Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε; Εγώ δεν είμαι πολύ καλά! Μάλλον τσίμπησα γαστρεντερίτιδα, όλο το βράδυ έκανα εμετό και είχα έντονο στομαχόπονο ! Λέτε να έκανα ζημιά στο εμβρυακι;

Μάλλον απτήν εγκυμοσύνη είναι  Ξεκίνησαν τα πρώτα έντονα συμπτώματα . Τι κακό να έκανες? Προφανώς με την εγκυμοσύνη Κ κάποιο φάρμακο σε πειράζει να τρως πράγματα που ανακουφίζουν το στομάχι Κ ειδικά όταν είναι να πάρεις κάποιο φάρμακο 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Συμπεθέρα Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται εμένα κ την @EugenJen!!! Έδω κ δέκα μερες το λέμε... κάτω από τον αφαλό είναι πιο σκληρή!

Δεν ασχολείται παιδί μου μαζί μας η Κιούρια επειδή έχουμε κόρες!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, elenioz είπε:

@Anastasia05 Το νιώθω και την ώρα της τουαλέτας και μετά για λίγα λεπτά(όχι πριν) Μάλιστα μετά μερικές φορές ήταν τόσο έντονο που με τρόμαξε...

Πάντως αυτό που λες και εμένα το πρωί η το βράδυ που αργώ καμία φορά να σηκωθώ για την τουαλέτα - τότε είναι που το νιώθω κ πιο έντονα. Όποτε ίσως παίζει ρόλο. Και γενικά που φουσκώνουμε που πιέζονται εκείνα τα σημεία. Πραγματικά δεν ξέρω... 

@Renez Και εμένα έχει αρχίσει να σκληραίνει κάτω χαμηλά κ έχει πεταχτεί κιόλας. Επειδή είμαι και αδύνατη και μικροκαμωμένη νιώθω ότι φαίνεται ιδιαίτερα έντονα πλεον. Σαν να έχω βάλει παχακια :P

Πιέζεται η ουροδόχος κύστη! Τα πονακια αν διαρκούν λίγο κ μετά περνάνε ειναι εντάξει νομιζω.

Στα λόγια μου έρχεσαι για το σωματότυπο λοιπόν! Να εμφανίζονται οι κοιλιτσες σιγά σιγά!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν ασχολείται παιδί μου μαζί μας η Κιούρια επειδή έχουμε κόρες!!

Έχει σκάσει που τα ρούχα για κορίτσια είναι πιο χαριτωμένα!!!! Κόρη ήθελε καταβαθος να ξέρεις! Βέβαια εγώ δεν το δένω ότι έχω κόρες θα σου πω τη Δευτέρα!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!! 

Πείτε μου κ εσείς οι πρωινές..δεν έχει αρχίσει να σκληραίνει η κοιλίτσα σας? Όχι κάτι καλό ή με πόνο..αλλά έτσι όπως είναι των εγκύων σκληρουτσικη..φεύγει από το μαλακό κ πλαδαρό που ηταν..

Καλημέρα @Renez μου!!! Εμένα πριν 5 μέρες για 1 μέρα ήταν σκληρή χωρίς πόνο και το κατάλαβα όταν ξάπλωσα. Και είχα φοβηθεί λίγο είναι η αλήθεια.  Την άλλη μέρα όμως ήταν μαλακή απλά πάλι κάτι νιώθω εκεί μέσα όταν πιάνω σαν ένα μπαλονάκι να το πω  ? Κάπως έτσι. Πιστεύω είναι φυσιολογικό αφου δεν υπάρχει πονος!

Εγώ παθαίνω άλλο τελευταία φτερνιζομαι  και πονάει η κοιλιά μου χαμηλά αλλά για μισό λεπτό και μετά περνάει! Αχααχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

8 ώρες πρίν, Eval είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!!. Πως είστε; Φουσκωνετε ??? 

Υπάρχει καμία από εσάς που να πονάει η κοιλίτσα της καθώς ουρεί; Εγώ πεθαίνω στον πόνο πολλές φορές και το θέμα είναι πως δεν έχω ουρολοιμωξη , το ελέγξαμε!

Αυτό το παθαίνω κ εγώ κάποιες φορές, συνήθως όταν έχουν μαζευτεί πολλά.. δεν νομίζω ότι είναι κάτι ανησυχητικό, αφού δεν έχεις κ ουρολοίμωξη!

8 ώρες πρίν, Renez είπε:

Δεν το έχω πάθει..μήπως όταν σφιγγεσε πολύ? Κ στα πιο χοντρά το παθαίνεις αυτό?

Εγώ ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια..νιώθετε χαμηλά τη κοιλιά σας πιο σκληρή? Είναι φυσιολογικο? Γτ τώρα τη χάιδευε ο άντρας μου κ παρατηρήσαμε πως χαμηλά είναι αρκετά ως πολύ σκληρή..δε με πονάει βέβαια αλλά νιώθω άβολα αν τη πιέσω..

Καλέ τι σόι απουσιολογος είσαι;;; Ολόκληρη συζήτηση είχαμε γι'αυτό το θέμα!! Κ εμένα είναι σκληρή χαμηλά.. Κ στο πρώτο ήταν!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ευχαριστώ κορίτσια μου κ φυσικά δε σας παρακολουθώ Εσάς τις 2:mrgreen:

Εγώ έχω παρατηρήσει πως από τον αφαλό και για τρία δάχτυλα κάτω είναι μαλακή και αμεσως μετά κάνει ένα σκαλοπατακι και μπαίνει πιο μέσα και είναι πιο σκληρό εκείνο το σημείο!

Αυτό έχει λίγο καιρό που συμβαίνει σε εμένα και από μακριά αν το δεις φαίνεται απλά σαν η κοιλιά να ανέβηκε πιο ψηλά!

Καλημερουδια κοριτσαρες!!!!Πάω να πλάσω μπιφτεκαρες!(και ρημα!χαχαχαχαα)

Just now, Hliolousti είπε:

Εγώ έχω παρατηρήσει πως από τον αφαλό και για τρία δάχτυλα κάτω είναι μαλακή και αμεσως μετά κάνει ένα σκαλοπατακι και μπαίνει πιο μέσα και είναι πιο σκληρό εκείνο το σημείο!

Αυτό έχει λίγο καιρό που συμβαίνει σε εμένα και από μακριά αν το δεις φαίνεται απλά σαν η κοιλιά να ανέβηκε πιο ψηλά!

Καλημερουδια κοριτσαρες!!!!Πάω να πλάσω μπιφτεκαρες!(και ρημα!χαχαχαχαα)

Επίσης ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ!ΜΗ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ!!!

Εγώ ήδη γράφω ημερολογιο στην κόρη μου και ήδη έχω βάλει στο μάτι ροζ φορμακια!

Τη Δευτέρα θα διαλευκανθεί η υπόθεση εάν επρόκειτο περί τσουπρας όντως ή αν θα έχουμε κάνα ξαφνικό στην οθόνη!αχαχχαχαχ

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα @Renez μου!!! Εμένα πριν 5 μέρες για 1 μέρα ήταν σκληρή χωρίς πόνο και το κατάλαβα όταν ξάπλωσα. Και είχα φοβηθεί λίγο είναι η αλήθεια.  Την άλλη μέρα όμως ήταν μαλακή απλά πάλι κάτι νιώθω εκεί μέσα όταν πιάνω σαν ένα μπαλονάκι να το πω  ? Κάπως έτσι. Πιστεύω είναι φυσιολογικό αφου δεν υπάρχει πονος!

Εγώ παθαίνω άλλο τελευταία φτερνιζομαι  και πονάει η κοιλιά μου χαμηλά αλλά για μισό λεπτό και μετά περνάει! Αχααχα

Κι εγώ το παθαίνω αυτό με το φτέρνισμα!!!!

Και άμα κάτσω για αρκετή ώρα σε καρέκλα,μετά όταν σηκώνομαι το παθαίνω!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Ttx1p3.png

8 ώρες πρίν, Renez είπε:

Δεν το έχω πάθει..μήπως όταν σφιγγεσε πολύ? Κ στα πιο χοντρά το παθαίνεις αυτό?

Εγώ ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια..νιώθετε χαμηλά τη κοιλιά σας πιο σκληρή? Είναι φυσιολογικο? Γτ τώρα τη χάιδευε ο άντρας μου κ παρατηρήσαμε πως χαμηλά είναι αρκετά ως πολύ σκληρή..δε με πονάει βέβαια αλλά νιώθω άβολα αν τη πιέσω..

Kalimera!!!!Emena den einai katholou skliri.Exei fouskwsei apla ligo katw apo ton afalo alla oxi den exei sklirunei.♥️

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχει σκάσει που τα ρούχα για κορίτσια είναι πιο χαριτωμένα!!!! Κόρη ήθελε καταβαθος να ξέρεις! Βέβαια εγώ δεν το δένω ότι έχω κόρες θα σου πω τη Δευτέρα!

Ιιιιι μην μου λες τέτοια...μέχρι 1 αγόρι σου επιτρέπω!! Μην μου τα αλλάξεις κ τα δύο!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ιιιιι μην μου λες τέτοια...μέχρι 1 αγόρι σου επιτρέπω!! Μην μου τα αλλάξεις κ τα δύο!!

Χαχαχχαχαχα εγώ δε φταίω! Αυτοί οι γιατροί μας έχουν μπερδέψει....

SqfGp3.png

Αχχχ μετά από τόσες εβδομάδες το έσκασα με τον άντρα μου κ πήγα 1.5 ωρίτσα στους κουμπάρους μας(είναι κ εκείνη εγκυουλα στον 7ο) κονομισα κ κάτι τζιν εγκυμοσυνης της χεχε μου φάνηκε ολόκληρη έξοδος!! Αφού βάφτηκα κ στολίστηκα η γλυκούλα :D

Εντάξει λοιπόν @Jasmine@ και @EugenJen το παραδέχομαι!! Όλα τα κοριτσίστικα γμτ είναι πιο ωραιαααά!!! Κ φορεματακια κ φορμακια κ κορδελιτσες...αχχχ..

Αλλά(!) Το καμάρι που έχουμε εμείς για τους γιους μας ποτέ σας! ΧΑ!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Διαφημίσεις

Kοριτσια έχει δει καμία σας στο ινγκβαρτ.γρ που έχει μια κουνια-λικνο που στην αρχή είναι πολύ μικρούλα για νεογέννητο και την έχεις δίπλα σου και όσο μεγαλώνει το παιδί μεγαλώνει κι αυτη;

Μετά το πας στο δωμάτιο του και είναι λέει μέχρι 10 ετών...

Ειναι από ξύλο οξιάς,κάνει 450 ευρώ αν θυμάμαι καλά και αυτές τις μέρες νομίζω μες έναν κωδικό την παίρνεις μείον -20%

Απλά δε ξέρω αν θα άντεχε ένα έπιπλο,τόσες υποχρεώσεις...Τσεκαρετε το αν θέλετε και πείτε μου γνώμες γιατί με δελέασε

Kοριτσια έχει δει καμία σας στο ινγκβαρτ.γρ που έχει μια κουνια-λικνο που στην αρχή είναι πολύ μικρούλα για νεογέννητο και την έχεις δίπλα σου και όσο μεγαλώνει το παιδί μεγαλώνει κι αυτη;

Ειναι από ξύλο οξιάς,κάνει 450 ευρώ αν θυμάμαι καλά και αυτές τις μέρες νομίζω μες έναν κωδικό την παίρνεις μείον -20%

Απλά δε ξέρω αν θα άντεχε ένα έπιπλο,τόσες υποχρεώσεις...Τσεκαρετε το αν θέλετε και πείτε μου γνώμες γιατί με δελέασε

Α!!!Στο φβ έχει πολλές φωτό!!!!

Ttx1p3.png

Αυτή τη κούνια την είχε ξεκινήσει μια εταιρεία (δε θυμάμαι καθόλου όνομα) πριν 2 χρόνια.. απο τότε έχουν όλοι σχεδόν σε κάθε μαγαζί που είχαν πάει την είχα δει.

Είναι πολύ όμορφη και από κοντά δεν ξέρω όμως κατά ποσο είναι πρακτική .

Πχ το στρώμα?? Θα βρίσκεις εύκολα αυτό που θες?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Α!!!Στο φβ έχει πολλές φωτό!!!!

Είναι όντως πολύ όμορφη κ αν κρατάει μέχρι 10χρ γιατί όχι? Κ να σου πω κ κάτι,πόσες φορές μωρέ θα τη μετατρεψεις γ να μην αντέξει? Μια από νεογέννητο θα τη κάνεις πιο μεγάλη κ άλλη μια όταν γίνει νήπιο μέχρι τα 10 ..2 φορές δλδ,εάν δεν είναι ταλιμπανακι το νινι να πηδάει πάνω κτλ μια χαρά θα αντέξει!! Εδώ λέμε αντέχουν του ΙΚΕΑ κ πρακτικέρ που είναι κ μισή τιμή!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτή τη κούνια την είχε ξεκινήσει μια εταιρεία (δε θυμάμαι καθόλου όνομα) πριν 2 χρόνια.. απο τότε έχουν όλοι σχεδόν σε κάθε μαγαζί που είχαν πάει την είχα δει.

Είναι πολύ όμορφη και από κοντά δεν ξέρω όμως κατά ποσο είναι πρακτική .

Πχ το στρώμα?? Θα βρίσκεις εύκολα αυτό που θες?

Ισχύει!!!αυτό με το στρώμα που λες δε το είχα σκεφτεί!λογικά αν χρειαστεί πχ να την ανοίξεις 3 φορές,θα πρέπει να αγοράσεις και τρία στρώματα;Δεν έχω ιδέα...

Αλλά αν έχουν κάτι να μας απαντήσουν σε αυτό οι μαγαζατορες που την εμπορεύονται ή η ίδια εταιρία το οποίο να μην μπορούμε εμείς να σκεφτούμε τώρα θα ήταν καλό...

Θέλει ψάξιμο μάλλον!

Just now, Renez είπε:

Είναι όντως πολύ όμορφη κ αν κρατάει μέχρι 10χρ γιατί όχι? Κ να σου πω κ κάτι,πόσες φορές μωρέ θα τη μετατρεψεις γ να μην αντέξει? Μια από νεογέννητο θα τη κάνεις πιο μεγάλη κ άλλη μια όταν γίνει νήπιο μέχρι τα 10 ..2 φορές δλδ,εάν δεν είναι ταλιμπανακι το νινι να πηδάει πάνω κτλ μια χαρά θα αντέξει!! Εδώ λέμε αντέχουν του ΙΚΕΑ κ πρακτικέρ που είναι κ μισή τιμή!! 

Ναι αλλά τώρα λέει η Αναστασία και πολύ σωστά μάλιστα,τί μπορεί να παίζει με το στρώμα;;;

Κάθε φορά που μεγαλώνει η κούνια θα θέλει να παίρνουμε και πιο μεγάλο στρώμα;

Ttx1p3.png

Ισχύει!!!αυτό με το στρώμα που λες δε το είχα σκεφτεί!λογικά αν χρειαστεί πχ να την ανοίξεις 3 φορές,θα πρέπει να αγοράσεις και τρία στρώματα;Δεν έχω ιδέα...

Αλλά αν έχουν κάτι να μας απαντήσουν σε αυτό οι μαγαζατορες που την εμπορεύονται ή η ίδια εταιρία το οποίο να μην μπορούμε εμείς να σκεφτούμε τώρα θα ήταν καλό...

Θέλει ψάξιμο μάλλον!

Ναι αλλά τώρα λέει η Αναστασία και πολύ σωστά μάλιστα,τί μπορεί να παίζει με το στρώμα;;;

Κάθε φορά που μεγαλώνει η κούνια θα θέλει να παίρνουμε και πιο μεγάλο στρώμα;

Σωστη παρατήρηση..ρώτησε τους!! Πάντως αγάπη μου στα ίδια λεφτά κ λιγότερα βρίσκεις πολυμορφικες κουνιες-κρεβατια με κομοδινο-αλλαξιερα και γραφείο μαζί..δε ξέρω..εγώ τέτοια θα πάρω..

Κ για όσο είναι στο δωμάτιο θα του εδώ ένα λίκνο που βρήκα που ανοίγει κ στο πλάι να ενώνει με το κρεβάτι μου..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...