Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

700 έχει αυτή για 2 μωρά κ κανα 300αρι περίπου τα στρώματα! Δε ξέρω τι θα κάνω με Συρταριερα... έχω κ εγώ πολύ μεγάλη ντουλαπα, δλδ αν πάρω μόνο για να στηρίζω την αλλαξιερα!

Καλέ δεν είναι αναγκαία η αλλαξιερα!! Κοίτα μήπως βρεις κάποια βάση ή κάτι τέτοιο που μπαίνει κ βγαίνει από τη κουνια! που ακουμπάει στα κάγκελα της κούνιας

Να κουμπώνει καλά όμως μη κουνιέται

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

700 έχει αυτή για 2 μωρά κ κανα 300αρι περίπου τα στρώματα! Δε ξέρω τι θα κάνω με Συρταριερα... έχω κ εγώ πολύ μεγάλη ντουλαπα, δλδ αν πάρω μόνο για να στηρίζω την αλλαξιερα!

Νομίζω υπάρχει για να πας σε κάτι πιο οικονομικό κ σκετη αλλαξιερα εφόσον η συρταριερα δεν σου χρειάζεται!!

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλέ δεν είναι αναγκαία η αλλαξιερα!! Κοίτα μήπως βρεις κάποια βάση ή κάτι τέτοιο που μπαίνει κ βγαίνει από τη κουνια! που ακουμπάει στα κάγκελα της κούνιας

Να κουμπώνει καλά όμως μη κουνιέται

Just now, EugenJen είπε:

Νομίζω υπάρχει για να πας σε κάτι πιο οικονομικό κ σκετη αλλαξιερα εφόσον η συρταριερα δεν σου χρειάζεται!!

Έχω κ ένα γραφείο απλό το οποίο είναι άδειο κ σκεφτομουν μήπως την έβαζα εκεί... αλλά δε θα είναι ωραία ρε γαμωτο στο δωμάτιο!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω κ ένα γραφείο απλό το οποίο είναι άδειο κ σκεφτομουν μήπως την έβαζα εκεί... αλλά δε θα είναι ωραία ρε γαμωτο στο δωμάτιο!

Έχω βάλει κι εγώ ένα μικρό γραφειο που είχα στο παιδικό δωμάτιο κ έχω πάνω βιβλία ,αρκουδάκια, κ τέτοια. Το βαψαμε με μπογιά Με χρώματα κιμωλίας, στα χρώματα των άλλων επίπλων(ζάχαρι) κ έγινε κουκλί!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Συμφωνώ με την Αναστασία, μπορείς να του αλλάξεις χρώμα η να του βάλεις ένα καλυμματακι παιδικό από πάνω κ θα είσαι μια χαρά...

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ta grafeia sunithws einai mexri 75 pontous opws k ta trapezia fagitou.Den tha sas volepsei na skyvete toso polu.Me tipota!Tha sas piasei i mesi sas koritsia!

Just now, EugenJen είπε:

Συμφωνώ με την Αναστασία, μπορείς να του αλλάξεις χρώμα η να του βάλεις ένα καλυμματακι παιδικό από πάνω κ θα είσαι μια χαρά...

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχω βάλει κι εγώ ένα μικρό γραφειο που είχα στο παιδικό δωμάτιο κ έχω πάνω βιβλία ,αρκουδάκια, κ τέτοια. Το βαψαμε με μπογιά Με χρώματα κιμωλίας, στα χρώματα των άλλων επίπλων(ζάχαρι) κ έγινε κουκλί!

Έχει λυσσάξει ο άντρας μου να πάρουμε συρταριερα.... δε του βγαίνει από το μυαλό με τίποτα.

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

Koritsia egw exw vrei mia kounia me allaxiera mazi.H opoia kounia argotera ginetai krevati k grafeio.Episis na koitaxete i allaxiera na einai psili min sas piasei i mesi sas otan skuvete.;)

@Annou που το βρήκες αυτο το πολυεργαλείο ?????καλό ακούγεται!!!!!

Διαφημίσεις

@Jasmine@ αυτή την κούνια για τα δίδυμα την είχαμε δει από κοντά με τη νυφη μου στα Λητώ. Την απέκλυσε τελικά γιατί ήταν μελαμίνη κ λόγω καγκελου που ανεβοκατεβαίνει είχε διαβάσει κάπου πως είναι λίγο επικίνδυνη. Πήρε 2 κανονικές κουνιες... Κοίτα στα ΙΚΕΑ έχει πολύ ωραίες και άσπρες όπως σου αρέσουν! Εγώ είχα πάει στην Πάτρα στο μητέρα και στον χορευταρή και τελικά τα πήρα ολα από τον χορευταρή. Καμία σχέση οι τιμές με το Λητώ που με το που μπαίνεις σου κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι τα χρειάζεσαι ολα.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχει λυσσάξει ο άντρας μου να πάρουμε συρταριερα.... δε του βγαίνει από το μυαλό με τίποτα.

Καλέ συγγνώμη άμα ο άνθρωπος θέλει συρταριερα εμείς γιατί λέμε όχι;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

@Jasmine@ αυτή την κούνια για τα δίδυμα την είχαμε δει από κοντά με τη νυφη μου στα Λητώ. Την απέκλυσε τελικά γιατί ήταν μελαμίνη κ λόγω καγκελου που ανεβοκατεβαίνει είχε διαβάσει κάπου πως είναι λίγο επικίνδυνη. Πήρε 2 κανονικές κουνιες... Κοίτα στα ΙΚΕΑ έχει πολύ ωραίες και άσπρες όπως σου αρέσουν! Εγώ είχα πάει στην Πάτρα στο μητέρα και στον χορευταρή και τελικά τα πήρα ολα από τον χορευταρή. Καμία σχέση οι τιμές με το Λητώ που με το που μπαίνεις σου κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι τα χρειάζεσαι ολα.

Ο χορευταρης που είναι; Έχει κ σελίδα;; Δεν είδα να σου πω την αλήθεια τα υλικά. Φαντάστηκα ότι είναι ξύλινες οι κούνιες!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...