Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Αν είναι σκληρή και μετά από κάνα λεπτό δεν ειναι ίσως είναι σύσπαση αλλά δεν είναι κάτι σοβαρο. Πάρε γιατρό αν συνεχιστεί καλού κακού.

Όχι όχι δεν φεύγει κ έρχεται..έτσι είναι γενικά τις τελευταίες ημέρες..δλδ όσο μεγαλώνει αρχίζω κ τη νιώθω πιο σκληρή..βασικά σκέψου εμένα πάντα ήταν αγυμναστη η κοιλιά μου κ Μαλάκι όταν τη ζουπαγες(στο σημείο από τον αφαλό κ κάτω λέμε πάντα) ε τώρα αρχίζει κ γίνεται πιο σκληρή εκεί..λογικά θα είναι επειδη μεγαλώνει η μήτρα..εφόσον δεν έχω πόνο κ δεν με ενοχλεί είμαι οκ κ ήρεμη αν δω κάτι περίεργο θα πάρω τον γιατρουδακο..

Εσένα οσο περνάνε οι μέρες δεν έχει διαφορά η κοιλιά σου από πριν?

Just now, marianna1986 είπε:

Σε σκληρότητα δεν έχω παρατηρήσει αλλά σε μέγεθος ναι έχει μεγαλώσει σήμερα πήγα να βγάλω κάτι τρίχες που έχω χαμηλά στην κοιλιά και δεν έβλεπα τι εβγαζα...

Να κ το αγοράκι στο στικερακι λοιπόν :-)

Κ με αυτή την όμορφη εικόνα σας καληνυχτιζω φίλες μου :wub:

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eval said:

Κορίτσια καλησπέρα!!!!. Πως είστε; Φουσκωνετε ??? 

Υπάρχει καμία από εσάς που να πονάει η κοιλίτσα της καθώς ουρεί; Εγώ πεθαίνω στον πόνο πολλές φορές και το θέμα είναι πως δεν έχω ουρολοιμωξη , το ελέγξαμε!

Εγώ πάντως δεν έχω πόνο όταν πηγαίνω τουαλέτα. Μία φορά μόνο που άλλαζα πλευρά στο κρεβάτι και αντί να την αλλάξω γυρνώντας ανάσκελα την άλλαξα γυρνώντας μπρούμυτα και τεντώθηκε απότομα η κοιλιά μου, τότε μου ήρθε μια σουβλιά χαμηλά στην κοιλιά. Μου πέρασε βέβαια σε μισό λεπτό, αλλά εκείνη τη στιγμή τρόμαξα λίγο. 

Just now, Renez said:

Δεν το έχω πάθει..μήπως όταν σφιγγεσε πολύ? Κ στα πιο χοντρά το παθαίνεις αυτό?

Εγώ ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια..νιώθετε χαμηλά τη κοιλιά σας πιο σκληρή? Είναι φυσιολογικο? Γτ τώρα τη χάιδευε ο άντρας μου κ παρατηρήσαμε πως χαμηλά είναι αρκετά ως πολύ σκληρή..δε με πονάει βέβαια αλλά νιώθω άβολα αν τη πιέσω..

Εγώ δε την νιώθω πιο σκληρή. Ίσως φταίει που και το στομάχι μου πιο ψηλά είναι πολύ σκληρό από τον αέρα και το φούσκωμα και δε μου κάνει διαφορά. Σίγουρα όμως νιώθω άβολα αν την πιέσω. Περίπου όπως νιώθω όταν έχω μελανιά κάπου ή συσσωρευμένο υγρό από φλεγμονή. Δεν έχει φουσκώσει ακόμα αισθητά, αλλά το καταλαβαίνω ότι κάτι υπάρχει εκεί μέσα.

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

6 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Εγώ εμετό δεν έκανα ποτέ, αλλά αναγούλες έχω ακόμα (ειδικά από το μεσημέρι και μετά), και αύριο συμπληρώνω την 16 εβδομάδα. Χθες ειδικά το βράδυ ήταν χάλια το στομάχι μου και με το ζορι έφαγα 3 γαρίδες και μια κουταλιά πουρέ για να μη μείνω νηστική. Ε μετά από λίγες ώρες ένιωσα κάπως καλύτερα, αλλά στο κρεβάτι στριφογύριζα γιατί δε με έπαιρνε ο ύπνος και γουργούριζε και το στομάχι μου. Δε ξέρω τί να κάνω πια! Σήμερα έφαγα 2 κουταλιές σπανακόρυζο που είναι πιο ελαφρύ στο στομάχι και προς το παρόν έχω μόνο το κλασικό φούσκωμα... για να δούμε πώς θα είμαι μέχρι το βράδυ. Γενικά πάντως, έχω ξεχάσει πώς είναι να τρως κανονικά γεύματα και να τα χωνεύεις μετά!

Χαχα, κορίτσια μη μαλώνετε, για όλους έχει ο Θεός! Κάτσε να ξανατσεκάρουμε πρώτα το φύλο, γιατί βλέπετε τί γίνεται.. ξεφυτρώνουν και φυτρώνουν προσόντα από το πουθενά! :D

Καλημέρα κοπέλα μ μακάρι ν περάσει γρήγορα.. Κ εγώ τ ίδιο έχω ξεχάσει κ με τ υγρά έχω ακόμα θέμα δεν μπορώ ν πιω ποσότητα ακόμα!!Εγώ δοκίμασα χτες σκετα μακαρονια με λίγο κεφαλοτύρι κ μπόρεσα κ έφαγα λιγο

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

6 ώρες πρίν, Eval είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!!. Πως είστε; Φουσκωνετε ??? 

Υπάρχει καμία από εσάς που να πονάει η κοιλίτσα της καθώς ουρεί; Εγώ πεθαίνω στον πόνο πολλές φορές και το θέμα είναι πως δεν έχω ουρολοιμωξη , το ελέγξαμε!

Καλημέρα! 

Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα! Όχι συνέχεια αλλά υπάρχουν μέρες που πάω τουαλέτα και πονάει απίστευτα η κοιλιά μου για 1 με 3 λέπτα. Ειδικά το βράδυ!

Αρχικά νομιζαμε πως έχω καμία ουρολοίμωξη αλλά οι εξετάσεις όπως λες και εσύ βγήκαν καλές όποτε η γιατρός μου είπε ότι παίζει να είναι και οι ωοθήκες μου... Όπου θα τις ελέγξουμε την επόμενη φορά που θα πάω. 

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα! 

Εγώ είχα αυτό το πρόβλημα! Όχι συνέχεια αλλά υπάρχουν μέρες που πάω τουαλέτα και πονάει απίστευτα η κοιλιά μου για 1 με 3 λέπτα. Ειδικά το βράδυ!

Αρχικά νομιζαμε πως έχω καμία ουρολοίμωξη αλλά οι εξετάσεις όπως λες και εσύ βγήκαν καλές όποτε η γιατρός μου είπε ότι παίζει να είναι και οι ωοθήκες μου... Όπου θα τις ελέγξουμε την επόμενη φορά που θα πάω. 

Κι εγώ το πρωί μέχρι να πάω τουαλέτα πονάει λίγο η κοιλιά μου. Όταν σηκωθώ κ πάω, περνάει.

Όσο είσαι στη τουαλέτα πονάει ? Ή όταν τελειώνεις?

Το τέντωμα το αποφεύγω γιατί θυμάμαι και από τη προηγούμενη εγκυμοσύνη ένιωθα σουβλιες στη κοιλιά κ πάθαινα κράμπα στις γαμπες!(καιρό κ μετα τη γέννα δεν τεντωνομουν)

Όποτε θέλει γενικά προσοχή στις απότομες κινήσεις. Να γίνονται όλες πιο αργά κ μαλακά 

Q1jtp2.png

Καλημέρα κοριτσουδια!! 

Πείτε μου κ εσείς οι πρωινές..δεν έχει αρχίσει να σκληραίνει η κοιλίτσα σας? Όχι κάτι καλό ή με πόνο..αλλά έτσι όπως είναι των εγκύων σκληρουτσικη..φεύγει από το μαλακό κ πλαδαρό που ηταν..

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!! 

Πείτε μου κ εσείς οι πρωινές..δεν έχει αρχίσει να σκληραίνει η κοιλίτσα σας? Όχι κάτι καλό ή με πόνο..αλλά έτσι όπως είναι των εγκύων σκληρουτσικη..φεύγει από το μαλακό κ πλαδαρό που ηταν..

Συμπεθέρα Δε μας παρακολουθείς μου φαίνεται εμένα κ την @EugenJen!!! Έδω κ δέκα μερες το λέμε... κάτω από τον αφαλό είναι πιο σκληρή!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλημέρα κοριτσουδια!! 

Εγώ δεν είχα ποτέ πλαδαρη κοιλιτσα. Είναι ακριβώς το ίδιο και τώρα κ πριν. Δεν έχει μεγαλώσει ακόμη η κοιλίτσα μου,πολύ λίγο.

Εσένα μπορεί να έχει μεγαλώσει περισσότερο η κοιλίτσα κ να τη νιώθεις πιο σκληρή!

Υποθέτω πως Έχει να κάνει κ με τον σωματότυπο. Εγώ είμαι 1.75 πιο δύσκολα θα φανεί το νινι 20 εκατοστών από μια κοπέλα που είναι 1.55.

Αν δεν νιώθεις σφίξιμο,ενόχληση,πόνο, όλα καλά!! Μεγαλώνει το μικρουλι σου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Γενικά είναι πιο σκληρή από παλιά σε κάποιες φάσεις. Και νιώθω και έντονα φουσκώματα λες και πάει να εκραγεί η κοιλιά αλλά γενικά είναι πολύ σκληρή η κοιλιά όταν έχεις συσπάσεις. Πες το στο γιατρό να το δει, αν και νομίζω πως είναι απλά φυσιολογικό επειδή μεγαλώνει το μπεμπέ μας!!!!!!

@Anastasia05 Το νιώθω και την ώρα της τουαλέτας και μετά για λίγα λεπτά(όχι πριν) Μάλιστα μετά μερικές φορές ήταν τόσο έντονο που με τρόμαξε...

Πάντως αυτό που λες και εμένα το πρωί η το βράδυ που αργώ καμία φορά να σηκωθώ για την τουαλέτα - τότε είναι που το νιώθω κ πιο έντονα. Όποτε ίσως παίζει ρόλο. Και γενικά που φουσκώνουμε που πιέζονται εκείνα τα σημεία. Πραγματικά δεν ξέρω... 

@Renez Και εμένα έχει αρχίσει να σκληραίνει κάτω χαμηλά κ έχει πεταχτεί κιόλας. Επειδή είμαι και αδύνατη και μικροκαμωμένη νιώθω ότι φαίνεται ιδιαίτερα έντονα πλεον. Σαν να έχω βάλει παχακια :P

Kαλημέρα κορίτσια!!!!! @marianna1986 κ εγω χαρηκα με το αγορακι σου......!!!!!!!!!έμενα και που ήταν 100% σίγουρος ο γιατρος πάλι την Πέμπτη που πήγα για εξέταση είχα τις αμφιβολίες μου!!!!μ είπε ότι τα κορίτσια αλλάζουν.... τα αγόρια όχι εφόσον έχουμε δει τα προσόντα!!!!!!

@Renez κ εμενα εχει σκληρύνει και εχει πεταχτεί. την νιώθω λίγο σαν φούσκωμα. οταν πήγα γιατρό τον ρώτησα για την κοιλίτσα μ αν ειναι φυσιολογική και μ είπε ότι ήταν όλα τέλεια! τον ρώτησα αν αυτό το πέταγμα που έχει κάνει είναι λόγω φαγητού ή μωρού!!!χιχιχι μου είπε ότι οφείλεται και στα δυο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...