Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ σίγουρα όχι.... βασικά με 2 μωρά ταυτόχρονα σκέφτομαι αν υπάρχουν κ φορμάκια μιας χρήσης! Χαχαχαχα

εγω να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει ψωνίσει καμία ποτέ από celestino? Δεν έχω πάρει ποτέ κ είδα κάτι ωραία φορέματα one size τα οποία δε ξέρω πως θα είναι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να είμαι σαν σακί με πατάτες!

Προ εγκυμοσύνης εποχή έχω πάρει πολλά φορέματα από celestino κ τα έχω χιλιοβολευτει...κ τώρα να σου πω μάλλον από εκεί θα ψωνίσω αλλά περιμένω λίγο γιατί δεν ξέρω αν θα χρειαστώ άλλο νούμερο

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ σίγουρα όχι.... βασικά με 2 μωρά ταυτόχρονα σκέφτομαι αν υπάρχουν κ φορμάκια μιας χρήσης! Χαχαχαχα

εγω να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει ψωνίσει καμία ποτέ από celestino? Δεν έχω πάρει ποτέ κ είδα κάτι ωραία φορέματα one size τα οποία δε ξέρω πως θα είναι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να είμαι σαν σακί με πατάτες!

Εγώ παίρνω γενικά από εκεί. Ποιότητα zara έχει..τα κλασσικά ούτε πολύ καλά ούτε μάπα αλλά αντέχουν μια χαρά για τη τιμή τους!!

ΒιΌσο για λίκνο μετά τη έρευνα μου κ μέσα από πόσα βίντεο κ σχόλια τα καλύτερα είναι της bebestar side by side το οποίο γίνεται κ πάρκο κ διπλώνει κ έχει κ τσάντα μεταφοράς το μόνο που είδα από σχόλια ότι όταν γίνεται πάρκο καλό είναι να εχεις βάλει πάντα γύρω γύρω γτ έχει κάποια σίδερα στις γωνιές του επικίνδυνα αν πέσει το μωρό.. κ μετά όπως είπε η @Ninamcτης chicco next to me επίσης διπλώνει με τσάντα χωρίς όμως να γίνεται πάρκο..

Βέβαια υπάρχουν πολλά τέτοια κατηγορίας..αχχχ τσεκαρε @EugenJen της Lionelo το magnolia το ροζ-γκρι..πες μου δεν είναι έρωτας??

• Μου αρέσει 2

Just now, OctoberMom είπε:

Φίλες, θα δοκιμάσει καμία πλενόμενες πάνες ή μόνη μου θα πειραματίζομαι? Είμαι αποφασισμένη, κυρίως γιατί θα κάνουμε κι άλλο παιδί μετά ;)

Εγώ θα πάρω κ πλενόμενα επιθέματα στήθους επίσης!

Δεν έχω δοκιμάσει αλλά πάντα τις σκεφτόμουν...Από περιέργεια κυρίως...Ίσως τώρα πάρω,ας πειραματιστούμε, τι έχουμε να χάσουμε? Γνώμη μ όμως όχι απο την αρχή,άσε λίγο να στρώσει το εντερακι τ

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ παίρνω γενικά από εκεί. Ποιότητα zara έχει..τα κλασσικά ούτε πολύ καλά ούτε μάπα αλλά αντέχουν μια χαρά για τη τιμή τους!!

ΒιΌσο για λίκνο μετά τη έρευνα μου κ μέσα από πόσα βίντεο κ σχόλια τα καλύτερα είναι της bebestar side by side το οποίο γίνεται κ πάρκο κ διπλώνει κ έχει κ τσάντα μεταφοράς το μόνο που είδα από σχόλια ότι όταν γίνεται πάρκο καλό είναι να εχεις βάλει πάντα γύρω γύρω γτ έχει κάποια σίδερα στις γωνιές του επικίνδυνα αν πέσει το μωρό.. κ μετά όπως είπε η @Ninamcτης chicco next to me επίσης διπλώνει με τσάντα χωρίς όμως να γίνεται πάρκο..

Βέβαια υπάρχουν πολλά τέτοια κατηγορίας..αχχχ τσεκαρε @EugenJen της Lionelo το magnolia το ροζ-γκρι..πες μου δεν είναι έρωτας??

Τώρα βλέπεις;;;δεν είναι γλυκουλια μωρέ;;;την θες την ροζ πινελιά ...είναι πολύ όμορφο μην μου βάζεις ιδέες κ έχω λίκνο που θα μου δώσουν!!!

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι αλλο,;; Έχετε ψάξει γενικά το θέμα αποστείρωση;;δλδ εγώ δεν θέλω να κάνω υπερβολές 

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα είδα κι τα celestino one size ηταν, σε maxi προτιμω...χμμμ λιγουρευομαι 

Αφού δν μπορούμε να λιγουρευτουμε λιχουδιές λιγουρευομαστε πραγματάκια 

Just now, EugenJen είπε:

Τώρα βλέπεις;;;δεν είναι γλυκουλια μωρέ;;;την θες την ροζ πινελιά ...είναι πολύ όμορφο μην μου βάζεις ιδέες κ έχω λίκνο που θα μου δώσουν!!!

Κορίτσια να ρωτήσω εγώ κάτι αλλο,;; Έχετε ψάξει γενικά το θέμα αποστείρωση;;δλδ εγώ δεν θέλω να κάνω υπερβολές 

Νομίζω το θέμα της αποστείρωσης δν είναι υπερβολές! Το εντερακι τους είναι πολύ ευαίσθητο κ φαντάσου ότι είναι εκτεθειμένα σε τοσα μικροβια χωρίς αντισώματα,ξέρω γώ...5-6 μήνες θα αποστειρωσεις γτ και οι παιδίατροι αυτο λενε,οταν αρχισει να τρωει θα το κοψεις

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Τα είδα κι τα celestino one size ηταν, σε maxi προτιμω...χμμμ λιγουρευομαι 

Αφού δν μπορούμε να λιγουρευτουμε λιχουδιές λιγουρευομαστε πραγματάκια 

Νομίζω το θέμα της αποστείρωσης δν είναι υπερβολές! Το εντερακι τους είναι πολύ ευαίσθητο κ φαντάσου ότι είναι εκτεθειμένα σε τοσα μικροβια χωρίς αντισώματα,ξέρω γώ...5-6 μήνες θα αποστειρωσεις γτ και οι παιδίατροι αυτο λενε,οταν αρχισει να τρωει θα το κοψεις

Εννοείται δεν μιλάω για 6 μήνες!! Έχω δει να αποστειρωνουν πιπίλες σε μωρά 1 έτους αυτό μου φάνηκε υπερβολή!! Δεν ξέρω κιόλας ,γι'αυτό ρωτάω να δω τις απόψεις σας..

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εννοείται δεν μιλάω για 6 μήνες!! Έχω δει να αποστειρωνουν πιπίλες σε μωρά 1 έτους αυτό μου φάνηκε υπερβολή!! Δεν ξέρω κιόλας ,γι'αυτό ρωτάω να δω τις απόψεις σας..

Από τη στιγμή που έχει πάει 6 μηνών κ τρωει φαγητό γιατί να αποστειρωσεις πιπίλα ή μπιμπερο??! Άσε που τα βάζουν όλα στο στομα

Άλλο μια στο τόσο να τα βράζεις για να καθαρίζουν καλά κι άλλο να το έχεις σύστημα. Είναι υπερβολή!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Οχι καλε 1 χρονο!!! Αφου οταν αρχιζουν κ πιανουν τα βαζουν ολα στο στομα τους,ποιο το νοημα? Εγω επειδη ημουν υπερβολικη θεωρω τωρα...επλενα ολα τα μαλακα παιχνιδια κ το γυμναστηριο στο πληντυριο συνέχεια κ τα πλαστικα με νερο κ planet baby, αλλοι δν τα πλενουν ποτε...νομιζω κ τωρα θα τα πλενω... βασικά κ τωρα τα βάζει στόμα 2,5 χρονων παιδι...έλεος! Οπότε ακόμα πλενω αλλά όχι υστερικα...κ μια στο τοοοσο βραζω τα μπιμπερό στη κατσαρόλα για απολύμανση κ για τα άλατα.. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Από τη στιγμή που έχει πάει 6 μηνών κ τρωει φαγητό γιατί να αποστειρωσεις πιπίλα ή μπιμπερο??! Άσε που τα βάζουν όλα στο στομα

Άλλο μια στο τόσο να τα βράζεις για να καθαρίζουν καλά κι άλλο να το έχεις σύστημα. Είναι υπερβολή!

Έλα ντε είχα κ εγω την ίδια απορία!! Η ας πούμε τα παιχνίδια του μωρού μέχρι πότε πιστεύετε πρέπει να πλένονται πριν τα χρησιμοποιήσει το μωρό;;

Νομίζω ότι κ με την υπερβολική προστασία δεν αποκτά κ το παιδί αντισώματα όταν ζει σε ένα μόνιμα αποστειρωμενο περιβάλλον!!

• Μου αρέσει 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Έλα ντε είχα κ εγω την ίδια απορία!! Η ας πούμε τα παιχνίδια του μωρού μέχρι πότε πιστεύετε πρέπει να πλένονται πριν τα χρησιμοποιήσει το μωρό;;

Νομίζω ότι κ με την υπερβολική προστασία δεν αποκτά κ το παιδί αντισώματα όταν ζει σε ένα μόνιμα αποστειρωμενο περιβάλλον!!

Μια στο τόσο εγώ ακόμη πλένω σε μια λεκανιτσα με νερό κ το αφρολουτρο του

Κι όταν ήταν μωρό δεν τα έπλενα συνεχεια. Αυτά όμως που παίρνουμε έξω πάντα τα πλένω όταν γυρνάμε σπίτι.

Όπως και χεράκια,πρόσωπο,βγάζουμε ρούχα αμεσως κ κάλτσες

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Μια στο τόσο εγώ ακόμη πλένω σε μια λεκανιτσα με νερό κ το αφρολουτρο του

Κι όταν ήταν μωρό δεν τα έπλενα συνεχεια. Αυτά όμως που παίρνουμε έξω πάντα τα πλένω όταν γυρνάμε σπίτι.

Όπως και χεράκια,πρόσωπο,βγάζουμε ρούχα αμεσως κ κάλτσες

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω! Δεν σας κρύβω βέβαια ότι είχα πάθει σοκ όταν η παιδίατρος μ είπε να κόψω την αποστείρωση...Το ξεπέρασα όμως μν τρελαθούμε κιόλας!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι γμτ τους γλυκά είναι τα κοριτσίστικα την αλήθεια να την πω πια δεν αντεχω:mrgreen:

Αλλά όχι φίλη,είπαμε μη κάνουμε κ περιττά έξοδα!! Αφού θα σου χαρίσουν τέλος,επένδυσε στο ροζουλι καρότσι σου? Το έδειξες σήμερα στον άντρα σου?:tongue:

Αποστείρωση τι εννοείς? Τον αποστειρωτης πχ για πιπίλες κ μπουκάλια? Γτ μόνο αυτό έχω δει κ σκοπεύω να παρω.. ναι αυτό εννοεις απ' οτι είδα..κ εγώ πιστεύω μέχρι εκεί 6-7 μηνών είναι καλά μετα υπερβολή!!

Κ να σου πω κ κάτι κ τα υπόλοιπα πράγματα του θα πλένω με τη συχνότητα των δικών μου..είμαι που είμαι ύστερο με τη καθαριότητα ας μη γίνω άλλο. Πχ τα καλύμματα των καναπέδων τα πλένω μια φορά το μήνα,ε εκεί θα χώνω κ τη πάντα πχ από το κρεβάτι του ή τα λούτρινα του που δε θέλουν κ καυτό νερό..

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ναι γμτ τους γλυκά είναι τα κοριτσίστικα την αλήθεια να την πω πια δεν αντεχω:mrgreen:

Αλλά όχι φίλη,είπαμε μη κάνουμε κ περιττά έξοδα!! Αφού θα σου χαρίσουν τέλος,επένδυσε στο ροζουλι καρότσι σου? Το έδειξες σήμερα στον άντρα σου?:tongue:

Αποστείρωση τι εννοείς? Τον αποστειρωτης πχ για πιπίλες κ μπουκάλια? Γτ μόνο αυτό έχω δει κ σκοπεύω να πάω..

Ναι για αυτό μιλάμε. 

Κορίτσια εγώ είχα πάρει μαζί και θερμαντηρα. Ο άντρας μ επεμενε ο καταναλωτής αλλά τελικά πολύ χρήσιμο. Ακόμα εκεί ζεσταίνω το γάλα του από όταν κόψαμε τη σκόνη. Σκεφτητε το

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Ναι για αυτό μιλάμε. 

Κορίτσια εγώ είχα πάρει μαζί και θερμαντηρα. Ο άντρας μ επεμενε ο καταναλωτής αλλά τελικά πολύ χρήσιμο. Ακόμα εκεί ζεσταίνω το γάλα του από όταν κόψαμε τη σκόνη. Σκεφτητε το

Δε ξέρω για αυτό..σίγουρα δεν είναι από τα έξοδα που επείγον σωστα?

Έχω ακούσει ότι πολλές δε το βολεύτηκαν τόσο ή ότι με ένα Μπεν Μαρί ζεσταίνουν ακόμη πιο γρήγορα το γάλα..τι να πω..για αρχή σίγουρα δε θα πάρω τώρα στο μέλλον ποτέ δε λέω ποτέ..η αν μου φέρουν κάνω δώρο βλέπουμε..

Just now, Renez είπε:

Αποστείρωση τι εννοείς? Τον αποστειρωτης πχ για πιπίλες κ μπουκάλια? Γτ μόνο αυτό έχω δει κ σκοπεύω να παρω.. ναι αυτό εννοεις απ' οτι είδα..κ εγώ πιστεύω μέχρι εκεί 6-7 μηνών είναι καλά μετα υπερβολή!!

Κ να σου πω κ κάτι κ τα υπόλοιπα πράγματα του θα πλένω με τη συχνότητα των δικών μου..είμαι που είμαι ύστερο με τη καθαριότητα ας μη γίνω άλλο. Πχ τα καλύμματα των καναπέδων τα πλένω μια φορά το μήνα,ε εκεί θα χώνω κ τη πάντα πχ από το κρεβάτι του ή τα λούτρινα του που δε θέλουν κ καυτό νερό..

Καλέ εννοειται του το έδειξα κ μου είπε ξαναδειξτο μου σε 4 μήνες :-D

Δεν μιλάω μόνο για μπιμπερο, μια συναδελφος αποστειρωνε τα πάντα, παιχνίδια, οτιδήποτε 

Κ τα παιχνίδια που της πήγαιναν αποστείρωση στην αρχή κ μετά πλύσιμο..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...