Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Σωστη παρατήρηση..ρώτησε τους!! Πάντως αγάπη μου στα ίδια λεφτά κ λιγότερα βρίσκεις πολυμορφικες κουνιες-κρεβατια με κομοδινο-αλλαξιερα και γραφείο μαζί..δε ξέρω..εγώ τέτοια θα πάρω..

Κ για όσο είναι στο δωμάτιο θα του εδώ ένα λίκνο που βρήκα που ανοίγει κ στο πλάι να ενώνει με το κρεβάτι μου..

Κι εγώ έτσι το σκεφτόμουν...

Έλεγα να πάρω μια κούνια όμορφη μασιφενια,όχι πολυμορφική,για το δωμάτιο!Και μια αλλαξιερα-ραφιερα μιας και δε χρειάζομαι συρταριερα καθώς έχω μεγάλη ντουλάπα σε αυτό το δωμάτιο..

Και ένα λίκνο όπως λες για το δωμάτιο που θα το έχω δίπλα μου κ θα ενώνεται με το κρεβάτι!

Όμως σκέφτηκα τώρα ότι όταν θα πάει στο δωμάτιο του το λίκνο τί θα το κάνω;;;Δεν έχω αποθήκη!έχω μόνο πατάρι!

Μόνο αυτός είναι ο ενδοιασμος μου

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hliolousti είπε:

Έλεγα να πάρω μια κούνια όμορφη μασιφενια,όχι πολυμορφική,για το δωμάτιο!Και μια αλλαξιερα-ραφιερα μιας και δε χρειάζομαι συρταριερα καθώς έχω μεγάλη ντουλάπα σε αυτό το δωμάτιο..

Και ένα λίκνο όπως λες για το δωμάτιο που θα το έχω δίπλα μου κ θα ενώνεται με το κρεβάτι!

Όμως σκέφτηκα τώρα ότι όταν θα πάει στο δωμάτιο του το λίκνο τί θα το κάνω;;;Δεν έχω αποθήκη!έχω μόνο πατάρι!

Στρωμα δυστυχως θα πρεπει να παρεις εσυ και τις τρεις φορες.

Μα δν ειναι πεταμενα λεφτα καθως, και την κουνια την συγκεκριμενη να μην παρεις, θα αναγκαστεις να παρεις στρωμα για το λικνο, στρωμα για την κουνια που θα παρεις και τελος μετα τα 4 ετη στρωμα για το κρβτι που θα κοιμαται. Αρα σου ερχεται και πιο φθηνα θεωρω, καθως δινεις 450 οπως ειπες και σε παει ως 10 ετων. Υποψην εγω πηρα κουνια που γινεται και κρβτι ως 10 ετων, δν ειναι πολυμορφικη, μασιφ ξυλο, motherbaby 230 ευρω. Και μου εδωσαν δωρο τις σανιδες και το κεφαλαρι για το επομ σταδιο, και την ζωγραφια που επιθυμουσα να χει πανω. Και την τοποθετηση δωρεαν! 

Οποτε κοιτα γιατι υπαρχουν και πιο φθηνα.

Επισης στρωμα καναμε παραγγελια στη λινεα, φανταστικο. Απλα στο λεω γιατι ολα φτιαχνονται σε οτι διασταση θες και χωρις να ξοδεψεις ενα καρο χρηματα (στρωματα λ.τω) και να μην ειναι και ποιοτικα

Επισης μακρια απ τις πολυμορφικες. Ειναι οι χειροτερες σε αντοχη. Και ασχημες πολυ. Παρτα καλυτερα ξεχωριστα.

Υπαρχουν λικνα που μπαινουν σε τσαντα μεταφορας, μαζευουν δλδ σαν παρκα. Και μετα τα αποθηκευεις στο παταρι σου.

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτή τη κούνια την είχε ξεκινήσει μια εταιρεία (δε θυμάμαι καθόλου όνομα) πριν 2 χρόνια.. απο τότε έχουν όλοι σχεδόν σε κάθε μαγαζί που είχαν πάει την είχα δει.

Είναι πολύ όμορφη και από κοντά δεν ξέρω όμως κατά ποσο είναι πρακτική .

Πχ το στρώμα?? Θα βρίσκεις εύκολα αυτό που θες?

Στρωματα δημιουργεις με παραγγελια οποια διασταση θες στα καλα και μεγ καταστηματα, lin.a, me..iastrom κτλ κτλ.

Just now, Renez είπε:

Αχχχ μετά από τόσες εβδομάδες το έσκασα με τον άντρα μου κ πήγα 1.5 ωρίτσα στους κουμπάρους μας(είναι κ εκείνη εγκυουλα στον 7ο) κονομισα κ κάτι τζιν εγκυμοσυνης της χεχε μου φάνηκε ολόκληρη έξοδος!! Αφού βάφτηκα κ στολίστηκα η γλυκούλα :D

Εντάξει λοιπόν @Jasmine@ και @EugenJen το παραδέχομαι!! Όλα τα κοριτσίστικα γμτ είναι πιο ωραιαααά!!! Κ φορεματακια κ φορμακια κ κορδελιτσες...αχχχ..

Αλλά(!) Το καμάρι που έχουμε εμείς για τους γιους μας ποτέ σας! ΧΑ!!

Καλα εκανες και βγηκες! Κ μαλιστα θα χατε και πολλα να πειτε αφου ειναι στν 7ο ξερει πιο πολλα χαχα

Με το καλο ευχομαι!

Η κοιλια μ δν ειναι καθολου σκληρη. Γυμνασμενη ναι, μα οχι σκληρη.

Μηπως εννοεις οτι επειδη εισαι γυμνασμενη εχει σκλυρηνει πιο πολυ?

Αν οχι αυτο Γιατι δν ρωτας τν γιατρο?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μα δν ειναι πεταμενα λεφτα καθως, και την κουνια την συγκεκριμενη να μην παρεις, θα αναγκαστεις να παρεις στρωμα για το λικνο, στρωμα για την κουνια που θα παρεις και τελος μετα τα 4 ετη στρωμα για το κρβτι που θα κοιμαται. Αρα σου ερχεται και πιο φθηνα θεωρω, καθως δινεις 450 οπως ειπες και σε παει ως 10 ετων. Υποψην εγω πηρα κουνια που γινεται και κρβτι ως 10 ετων, δν ειναι πολυμορφικη, μασιφ ξυλο, motherbaby 230 ευρω. Και μου εδωσαν δωρο τις σανιδες και το κεφαλαρι για το επομ σταδιο, και την ζωγραφια που επιθυμουσα να χει πανω. Και την τοποθετηση δωρεαν! 

Επισης στρωμα καναμε παραγγελια στη λινεα, φανταστικο. Απλα στο λεω γιατι ολα φτιαχνονται σε οτι διασταση θες και χωρις να ξοδεψεις ενα καρο χρηματα (στρωματα λ.τω) και να μην ειναι και ποιοτικα

Επισης μακρια απ τις πολυμορφικες. Ειναι οι χειροτερες σε αντοχη. Και ασχημες πολυ. Παρτα καλυτερα ξεχωριστα.

Υπαρχουν λικνα που μπαινουν σε τσαντα μεταφορας, μαζευουν δλδ σαν παρκα. Και μετα τα αποθηκευεις στο παταρι σου.

Συμφωνω πάρα πολύ στο θέμα του πολυμορφικού...μου φαίνονται πολύ ογκώδη και χοντροκομμένα σαν έπιπλα...

Για τα στρώματα της λινεα το έχω ξανακουσει και τώρα μου το επιβεβαιώνεις κι εσύ άρα πρώτα εκεί θα πάω να δω για στρώμα!

Όσο για το λίκνο,οοοταν ελευθερωθούμε θέλω πολύ να πάω να ψάξω αυτά που λες ότι μαζεύουν γτ αν βρω ένα τέτοιο και μπορώ να το αποθηκεύσω μετά σωθηκα!θα πάρω ένα λίκνο και μια κούνια που μετατρέπεται και σε προεφηβικο κρεβατακι!Όμορφα κι ωραία!:x

• Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Συμφωνω πάρα πολύ στο θέμα του πολυμορφικού...μου φαίνονται πολύ ογκώδη και χοντροκομμένα σαν έπιπλα...

Για τα στρώματα της λινεα το έχω ξανακουσει και τώρα μου το επιβεβαιώνεις κι εσύ άρα πρώτα εκεί θα πάω να δω για στρώμα!

Όσο για το λίκνο,οοοταν ελευθερωθούμε θέλω πολύ να πάω να ψάξω αυτά που λες ότι μαζεύουν γτ αν βρω ένα τέτοιο και μπορώ να το αποθηκεύσω μετά σωθηκα!θα πάρω ένα λίκνο και μια κούνια που μετατρέπεται και σε προεφηβικο κρεβατακι!Όμορφα κι ωραία!:x

Ναι κοριτσι μου! Παρτα νοικοκυρεμενα κ ομορφα. Μην τρελενεσαι. Το παν ειναι να μπορεις να κανεις την δουλεια σου, και να κοιμαται χαρουμενο το μωρακι και βολικα. Τα πολυμορφικα ειναι πολυ δυσχρηστα. Και μη ποιοτικα. Ετσι εχω διαβασει και εχω ακουσει μαμαδς που τα πηραν να καταληγουν να βαζουν τα μωρα σε παρκο να κοιμουνται.

Ασχετο μα αν βρεις παρκο με δυο οροφους ειναι ακομα καλυτερα μου ειχαν πει πολλες μαμαδς, δν τις ακουσα και τα πηρα ξεχωριστα , ισως να χαν δικιο. Θα χα γλιτωσει χρηματα και θα πηγαινα κατευθειαν στο κρβτι καθως ο μικρος μας κοιμαται τελεια κ στο παρκο που ειχαμε με στρωμα γκρεκο (3 στρωματα εχουμε παρει ως τωρα χαχαχαχ)

Οπως τα παρκα που μαζευουν υπαρχουν κ λικνα.εγω ειχα βρει ενα της κικο που μαζευει κ εχει και τσαντα μεταφορας και δενεται διπλα στο κρβτι .chicco next to me νμζω λεγοταν. Δν ξερω αν υπαρχει ακομα. Τελικα δν το πηρα γτ πηρα ενα απο motherb. Μα ειχε πολυ καλες κριτικες. 

Για τα στρωματα πηρα της λ.νεα 130 ευρω στην μεγ διασταση ομως γτ η κουνια μας ειναι πλ μεγ.

Και το γκρεκ.ο 80 ευρω για το παρκο.,αναδιπλουμενο γιατι παμε πολλα ταξιδια και το παιρνουμε μαζι.

Τωρα για το λικνο ειχα παει λ.τω κ δν εμεινα καθολου ευχαριστημενη. Τσαμπα τ λεφτα.

Σουμα=λινεα κ παλι λινεα. Χαχαχα

Κοιμαται στην κουνια απο 4μηνων. Συνεχομενα και τρελενεται για την κουνια του. Αρα ειναι καταπληκτικο τ στρωμα.

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι κοριτσι μου! Παρτα νοικοκυρεμενα κ ομορφα. Μην τρελενεσαι. Το παν ειναι να μπορεις να κανεις την δουλεια σου, και να κοιμαται χαρουμενο το μωρακι και βολικα. Τα πολυμορφικα ειναι πολυ δυσχρηστα. Και μη ποιοτικα. Ετσι εχω διαβασει και εχω ακουσει μαμαδς που τα πηραν να καταληγουν να βαζουν τα μωρα σε παρκο να κοιμουνται.

Ασχετο μα αν βρεις παρκο με δυο οροφους ειναι ακομα καλυτερα μου ειχαν πει πολλες μαμαδς, δν τις ακουσα και τα πηρα ξεχωριστα , ισως να χαν δικιο. Θα χα γλιτωσει χρηματα και θα πηγαινα κατευθειαν στο κρβτι καθως ο μικρος μας κοιμαται τελεια κ στο παρκο που ειχαμε με στρωμα γκρεκο (3 στρωματα εχουμε παρει ως τωρα χαχαχαχ)

Οπως τα παρκα που μαζευουν υπαρχουν κ λικνα.εγω ειχα βρει ενα της κικο που μαζευει κ εχει και τσαντα μεταφορας και δενεται διπλα στο κρβτι .chicco next to me νμζω λεγοταν. Δν ξερω αν υπαρχει ακομα. Τελικα δν το πηρα γτ πηρα ενα απο motherb. Μα ειχε πολυ καλες κριτικες. 

Για τα στρωματα πηρα της λ.νεα 130 ευρω στην μεγ διασταση ομως γτ η κουνια μας ειναι πλ μεγ.

Και το γκρεκ.ο 80 ευρω για το παρκο.,αναδιπλουμενο γιατι παμε πολλα ταξιδια και το παιρνουμε μαζι.

Τωρα για το λικνο ειχα παει λ.τω κ δν εμεινα καθολου ευχαριστημενη. Τσαμπα τ λεφτα.

Κοιμαται στην κουνια απο 4μηνων. Συνεχομενα και τρελενεται για την κουνια του. Αρα ειναι καταπληκτικο τ στρωμα.

Νομίζω το στρώμα ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος μετά τι καρότσι κ τη κουνια:-P

Να διαβάσω για τους κοκοφοίνικες να φοαμ τα ελατήρια.... 

Εγώ πήρα από Γκρέκο ένα στρωματακι για την καλαθουνα (τα άλλα που έβρισκα ήταν μικρούτσικα για τη καλαθουνα μου) και της κουνιας από lead..strom. Ονειρεμένο εκεί θα ήθελα να κοιμαμαι:x

Για το μονο κρεβατάκι έχω στρώμα καινούργιο να κάθεται να περιμενει

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω το στρώμα ήταν ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος μετά τι καρότσι κ τη κουνια:-P

Να διαβάσω για τους κοκοφοίνικες να φοαμ τα ελατήρια.... 

Εγώ πήρα από Γκρέκο ένα στρωματακι για την καλαθουνα (τα άλλα που έβρισκα ήταν μικρούτσικα για τη καλαθουνα μου) και της κουνιας από lead..strom. Ονειρεμένο εκεί θα ήθελα να κοιμαμαι:x

Για το μονο κρεβατάκι έχω στρώμα καινούργιο να κάθεται να περιμενει

Χαχαχα και πολυ καλα εκανες! Μεγια του να το χαρει!

Η καλαθουνα που πηρα του ινγκλεσινα ειναι η μονη που εχει το μεγ μεγεθος που υπαρχει στην αγορα και εχει δικο της στρωμα με welcome pad τεχνολογια. Αφου σκεψου εβαζα το στρωμα της καλαθουνας μεσα στο λικνο για να κοιμαται τ μωρο. Το στρωμα του λικνου ηταν το χειροτερο που πηραμε ποτε. Ας μη πω παραπανω

Εγω για τα μοναδικα που εδωσα αρκετα χρηματα ηταν τα δυο στρωματα γκρεκο,λινεα , το καροτσι, το καθισμα αυτοκινητου που πηρα τωρα κ τελος το παρκο. Τα υπολοιπα τα πηρα φθηνα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Nαιιι το έχω δει αυτό το λίκνο της chicco!

Αφού διπλώνει έτσι όπως λες ,θέτει σοβαρή υποψηφιότητα!!!!

Σε ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές!:x

Ttx1p3.png

Nαιιι το έχω δει αυτό το λίκνο της chicco!

Αφού διπλώνει έτσι όπως λες ,θέτει σοβαρή υποψηφιότητα!!!!

Σε ευχαριστώ για όλες τις συμβουλές!:x

Να σαι καλα! Εγω στο τσακ δν το πηρα. Χαχα ειναι οτι καλυτερο εχω δει.δν θυμαμαι αν εχει στρωμα, και τι στρωμα εχει. Μα να πας να το δεις

Καλες αγορες ευχομαι και παρε βολικα πραγματα. Το σπιτι μ δν εχει αποθηκη μα εχει παταρι κ τα χουμε εκει ετοιμα για το 2ο. Χαχα

Μη μ ευχαριστεις! 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα και πολυ καλα εκανες! Μεγια του να το χαρει!

Η καλαθουνα που πηρα του ινγκλεσινα ειναι η μονη που εχει το μεγ μεγεθος που υπαρχει στην αγορα και εχει δικο της στρωμα με welcome pad τεχνολογια. Αφου σκεψου εβαζα το στρωμα της καλαθουνας μεσα στο λικνο για να κοιμαται τ μωρο. Το στρωμα του λικνου ηταν το χειροτερο που πηραμε ποτε. Ας μη πω παραπανω

Εγω για τα μοναδικα που εδωσα αρκετα χρηματα ηταν τα δυο στρωματα γκρεκο,λινεα , το καροτσι, το καθισμα αυτοκινητου που πηρα τωρα κ τελος το παρκο. Τα υπολοιπα τα πηρα φθηνα

Πριν πάρω το καρότσι μου ήταν να πάρω την ιγκλεζινα, τέτοιο μέγεθος είχε κ η δικη μου καλαθουνα. Όντως είχε ωραίο στρωματακι, συνήθως είναι μάπα αυτά που δίνουν. Γι αυτό κι εγώ αγόρασα.

Πάρκο μου εδωσαν(καθόλου δε το ήθελε σαν αγρίμι σε κλουβί ήταν), καθισμα κ στρώμα καλά εκανες κ τα έδωσες είναι κ τα δυο πολύ σημαντικά. Κ το καρότσι βέβαια αλλά δε ξέρεις κ πως θα κάτσει στον καθένα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Πριν πάρω το καρότσι μου ήταν να πάρω την ιγκλεζινα, τέτοιο μέγεθος είχε κ η δικη μου καλαθουνα. Όντως είχε ωραίο στρωματακι, συνήθως είναι μάπα αυτά που δίνουν. Γι αυτό κι εγώ αγόρασα.

Πάρκο μου εδωσαν(καθόλου δε το ήθελε σαν αγρίμι σε κλουβί ήταν), καθισμα κ στρώμα καλά εκανες κ τα έδωσες είναι κ τα δυο πολύ σημαντικά. Κ το καρότσι βέβαια αλλά δε ξέρεις κ πως θα κάτσει στον καθένα!!

Εμενα το χε μαθει το παρκο ως 10 μηνων, οχι πανω απο 3ωρες την ημερα ομως. Οταν ηρθε η νταντα το κοψε το παρκο καθως 11μηνων περπατησε.εκτοτε δν ξαναμπηκε χαχαχα τι παιδια ειναι αυτα.

Σου λεω τελειο κ το καροτσι της φιλης μ λορελι. Το ειδα χθες. Βεβαια δν εχει σχεση σε ποιοτητα με αλλα εξισου πολυ καλα καροτσια, μα ηταν ανετο και το μετακινουσε ευκολα. Εγω το χω ξαναπει. Ο μικρος μεσα στο καροτσι (11 κιλα ο μικρος) και το ανεβοκατεβαζω μονη μ σε 15 σκαλια της εισοδου. 

Τωρα βεβαια θα παρω ενα πιο ελαφρυ γτ ερχεται το 2ο. Αλλιως δν θα επαιρνα.

Εχουμε ξαναπει, ειναι τι ψαχνει ο καθενας κ που θελει να ξοδεψει.

Επιλογες ολα στη ζωη

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Φίλες, θα δοκιμάσει καμία πλενόμενες πάνες ή μόνη μου θα πειραματίζομαι? Είμαι αποφασισμένη, κυρίως γιατί θα κάνουμε κι άλλο παιδί μετά ;)

Εγώ θα πάρω κ πλενόμενα επιθέματα στήθους επίσης!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Φίλες, θα δοκιμάσει καμία πλενόμενες πάνες ή μόνη μου θα πειραματίζομαι? Είμαι αποφασισμένη, κυρίως γιατί θα κάνουμε κι άλλο παιδί μετά ;)

Δεν έχω ιδέα για κανένα από τα δύο!!

Just now, Ninamc είπε:

Εμενα το χε μαθει το παρκο ως 10 μηνων, οχι πανω απο 3ωρες την ημερα ομως. Οταν ηρθε η νταντα το κοψε το παρκο καθως 11μηνων περπατησε.εκτοτε δν ξαναμπηκε χαχαχα τι παιδια ειναι αυτα.

Σου λεω τελειο κ το καροτσι της φιλης μ λορελι. Το ειδα χθες. Βεβαια δν εχει σχεση σε ποιοτητα με αλλα εξισου πολυ καλα καροτσια, μα ηταν ανετο και το μετακινουσε ευκολα. Εγω το χω ξαναπει. Ο μικρος μεσα στο καροτσι (11 κιλα ο μικρος) και το ανεβοκατεβαζω μονη μ σε 15 σκαλια της εισοδου. 

Τωρα βεβαια θα παρω ενα πιο ελαφρυ γτ ερχεται το 2ο. Αλλιως δν θα επαιρνα.

Εχουμε ξαναπει, ειναι τι ψαχνει ο καθενας κ που θελει να ξοδεψει.

Επιλογες ολα στη ζωη

Σκέφτομαι κι εγώ ένα ελαφρύ να υπάρχει. Δε το έχω ψάξει καθόλου είδα όμως από τη kid.o διαφήμιση ένα ομορφουλι με ωραία χρώματα

Έχεις δει κανένα?

Q1jtp2.png

Εγώ σίγουρα όχι.... βασικά με 2 μωρά ταυτόχρονα σκέφτομαι αν υπάρχουν κ φορμάκια μιας χρήσης! Χαχαχαχα

εγω να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει ψωνίσει καμία ποτέ από celestino? Δεν έχω πάρει ποτέ κ είδα κάτι ωραία φορέματα one size τα οποία δε ξέρω πως θα είναι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να είμαι σαν σακί με πατάτες!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ σίγουρα όχι.... βασικά με 2 μωρά ταυτόχρονα σκέφτομαι αν υπάρχουν κ φορμάκια μιας χρήσης! Χαχαχαχα

εγω να ρωτήσω κάτι άλλο, έχει ψωνίσει καμία ποτέ από celestino? Δεν έχω πάρει ποτέ κ είδα κάτι ωραία φορέματα one size τα οποία δε ξέρω πως θα είναι, υπάρχει πάντα κίνδυνος να είμαι σαν σακί με πατάτες!

Έχω πάρει ένα φόρεμα ζέρσεϊ κ μια παντελόνια φαρδιά με φασα με ύφασμα σαν σατέν πολύ άνετη κ αερατη.

Δες τις διαστάσεις του φορέματος κ να είναι άνετο στη κοιλίτσα

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Στρωματα δημιουργεις με παραγγελια οποια διασταση θες στα καλα και μεγ καταστηματα, lin.a, me..iastrom κτλ κτλ.

Καλα εκανες και βγηκες! Κ μαλιστα θα χατε και πολλα να πειτε αφου ειναι στν 7ο ξερει πιο πολλα χαχα

Με το καλο ευχομαι!

Η κοιλια μ δν ειναι καθολου σκληρη. Γυμνασμενη ναι, μα οχι σκληρη.

Μηπως εννοεις οτι επειδη εισαι γυμνασμενη εχει σκλυρηνει πιο πολυ?

Αν οχι αυτο Γιατι δν ρωτας τν γιατρο?

Δεν χρειάζεται να τον ρωτήσω αγάπη μου εφόσον δεν πονάω κ είδα πως είναι όσο σκληρή της κάθε εγκύου,είδα κ της φίλης μου σήμερα.. απλά όταν είσαι πιο αγυμναστη κ είναι μαλακή πριν η κοιλιά σου με το μωρό όσο μεγαλώνει σκληραίνει σιγά σιγά.. είδες κ από τα κορίτσια εδώ στις πιο πολλές εκεί χαμηλά αρχησε να φουσκώνει κ να είναι λίγο πιο σκληρη-στιβαρη..

Γιατί μωρέ άσχημες οι πολυμορφικες?? Εμένα κ αυτή μου η φίλη την έχει από το πρώτο της παιδάκι (4 χρόνια) κ τώρα θα το πάρει κ το δεύτερο κ η κουνιάδα μου την είχε σε 3 κοριτσουδια που έκανε! Βέβαια γούστα είναι πάντα αυτά.. 

Στήθους θα πάρω κ εγώ όπως κ κοχύλια συλικονης που είναι πολλαπλών χρησεων..

Όσο για πλενομενες πάνες το σκεφτόμουν με τον άντρα μου πολύ κ για πολλούς λόγους αλλά θες ντουκου ένα 300€ για να πάρεις τουλάχιστον 20 πανες που πρέπει να έχεις..έτσι προτείνουν κ οι κατασκευαστές..τώρα βέβαια ομολογώ είναι πολύ όμορφες,οικολογικές κ στο μέλλον θα κάνεις απόσβεση!! Ίσως τολμισω όταν θα έχει λίγο μεγαλώσει το νινι.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...