Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Όταν αλλάζεις μωρό δεν το αφήνεις λεπτό μόνο του! Ούτε απομακρυνεσαι! Δε θέλει κ πολύ να πέσει το μωρό!!

Ακόμη κ να σκύψω να πιάσω κάτι,πάντα ένα χέρι στο σώμα του παιδιού

Εννοειται! Δεν το αφήνεις ποτέ από τα μάτια σου! Εμένα πάντως με βόλεψε παρά πολυ η αλλαξιερα, δεν θα την άλλαζα με τίποτα! Μέχρι δύο χρόνων εκεί τον άλλαζα! Είχα μια συρταριερα με ένα επιπρόσθετο ξύλο, το οποίο τώρα έχω βγάλει κ είναι ωραιότατο έπιπλο. Απλό κ κομψό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Irinoula86 είπε:

Δεν μου είπε ακριβώς το βάρος του αλλα μου είπε ότι ειναι όλα φυσιολογικά! ο υπέρηχος απο κοιλιά ναι....αλλά ήμουν προετοιμασμένη για όλα!!!χιχιχ....αυτο με τις 2 χ  β επιπεδου πως το εξηγειτε τελικα?

Τι να σου πω αγάπη μου,πρώτη φορά το ακούω...αλλά εφόσον θα σου πάρει τα ίδια λεφτά κ για τα δύο τι σε νοιάζει?! :-) σου εξήγησε για πιο λόγο δύο φορές?

Just now, Hope89 είπε:

Εννοειται! Δεν το αφήνεις ποτέ από τα μάτια σου! Εμένα πάντως με βόλεψε παρά πολυ η αλλαξιερα, δεν θα την άλλαζα με τίποτα! Μέχρι δύο χρόνων εκεί τον άλλαζα! Είχα μια συρταριερα με ένα επιπρόσθετο ξύλο, το οποίο τώρα έχω βγάλει κ είναι ωραιότατο έπιπλο. Απλό κ κομψό!

Ακριβώς ίδιο έχω κι εγώ! Κ ακόμη κ τώρα που είναι 1,5 εκεί τον αλλάζω!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Άσχετο  παλι! Αλλαντικα τρώτε???

Επίσης σήμερα τηγανισα 1 αυγουλακι κ δεν ήταν τελικά εντελώς σφιχτό, λέτε να πειράζει?

Μια είχα κάνει σε κάποιον πολύ καλό που μ είχε συστήσει μια φίλη στο Κολωνάκι, δν θυμάμαι όνομα τώρα.  Δεν εχω ξανακουσει για 2.Βέβαια αν στη κάνει ο ίδιος κ με τα ίδια λεφτά οκ. Να νιωθεις οτι εχεις εμπιστοσυνη στν επιστημονα ομως για να μν εχεις αμφιβολίες 

Όχι μωρέ δε πειράζει κ μόνο που ανεβάζει θερμοκρασία στο τηγάνι αρκεί,εδώ εγώ τρώω ομελέτα πολλές φορές!! Απλά βέβαια παίρνω κ αυγά βιολογικά ή στη χειρότερη ελευθέρας..πάντα το είχα αυτό..όπως επίσης τα αλλαντικά από 20 χρόνων που είδα βίντεο κ διάβασα πως φτιάχνονται δε βάζω στο στόμα μου..εξαίρεση μόνο καμία πίτσα όταν τρώω..σπίτι δε παίρνω ποτέ κ θα σας συμβουλευα ούτε κ εσείς αγάπες!!!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι με έχει πιάσει ένας πόνος δεξιά χαμηλά οξύς, όταν είμαι καθισμένη η ξαπλωμένη είμαι οκ δεν ποναω όταν είμαι όρθια πεθαίνω, μηπωσ Το έχει πάθει καμία;Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό κ δε ξέρω τι να κάνω που είναι απόγευμα κ γίνεται αυτό με τον ιο...

Αγάπη μου αν σε αχγωνει τι σε νοιάζει ο ιός αφού είναι επιτρεπτό να βγαίνεις για κάθε ιατρικό θέμα πόσο μάλλον εμεις που είμαστε κ έγκυες..

Συνεχόμενος πόνος? Εμένα με πιάνουν κάτι πόνοι - τραβήγματα όταν ξαπλωνω κάποιες φορές κ 2-3 με έχουν πιάσει σαν πολύ δυνατός πόνος περιόδου αλλά μετά από 1-2 λεπτά περνάει..

Just now, Renez είπε:

Όχι μωρέ δε πειράζει κ μόνο που ανεβάζει θερμοκρασία στο τηγάνι αρκεί,εδώ εγώ τρώω ομελέτα πολλές φορές!! Απλά βέβαια παίρνω κ αυγά βιολογικά ή στη χειρότερη ελευθέρας..πάντα το είχα αυτό..όπως επίσης τα αλλαντικά από 20 χρόνων που είδα βίντεο κ διάβασα πως φτιάχνονται δε βάζω στο στόμα μου..εξαίρεση μόνο καμία πίτσα όταν τρώω..σπίτι δε παίρνω ποτέ κ θα σας συμβουλευα ούτε κ εσείς αγάπες!!!!!

Ετσι νομιζω κι εγω για το αυγό κι ειναι απο τις κοτουλες του μπαμπάκα μου που τις προσέχει πολυ. Αλλαντικα κι εγω μονο σε πιτσα τρωω αλλα εγω φαει γαλοπουλα σε τοστ 2φορες κ προχθές έφτιαξα μια μακαρονοσαλατα κι έβαλα μέσα ζαμπόν. Το εφαγα κι εγώ...Ήθελε ο άντρας μ που τρώει από όλα αυτά κ υπάρχουν στο σπίτι για πίτσες που φτιάχνει κ τοστ.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Για πες!?ποτε κόψετε τη πανα?εμένα αγοράκι σχεδόν 2,5 Κ θέλω το καλοκαίρι να του τη κόψω,μιλάει κ τα λέει αφού κάνει όμως...

Εμείς ξεκινήσαμε τις προσπάθειες κάπου στα 2 αλλά όχι σοβαρά κ πριν τα 2,5 την κόψαμε! Η διαφορά έγινε όταν του έβγαλα τελείως την πάνα κ του έβαζα μόνο βρακάκι, γτ πιο πριν προσπαθούσα με πάνες βρακάκια!

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

Εμένα τις δύο τελευταίες μέρες υπάρχει ένας πόνος κάτω αριστερά....όχι συνεχόμενος αλλά σαν να με χτυπάει κάτι..... ερχεται φευγει και ξαναερχεται......το είπα χθες στο γιατρό μ ειπε να μην ανησυχω απο εδω και στο εξής θα έχω διάφορα πονάκια!!!! μίλα με το γιατρό σου κορίτσι μου!

Πολύ σωστά το λες!! Κ εμένα μου είχε πει πως αν δεν διαρκούν ώρα κ δεν είναι υπερβολικος ο πόνος σε ένταση να μην αγχώνομαι είναι από τη μήτρα..ολόκληρο νινι γίνεται κ ειδατε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ε? Το είχα αφήσει 8 χιλιοστά (!) 3 εβδομαδες μετά στην αυχενική τσουπ 6 εκατοστά,3 εβδομαδες μετά στον υπέρηχο τσουπ 10,5 εκατοστά!! Για σκεφτείτε η μήτρα..μ

Just now, Renez είπε:

Πολύ σωστά το λες!! Κ εμένα μου είχε πει πως αν δεν διαρκούν ώρα κ δεν είναι υπερβολικος ο πόνος σε ένταση να μην αγχώνομαι είναι από τη μήτρα..ολόκληρο νινι γίνεται κ ειδατε πόσο γρήγορα μεγαλώνουν ε? Το είχα αφήσει 8 χιλιοστά (!) 3 εβδομαδες μετά στην αυχενική τσουπ 6 εκατοστά,3 εβδομαδες μετά στον υπέρηχο τσουπ 10,5 εκατοστά!! Για σκεφτείτε η μήτρα..μ

Και που είσαι ακόμα!!!:x

Q1jtp2.png

Ετσι νομιζω κι εγω για το αυγό κι ειναι απο τις κοτουλες του μπαμπάκα μου που τις προσέχει πολυ. Αλλαντικα κι εγω μονο σε πιτσα τρωω αλλα εγω φαει γαλοπουλα σε τοστ 2φορες κ προχθές έφτιαξα μια μακαρονοσαλατα κι έβαλα μέσα ζαμπόν. Το εφαγα κι εγώ...Ήθελε ο άντρας μ που τρώει από όλα αυτά κ υπάρχουν στο σπίτι για πίτσες που φτιάχνει κ τοστ.

Εντάξει δε θα πάθεις κάτι αγάπη μου,μη τρελαίνεσαι.. ο άντρας σου ας τρώει ότι θέλει ο άνθρωπος αλλά στο νινι σου με όλη μου την αγάπη σου λέω να μη του τα μάθεις στη διατροφή του..ειδικά παριζα κ ζαμπόν..είναι όλο το λίπος κ τα υπόλοιπα σημεία του ζώου που δεν τρολωγονται(αυτιά,μύτη κτλ..+ φουλ συντηρητικά..) για το τοστακι έχε έστω γαλοπούλα κ κατά προτίμηση βραστή.ξερω πως η καπνιστή είναι πιο νόστιμη(κ εμένα μ αρέσει πολύ όπως κ το μπέικον που είναι καπνιστό) αλλά δυστυχώς δε τα καπνίζουν με οξιά κ βλακείες που λένε αλλά με ενέσεις αρωματικές άρα συν ένα ακόμη χημικό..τώρα αυτά στα λέω με αφορμή την ερώτηση σου να τα μαθαίνουν κ οι άλλες κοπέλες γτ τα ξέρω από πρώτο χέρι πλέον..βέβαια με μέτρο δε θα μας σκοτώσει κάτι αλλά γτ να μη τα αποφεύγουμε αφού δε μας προσφέρουν κ τπτ..

Κ μετά λοιπόν την αγορά μου προς 2 εβδομαδων(τα 3 φορμακια που ακόμη βέβαια να μου έρθουν...) Μόλις ολοκλήρωσα την 2η αγορά μου..λαλαλαααα τι καλάααα μα ρε κορίτσια τα έχει σε τόσο καλή προσφορά... 5 σεντονακια λικνου με τέλεια σχεδιακια 23€ όλα παρακαλώ!! Spitishop προσφορά.. πως να αντισταθώ?! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Marti είπε:

Μολις! Πηγα τουαλετα για να κατουρησω συγγνώμη κιόλας.. Και σα να έγινε αποτομη κινηση οταν πηγα να σηκωθώ και εμέινα διπλωμενη για κανα 2λ.κατατρομαξα

Just now, Renez είπε:

Αγάπη μου αν σε αχγωνει τι σε νοιάζει ο ιός αφού είναι επιτρεπτό να βγαίνεις για κάθε ιατρικό θέμα πόσο μάλλον εμεις που είμαστε κ έγκυες..

Συνεχόμενος πόνος? Εμένα με πιάνουν κάτι πόνοι - τραβήγματα όταν ξαπλωνω κάποιες φορές κ 2-3 με έχουν πιάσει σαν πολύ δυνατός πόνος περιόδου αλλά μετά από 1-2 λεπτά περνάει..

Μάλλον είναι το νεφρό τελικά. Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό... πηγα να κατουρησω κ ηρέμησα λίγο κ ο πόνος μεταφέρεται μπρος πίσω! 

• Λυπημένη/-ος 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μάλλον είναι το νεφρό τελικά. Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό... πηγα να κατουρησω κ ηρέμησα λίγο κ ο πόνος μεταφέρεται μπρος πίσω! 

Και γω έτσι υπέθεσα.. 

Just now, Jasmine@ είπε:

Νερό νερό νεροοοο πίνε κ όλα καλά :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εντάξει δε θα πάθεις κάτι αγάπη μου,μη τρελαίνεσαι.. ο άντρας σου ας τρώει ότι θέλει ο άνθρωπος αλλά στο νινι σου με όλη μου την αγάπη σου λέω να μη του τα μάθεις στη διατροφή του..ειδικά παριζα κ ζαμπόν..είναι όλο το λίπος κ τα υπόλοιπα σημεία του ζώου που δεν τρολωγονται(αυτιά,μύτη κτλ..+ φουλ συντηρητικά..) για το τοστακι έχε έστω γαλοπούλα κ κατά προτίμηση βραστή.ξερω πως η καπνιστή είναι πιο νόστιμη(κ εμένα μ αρέσει πολύ όπως κ το μπέικον που είναι καπνιστό) αλλά δυστυχώς δε τα καπνίζουν με οξιά κ βλακείες που λένε αλλά με ενέσεις αρωματικές άρα συν ένα ακόμη χημικό..τώρα αυτά στα λέω με αφορμή την ερώτηση σου να τα μαθαίνουν κ οι άλλες κοπέλες γτ τα ξέρω από πρώτο χέρι πλέον..βέβαια με μέτρο δε θα μας σκοτώσει κάτι αλλά γτ να μη τα αποφεύγουμε αφού δε μας προσφέρουν κ τπτ..

Κ μετά λοιπόν την αγορά μου προς 2 εβδομαδων(τα 3 φορμακια που ακόμη βέβαια να μου έρθουν...) Μόλις ολοκλήρωσα την 2η αγορά μου..λαλαλαααα τι καλάααα μα ρε κορίτσια τα έχει σε τόσο καλή προσφορά... 5 σεντονακια λικνου με τέλεια σχεδιακια 23€ όλα παρακαλώ!! Spitishop προσφορά.. πως να αντισταθώ?! 

Καλά έκανες! Με το καλό να έρθουν και να ξαπλώσει το νινακι! Αν είναι χωρίς λάστιχο μπορείς να τα χρησιμοποιείς με πολλούς τρόπους!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά έκανες! Με το καλό να έρθουν και να ξαπλώσει το νινακι! Αν είναι χωρίς λάστιχο μπορείς να τα χρησιμοποιείς με πολλούς τρόπους!ν

Ναι χωρίς είναι αλλά τσεκαρα τα μέτρα με το μέγεθος του λικνου κ μπαίνει καλά καλά μέσα στο στρωματακι να τυλιχτεί.. επίσης επειδή είναι όμορφα τα σκεφτόμουν κ σαν πανάκια αγκαλιασ..

Για πες μου κ άλλον τρόπο θέλω να ξέρω :-)

Just now, Renez είπε:

Ναι χωρίς είναι αλλά τσεκαρα τα μέτρα με το μέγεθος του λικνου κ μπαίνει καλά καλά μέσα στο στρωματακι να τυλιχτεί.. επίσης επειδή είναι όμορφα τα σκεφτόμουν κ σαν πανάκια αγκαλιασ..

Για πες μου κ άλλον τρόπο θέλω να ξέρω :-)

Πανακια αγκαλιας, σεντονακι να σκεπαστεί το καλοκαίρι στη βόλτα, να το στρώσεις στο Πορτ μπεμπέ για να είναι δροσερό , στο γυμναστήριο για τον ίδιο λόγο, αν είσαι έξω κ θες να θηλασεις για να καλυφθεις(αν κ εμένα με βολεψαν οι πάνες μουσελινας σε αυτό)

Ακόμη κ στον καναπέ για να μην έρχεται σε επαφή με το σημείο που καθομαστε

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...