμασταν πιπίλες κ κουκλάκια,τώρα το τι θα μας το πει ένας ψυχολόγος!!:mrgreen:

Σκέψου τα παιδιά μας πως θα τα έχουμε!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Να τα κόλπα :) να μας λες τέτοια τιπς παρακαλώ!!

Σκέψου τα παιδιά μας πως θα τα έχουμε!!

Τα κοχύλια μαζεύουν κ γαλατακι που μπορεί να στάζει από το στηθος. Δεν τα φοράς μαζί με τα επιθέματα  ή το 1 ή το άλλο. Εγώ φόρεσα κοχύλια αλλά μ ψιλοεφευγαν κ όταν πήγα δουλειά δεν μπορούσα να τα φοράω ήμουν σαν τον ρομποκοπ, όποτε πιο πολύ επιθέματα αν κ δεν είχα διαρροές ή  ερεθισμούς. Το καλύτερο είναι να βάζεις το γαλατακι στις θηλές !!!!

Άλλο θέμα πάλι θα ανοίξω! Από σαμπουάν, μάσκες κ λοιπά προϊόντα περιποίησης ( Όχι μακιγιαζ) βάζετε τα ίδια π βάζατε πάντα? Εγω πήρα όλα του κορρε όπως κ στο 1ο μου. ποια η γνώμη σας?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Τα κοχύλια μαζεύουν κ γαλατακι που μπορεί να στάζει από το στηθος. Δεν τα φοράς μαζί με τα επιθέματα  ή το 1 ή το άλλο. Εγώ φόρεσα κοχύλια αλλά μ ψιλοεφευγαν κ όταν πήγα δουλειά δεν μπορούσα να τα φοράω ήμουν σαν τον ρομποκοπ, όποτε πιο πολύ επιθέματα αν κ δεν είχα διαρροές ή  ερεθισμούς. Το καλύτερο είναι να βάζεις το γαλατακι στις θηλές !!!!

Άλλο θέμα πάλι θα ανοίξω! Από σαμπουάν, μάσκες κ λοιπά προϊόντα περιποίησης ( Όχι μακιγιαζ) βάζετε τα ίδια π βάζατε πάντα? Εγω πήρα όλα του κορρε όπως κ στο 1ο μου. ποια η γνώμη σας?

Λοιπόν άνοιξες μεγάλο θέμα κ βρηκες το ευαίσθητο σημείο μου! Εγώ γενικως έβαζα πολλές κρέμες στο πρόσωπο, ρετινόλη βιταμίνη c, έκανα χημικά πίλινγκ, οξέα, κ διαφορά αλλά....Τα έκοψα όλα....:(μόνο καθαρισμό με αφρό apivita, ενυδατική κ αντηλιακό! στα μαλλιά kerastase χρησιμοποιώ την πράσινη σειρά, δοκίμασα της κ της apivita αλλά δε μου άρεσε καθόλου

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Φίλη φαρμακοποιός που λέει πως είναι καλύτερα της api..ta! Έχω μειώσει τα προϊόντα κι όσα χρησιμοποιώ είναι από αυτή την εταιρία

Το θέμα με τα κοχύλια είναι ότι προστατεύουν να μην ακουμπάει η πληγωμένη θηλή και να αερίζεται κάποιες φορές όμως πιέζει κι εσύ τρέχει το στήθος γάλα! Εγώ δε άντεξα για πολύ γιατί στο πρώτο σκύψιμο χυνόταν το γάλα από τις τρυπουλες! Η καλή μας αγελαδα... Βοηθάνε πολύ όμως στις πληγές!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Στην 1η είχα δοκιμάσει πολλά κ apivita ήθελα να προτιμήσω αλλά δεν μ έκατσαν καλά τα σαμπουάν κ προ εγκυμοσύνης με 1 αντηλιακό είχα γεμίσει σπυριά. Παρολαυτα τα εκτιμώ γενικά. Κ την αλόη είχα λατρέψει ακόμα κ για το πρόσωπο. Ας τελειώσω αυτά που πήρα και θα δω. Welleda και mustela έχετε δοκιμάσει? Ακριβουτσικα αλλά λένε τα καλύτερα, εγώ μόνο για το μωρό τα έχω πάρει,έχουν κ πολύ ήπιο άρωμα.

Ααααα και βαφή μαλλιών θα πάρετε όποια παίρνατε πριν???εγω λέω να μν τα βάψω ή κορρε πριν γεννήσω για να με δει όμορφη το νινί μου:wink:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Egw xrisimopoiw kai sta mallia k sto proswpo auta pou evaza.Fructis, la roche posay krema.

Apla exw parei k alli mia tis pharmasept futiki k vazw k apo autin.Swma vazw stithos koilia full bio oil kai kremes pali kathe mera se olo to swma.Genika m’aresoun polu kai exw apeires.Vazw o,ti vriskw brosta mou:P

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Egw xrisimopoiw kai sta mallia k sto proswpo auta pou evaza.Fructis, la roche posay krema.

Apla exw parei k alli mia tis pharmasept futiki k vazw k apo autin.Swma vazw stithos koilia full bio oil kai kremes pali kathe mera se olo to swma.Genika m’aresoun polu kai exw apeires.Vazw o,ti vriskw brosta mou:P

Bio oil πήρα το gel ενώ πριν έβαζα το λαδάκι. Ωραίο κ το gel!!!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Annou είπε:

Κ εγώ έχω πολλές αλλά μου μυρίζουν πολύ όλες κ δε μπορώ να αναπνεύσω! Έχω πάρει μια χωρίς άρωμα από neutrogena κ για κοιλιά bio oil κ prevestria!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...