Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χαχα η @marianna1986 τις εκοψε.

Ο δικος μ ειναι 13 μηνων. Κ λεμε αν τα καταφερουμε να την κοψουμε φετος.. δν το βλεπω ευκολο παντως.μαλλν για του χρονου 

Αν τα λεει, εισαι σε καλο δρομο!

Καλη επιτυχια!

Προσπάθησα κι εγώ πέρσυ το καλοκαίρι που ήταν 1,5  τα έλεγε από τότε αφού τα έκανε αλλά δεν ... κ το άφησα για να μν το πάρει με το κακό! Να τον βάλεις όμως γτ εξαρτάται από το παιδι. Νομίζω ότι ο δικός μ αν και μιλάει κανονικά και συνεννοούμαστε στα πάντα,  εχει μια άρνηση με το γιογιο...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

@christinα έχει κάνει κάτι στο γιογιό μέχρι τώρα;

@ninamc είναι λίγο μικρουλι για κόψιμο πανας, βέβαια δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αλλά από τα μαζεύεις συνέχεια κατουρα και σκ@τουλες δεν ξέρω αν υπάρχει νόημα τόση ταλαιπα! Θεωρητικά στα 2.5-3 μπορούν κ ελέγχουν σφιγκτήρες. 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@christinα έχει κάνει κάτι στο γιογιό μέχρι τώρα;

@ninamc είναι λίγο μικρουλι για κόψιμο πανας, βέβαια δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις αλλά από τα μαζεύεις συνέχεια κατουρα και σκ@τουλες δεν ξέρω αν υπάρχει νόημα τόση ταλαιπα! Θεωρητικά στα 2.5-3 μπορούν κ ελέγχουν σφιγκτήρες. 

Δεν έχει κάνει τπτ!!! Του πήρα και καθισμτακι τουαλέτας, ούτε εκεί,έτσι κάθεται κ χαζεύει μέχρι να βαρεθεί! Αααα και τα κάνει μόνο σε καθαρή πανα....αλλιώς κρατιέται... πιστεύω όταν σηκώσω τα χάλια θα τα καταφέρουμε, θα τν έχω με βρακάκι όλη μέρα κι αν τα κάνει πάνω τ μια φορά πιστεύω θα το πάρει απόφαση γτ είναι σιχασιαρικο!:)

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλησπέρα μανούλες.. είναι μανούλα Νοεμβρίου και ήθελα να ρωτήσω γ όσες είχαν συμπτώματα αναγούλες, εμετούς αν σας πέρασαν κ ποτε;;Εγώ είμαι 12 εβδομάδων κ ακόμα ταλαιπωρουμε θ έλεγα!!

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ ,όλη μέρα αναγουλα κ εμετούς 3-4 την ημερα, τώρα έχει ηρεμήσει κάπως κάνω 1 εμετό την ημέρα κ αναγουλα μην το ματιασω έχει καλυτερέψει πολύ, νερό σκέψου έχω αρχίσει κ πίνω όσο πρέπει τις τελευταίες 3 μέρες...γουλιτσα γουλιτσα έπινα κ με το ζόρι!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Χαχα είναι μέχρι να τα κάνει στο γιογιο μετά θα ενθουσιαστεί κ θα θέλει μόνο γιογιό. Αλλά το δύσκολο είναι μέχρι να τα κάνει εκει μέσα... 

Αχ μου δίνεις κουράγιο! Τα αγορια λενε αργουν ομως. Δεν θα αντέξω σφουγγαριστρα και κοιλουμπα καλοκαιριάτικα ...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Ninamc είναι σχεδόν 4 κ έχουμε ξεμπερδεψει από πάνες!

@Irinoula86χτες που πηγές στο γιατρό στο ζυγισε το μωράκι; Επίσης ο υπερηχος ήταν απ' την κοιλιά; ( να ξέρω να καλλωπιστω καταλλήλως)

Δεν μου είπε ακριβώς το βάρος του αλλα μου είπε ότι ειναι όλα φυσιολογικά! ο υπέρηχος απο κοιλιά ναι....αλλά ήμουν προετοιμασμένη για όλα!!!χιχιχ....αυτο με τις 2 χ  β επιπεδου πως το εξηγειτε τελικα?

Άσχετο  παλι! Αλλαντικα τρώτε???

Επίσης σήμερα τηγανισα 1 αυγουλακι κ δεν ήταν τελικά εντελώς σφιχτό, λέτε να πειράζει?

Just now, Irinoula86 είπε:

Δεν μου είπε ακριβώς το βάρος του αλλα μου είπε ότι ειναι όλα φυσιολογικά! ο υπέρηχος απο κοιλιά ναι....αλλά ήμουν προετοιμασμένη για όλα!!!χιχιχ....αυτο με τις 2 χ  β επιπεδου πως το εξηγειτε τελικα?

Μια είχα κάνει σε κάποιον πολύ καλό που μ είχε συστήσει μια φίλη στο Κολωνάκι, δν θυμάμαι όνομα τώρα.  Δεν εχω ξανακουσει για 2.Βέβαια αν στη κάνει ο ίδιος κ με τα ίδια λεφτά οκ. Να νιωθεις οτι εχεις εμπιστοσυνη στν επιστημονα ομως για να μν εχεις αμφιβολίες 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

Σίγουρα ο κάθε γιατρός ακολουθει τις δικές του μεθόδους! Για κακό πάντως δεν είναι οι δυο β επιπέδου!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Christinα είπε:

Άσχετο  παλι! Αλλαντικα τρώτε???

Επίσης σήμερα τηγανισα 1 αυγουλακι κ δεν ήταν τελικά εντελώς σφιχτό, λέτε να πειράζει?

Μια είχα κάνει σε κάποιον πολύ καλό που μ είχε συστήσει μια φίλη στο Κολωνάκι, δν θυμάμαι όνομα τώρα.  Δεν εχω ξανακουσει για 2.Βέβαια αν στη κάνει ο ίδιος κ με τα ίδια λεφτά οκ. Να νιωθεις οτι εχεις εμπιστοσυνη στν επιστημονα ομως για να μν εχεις αμφιβολίες 

Αυτό είπα στον άντρα μου..... ότι του έχω εμπιστοσύνη ότι κ αν μ πει.... απλά ρωτάω μήπως κάποια έχει την ίδια εμπειρία....

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι με έχει πιάσει ένας πόνος δεξιά χαμηλά οξύς, όταν είμαι καθισμένη η ξαπλωμένη είμαι οκ δεν ποναω όταν είμαι όρθια πεθαίνω, μηπωσ Το έχει πάθει καμία;Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό κ δε ξέρω τι να κάνω που είναι απόγευμα κ γίνεται αυτό με τον ιο...

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου, εγώ ταλαιπωρήθηκα πολύ ,όλη μέρα αναγουλα κ εμετούς 3-4 την ημερα, τώρα έχει ηρεμήσει κάπως κάνω 1 εμετό την ημέρα κ αναγουλα μην το ματιασω έχει καλυτερέψει πολύ, νερό σκέψου έχω αρχίσει κ πίνω όσο πρέπει τις τελευταίες 3 μέρες...γουλιτσα γουλιτσα έπινα κ με το ζόρι!!

Αχ κοπέλα μ σε ευχαριστώ.. μακάρι να είναι έτσι.. Κ εγώ με τ υγρά έτσι είμαι προσπαθώ ν πίνω γουλιές γ ν μην αφυδάτωθω,αλλά κανονική ποσότητα με τπτ..Εγώ εμετούς δεν κάνω κάθε μέρα κ τ πολύ 2 σε αριθμό μες τ μέρα.. Αλλά η αναγούλα μ έχει ρημάξει γτ δεν μπορώ ν φάω κανονικά φαγητα

• Μου αρέσει 1

k1S4p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι με έχει πιάσει ένας πόνος δεξιά χαμηλά οξύς, όταν είμαι καθισμένη η ξαπλωμένη είμαι οκ δεν ποναω όταν είμαι όρθια πεθαίνω, μηπωσ Το έχει πάθει καμία;Σίγουρα δεν είναι γυναικολογικό κ δε ξέρω τι να κάνω που είναι απόγευμα κ γίνεται αυτό με τον ιο...

Μολις! Πηγα τουαλετα για να κατουρησω συγγνώμη κιόλας.. Και σα να έγινε αποτομη κινηση οταν πηγα να σηκωθώ και εμέινα διπλωμενη για κανα 2λ.κατατρομαξα

Just now, Jasmine@ είπε:

Μήπως είναι το έντερο? Εμένα όμως με πονάει χαμηλά αριστερά το έντερο. Ρε κοριτσι μ ειναι κ σκωλικοειδιτης δεξιά .Οταν ειμαι καθιστή με όρθια πλάτη εγώ πονάω,θέλω να είμαι πάντα λίγο ξαπλωτή. 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εμένα τις δύο τελευταίες μέρες υπάρχει ένας πόνος κάτω αριστερά....όχι συνεχόμενος αλλά σαν να με χτυπάει κάτι..... ερχεται φευγει και ξαναερχεται......το είπα χθες στο γιατρό μ ειπε να μην ανησυχω απο εδω και στο εξής θα έχω διάφορα πονάκια!!!! μίλα με το γιατρό σου κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...