Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Το στομάχι επειδή τώρα είναι πιο ευαίσθητο θα σε πονούσε από κάποιο φάρμακο λογικά. Ε βραστή πατάτα , φρυγανιές απλές όχι μαύρες πολυσπορες κτλ , φιδέ , ριζακι για σούπα , κοτόπουλο χωρίς μπαχαρικά . Γενικα φρόντισε όταν περνεις κάποιο φάρμακο να έχεις φάει κάτι ελαφρύ. 

Γενικά τώρα απέφευγε να τρως απέξω απέφευγε να τρως βαριά φαγητά όχι ωμά λαχανικά όλα τα ωμά γενικά ανακατεύουν συνήθως Κ είναι δύσκολα στην πέψη 

Ευχαριστώ πολύ! Είσαι πολύ κατατοπιστική! Επίσης να σε ρωτήσω αν γνωρίζεις! Από χθες νιώθω ένα ποναλακι κάτω αριστερά.Λογικα είναι από το έντερο;;

1 hour ago, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ έχω ένα κουτί arvekap ανοιγμένο γιατί είχα χρησιμοποιήσει μια αμπούλα.Ειμαι όμως Ηράκλειο Κρήτης 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Κορίτσια έπαθα σοκ! Πήγα γιατρό να δω το κοριτσάκι μου και είχε...προσόντα!!!:shock:

Ahahahahahahahahahahha KLAIW.Me to kalo o paidaros sou

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα δε φταίμε εμείς εκείνη η τσούχτρα η @Renez έχει λυσσάξει...

Exw katourithei!!hahahahahaha

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Γελα γελα μας βλέπω όλες με βαφή ρούχων να κάνουμε τα ροζ γαλάζια....

Ante vre siga.Posa lathi na ginoun pia?Plaka plaka emas mas eipe 95% agori.E les na pesoume sto 5% lathos?Tpt tha meinei o petheros mou ston topo an to paidi den vgei Giwrgos!!:D

@Jasmine@μου είχε πει πιθανότητα 80%. Σίγουρα η αυχενική είναι νωρίς γι αυτό και πολλοι γιατροι δεν λένε τπτ απ' το να δίνουν πιθανότητες! Προχτές η @Ninamc είχε ανοίξει κ θέμα σχετικό με τα λάθη που γίνονται στις αυχενικες.

Ευχαριστώ @Annouκαι σε σένα ευχομαι με το καλό!!!

Εν τω μεταξύ μου είπε ο γιατρός πως επειδή έχω κάπως χαμηλό πλακούντα να μην επιχειρήσω σεξ και του λεω με τέτοια βόμβα που μου πέταξες για τέτοια είμαι τώρα;;;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Jasmine@μου είχε πει πιθανότητα 80%. Σίγουρα η αυχενική είναι νωρίς γι αυτό και πολλοι γιατροι δεν λένε τπτ απ' το να δίνουν πιθανότητες! Προχτές η @Ninamc είχε ανοίξει κ θέμα σχετικό με τα λάθη που γίνονται στις αυχενικες.

Εν τω μεταξύ μου είπε ο γιατρός πως επειδή έχω κάπως χαμηλό πλακούντα να μην επιχειρήσω σεξ και του λεω με τέτοια βόμβα που μου πέταξες για τέτοια είμαι τώρα;;;

Κοριτσακι δεν είναι το πρώτο σου??

Δεν θα ήθελες κι ένα αντρακι γι αλλαγή??:x

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Γενικα γινονται λαθη στις αυχενικες ως προς το φυλο του εμβρυου.

Μια απλη αναζητηση στο γκουγκλ και θα καταλαβετε τι εννοω.

Ευχομαι να μην γινουν λαθη στις δικες μας χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Εντάξει πάνω απ όλα να είναι γερό το παιδί!  Απλά όταν σου λένε φύλο από την αυχενική μπαίνει στο μυαλό σου κ κανείς όνειρα,σενάρια κλπ! Εμένα μου είπε 90% κορίτσι κ στα 2! Θα ήθελα βέβαια κ ένα αγοράκι έτσι να έχω κ από τα δυο αλλά πάνω από όλα να είναι γερά κ δε με νοιαζει! Όχι μόνο θα κανείς γιο θα μείνεις κ χωρίς σεξ.... μάλιστα! 
ο άντρας σου χάρηκε;

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γενικα γινονται λαθη στις αυχενικες ως προς το φυλο του εμβρυου.

Μια απλη αναζητηση στο γκουγκλ και θα καταλαβετε τι εννοω.

Ευχομαι να μην γινουν λαθη στις δικες μας χαχαχα

Λες να μείνουμε με τον καημό κ να ξεροσταλιαζουμε χωρίς λόγο κοιτάζοντας φορέματα??? 

Θα τρελαθώ!! 

Σήμερα μάζευα ρούχα του μικρού κ σκεφτόμουν....αυτό θα το βάλει η μικρή.. αυτό όχι:tongue:

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Λες να μείνουμε με τον καημό κ να ξεροσταλιαζουμε χωρίς λόγο κοιτάζοντας φορέματα??? 

Θα τρελαθώ!! 

Σήμερα μάζευα ρούχα του μικρού κ σκεφτόμουν....αυτό θα το βάλει η μικρή.. αυτό όχι:tongue:

Για καλό κ για κακό μη τα μαζεύεις!!! Έχουμε καιρο ακόμα.... εγώ θα πάω τη Δευτέρα για υπέρηχο! Λέτε να έχω εκπλήξεις;

SqfGp3.png

πρίν από 36 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Μάλλον είναι το νεφρό τελικά. Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό... πηγα να κατουρησω κ ηρέμησα λίγο κ ο πόνος μεταφέρεται μπρος πίσω! 

Και γω έτσι υπέθεσα.. 

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Για καλό κ για κακό μη τα μαζεύεις!!! Έχουμε καιρο ακόμα.... εγώ θα πάω τη Δευτέρα για υπέρηχο! Λέτε να έχω εκπλήξεις;

Τα μαζεύω να έχω χώρο!!

Ισως και να έχεις!! Φαντάζομαι πως είναι πιο δύσκολο να δει δύο μωράκια!! Πόσο σίγουρος ήταν στην αυχενική???

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τα μαζεύω να έχω χώρο!!

Ισως και να έχεις!! Φαντάζομαι πως είναι πιο δύσκολο να δει δύο μωράκια!! Πόσο σίγουρος ήταν στην αυχενική???

90% τα είδε σίγουρα κ τα δυο είπε! Τώρα τι να σας πω... 

αν έχει φυτρώσει τίποτα να ξέρετε δε θα σας το πω γιατί η άλλη η κακούργα θα το χαρει κ θα με βάλει με κεφαλαία γράμματα!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Κορίτσια έπαθα σοκ! Πήγα γιατρό να δω το κοριτσάκι μου και είχε...προσόντα!!!:shock:

Σοβαρα? Δλδ γιος? 

Τελειο!

Πο πο πο επαθα σοκ κ γω τωρα να ξερεις!

Εχω ρβ αρχες Μαη. Μολις μου τα γκρεμισες ολα!

Θα πεθανω απ την αγωνια!

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

90% τα είδε σίγουρα κ τα δυο είπε! Τώρα τι να σας πω... 

αν έχει φυτρώσει τίποτα να ξέρετε δε θα σας το πω γιατί η άλλη η κακούργα θα το χαρει κ θα με βάλει με κεφαλαία γράμματα!

Θα κάνω πως δεν το είδα γτ έτοιμη είμαι ήδη να σου βάλω 2 ΑΓΟΡΑΡΟΥΣ στο πινακακι μέχρι τον επόμενο υπέρηχο!! ΧΑ!! Κ θα στο κάνω με μπλε σκούρο εσένα,σκληρό κ αντρικιο!!:P

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...