Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hope89 είπε:

Omg!!! Μας την έκανε την έκπληξη ο παίδαρος!! Γι'αυτό λένε ότι είναι νωρίς στην αυχενική.. Εμένα με μισή καρδιά μου είναι, κ αυτό πολύ φευγαλέα.. Οπότε περιμένω κ εγώ να δω.. Ελπίζω όμως έστω στο ένα να έχει πέσει μέσα..

Βρε τρελοκομεία @Renez κ @Jasmine@ έχω σκάσει στα γέλια με εσάς!!!

Πες τα πες τα. Εδω διαβασα για λαθη στη β επιπεδου. Δν θα γινονται στην αυχενικη?

Αστα αστα,

Εγω στν γιο 17η εβδομαδα τα καταλαβα τα κουνηματα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Κορίτσια, τρίτη μέρα σήμερα κ νομίζω πως νιώθω κινήσεις!! Ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω, αλλά σήμερα κ μέσα στη μέρα που κάθησα! 14 εβδομάδες είμαι ακριβώς.. το πρώτο το ένιωσα στις 17 αλλά τώρα είναι κ 2! Νιώθω αυτό το γνωστό κ ανεπανάληπτο τακ τακ, σαν φτερούγισμα!!

Κι εγώ ένιωσα σήμερα ένα φτερούγισμα! Κάνουν σιγά σιγά αισθητή τη παρουσία τους!!

Just now, Ninamc είπε:

Πες τα πες τα. Εδω διαβασα για λαθη στη β επιπεδου. Δν θα γινονται στην αυχενικη?

Αστα αστα,

Δε ξέρω τι λες εσύ, εγώ κοιτάζω φορμακια βελουτε pretty baby (πόνεσε το μάτι μου από τα φούξια:mrgreen:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Omg!!! Μας την έκανε την έκπληξη ο παίδαρος!! Γι'αυτό λένε ότι είναι νωρίς στην αυχενική.. Εμένα με μισή καρδιά μου είναι, κ αυτό πολύ φευγαλέα.. Οπότε περιμένω κ εγώ να δω.. Ελπίζω όμως έστω στο ένα να έχει πέσει μέσα..

Βρε τρελοκομεία @Renez κ @Jasmine@ έχω σκάσει στα γέλια με εσάς!!!

Άστη ναι μωρέ να μουρμουραει τη κακία πεθερά κ έλεγε για μένα!! Απορω με την @Eva1234  @Eva137πως αποφάσισε να συμπεθεριασει μαζί της!! Θα ναι πάνω στην απελπισία της να βρει νυφη Ελληνίδα ,τι να πω..

Α μωρεεεε τα ένιωσες λες? Λένε πως στη 2η γεννα το νιώθεις πιο νωρίς..κ εγώ που κ που νιώθω έτσι ένα ελαφρύ φτερούγισμα..Μονο όταν είμαι ξαπλωμένη όμως κ όχι κάθε μέρα..

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Άστη ναι μωρέ να μουρμουραει τη κακία πεθερά κ έλεγε για μένα!! Απορω με την @Eva1234 πως αποφάσισε να συμπεθεριασει μαζί της!! Θα ναι πάνω στην απελπισία της να βρει νυφη Ελληνίδα ,τι να πω..

Α μωρεεεε τα ένιωσες λες? Λένε πως στη 2η γεννα το νιώθεις πιο νωρίς..κ εγώ που κ που νιώθω έτσι ένα ελαφρύ φτερούγισμα..Μονο όταν είμαι ξαπλωμένη όμως κ όχι κάθε μέρα..

Την άλλη κόρη την κρατάει για τον προικισμένο σου!!!

Να συμπεθεριασετε εσείς να μη προλαβαίνει να μιλήσει άλλος στην οικογένεια

• Χαχα 3

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Χαχαχα μας κάνω ήδη εικόνα :P

Α!! Μια ερώτηση εμπειριας κ εσύ @Ninamc και όσες ακόμη έχετε κ άλλο παιδάκι..ποιες πάνες θεωρείται καλύτερες? Πιο απορροφητικές? Χωρίς πολλές διαρροές?

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Α!! Μια ερώτηση εμπειριας κ εσύ @Ninamc και όσες ακόμη έχετε κ άλλο παιδάκι..ποιες πάνες θεωρείται καλύτερες? Πιο απορροφητικές? Χωρίς πολλές διαρροές?

Τις πρώτες μέρες δεν ρουφάει καμία(στραβοφορεμενες)

Εγώ έχω δοκιμάσει τις babylino (μου είχανε δώσει από το μαιευτήριο αρκετές) και pampers.

Χρησιμοποιώ μόνο παμπερς. Δεν είχα κανένα θέμα κ με τις άλλες όμως. Pampers premium οι καλύτερες.

Q1jtp2.png

Χαχαχαχχαχαχα το θέμα είναι να είναι θηλυκά κ τα δυο κ θα βρούμε την άκρη....

Just now, Renez είπε:

Άστη ναι μωρέ να μουρμουραει τη κακία πεθερά κ έλεγε για μένα!! Απορω με την @Eva1234 πως αποφάσισε να συμπεθεριασει μαζί της!! Θα ναι πάνω στην απελπισία της να βρει νυφη Ελληνίδα ,τι να πω..

Εσυ με θες για συμπεθέρα κ ζηλεύεις που ήθελα την Αμερικάνα!!!! Τώρα σε καταλαβα:D 

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αστα αστα,

Κ στη β επιπέδου;;;; Μη μου λες τέτοια!!! Θα μάθουμε ποτέ η θα είμαστε με την απορία μέχρι τον τοκετό;;; Οεο;;;

Κι εγώ ένιωσα σήμερα ένα φτερούγισμα! Κάνουν σιγά σιγά αισθητή τη παρουσία τους!!

Δε ξέρω τι λες εσύ, εγώ κοιτάζω φορμακια βελουτε pretty baby (πόνεσε το μάτι μου από τα φούξια:mrgreen:)

Ναι μωρέ τα γλυκάκια μας!!

Εγώ ακόμη δεν τολμώ να κοιτάξω φορεματακια.. φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη!!

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα!! Ευτυχώς θα έχει δύο μωρά για συμπεθεριασμα!!!

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα νιώθω! Δεδομένου ότι τα έχω νιώσει κ στην άλλη εγκυμοσύνη κ είμαι πιο υποψιασμένη.. κ εγώ έτσι ξέρω, στο δεύτερο το νιώθεις πιο νωρίς, πόσο μάλλον όταν είναι κ 2 τα ζουζούνια!! Κ εγώ ξαπλωμένη μόνο αλλά είναι 3η μέρα στη σειρά! Υπερδραστήρια τα κόβω κ αυτα σαν τον γιο μου...!!!

Χαχαχα!! Φαντάσου τες να είναι συμπέθερες τι θα κάνουν στον γάμο των παιδιών!!!!

Pampers premium στην αρχή και γενικά Pampers γτ είναι πιο λεπτά κ κομψά νομίζω κ όταν μεγαλώνει λίγο δν φουσκώνει πολύ. Στην αρχή μπορεί να σ ξεχειλίζουν ούτως ή άλλως....  Ο δικός μου ακόμα τη νύχτα  μπορεί να βραχεί...Γενικά όμως ότι βρω σε προσφορά Pampers ή babylino, τώρα πια βάζω babylino γτ δν βρίσκω το 7 Pampers. Έχω δοκιμάσει κ agnotis,μοιάζουν με ταbabylino που είναι πιο χοντρουλια αλλά κάπως μυρίζουν με τα πιπι κ δν είναι τόσο απορροφητικα. 

Πω πω αρχίσαμε τα φτερουγίσματα...Θα τρελαθώ!!!

Κι εγώ κοιτούσα κάτι ροζακια και μου κόπηκε η φορά...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Επειδη εσυ εισαι πολυ ψαγμενη πολυ σε παω! Χαχαχαχα

Λοιπν εμεις απ την 1η μερα παμπερς πριμιουμ καρε. Οπως ειπε η Αναστασια. Πηραμε μια φορα στο χωριο μπεμπιλινο και ηταν αθλιες, σαν χαρτι. Απορω..βραβευμενες κιολας!

Τα αγορια βεβαια κατουριουνται συνεχεια, το τσουτσουνι να το βαζεις προς τα κατω. Αν ειναι προς τα πανω θα ναι συνεχεια μουσκεμα.

Παρε αρκετες απο 3 ως 5 κιλα γιατι θα χρειαστειτε πλλες στην αρχη.

Εγω τις παιρνω απο το σαιτ ο φαρμακοποιος μου.γρ, και γενικα ολα τα του μωρου απο κει.

Μεχρι κ αβεντ αποστειρωτη με 35ευρω οταν ολοι τν ειχαν 80. Απιστευτο? Κι ομως!

Και σφιγγε τες λιγο. Δν παθαινουν κατι τα μωρα, εδω μιλουσατε για φασκιωμα χαχαχαχα

Εγω φοβομουν να τις σφιξω και ηταν παντα κατουρημενος μεχρι που το πηρα αποφαση χαχαχα

Just now, Hope89 είπε:

Κ στη β επιπέδου;;;; Μη μου λες τέτοια!!! Θα μάθουμε ποτέ η θα είμαστε με την απορία μέχρι τον τοκετό;;; Οεο;;;

Ναι μωρέ τα γλυκάκια μας!!

Εγώ ακόμη δεν τολμώ να κοιτάξω φορεματακια.. φοβάμαι μη μείνω με την όρεξη!!

Χαχαχα!! Ευτυχώς θα έχει δύο μωρά για συμπεθεριασμα!!!

Είμαι σχεδόν σίγουρη ότι τα νιώθω! Δεδομένου ότι τα έχω νιώσει κ στην άλλη εγκυμοσύνη κ είμαι πιο υποψιασμένη.. κ εγώ έτσι ξέρω, στο δεύτερο το νιώθεις πιο νωρίς, πόσο μάλλον όταν είναι κ 2 τα ζουζούνια!! Κ εγώ ξαπλωμένη μόνο αλλά είναι 3η μέρα στη σειρά! Υπερδραστήρια τα κόβω κ αυτα σαν τον γιο μου...!!!

Χαχαχα!! Φαντάσου τες να είναι συμπέθερες τι θα κάνουν στον γάμο των παιδιών!!!!

Υπαρχουν πολλοι γονεις που τα δαν στην γεννα. Απαραδεκτο ε?

Τι γιατροι υπαρχουν ρε παιδι μ!

Εκανα μια ερευνα σε φορουμ και ειδα πολλες τετοιες ιστοριες.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Λοιπν εμεις απ την 1η μερα παμπερς πριμιουμ καρε. Οπως ειπε η Αναστασια. Πηραμε μια φορα στο χωριο μπεμπιλινο και ηταν αθλιες, σαν χαρτι. Απορω..βραβευμενες κιολας!

Τα αγορια βεβαια κατουριουνται συνεχεια, το τσουτσουνι να το βαζεις προς τα κατω. Αν ειναι προς τα πανω θα ναι συνεχεια μουσκεμα.

Εγω τις παιρνω απο το σαιτ ο φαρμακοποιος μου.γρ, και γενικα ολα τα του μωρου απο κει.

Και σφιγγε τες λιγο. Δν παθαινουν κατι τα μωρα, εδω μιλουσατε για φασκιωμα χαχαχαχα

Εγω φοβομουν να τις σφιξω και ηταν παντα κατουρημενος μεχρι που το πηρα αποφαση χαχαχα

Οπότε 2/2 παμπερς πριμιουμ λέτε κορίτσια μου..οκ λοιπόν!! Μωρέ τα ψάχνω ναι γτ κ το στιλ Μ είναι έτσι κ επειδή σε λίγες μέρες με το καλό θα ανοίξουμε το μαγαζί οπότε θα έχω μόνο τις Κυριακές πλέον για ψάξιμο ..άρα καλύτερα ότι προλαβαίνω να το μάθω ήδη :-)

Just now, Ninamc είπε:

Πολύ κατούρημα τα αγόρια!!! Αυτά τα τσουτσουνια όλο προβλήματα μας δημιουργούν... εσείς με τους προικισμένούς να ακούτε λεωωωω

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Οπότε 2/2 παμπερς πριμιουμ λέτε κορίτσια μου..οκ λοιπόν!! Μωρέ τα ψάχνω ναι γτ κ το στιλ Μ είναι έτσι κ επειδή σε λίγες μέρες με το καλό θα ανοίξουμε το μαγαζί οπότε θα έχω μόνο τις Κυριακές πλέον για ψάξιμο ..άρα καλύτερα ότι προλαβαίνω να το μάθω ήδη :-)

Καλυτερα! Καλα θα κανεις να προετοιμαζεσαι!

Των φρονιμων τα παιδια πριν πεινασουν μαγειρευουν. Παμπερς μπειμπυ ακτιβ ΜΑΚΡΙΑ χαχαχα πηρε η φιλη μ κ ηταν πολυ χαλια και το παιδι δν κοιμοταν απ την υγρασια.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Τα καρότσια κ οι κούνιες μπορούν να περιμένουν λίγο! Οι πάνες όχι! 

Άσε που όσο μεγαλύτερο το τσουτσουνι τόσο περισσότερο το τσισι οπότε πολλές πάνες !!!:-P

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Πολύ κατούρημα τα αγόρια!!! Αυτά τα τσουτσουνια όλο προβλήματα μας δημιουργούν... εσείς με τους προικισμένούς να ακούτε λεωωωω

Πολυ ρε παιδι μ! Ασε που τα πιανουν κ τα τραβανε ηδη απο 8 μηνων χαχαχαχα

Κοριτσια καληνυχτα! Σας αφηνω 

Εχω τρομερο πονοκεφαλο.

Φιλια κ ονειρα μωρουδιακα!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...