Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Στο κρεβάτι καθιστή τον αλλάζω,μια χαρά βολεύομαι! Loreli  κούνια δν εχω δει αλλά ακούγεται σούπερ αυτό το σύστημα,loreli καρότσι όμως μ είχαν δώσει κ το είχα στη μαμα μ για ώρα ανάγκης κ είναι πολύ δύσχρηστο, είναι φθηνά αλλά εμένα δν με βόλεψε δεν τσουλαει  με ευκολια

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Στο κρεβάτι καθιστή τον αλλάζω,μια χαρά βολεύομαι! Loreli  κούνια δν εχω δει αλλά ακούγεται σούπερ αυτό το σύστημα,loreli καρότσι όμως μ είχαν δώσει κ το είχα στη μαμα μ για ώρα ανάγκης κ είναι πολύ δύσχρηστο, είναι φθηνά αλλά εμένα δν με βόλεψε δεν τσουλαει  με ευκολια

Pata lorelli bertoni polumorfiki kounia video na deis.Vgainei k se polla xrwmata.:!:

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Τις έχω δει αυτές τις κούνιες απλά μου έχουν φανεί πολύ ογκώδης! Κ αυτά μελαμίνη είναι...

Όλες οι πολυμορφικες είναι μελαμίνη αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ έχω μια απλή κούνια Pali, ξυλινη

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Όλες οι πολυμορφικες είναι μελαμίνη αν δεν κάνω λάθος.

Εγώ έχω μια απλή κούνια Pali, ξυλινη

Nai tin exw dei alla einai polu pio akrivi.Pragmati einai panemorfi!♥️

Just now, Annou είπε:

H tulip ennow.Einai polu pio akrivi apo tin bertoni

Just now, Annou είπε:

H tulip ennow.Einai polu pio akrivi apo tin bertoni

Αν δεν είσαι δύο μέτρα δε τη παίρνεις την τουλιπ! Δεν ανεβοκατεβαίνει το στρώμα αν θυμάμαι καλά! Δύσκολο στο αλλαγμα σεντονιων

Νομίζω πως πως μετά γίνεται κρεβατάκι! Πολύ στιβαρή κούνια!! Και όμορφη!

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Δεν είναι κακια η μελαμίνη αλλά σκαμε που σκαμε τόσα λεφτά ας έχουν ξύλο! Ακόμα κ των ΙΚΕΑ έχουν μασιφ ξύλο! 

Ο χορευταρης είναι στην Ανθείας στα Ζαρουχλέικα

Αυτό θα ρωτούσα , πειράζει που είναι μελαμίνη;;;δλδ αυτή που λέει η Αννου έχει 330 ευρώ κ είναι συνδυασμός πολλών ενώ το ξύλο έχει 300+ μόνο η κούνια...

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Δεν είναι κακια η μελαμίνη αλλά σκαμε που σκαμε τόσα λεφτά ας έχουν ξύλο! Ακόμα κ των ΙΚΕΑ έχουν μασιφ ξύλο! 

Ο χορευταρης είναι στην Ανθείας στα Ζαρουχλέικα

Των ΙΚΕΑ και ανεβοκατεβαίνει το στρώμα κ βγαίνει το κάγκελο όταν μεγαλώσει το παιδάκι, γι αυτό την είχα διαλέξει η πιο οικονομική που τα έχει όλα.

Ή tulip είναι παραμυθένια!!!

Και αυτές οι πολυμορφυκες βρε κορίτσια πόσες μετατροπές θα αντέξουν αυτέ οι μελαμινες? Θα χοροπηδάει και ολόκληρος άνθρωπος επάνω...

Ο κουνιαδος μ είχε πάρει μια κούνια  λητο μαζί με συρταριερα - αλλαξιερα ενωμένη που γίνεται κρεβάτι κ γραφειο,ηταν ασχημουλα,ογκώδης και δν περναγε και αερας στο παιδι έσκαγε 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Των ΙΚΕΑ και ανεβοκατεβαίνει το στρώμα κ βγαίνει το κάγκελο όταν μεγαλώσει το παιδάκι, γι αυτό την είχα διαλέξει η πιο οικονομική που τα έχει όλα.

Με τη κατάλληλη κουνουπιέρα όλες γίνονται παραμυθένιες!!!:x

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Και αυτές οι πολυμορφυκες βρε κορίτσια πόσες μετατροπές θα αντέξουν αυτέ οι μελαμινες? Θα χοροπηδάει και ολόκληρος άνθρωπος επάνω...

Ο κουνιαδος μ είχε πάρει μια κούνια  λητο μαζί με συρταριερα ενωμένη που γίνεται κρεβάτι κ γραφειο,ηταν ασχημουλα,ογκώδης και δν περναγε και αερας στο παιδι έσκαγε 

Α για πες που την έχεις δει από κοντά!Τι εννοείς δεν πέρναγε αέρας;;οι κούνιες δεν είναι ανοιχτές κ από τις δύο πλευρές;;;

C1JTp3.png

Πάντως στο motherbaby (Στο Περιστέρι αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται το μαγαζί) 

Έχει τέτοια πολυμορφικά κρεβατακια/κούνιες (που ανεβαίνει το στρώμα ψηλά για να μην σκύβουμε) αυτά που γίνονται μόνο παιδικό/εφηβικό κρεβάτι κυμαίνονται κάπου στα 150€. Τα αλλα που γίνονται και γραφείο και κομοδίνο και γενικά είναι λίγο πιο υπέρ λουξ κάνουν από 250€ ως και 380€ αλλά το υλικό τους είναι από ξύλο οξιάς κ οι τάβλες ακόμα αν θέλεις μπορείς να διαλέξεις ανατομικές. 

Τα είχα ψάξει τα συγκεκριμένα γτ είχαν αρέσει κ σε μενα για οποία ενδιαφέρεται. 

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Α για πες που την έχεις δει από κοντά!Τι εννοείς δεν πέρναγε αέρας;;οι κούνιες δεν είναι ανοιχτές κ από τις δύο πλευρές;;;

Την ειχαν κολλήσει στον τοίχο κιόλας, κεφάλι  κ πόδια ξύλο ως συνήθως αλλά ολόκληρο ντουβαρι εμένα με έπνιγε που την έβλεπα σε 1 μικρό δωμάτιο, την αλλαξιερα δν την χρησιμοποίησαν ποτε ήταν σαν ραφακι κ τώρα συζητάνε για κρεβάτι κι όχι να μετατρέψουν αυτή, δν ξέρω γτ. Μου φαίνονται ψεύτικα τα υλικά τους για τόσα λεφτά, γι αυτό πάρε μια φτηνή με γούστο κ μετά από 2-3 Χρόνια του παίρνεις μια κρεβαταρα κανονική!

Just now, elenioz είπε:

Πάντως στο motherbaby (Στο Περιστέρι αν δεν κάνω λάθος βρίσκεται το μαγαζί) 

Έχει τέτοια πολυμορφικά κρεβατακια/κούνιες (που ανεβαίνει το στρώμα ψηλά για να μην σκύβουμε) αυτά που γίνονται μόνο παιδικό/εφηβικό κρεβάτι κυμαίνονται κάπου στα 150€. Τα αλλα που γίνονται και γραφείο και κομοδίνο και γενικά είναι λίγο πιο υπέρ λουξ κάνουν από 250€ ως και 380€ αλλά το υλικό τους είναι από ξύλο οξιάς κ οι τάβλες ακόμα αν θέλεις μπορείς να διαλέξεις ανατομικές. 

Τα είχα ψάξει τα συγκεκριμένα γτ είχαν αρέσει κ σε μενα για οποία ενδιαφέρεται. 

Ναι καλά λες αυτά τα έχω δει κι εγώ. Αν δεν κατέληγα ΙΚΕΑ από εκεί θα έπαιρνα. Με τα πολυμορφυκα όμως έχω φάει σκαλωμα, δν τα πάω με τπτ

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Την ειχαν κολλήσει στον τοίχο κιόλας, κεφάλι  κ πόδια ξύλο ως συνήθως αλλά ολόκληρο ντουβαρι εμένα με έπνιγε που την έβλεπα σε 1 μικρό δωμάτιο, την αλλαξιερα δν την χρησιμοποίησαν ποτε ήταν σαν ραφακι κ τώρα συζητάνε για κρεβάτι κι όχι να μετατρέψουν αυτή, δν ξέρω γτ. Μου φαίνονται ψεύτικα τα υλικά τους για τόσα λεφτά, γι αυτό πάρε μια φτηνή με γούστο κ μετά από 2-3 Χρόνια του παίρνεις μια κρεβαταρα κανονική!

Ναι καλά λες αυτά τα έχω δει κι εγώ. Αν δεν κατέληγα ΙΚΕΑ από εκεί θα έπαιρνα. Με τα πολυμορφυκα όμως έχω φάει σκαλωμα, δν τα πάω με τπτ

Ούτε εγώ!!! Είχα ψάξει σε όλα τα καταστήματα για πολυμορφική Κούνια κ κατεληξα στην πιο απλή!

Αν δεν έπαιρνα αυτή θα έπαιρνα κ εγώ ΙΚΕΑ.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...