Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Πολυ ρε παιδι μ! Ασε που τα πιανουν κ τα τραβανε ηδη απο 8 μηνων χαχαχαχα

Όντως?? Ανώμαλα!! Εμμμ...εννοώ ειδατε τι αντρακλες έχουμε από μωρά στα κολπα:tongue:

Όντως λερώνουν περισσότερο ε? Πφφφ άσε που έχω ακούσει ότι κ στο αλλαγμα πρέπει να προσέχουμε γτ καμιά φορά τα αμολανε κ όπου πάνε!!

Καλέ πριν άλλη Εύα εβαλα για συμπεθέρα χαχαχχααχ θα το δει η κοπέλα κ θα λέει που έμπλεξα?! ΧΑΧΑΧΑΧΑ

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Πολυ ρε παιδι μ! Ασε που τα πιανουν κ τα τραβανε ηδη απο 8 μηνων χαχαχαχα

Καλέ είναι ππρόστυχα πλάσματα! Με κάθε αλλαγή ή μπάνιο θα της ρίξουμε κι 1 τράβηγμα, άσε κάτι πρωινά που...ντρέπομαι να τν αλλάξω τν αλήτη με αυτά που αντικρίζω...γι αυτό δν θέλω αλλά προσόντα...

Όσο για τις πάνες εμένα κ οι active με βολεψαν! Με όσες και να δοκίμασα αν είναι να κατουρηθει θα κατουρηθει ,αυτο κατάλαβα...

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

4 hours ago, Despoina Mar said:

Αχ μακάρι εγώ εμετούς Όχι τόσο δεν κάνω κάθε μέρα.. Αλλά έχω πολύ αναγούλα.. Κ νερό πίνω διστακτικά γτ ανακατευομαιιι

Εγώ εμετό δεν έκανα ποτέ, αλλά αναγούλες έχω ακόμα (ειδικά από το μεσημέρι και μετά), και αύριο συμπληρώνω την 16 εβδομάδα. Χθες ειδικά το βράδυ ήταν χάλια το στομάχι μου και με το ζορι έφαγα 3 γαρίδες και μια κουταλιά πουρέ για να μη μείνω νηστική. Ε μετά από λίγες ώρες ένιωσα κάπως καλύτερα, αλλά στο κρεβάτι στριφογύριζα γιατί δε με έπαιρνε ο ύπνος και γουργούριζε και το στομάχι μου. Δε ξέρω τί να κάνω πια! Σήμερα έφαγα 2 κουταλιές σπανακόρυζο που είναι πιο ελαφρύ στο στομάχι και προς το παρόν έχω μόνο το κλασικό φούσκωμα... για να δούμε πώς θα είμαι μέχρι το βράδυ. Γενικά πάντως, έχω ξεχάσει πώς είναι να τρως κανονικά γεύματα και να τα χωνεύεις μετά!

Just now, Jasmine@ said:

Χαχαχαχχαχαχα το θέμα είναι να είναι θηλυκά κ τα δυο κ θα βρούμε την άκρη....

Εσυ με θες για συμπεθέρα κ ζηλεύεις που ήθελα την Αμερικάνα!!!! Τώρα σε καταλαβα:D 

Χαχα, κορίτσια μη μαλώνετε, για όλους έχει ο Θεός! Κάτσε να ξανατσεκάρουμε πρώτα το φύλο, γιατί βλέπετε τί γίνεται.. ξεφυτρώνουν και φυτρώνουν προσόντα από το πουθενά! :D

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Εγώ εμετό δεν έκανα ποτέ, αλλά αναγούλες έχω ακόμα (ειδικά από το μεσημέρι και μετά), και αύριο συμπληρώνω την 16 εβδομάδα. Χθες ειδικά το βράδυ ήταν χάλια το στομάχι μου και με το ζορι έφαγα 3 γαρίδες και μια κουταλιά πουρέ για να μη μείνω νηστική. Ε μετά από λίγες ώρες ένιωσα κάπως καλύτερα, αλλά στο κρεβάτι στριφογύριζα γιατί δε με έπαιρνε ο ύπνος και γουργούριζε και το στομάχι μου. Δε ξέρω τί να κάνω πια! Σήμερα έφαγα 2 κουταλιές σπανακόρυζο που είναι πιο ελαφρύ στο στομάχι και προς το παρόν έχω μόνο το κλασικό φούσκωμα... για να δούμε πώς θα είμαι μέχρι το βράδυ. Γενικά πάντως, έχω ξεχάσει πώς είναι να τρως κανονικά γεύματα και να τα χωνεύεις μετά!

Χαχα, κορίτσια μη μαλώνετε, για όλους έχει ο Θεός! Κάτσε να ξανατσεκάρουμε πρώτα το φύλο, γιατί βλέπετε τί γίνεται.. ξεφυτρώνουν και φυτρώνουν προσόντα από το πουθενά! :D

Χαχαχα σωστό κ αυτό!!

Σε ανακουφίζει τουλάχιστον λίγο η σόδα ή κάποιο ανθρακούχο?

Just now, Renez said:

Χαχαχα σωστό κ αυτό!!

Σε ανακουφίζει τουλάχιστον λίγο η σόδα ή κάποιο ανθρακούχο?

Μπα, όχι ιδιαίτερα. Απλά επειδή είμαι λίγο εθισμένη στα ανθρακούχα, έχω ένα μικρό αναψυκτικό μπουκαλάκι δίπλα μου και μόλις τελειώσω το γεύμα μου πίνω 2-3 γουλιές, ίσα ίσα να ξεγελαστώ. Πάντως διάβασα σε πολλά σάιτ ότι όταν έχεις τυμπανισμό όπως εγώ, ουσιαστικά φυλακίζεται αέρας στο στομάχι (γι'αυτό είναι έτσι σκληρό και φουσκωμένο σαν μπαλόνι), οπότε τα ανθρακούχα εισάγουν και άλλο αέρα στο στομάχι και χειροτερεύουν την κατάσταση. Οπότε νομίζω καλά κάνω και τα περιορίζω. Φαντάσου δηλαδή και να έπινα αναψυκτικά, να μασούσα τσίχλες κτλ. πώς θα ήμουν! :wacko:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Μπα, όχι ιδιαίτερα. Απλά επειδή είμαι λίγο εθισμένη στα ανθρακούχα, έχω ένα μικρό αναψυκτικό μπουκαλάκι δίπλα μου και μόλις τελειώσω το γεύμα μου πίνω 2-3 γουλιές, ίσα ίσα να ξεγελαστώ. Πάντως διάβασα σε πολλά σάιτ ότι όταν έχεις τυμπανισμό όπως εγώ, ουσιαστικά φυλακίζεται αέρας στο στομάχι (γι'αυτό είναι έτσι σκληρό και φουσκωμένο σαν μπαλόνι), οπότε τα ανθρακούχα εισάγουν και άλλο αέρα στο στομάχι και χειροτερεύουν την κατάσταση. Οπότε νομίζω καλά κάνω και τα περιορίζω. Φαντάσου δηλαδή και να έπινα αναψυκτικά, να μασούσα τσίχλες κτλ. πώς θα ήμουν! :wacko:

Ελπίζω όσο προχωράμε στο 2ο τρίμηνο να σου υποχωρήσει κ αυτό το σύμπτωμα..

Πως πάτε εκεί στο Αμέρικα? Πότε θα μετακομίσετε..?πω πω σκεφτόμουν που έχεις κ αυτό κ εμένα μου φαίνεται βουνό κ μόνο το δωμάτιο του που έχω να φτιάξω!!

Just now, Eva137 είπε:

K egw etsi akrivws.Trelainomai gia coca cola.

Pairnei o antras mou k pinei k autos k kathe mera tha piw k egw 2-3 goulitses.

Den einai k toso kako.Pantws sigoura to perrier gia oses agapoun ta anthrakouxa k auto voithaei polu stin pepsi

Just now, Renez said:

Ελπίζω όσο προχωράμε στο 2ο τρίμηνο να σου υποχωρήσει κ αυτό το σύμπτωμα..

Πως πάτε εκεί στο Αμέρικα? Πότε θα μετακομίσετε..?πω πω σκεφτόμουν που έχεις κ αυτό κ εμένα μου φαίνεται βουνό κ μόνο το δωμάτιο του που έχω να φτιάξω!!

Αχ μακάρι! Την μετακόμιση λέμε να την κάνουμε τέλη Ιουλίου. Προς το παρόν περιμένουμε να έρθει το συμβόλαιο για την καινούργια δουλειά του συζύγου, ώστε μόλις το υπογράψει να δηλώσουμε παραίτηση εδώ, να βάλουμε το σπίτι για πώληση και μετά να ψάξουμε εκεί που θα πάμε σπίτι να αγοράσουμε. Άσε, κι εγώ μόνο που το σκέφτομαι... Το χειρότερο δεν είναι η μετακόμιση (που με κοιλιά τούρλα και 4 γατιά δεν το λες και εύκολο) αλλά συνήθως ό,τι σπίτι αγοράζουμε για να μη βγει πανάκριβο θέλει και δουλίτσα μέσα, οπότε μας βλέπω πάλι να αλλάζουμε πατώματα, να ανακαινίζουμε κουζίνα+μπάνια, να βάφουμε όλους τους τοίχους και πάει λέγοντας. Αυτά με τρομάζουν τώρα!

Just now, Annou said:

K egw etsi akrivws.Trelainomai gia coca cola.

Pairnei o antras mou k pinei k autos k kathe mera tha piw k egw 2-3 goulitses.

Den einai k toso kako.Pantws sigoura to perrier gia oses agapoun ta anthrakouxa k auto voithaei polu stin pepsi

Ακριβώς το ίδιο κι εμείς! Παίρνουμε την πολυσυσκευασία με μικρά μπουκαλάκια κοκα κόλα, εγώ πίνω λίγες γουλιές και ο άντρας μου το υπόλοιπο!

vNpVm5.png

Just now, Ninamc είπε:

Επειδη εσυ εισαι πολυ ψαγμενη πολυ σε παω! Χαχαχαχα

Λοιπν εμεις απ την 1η μερα παμπερς πριμιουμ καρε. Οπως ειπε η Αναστασια. Πηραμε μια φορα στο χωριο μπεμπιλινο και ηταν αθλιες, σαν χαρτι. Απορω..βραβευμενες κιολας!

Τα αγορια βεβαια κατουριουνται συνεχεια, το τσουτσουνι να το βαζεις προς τα κατω. Αν ειναι προς τα πανω θα ναι συνεχεια μουσκεμα.

Παρε αρκετες απο 3 ως 5 κιλα γιατι θα χρειαστειτε πλλες στην αρχη.

Εγω τις παιρνω απο το σαιτ ο φαρμακοποιος μου.γρ, και γενικα ολα τα του μωρου απο κει.

Μεχρι κ αβεντ αποστειρωτη με 35ευρω οταν ολοι τν ειχαν 80. Απιστευτο? Κι ομως!

Και σφιγγε τες λιγο. Δν παθαινουν κατι τα μωρα, εδω μιλουσατε για φασκιωμα χαχαχαχα

Εγω φοβομουν να τις σφιξω και ηταν παντα κατουρημενος μεχρι που το πηρα αποφαση χαχαχα

Υπαρχουν πολλοι γονεις που τα δαν στην γεννα. Απαραδεκτο ε?

Τι γιατροι υπαρχουν ρε παιδι μ!

Εκανα μια ερευνα σε φορουμ και ειδα πολλες τετοιες ιστοριες.

Κ εγώ που νόμιζα ότι μόνο παλιά γίνονταν αυτά!!

Just now, Renez είπε:

Οπότε 2/2 παμπερς πριμιουμ λέτε κορίτσια μου..οκ λοιπόν!! Μωρέ τα ψάχνω ναι γτ κ το στιλ Μ είναι έτσι κ επειδή σε λίγες μέρες με το καλό θα ανοίξουμε το μαγαζί οπότε θα έχω μόνο τις Κυριακές πλέον για ψάξιμο ..άρα καλύτερα ότι προλαβαίνω να το μάθω ήδη :-)

3/3 pampers premium! 

Just now, Christinα είπε:

Πολύ κατούρημα τα αγόρια!!! Αυτά τα τσουτσουνια όλο προβλήματα μας δημιουργούν... εσείς με τους προικισμένούς να ακούτε λεωωωω

Ωωω ναι!! Πολύ κατούρημα τα αγόρια.. Το τσουτσουνι οπωσδήποτε κάτω γτ αλλιώς δεν τη γλιτώνεις! Στην αλλαγή Πάνας επίσης! Καλά, ο δικός μου από μικρός με το τσουτσουνι του καταγίνεται!! Σε ησυχία δεν το αφήνει το δόλιο!!

• Χαχα 2

Just now, Hope89 είπε:

Κ εγώ που νόμιζα ότι μόνο παλιά γίνονταν αυτά!!

3/3 pampers premium! 

Ωωω ναι!! Πολύ κατούρημα τα αγόρια.. Το τσουτσουνι οπωσδήποτε κάτω γτ αλλιώς δεν τη γλιτώνεις! Στην αλλαγή Πάνας επίσης! Καλά, ο δικός μου από μικρός με το τσουτσουνι του καταγίνεται!! Σε ησυχία δεν το αφήνει το δόλιο!!

Χαχχαχχααα! Οι αγορομανες συμπάσχουμε,κ τι να κάνουμε πρέπει να το ανακαλύψουν κι αυτό!!! Η παιδίατρος λέει να το αφήνουμε το παιδί να το πειράζει το πουλί του:razz:

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχχαχχααα! Οι αγορομανες συμπάσχουμε,κ τι να κάνουμε πρέπει να το ανακαλύψουν κι αυτό!!! Η παιδίατρος λέει να το αφήνουμε το παιδί να το πειράζει το πουλί του:razz:

Χαχαχαχα!! Ναι μωρε, να το αφήνουμε αλλά όταν μεγαλώνει πια (3 χρόνων κ 4 μηνών σχεδόν ο δικος μου) εεε ένα όριο πρέπει να μπαινει νομίζω, ειδικά όταν το κάνει μπροστά σε κόσμο συνέχεια! Τελοσπαντων, βγαίνω εκτός θέματος!! 

Κορίτσια καλησπέρα!!!!. Πως είστε; Φουσκωνετε ??? 

Υπάρχει καμία από εσάς που να πονάει η κοιλίτσα της καθώς ουρεί; Εγώ πεθαίνω στον πόνο πολλές φορές και το θέμα είναι πως δεν έχω ουρολοιμωξη , το ελέγξαμε!

Just now, Eval είπε:

Κορίτσια καλησπέρα!!!!. Πως είστε; Φουσκωνετε ??? 

Υπάρχει καμία από εσάς που να πονάει η κοιλίτσα της καθώς ουρεί; Εγώ πεθαίνω στον πόνο πολλές φορές και το θέμα είναι πως δεν έχω ουρολοιμωξη , το ελέγξαμε!

Δεν το έχω πάθει..μήπως όταν σφιγγεσε πολύ? Κ στα πιο χοντρά το παθαίνεις αυτό?

Εγώ ήθελα να ρωτήσω ρε κορίτσια..νιώθετε χαμηλά τη κοιλιά σας πιο σκληρή? Είναι φυσιολογικο? Γτ τώρα τη χάιδευε ο άντρας μου κ παρατηρήσαμε πως χαμηλά είναι αρκετά ως πολύ σκληρή..δε με πονάει βέβαια αλλά νιώθω άβολα αν τη πιέσω..

Ααα δεν φτάνει το σημερινό μου διπλό σοκ αγόρι, κομμένο σεξ (λες κ έκανα, τεσπά), έρχεστε τώρα οι αγορομανες και μας λέτε πως τα αγόρια τον κάνουν λάστιχο από μηνων; 

Από πάνες εμένα μου άρεσαν τα παμπερς και τα babylino. Οποίο είχε προσφορά το αγόραζα...

@Renez είναι σκληρή κ όταν είσαι ξαπλωμένη; 

• Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Ααα δεν φτάνει το σημερινό μου διπλό σοκ αγόρι, κομμένο σεξ (λες κ έκανα, τεσπά), έρχεστε τώρα οι αγορομανες και μας λέτε πως τα αγόρια τον κάνουν λάστιχο από μηνων; 

Από πάνες εμένα μου άρεσαν τα παμπερς και τα babylino. Οποίο είχε προσφορά το αγόραζα...

@Renez είναι σκληρή κ όταν είσαι ξαπλωμένη; 

Ναι..όταν είμαι όρθια δε τη νιώθω τόσο..όταν ξαπλωνω όμως είναι..χωρίς να με πονάει όμως..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...