Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 25 λεπτά , Epilachna είπε:

Βρίσκομαι Θεσσαλονικη και η αλήθεια ειναι πως δεν τον ρώτησα. Οταν ομως ανέφερα πως δεν εχω πλεον φάρμακα για μια συμπληρωματικη διέγερση δεν μου είπε κατι. Θα χρειαστώ Gonal - Meriofert και Cetrotide αν υπαρχει κάποια κοπέλα που δεν τις χρειάζεται.

Αχχχχχ είμαστε και κοντά με είχαν μείνει γκοναλ οι οποίες έλεγαν τέλος Νοεμβρίου αλλά τις έδωσα στο κέντρο, μακάρι να βρεις γιατί από ότι ξέρω είναι πανάκριβες αν δεν τις πάρεις με παρεπεμπτικο αλλά μπορεί να κάνω και λάθος 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Πανακια αγκαλιας, σεντονακι να σκεπαστεί το καλοκαίρι στη βόλτα, να το στρώσεις στο Πορτ μπεμπέ για να είναι δροσερό , στο γυμναστήριο για τον ίδιο λόγο, αν είσαι έξω κ θες να θηλασεις για να καλυφθεις(αν κ εμένα με βολεψαν οι πάνες μουσελινας σε αυτό)

Ακόμη κ στον καναπέ για να μην έρχεται σε επαφή με το σημείο που καθομαστε

Χμμμ φίλη όντως πολλές χρήσεις!! Πόσα τέτοια λες να χρειαστώ? Σκέψου μέχρι 3 μηνών θα είναι σίγουρα (!!) Μαζί στο λίκνο οπότε δεν αγοράζω ακόμη κ σεντόνια κούνιας(εκτός αν μου κάνουν δώρο..) άρα τέτοια λικνου ποσά να πάρω? Αφού θα τα έχω κ για τόσες άλλες χρήσεις..θα μπορώ κ να το τυλίγω με αυτά λες?(τύπου ελαφρύ φασκιωμα?)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Προσπαθω να καταλάβω το θέμα συζήτησης... σεντόνια;;;;

Ναι καλέ ααααα δε μας παρακολουθείς!!

Παράθεση

:mrgreen:

Just now, Christinα είπε:

Πολυ σωστα!!! Ακόμα τώρα το καλοκαίρι νομίζω θα φτάνουν να το σκεπάζει ελαφρά μέχρι τα 2. Πολύ χρήσιμα. Έχει λ το τζάμπο κ με λίγο χνουδακι κάπως πιο χειμερινά 

Χμμμ εννοείται πως έχω σταμπαρει κ στο τζαμπο αλλά τώρα λόγω του ιού δέχονται πληρωμή μόνο με πιστωτική κ δε θέλω να τη βάζω στο ίντερνετ,πληρώνω μόνο με αντικαταβολή..οπότε θα περιμένω να ανοίξουν να κάνω κ εκεί την επιδρομή μου σιγά σιγά :-) εν τέλη πόσα τέτοια σεντονακια να πάρω??

Just now, Renez είπε:

Ναι καλέ ααααα δε μας παρακολουθείς!!

Χμμμ εννοείται πως έχω σταμπαρει κ στο τζαμπο αλλά τώρα λόγω του ιού δέχονται πληρωμή μόνο με πιστωτική κ δε θέλω να τη βάζω στο ίντερνετ,πληρώνω μόνο με αντικαταβολή..οπότε θα περιμένω να ανοίξουν να κάνω κ εκεί την επιδρομή μου σιγά σιγά :-) εν τέλη πόσα τέτοια σεντονακια να πάρω??

Χαχαχαχχαχα δεν τα διάβασα όλαααα 

εχει πάρει καμία κούνια από jumbo?

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Χμμμ φίλη όντως πολλές χρήσεις!! Πόσα τέτοια λες να χρειαστώ? Σκέψου μέχρι 3 μηνών θα είναι σίγουρα (!!) Μαζί στο λίκνο οπότε δεν αγοράζω ακόμη κ σεντόνια κούνιας(εκτός αν μου κάνουν δώρο..) άρα τέτοια λικνου ποσά να πάρω? Αφού θα τα έχω κ για τόσες άλλες χρήσεις..θα μπορώ κ να το τυλίγω με αυτά λες?(τύπου ελαφρύ φασκιωμα?)

Για να τα τυλίγω είχα κ πάνες σαν πικέ αλλά πιο ελαφρύ κ μαλακό??? Δεν ξέρω αν λέγεται αλλιώς το ύφασμα.

Αν θες πάρε κ πανακια μουσελινας κ ότι σε βολεψει καλύτερα! Για την ώρα μη πάρεις αλλά μπορεί να δεις κι αλλού κάποια που να σου αρέσουν πολύ!

Κούνιας δε χρειάζεται ακόμη! 

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχχαχα δεν τα διάβασα όλαααα 

εχει πάρει καμία κούνια από jumbo?

Κούνια?? Έχουν κούνια τα τζαμπο??

Just now, Anastasia05 είπε:

Για να τα τυλίγω είχα κ πάνες σαν πικέ αλλά πιο ελαφρύ κ μαλακό??? Δεν ξέρω αν λέγεται αλλιώς το ύφασμα.

Αν θες πάρε κ πανακια μουσελινας κ ότι σε βολεψει καλύτερα! Για την ώρα μη πάρεις αλλά μπορεί να δεις κι αλλού κάποια που να σου αρέσουν πολύ!

Κούνιας δε χρειάζεται ακόμη! 

Ναι δε λέω να πάρω αλλά από εκεί(έτσι κ αλλιώς πήρα κ τα 5 αγοριστικα που μου άρεσαν χεχεχε !!) Αλλά γενικά λέω ποσά να έχω σαν σύνολο μέχρι να έρθει το μωρό μου..?

Just now, Renez είπε:

Ναι δε λέω να πάρω αλλά από εκεί(έτσι κ αλλιώς πήρα κ τα 5 αγοριστικα που μου άρεσαν χεχεχε !!) Αλλά γενικά λέω ποσά να έχω σαν σύνολο μέχρι να έρθει το μωρό μου..?

Τι να σου πω? Εγώ βολεύτηκα με δέκα βαμβακερά σεντονακια, έβαζα συνέχεια πλυντήρια όμως(λερωμένα φορμακια,κατουρημενα σεντόνια κλπ) κ είχα και άλλες πάνες από αλλά υφάσματα (μουσελίνα κ σαν πικέ) 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχαχαχ ικεα εννοούσα!!!!

SqfGp3.png

Εγώ είχα 7,μια χαρά ήταν,κ όταν έκανε κρύο ή μετά το μπάνιο τ  έβαζα σεντονακι κ φλις κουβερτακι κ το τυλιγα 

Κουνια ΙΚΕΑ την έχω αποθεωσει πήγαινε κάνα 5αρι σελίδες πισω

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Εγώ είχα 7,μια χαρά ήταν,κ όταν έκανε κρύο ή μετά το μπάνιο τ  έβαζα σεντονακι κ φλις κουβερτακι κ το τυλιγα 

Κουνια ΙΚΕΑ την έχω αποθεωσει πήγαινε κάνα 5αρι σελίδες πισω

Μάλλον κοιμήθηκα πολύ, είχατε γράψει πολλές σελίδες!  Θυμασαι ποιο μοντέλο είχες πάρει; έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου κ έχω μπερδευτεί με τις κούνιες... θα θελα να γίνεται κρεβατακι αλλά όχι να πληρώσω κ 700€ για μελαμίνες κ να γίνεται κρεβάτι μέχρι τα 6. Όποτε σκεφτομουν μήπως πάρουμε πιο φθηνές κούνιες κ μετά κατευθείαν κρεβάτι μόνο...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μάλλον κοιμήθηκα πολύ, είχατε γράψει πολλές σελίδες!  Θυμασαι ποιο μοντέλο είχες πάρει; έχω τόσα πολλά στο μυαλό μου κ έχω μπερδευτεί με τις κούνιες... θα θελα να γίνεται κρεβατακι αλλά όχι να πληρώσω κ 700€ για μελαμίνες κ να γίνεται κρεβάτι μέχρι τα 6. Όποτε σκεφτομουν μήπως πάρουμε πιο φθηνές κούνιες κ μετά κατευθείαν κρεβάτι μόνο...

Είναι αυτή με τα συρταρακια κάτω που έχουν χρωματιστά  πόμολα ( βγαίνει κ ολολευκη)κ είχα βρει κ ασορτί συρταριερα. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Η καλύτερη λύση:-D

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μάλλον είναι το νεφρό τελικά. Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό... πηγα να κατουρησω κ ηρέμησα λίγο κ ο πόνος μεταφέρεται μπρος πίσω! 

Το έπαθα κ εγώ προχθές στα αριστερά ψηλά σαν να με μαχαιρωναν τιναζομουν από το πόνο νομίζω κ εγώ από απότομη κίνηση έγινε όπως σηκώθηκα για τουαλέτα

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εντάξει δε θα πάθεις κάτι αγάπη μου,μη τρελαίνεσαι.. ο άντρας σου ας τρώει ότι θέλει ο άνθρωπος αλλά στο νινι σου με όλη μου την αγάπη σου λέω να μη του τα μάθεις στη διατροφή του..ειδικά παριζα κ ζαμπόν..είναι όλο το λίπος κ τα υπόλοιπα σημεία του ζώου που δεν τρολωγονται(αυτιά,μύτη κτλ..+ φουλ συντηρητικά..) για το τοστακι έχε έστω γαλοπούλα κ κατά προτίμηση βραστή.ξερω πως η καπνιστή είναι πιο νόστιμη(κ εμένα μ αρέσει πολύ όπως κ το μπέικον που είναι καπνιστό) αλλά δυστυχώς δε τα καπνίζουν με οξιά κ βλακείες που λένε αλλά με ενέσεις αρωματικές άρα συν ένα ακόμη χημικό..τώρα αυτά στα λέω με αφορμή την ερώτηση σου να τα μαθαίνουν κ οι άλλες κοπέλες γτ τα ξέρω από πρώτο χέρι πλέον..βέβαια με μέτρο δε θα μας σκοτώσει κάτι αλλά γτ να μη τα αποφεύγουμε αφού δε μας προσφέρουν κ τπτ..

Κ μετά λοιπόν την αγορά μου προς 2 εβδομαδων(τα 3 φορμακια που ακόμη βέβαια να μου έρθουν...) Μόλις ολοκλήρωσα την 2η αγορά μου..λαλαλαααα τι καλάααα μα ρε κορίτσια τα έχει σε τόσο καλή προσφορά... 5 σεντονακια λικνου με τέλεια σχεδιακια 23€ όλα παρακαλώ!! Spitishop προσφορά.. πως να αντισταθώ?! 

K emena apo to mother baby kathusterisan para polu.Eleos pia me ta megala courier!Eidika Aca,Geniki Taxudromiki!!!:mrgreen:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...