Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Δε ξέρω για αυτό..σίγουρα δεν είναι από τα έξοδα που επείγον σωστα?

Έχω ακούσει ότι πολλές δε το βολεύτηκαν τόσο ή ότι με ένα Μπεν Μαρί ζεσταίνουν ακόμη πιο γρήγορα το γάλα..τι να πω..για αρχή σίγουρα δε θα πάρω τώρα στο μέλλον ποτέ δε λέω ποτέ..η αν μου φέρουν κάνω δώρο βλέπουμε..

Σίγουρα μετά τον χρονο θα χρειαστεί, δεν επείγει σίγουρα! Απλά εγώ τα είχα άρει μαζί. Δεν θυμάμαι αν σας το έχω ξαναπεί αλλά αποστείρωση,θερμαντηρα, νεσεσερακι μωρού με τα απαραίτητα κ θήλαστρο είχα παραγγείλει από Amazon.uk ,κοιτάξτε κι εκει αν νομίζω έχουν αλλάξει πολιτικη

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ εννοειται του το έδειξα κ μου είπε ξαναδειξτο μου σε 4 μήνες :-D

Δεν μιλάω μόνο για μπιμπερο, μια συναδελφος αποστειρωνε τα πάντα, παιχνίδια, οτιδήποτε 

Κ τα παιχνίδια που της πήγαιναν αποστείρωση στην αρχή κ μετά πλύσιμο..

Όχι μωρέ είπαμε..κ μετά ειναι κάθε λιγονκ λιγάκι άρρωστα κ απορεις γιατι,? Άσε που μόλις τα βάλεις σε ένα παιδικό -βρεφονηπιακο ο,τι θέλει η κάθε μία τέλος πάντων τι θα κάνει? Που εκεί θα παίζει με τόσα παιδάκια κάτω σε κούνιες κτλ..ούτε καν μη γίνεις τέτοια μάνα φίλη κανόνισε!! Άσε τη Χρυσή γυάλα εκεί που είναι!!

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Όχι μωρέ είπαμε..κ μετά ειναι κάθε λιγονκ λιγάκι άρρωστα κ απορεις γιατι,? Άσε που μόλις τα βάλεις σε ένα παιδικό -βρεφονηπιακο ο,τι θέλει η κάθε μία τέλος πάντων τι θα κάνει? Που εκεί θα παίζει με τόσα παιδάκια κάτω σε κούνιες κτλ..ούτε καν μη γίνεις τέτοια μάνα φίλη κανόνισε!! Άσε τη Χρυσή γυάλα εκεί που είναι!!

Ναι ρε συ εγώ την αδερφή μου δεν την θυμάμαι να κάνει έτσι ήταν πιο χαλαρή κ ο μικρός μας βγήκε θηρίο , δεν αρρωσταίνει κάθε τρεις κ λίγο!!

Αυτό της έχω πει ότι έτσι κ γίνω τέτοια μάνα ,πυροβόλα στο δόξα Πατρί!!! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ εννοειται του το έδειξα κ μου είπε ξαναδειξτο μου σε 4 μήνες :-D

Δεν μιλάω μόνο για μπιμπερο, μια συναδελφος αποστειρωνε τα πάντα, παιχνίδια, οτιδήποτε 

Κ τα παιχνίδια που της πήγαιναν αποστείρωση στην αρχή κ μετά πλύσιμο..

Δηλαδή πως τα αποστειρωνε τα παιχνίδια??? Κι εγώ τα πλένω όλα αλλά δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποστειρωθει μια πλαστική κουδουνιστρα???? Ή ένα κουκλάκι!! Θα διαλυθούν!!

@Renez ναι μια στο τόσο καλό είναι κ τα λούτρινα κ όλα με τι δικό του απορρυπαντικό καλού κακου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Δηλαδή πως τα αποστειρωνε τα παιχνίδια??? Κι εγώ τα πλένω όλα αλλά δε μπορώ να φανταστώ πως μπορεί να αποστειρωθει μια πλαστική κουδουνιστρα???? Ή ένα κουκλάκι!! Θα διαλυθούν!!

@Renez ναι μια στο τόσο καλό είναι κ τα λούτρινα κ όλα με τι δικό του απορρυπαντικό καλού κακου!

Ε αυτό κ να σας πω κ κάτι? Μη κοροιδευομαστε για αποστείρωση στο πλυντήριο θέλουν στους 90 τώρα κ στους 40-60 αν τα πλένουμε ουσιαστικά φρεσκαριζονται.. μια χαρά θα ναι τα παιδάκια μας μωρέ! Εγώ θυμάμαι ένα κούκλακι μου τον νυχτερουλι (αρκουδάκι που φωσφοριζε το βράδυ) το είχα μέχρι 6-7 χρονων..όταν το έσερνα μαζί Μ σε ταβέρνες κτλ κ έπεφτε κάτω δε νομίζω να τολμουσε η μάνα μου να το βάλει πλυντήριο γτ δε κοιμόμουν χωρίς αυτό.. κ μια χαρά είμαι κ καθόλου φιλασθενη δόξα τον Κύριο.

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Μια φορά αποστειρωσα ένα πλαστικο μασητικο κ ελιωσε...ηττα:D

Αχαχαχα κι εγώ έχω τον μπουμπη! Ακόμα ζει!!!πολύ πλύσιμο είχε φάει  τόσα χρόνια αλλά όχι κι ετσι, 2 φορές την χρόνο τν επλενε η μαμα μ.

• Χαχα 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ε αυτό κ να σας πω κ κάτι? Μη κοροιδευομαστε για αποστείρωση στο πλυντήριο θέλουν στους 90 τώρα κ στους 40-60 αν τα πλένουμε ουσιαστικά φρεσκαριζονται.. μια χαρά θα ναι τα παιδάκια μας μωρέ! Εγώ θυμάμαι ένα κούκλακι μου τον νυχτερουλι (αρκουδάκι που φωσφοριζε το βράδυ) το είχα μέχρι 6-7 χρονων..όταν το έσερνα μαζί Μ σε ταβέρνες κτλ κ έπεφτε κάτω δε νομίζω να τολμοισε η μάνα μου να το βάλει πλυντήριο γτ δε κοιμόμουν χωρίς αυτό.. κ μια χαρά είμαι κ καθόλου φιλασθενη δόξα τον Κύριο.

Είχα κ εγώ ένα ίδιο τον Ντόναλντ, βασικά τον έχω ακόμα με χίλια ράμματα τον κακομοίρη, τον έσερνα παντού!!:mrgreen:

@Anastasia05 παίζει να έβαζε τα παιχνίδια στον αποστείρωτη;;;δεν ξέρω πάντως μου έλεγε ότι τα αποστειρωνε όλα!!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Ε αυτό κ να σας πω κ κάτι? Μη κοροιδευομαστε για αποστείρωση στο πλυντήριο θέλουν στους 90 τώρα κ στους 40-60 αν τα πλένουμε ουσιαστικά φρεσκαριζονται.. μια χαρά θα ναι τα παιδάκια μας μωρέ! Εγώ θυμάμαι ένα κούκλακι μου τον νυχτερουλι (αρκουδάκι που φωσφοριζε το βράδυ) το είχα μέχρι 6-7 χρονων..όταν το έσερνα μαζί Μ σε ταβέρνες κτλ κ έπεφτε κάτω δε νομίζω να τολμοισε η μάνα μου να το βάλει πλυντήριο γτ δε κοιμόμουν χωρίς αυτό.. κ μια χαρά είμαι κ καθόλου φιλασθενη δόξα τον Κύριο.

Κι εμείς τι πάθαμε???:-P  

Όλα με μέτρο δε χρειάζονται τρελες ! Μόνο στην αρχή που φταίνε οι ορμόνες μετά να το ξεπερασετε!

Just now, EugenJen είπε:

Είχα κ εγώ ένα ίδιο τον Ντόναλντ, βασικά τον έχω ακόμα με χίλια ράμματα τον κακομοίρη, τον έσερνα παντού!!:mrgreen:

@Anastasia05 παίζει να έβαζε τα παιχνίδια στον αποστείρωτη;;;δεν ξέρω πάντως μου έλεγε ότι τα αποστειρωνε όλα!!!

Δεν μπαίνουν!!!κι αν μπουν κ χαλανε :PΕγώ σε τέτοιες περιπτώσεις που ακούω τέτοια λέω :ναι νταξ οκ, και συνεχιζω:tongue:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω αγάπη μου εφόσον δεν πονάω κ είδα πως είναι όσο σκληρή της κάθε εγκύου,είδα κ της φίλης μου σήμερα.. απλά όταν είσαι πιο αγυμναστη κ είναι μαλακή πριν η κοιλιά σου με το μωρό όσο μεγαλώνει σκληραίνει σιγά σιγά.. είδες κ από τα κορίτσια εδώ στις πιο πολλές εκεί χαμηλά αρχησε να φουσκώνει κ να είναι λίγο πιο σκληρη-στιβαρη..

Γιατί μωρέ άσχημες οι πολυμορφικες?? Εμένα κ αυτή μου η φίλη την έχει από το πρώτο της παιδάκι (4 χρόνια) κ τώρα θα το πάρει κ το δεύτερο κ η κουνιάδα μου την είχε σε 3 κοριτσουδια που έκανε! Βέβαια γούστα είναι πάντα αυτά.. 

Στήθους θα πάρω κ εγώ όπως κ κοχύλια συλικονης που είναι πολλαπλών χρησεων..

Όσο για πλενομενες πάνες το σκεφτόμουν με τον άντρα μου πολύ κ για πολλούς λόγους αλλά θες ντουκου ένα 300€ για να πάρεις τουλάχιστον 20 πανες που πρέπει να έχεις..έτσι προτείνουν κ οι κατασκευαστές..τώρα βέβαια ομολογώ είναι πολύ όμορφες,οικολογικές κ στο μέλλον θα κάνεις απόσβεση!! Ίσως τολμισω όταν θα έχει λίγο μεγαλώσει το νινι.

Τι είναι τα κοχύλια σιλικόνης;;;; Σε έχω κάνει στο μυαλό μου εικόνα Αριέλ γοργόνα!!!!!:lol: Που χρησιμεύουν;

Just now, EugenJen είπε:

Προ εγκυμοσύνης εποχή έχω πάρει πολλά φορέματα από celestino κ τα έχω χιλιοβολευτει...κ τώρα να σου πω μάλλον από εκεί θα ψωνίσω αλλά περιμένω λίγο γιατί δεν ξέρω αν θα χρειαστώ άλλο νούμερο

One size σκεφτομουν κάτι μαξι αέρινα, αλλά μήπως διαφανιζουν;

Just now, EugenJen είπε:

Εννοείται δεν μιλάω για 6 μήνες!! Έχω δει να αποστειρωνουν πιπίλες σε μωρά 1 έτους αυτό μου φάνηκε υπερβολή!! Δεν ξέρω κιόλας ,γι'αυτό ρωτάω να δω τις απόψεις σας..

Καλε από τους 4-5 μήνες βάζουν τα χέρια στο στόμα, στον 5-6ο κόβεται η αποστείρωση δεν έχει νόημα πια.... αφού ότι πιάσουν μπαίνει στόμα! Κ εμείς πια τι πάθαμε; Τίποτα μια χαρά ειμαστε! Εγώ δεν ήπια ποτέ από μπιμπερό ούτε έβαλα πιπίλα  βέβαια ήμουν σκασμένο, θήλαζα 1 χρόνο κ μετά δεν ήθελα μπιμπερό κ με τάιζε η μάνα μου γάλα με το κουταλάκι χαχαχαχαχα! 

SqfGp3.png

3 ώρες πρίν, Renez είπε:

Αχχχ μετά από τόσες εβδομάδες το έσκασα με τον άντρα μου κ πήγα 1.5 ωρίτσα στους κουμπάρους μας(είναι κ εκείνη εγκυουλα στον 7ο) κονομισα κ κάτι τζιν εγκυμοσυνης της χεχε μου φάνηκε ολόκληρη έξοδος!! Αφού βάφτηκα κ στολίστηκα η γλυκούλα :D

Εντάξει λοιπόν @Jasmine@ και @EugenJen το παραδέχομαι!! Όλα τα κοριτσίστικα γμτ είναι πιο ωραιαααά!!! Κ φορεματακια κ φορμακια κ κορδελιτσες...αχχχ..

Αλλά(!) Το καμάρι που έχουμε εμείς για τους γιους μας ποτέ σας! ΧΑ!!

Axxx nai oi paidaroi mas.Ase pou tha mas exoun Vasilisses tis manoules tous.:D

2 ώρες πρίν, Hliolousti είπε:

Kοριτσια έχει δει καμία σας στο ινγκβαρτ.γρ που έχει μια κουνια-λικνο που στην αρχή είναι πολύ μικρούλα για νεογέννητο και την έχεις δίπλα σου και όσο μεγαλώνει το παιδί μεγαλώνει κι αυτη;

Μετά το πας στο δωμάτιο του και είναι λέει μέχρι 10 ετών...

Ειναι από ξύλο οξιάς,κάνει 450 ευρώ αν θυμάμαι καλά και αυτές τις μέρες νομίζω μες έναν κωδικό την παίρνεις μείον -20%

Απλά δε ξέρω αν θα άντεχε ένα έπιπλο,τόσες υποχρεώσεις...Τσεκαρετε το αν θέλετε και πείτε μου γνώμες γιατί με δελέασε

Α!!!Στο φβ έχει πολλές φωτό!!!!

Pws grafetai re paidia sta agglika?Giati to exw patisei me olous tous tropous k den vgazei tpt.
Alitheia giati den boroyme na leme ta pragmata opws exoun edw?Leei poythena na min kanoume kai kala diafimisi?

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Axxx nai oi paidaroi mas.Ase pou tha mas exoun Vasilisses tis manoules tous.:D

Pws grafetai re paidia sta agglika?Giati to exw patisei me olous tous tropous k den vgazei tpt.
Alitheia giati den boroyme na leme ta pragmata opws exoun edw?Leei poythena na min kanoume kai kala diafimisi?

Ingvart!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι είναι τα κοχύλια σιλικόνης;;;; Σε έχω κάνει στο μυαλό μου εικόνα Αριέλ γοργόνα!!!!!:lol: Που χρησιμεύουν;

One size σκεφτομουν κάτι μαξι αέρινα, αλλά μήπως διαφανιζουν;

Καλε από τους 4-5 μήνες βάζουν τα χέρια στο στόμα, στον 5-6ο κόβεται η αποστείρωση δεν έχει νόημα πια.... αφού ότι πιάσουν μπαίνει στόμα! Κ εμείς πια τι πάθαμε; Τίποτα μια χαρά ειμαστε! Εγώ δεν ήπια ποτέ από μπιμπερό ούτε έβαλα πιπίλα  βέβαια ήμουν σκασμένο, θήλαζα 1 χρόνο κ μετά δεν ήθελα μπιμπερό κ με τάιζε η μάνα μου γάλα με το κουταλάκι χαχαχαχαχα! 

Όχι αυτά που έχω πάρει εγώ δεν διαφανιζουν καθόλου!!κ κάποια τα έχω κ 3 χρόνια κ δεν έχουν πάθει τίποτα από πλύσιμο κλπ...

Τώρα τα one size δεν τα προτιμώ γιατί συνήθως μου είναι μεγάλα, προτιμώ έστω αυτά που έχουν διπλό νούμερο s/m και m/l,τώρα βέβαια με τις κοιλαρες μας ίσως να μην έχουμε θέμα!!

Αχ φίλη σε αυτό δεν μοιάζουμε εγώ την πιπίλα την έκοψα σχεδόν 3ων κ με χιλια ζόρια!! Ολόκληρη γαϊδάρα!!!:-D

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Όχι αυτά που έχω πάρει εγώ δεν διαφανιζουν καθόλου!!κ κάποια τα έχω κ 3 χρόνια κ δεν έχουν πάθει τίποτα από πλύσιμο κλπ...

Τώρα τα one size δεν τα προτιμώ γιατί συνήθως μου είναι μεγάλα, προτιμώ έστω αυτά που έχουν διπλό νούμερο s/m και m/l,τώρα βέβαια με τις κοιλαρες μας ίσως να μην έχουμε θέμα!!

Αχ φίλη σε αυτό δεν μοιάζουμε εγώ την πιπίλα την έκοψα σχεδόν 3ων κ με χιλια ζόρια!! Ολόκληρη γαϊδάρα!!!:-D

Γενικως εγώ small φοράω αλλά τώρα δεν ξέρω τι διαστάσεις θα πάρω γι αυτό τείνω προς το one size!  Δεν ήρθε η νεράιδα της πιπίλας να την πάρει όταν έπρεπε μάλλον!!! Χαχαχαχαχα 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Γενικως εγώ small φοράω αλλά τώρα δεν ξέρω τι διαστάσεις θα πάρω γι αυτό τείνω προς το one size!  Δεν ήρθε η νεράιδα της πιπίλας να την πάρει όταν έπρεπε μάλλον!!! Χαχαχαχαχα 

Κ εγώ small είμαι γι'αυτό το φοβάμαι το one size ...βέβαια όλα τα φορέματα που έχω τώρα πάνε άχρηστα γιατί είναι ανοιχτά στο στήθος κ έτσι όπως έχουν γίνει τα μεμεδια μου δεν είναι για ντεκολτέ!! 

Εμένα με ξέχασε η νεράιδα της πιπίλας !!:mrgreen:

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...