Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Λες να μείνουμε με τον καημό κ να ξεροσταλιαζουμε χωρίς λόγο κοιτάζοντας φορέματα??? 

Θα τρελαθώ!! 

Σήμερα μάζευα ρούχα του μικρού κ σκεφτόμουν....αυτό θα το βάλει η μικρή.. αυτό όχι:tongue:

Δν πιστευω να παθουμε κανα τετοιο!

Εγκεφαλικο μ ρχεται!

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Να σας πω την αλήθεια εκεινη την ώρα πάγωσα γιατί το είχα ψήσει για κορίτσι βασικά ήμουν σίγουρη! Το είδαμε κ τρεις φορές... Κοιτάξτε επειδή λάθη γίνονται το τελικό πορισμα θα φανεί στη β επιπέδου!

Εντομεταξυ εσύ άσπλαχνη μάνα ακόμη στο sticker κορίτσι το έχεις?? Τσ τσ τσ έτσι έχουν ψυχολογικά από κούνια!!:mrgreen:

• Χαχα 3

Just now, Renez είπε:

Θα κάνω πως δεν το είδα γτ έτοιμη είμαι ήδη να σου βάλω 2 ΑΓΟΡΑΡΟΥΣ στο πινακακι μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!! ΧΑ!! Κ θα στο κάνω με μπλε σκούρο εσένα,σκληρό κ αντρικιο!!:P

Λες  να μη ξέρω εγώ ότι μου τη φυλάς.... πάντως φαντάσου σοκ έτσι;;;;; 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Λες  να μη ξέρω εγώ ότι μου τη φυλάς.... πάντως φαντάσου σοκ έτσι;;;;; 

Ναι πέρα τη πλάκα είναι σκληρό..τουλάχιστον έχει ήδη ένα κοριτσάκι οπότε εξισορροπεί καπως πιστεύω.. 

Εγώ κορίτσια έκανα σούμα πάνω κάτω οοολα όσα θέλω να πάρω στο μωρό (εκτός από καρότσι,λίκνο κ ριλαξ που θα μου τα πάρουν συγγενείς) και μου βγήκαν 2000€ (μαζί κ με τα φαρμακευτικά τα πρώτα πχ σαμπουάν,φυσικό όρο,οινόπνευμα καθαρό κτλ κτλ) κ τα έκανα κ στα μέγιστο των τιμών..οπότε μια χαρά είμαι για το μπάτζετ κ περισσότερα είχα υπολογίσει..

Βέβαια "γλυτώνω" κ ένα 1000€ περίπου στα 3 που θα μου πάρουν..

Just now, Renez είπε:

Ναι πέρα τη πλάκα είναι σκληρό..τουλάχιστον έχει ήδη ένα κοριτσάκι οπότε εξισορροπεί καπως πιστεύω.. 

Εγώ κορίτσια έκανα σούμα πάνω κάτω οοολα όσα θέλω να πάρω στο μωρό (εκτός από καρότσι,λίκνο κ ριλαξ που θα μου τα πάρουν συγγενείς) και μου βγήκαν 2000€ (μαζί κ με τα φαρμακευτικά τα πρώτα πχ σαμπουάν,φυσικό όρο,οινόπνευμα καθαρό κτλ κτλ) κ τα έκανα κ στα μέγιστο των τιμών..οπότε μια χαρά είμαι για το μπάτζετ κ περισσότερα είχα υπολογίσει..

Καλά είναι νομίζω.... εννοώ για όλα αυτά που είπες! Έχεις βάλει κ ρούχα μέσα; Έχω κοιτάξει κ εγώ λίγο φαρμακεία να δω τη γίνεται...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ναι πολύ καλά είναι. Να σημειώνεις όταν αγοράζεις τι έχεις,με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Πχ ζιπουνακια κοντομανικα 7, φορμακια βελουτε(αγαπώ) 5.

Εγώ κάποια λίγα που θέλω από φαρμακείο θα τα πάρω από τώρα μαζί με κάτι δικά μου. 

Α! Τα ρουχακια του μωρού με μπεμπέ απορρυπαντικό!:x

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλά είναι νομίζω.... εννοώ για όλα αυτά που είπες! Έχεις βάλει κ ρούχα μέσα; Έχω κοιτάξει κ εγώ λίγο φαρμακεία να δω τη γίνεται...

Από ρούχα για αρχή τους πρώτους 2-3 μήνες ναι έχω υπολογίσει μια 15αρια φορμακια-πιτζαμακια κ αλλά 15 για από μέσα τα ζιπουνακια με τη λογική ότι θα μου πάρουν κ δώρα τέτοια οι δικοί μ κ φίλοι κ ξέρω πως μεγαλώνουν ραγδαία τα μωρά οπότε είμαστε καλά με τόσα πιστεύω..στη τελική πάντα υπάρχει κ το ίντερνετ Μ ελπίζω τότε να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά κ αν ληφθεί κάτι το παίρνω..

Just now, Anastasia05 είπε:

Ναι πολύ καλά είναι. Να σημειώνεις όταν αγοράζεις τι έχεις,με είχε βοηθήσει πάρα πολύ. Πχ ζιπουνακια κοντομανικα 7, φορμακια βελουτε(αγαπώ) 5.

Εγώ κάποια λίγα που θέλω από φαρμακείο θα τα πάρω από τώρα μαζί με κάτι δικά μου. 

Α! Τα ρουχακια του μωρού με μπεμπέ απορρυπαντικό!:x

ΧΑ! Να κάτι που δεν έχω στη λίστα!! Απορρυπαντικό μωρού!! Μπράβο ρε φίλη!!

Just now, Renez είπε:

Από ρούχα για αρχή τους πρώτους 2-3 μήνες ναι έχω υπολογίσει μια 15αρια φορμακια-πιτζαμακια κ αλλά 15 για από μέσα τα ζιπουνακια με τη λογική ότι θα μου πάρουν κ δώρα τέτοια οι δικοί μ κ φίλοι κ ξέρω πως μεγαλώνουν ραγδαία τα μωρά οπότε είμαστε καλά με τόσα πιστεύω..στη τελική πάντα υπάρχει κ το ίντερνετ Μ ελπίζω τότε να είναι ανοιχτά τα μαγαζιά κ αν ληφθεί κάτι το παίρνω..

ΧΑ! Να κάτι που δεν έχω στη λίστα!! Απορρυπαντικό μωρού!! Μπράβο ρε φίλη!!

Ζιπουνακια έχει βρει ήδη;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ζιπουνακια έχει βρει ήδη;

Όχι ακόμη..αλλά πχ από έρευνα που έκανα όπως τα φορμακια που πήρα από το Mothercare βρίσκω με 10/12€ τα φορμακια κ με 5€-7€ ζιπουνακια ωραία κ πολλά πακέτα προσφορών πχ τα 5 20€ κτλ από hnm,morhercare, motherbaby κ.α εταιρείες..θα παίρνω λίγα λίγα οποία Μ αρέσουν σαν σχέδιο κ σαν τιμή φυσικά γτ πχ κ τα hnm δεν έχουν κ τρελή ποικιλία κ όλο περιμένω να ανανεωθούν..

Just now, Renez είπε:

Όχι ακόμη..αλλά πχ από έρευνα που έκανα όπως τα φορμακια που πήρα από το Mothercare βρίσκω με 10/12€ τα φορμακια κ με 5€-7€ ζιπουνακια ωραία κ πολλά πακέτα προσφορών πχ τα 5 20€ κτλ από hnm,morhercare, motherbaby κ.α εταιρείες..θα παίρνω λίγα λίγα οποία Μ αρέσουν σαν σχέδιο κ σαν τιμή φυσικά γτ πχ κ τα hnm δεν έχουν κ τρελή ποικιλία κ όλο περιμένω να ανανεωθούν..

Δείτε κ τα μινερβακια για ζιπουνακια. 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι ασπλαχνη μάνα αλλά θα το αφήσω μέχρι τη β' επιπέδου το τικερ... Καλά πλάκα κάνω θα το αλλάξω αργά το βράδυ... 

Κ χτες το βράδυ παρήγγειλα ένα νυχτικό από το moromou.gr. κ ήθελα το ροζ αλλά δεν είχε το νούμερο μου και το πήρα σε γκρι. 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κορίτσια έπαθα σοκ! Πήγα γιατρό να δω το κοριτσάκι μου και είχε...προσόντα!!!:shock:

Omg!!! Μας την έκανε την έκπληξη ο παίδαρος!! Γι'αυτό λένε ότι είναι νωρίς στην αυχενική.. Εμένα με μισή καρδιά μου είναι, κ αυτό πολύ φευγαλέα.. Οπότε περιμένω κ εγώ να δω.. Ελπίζω όμως έστω στο ένα να έχει πέσει μέσα..

Βρε τρελοκομεία @Renez κ @Jasmine@ έχω σκάσει στα γέλια με εσάς!!!

Είμαι ασπλαχνη μάνα αλλά θα το αφήσω μέχρι τη β' επιπέδου το τικερ... Καλά πλάκα κάνω θα το αλλάξω αργά το βράδυ... 

Κ χτες το βράδυ παρήγγειλα ένα νυχτικό από το moromou.gr. κ ήθελα το ροζ αλλά δεν είχε το νούμερο μου και το πήρα σε γκρι. 

Χαχαχα ωραιο το γκρι φιλη μ.

Περιμενε στα επομενα ρβ. Θα φανει παλι αν εχει προσοντα.,

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια, τρίτη μέρα σήμερα κ νομίζω πως νιώθω κινήσεις!! Ειδικά το βράδυ όταν ξαπλώνω, αλλά σήμερα κ μέσα στη μέρα που κάθησα! 14 εβδομάδες είμαι ακριβώς.. το πρώτο το ένιωσα στις 17 αλλά τώρα είναι κ 2! Νιώθω αυτό το γνωστό κ ανεπανάληπτο τακ τακ, σαν φτερούγισμα!!

• Μου αρέσει 5

Just now, Hope89 είπε:

Omg!!! Μας την έκανε την έκπληξη ο παίδαρος!! Γι'αυτό λένε ότι είναι νωρίς στην αυχενική.. Εμένα με μισή καρδιά μου είναι, κ αυτό πολύ φευγαλέα.. Οπότε περιμένω κ εγώ να δω.. Ελπίζω όμως έστω στο ένα να έχει πέσει μέσα..

Βρε τρελοκομεία @Renez κ @Jasmine@ έχω σκάσει στα γέλια με εσάς!!!

Γελα γελα μόλις με βάλει με μπλε γράμματα εγώ θα φύγω από την ομάδα να το ξέρετε! Καραδοκεί...

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...