Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 32 λεπτά , Eternity είπε:

Δυστυχώς δεν έχω... αν έχεις facebook δε βάζεις μια δημοσίευση στην ομάδα "εξωσωματική γονιμοποίηση"? 

Δυστυχώς αυτά τα φάρμακα δε γράφονται, τα πληρώνεις κανονικά... Καμιά φορά μάλιστα το φαρμακείο για να στα δώσει ζητά βεβαίωση από το θεράποντα ιατρό. 

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κοριτσια αλλαξιερα συρταριερα δν πηραμε ποτε.

Πηραμε την συρταριερα απο ικεα, μασιφ ξυλο, λευκο, με τα μαυρα πομολα. Αλλαξαμε πομολα και ολα τελεια.

Κ εχει παρα πολυ χωρο για τα ρουχα. Εχω κ ολα τα σεντονια του μεσα,πετσετες

Γενικα ολη την προικα και τα αξεσουαρ του μωρου.

Στην κουνια, επειδη τα γυρισαμε ολα τα καταστηματα, πηραμε μια απο το motherbaby σε λευκο με δωρο την ζωγραφικη του σχεδιου που επιθυμουσαμε. Γινεται και κρεββατι ως 10 ετων. Δν ειναι πολυμορφικη παντως, απλα μετα την μεταμορφωνεις με σανιδες που μας εδωσαν και κεφαλαρι που παλι μας εδωσαν. ΣΤΡΩΜΑ πηραμε Λινεα. 

Και λικνο πηραμε παλι απο εκει,ενα ξυλινο λευκο με ροδακια.

Καροτσι σας ξαναπα πηραμε ινγκλεσινα, πολυ ακριβο, μα πολυ ποιοτικο. Στιβαρο και οι ροδες τεραστιες. Θα το λιωσει και το 2ο.

Στο μαιευτηριο αν δν εχετε αυγο δν ξερω πως θα σας αφησουν να φυγετε,εξαρταται το μαιευτηριο.

Η καλαθουνα που λετε θεωρω οτι ειναι χρησιμη μονο στις πρωτες βολτες κ αντε να καθεται λιγο εκει καποιες ωρες της ημερας.μην αγορασετε αν εχετε λικνο. Περιττη.

Παρτε ενα γυμναστηριο καθως οι παιδιατροι συστηνουν να τα βαζουμε εκει απο νεογεννητα να αποκτουν ερεθισματα. Η ενα μομπιλε κουνιας.

Και επισης δε φοβαστε να ναι το μωρο σε υψος απο το εδαφος?

Εχουν πεσει πολλα μωρα απο αλλαξιερες.

Εγω εχω μια αφρωδης αλλαξιερα και τν αλλαζω στο κρββτι μου καθισμενη

Παράθεση

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κ εγώ @Ninamc συρταριερα ΙΚΕΑ πήρα! Πολύ καλή κ με μεγαλους χώρους.

Στο motherbaby δεν είχα πάει αλλά όσοι έχουν πάει έχουν να λένε τα καλύτερα! Μου είχαν πάρει δώρο την καλαθουνα από εκεί και μια αλλαξιερα σαν στρώμα που μπαίνει στα κάγκελα της κουνιας. Ήταν πολύ βολικό μέχρι 3-4 μηνών που άρχισε να γυρίζει οπότε πλέον την αλλαζα στο κρεβάτι. 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Κ εγώ @Ninamc συρταριερα ΙΚΕΑ πήρα! Πολύ καλή κ με μεγαλους χώρους.

Στο motherbaby δεν είχα πάει αλλά όσοι έχουν πάει έχουν να λένε τα καλύτερα! Μου είχαν πάρει δώρο την καλαθουνα από εκεί και μια αλλαξιερα σαν στρώμα που μπαίνει στα κάγκελα της κουνιας. Ήταν πολύ βολικό μέχρι 3-4 μηνών που άρχισε να γυρίζει οπότε πλέον την αλλαζα στο κρεβάτι. 

Ειναι φοβερες οι συρταριερες τους! Πολυ καλες!

Και τωρα θα χωρεσω και ρουχα του 2ου μεσα.

Κοιτα οταν αρχιζουν κ γυρνανε ειναι πλ επικινδυνο γτ σε πολλες εχω ακουσει να πεφτουν τα παιδια απο εκει. Κ μιλαμε για υψος οχι αστεια.

Το κρβτι ειναι το καλυτερο. Κ μαξιλαρια στο πατωμα ξεμπερδεψες χαχαχα ποσο ειναι το παιδακι σας?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια αλλαξιερα συρταριερα δν πηραμε ποτε.

Πηραμε την συρταριερα απο ικεα, μασιφ ξυλο, λευκο, με τα μαυρα πομολα. Αλλαξαμε πομολα και ολα τελεια.

Κ εχει παρα πολυ χωρο για τα ρουχα. Εχω κ ολα τα σεντονια του μεσα,πετσετες

Γενικα ολη την προικα και τα αξεσουαρ του μωρου.

Στην κουνια, επειδη τα γυρισαμε ολα τα καταστηματα, πηραμε μια απο το motherbaby σε λευκο με δωρο την ζωγραφικη του σχεδιου που επιθυμουσαμε. Γινεται και κρεββατι ως 10 ετων. Δν ειναι πολυμορφικη παντως, απλα μετα την μεταμορφωνεις με σανιδες που μας εδωσαν και κεφαλαρι που παλι μας εδωσαν. ΣΤΡΩΜΑ πηραμε Λινεα. 

Και λικνο πηραμε παλι απο εκει,ενα ξυλινο λευκο με ροδακια.

Καροτσι σας ξαναπα πηραμε ινγκλεσινα, πολυ ακριβο, μα πολυ ποιοτικο. Στιβαρο και οι ροδες τεραστιες. Θα το λιωσει και το 2ο.

Στο μαιευτηριο αν δν εχετε αυγο δν ξερω πως θα σας αφησουν να φυγετε,εξαρταται το μαιευτηριο.

Η καλαθουνα που λετε θεωρω οτι ειναι χρησιμη μονο στις πρωτες βολτες κ αντε να καθεται λιγο εκει καποιες ωρες της ημερας.μην αγορασετε αν εχετε λικνο. Περιττη.

Παρτε ενα γυμναστηριο καθως οι παιδιατροι συστηνουν να τα βαζουμε εκει απο νεογεννητα να αποκτουν ερεθισματα. Η ενα μομπιλε κουνιας.

Και επισης δε φοβαστε να ναι το μωρο σε υψος απο το εδαφος?

Εχουν πεσει πολλα μωρα απο αλλαξιερες.

Εγω εχω μια αφρωδης αλλαξιερα και τν αλλαζω στο κρββτι μου καθισμενη

Όταν αλλάζεις μωρό δεν το αφήνεις λεπτό μόνο του! Ούτε απομακρυνεσαι! Δε θέλει κ πολύ να πέσει το μωρό!!

Ακόμη κ να σκύψω να πιάσω κάτι,πάντα ένα χέρι στο σώμα του παιδιού

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Όταν αλλάζεις μωρό δεν το αφήνεις λεπτό μόνο του! Ούτε απομακρυνεσαι! Δε θέλει κ πολύ να πέσει το μωρό!!

Ακόμη κ να σκύψω να πιάσω κάτι,πάντα ένα χέρι στο σώμα του παιδιού

Στις νεες μαμαδες πες τα αν και θα το γνωριζουν αυτο. Κ ομως εχω δει γυναικα να κουτσομπολευει με το μωρο στα ποδια της καθισμενη σε καρεκλα,κ να της πεφτει το μωρο

Χαχαχαχα

Οποτε ασε ασε..

• Λυπημένη/-ος 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα μανούλες.. είναι μανούλα Νοεμβρίου και ήθελα να ρωτήσω γ όσες είχαν συμπτώματα αναγούλες, εμετούς αν σας πέρασαν κ ποτε;;Εγώ είμαι 12 εβδομάδων κ ακόμα ταλαιπωρουμε θ έλεγα!!

k1S4p3.png

@Ninamc είναι σχεδόν 4 κ έχουμε ξεμπερδεψει από πάνες!

@Irinoula86χτες που πηγές στο γιατρό στο ζυγισε το μωράκι; Επίσης ο υπερηχος ήταν απ' την κοιλιά; ( να ξέρω να καλλωπιστω καταλλήλως)

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

@Irinoula86χτες που πηγές στο γιατρό στο ζυγισε το μωράκι; Επίσης ο υπερηχος ήταν απ' την κοιλιά; ( να ξέρω να καλλωπιστω καταλλήλως)

Τελεια! Πολυ χαιρομαι να σας ζησει!

Με το καλο το 2ο.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Για πες!?ποτε κόψετε τη πανα?εμένα αγοράκι σχεδόν 2,5 Κ θέλω το καλοκαίρι να του τη κόψω,μιλάει κ τα λέει αφού κάνει όμως...

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Despoina Mar είπε:

Καλησπέρα μανούλες.. είναι μανούλα Νοεμβρίου και ήθελα να ρωτήσω γ όσες είχαν συμπτώματα αναγούλες, εμετούς αν σας πέρασαν κ ποτε;;Εγώ είμαι 12 εβδομάδων κ ακόμα ταλαιπωρουμε θ έλεγα!!

Kalispera.Egw eixa full 5i,6i k 7i evdomada emetous kai anagouges.Twra eimai stin 14 k mia mera kanw enan emeto tis alles 6 oxi.

Just now, Christinα είπε:

Για πες!?ποτε κόψετε τη πανα?εμένα αγοράκι σχεδόν 2,5 Κ θέλω το καλοκαίρι να του τη κόψω,μιλάει κ τα λέει αφού κάνει όμως...

Χαχα η @marianna1986 τις εκοψε.

Ο δικος μ ειναι 13 μηνων. Κ λεμε αν τα καταφερουμε να την κοψουμε φετος.. δν το βλεπω ευκολο παντως.μαλλν για του χρονου 

Αν τα λεει, εισαι σε καλο δρομο!

Καλη επιτυχια!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Annou είπε:

Kalispera.Egw eixa full 5i,6i k 7i evdomada emetous kai anagouges.Twra eimai stin 14 k mia mera kanw enan emeto tis alles 6 oxi.

Αχ μακάρι εγώ εμετούς Όχι τόσο δεν κάνω κάθε μέρα.. Αλλά έχω πολύ αναγούλα.. Κ νερό πίνω διστακτικά γτ ανακατευομαιιι

k1S4p3.png

Είχα προσπαθήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε στα 3 της να την κόψουμε αλλά δεν... Δεν επέμενα όμως πολύ οπότε δεν την έκοψε. Μετά από Σεπτέμβριο που πήγε στον παιδικό όλες οι φίλες της από πέρσι φορούσαν βρακί πλέον, κατούρησε μια μέρα στο γιογιό κ ενθουσιασμένη που τα κατάφερε δεν ξαναηθελε πάνα και δεν είχαμε κανένα ατυχημα. Είναι πάντως πολύ καλή ηλικία να την κόψει αλλά άμα δεν το καταφέρεις το καλοκαίρι μην απογοητευτεις. Όλος ο χρόνος προσφέρεται για κόψιμο κ δεν θέλει πίεση γιατί μπορεί να φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα! Καλή επιτυχια!!! Πιστεύω αφού τα λέει θα τα καταφέρει! Όχι απογοήτευση και όχι πίεση!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...