Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Κάποια αυτοκόλλητα είναι σαν ζωγραφιστα στο χέρι! Κι εγώ τέτοια έχω!!! Λιγοτερος κόπος και χρήμα,άσε που άμα τα βαρεθεις τα αλλάζεις!

Ναι σωστή σκέψη κ αυτή...νομίζω στο sticky που λέει κ η @Christinα μπορείς να του στείλεις κ δικό σου σχέδιο...

Εγώ θέλω κάτι σε λουλουδάκι πεταλούδα κ τέτοια να μην είναι δλδ τελείως μπεμπέ το σχέδιο....

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

Εμενα καθισμα που μ άρεσε 350ε.αχαχχαχ 

Εν τω μεταξύ πρέπει να γράψουμε τι περίπου δικαιούμαστε απο το κράτος.. Επίδομα τοκετόυ, τα 2000 ευρώ? Οαεδ, στη δουλειά κλπ.. Εχω αγχωθεί εγω νε αυτό το θέμα γιατι ειμαι με σύμβαση Ορισμένου χρόνο κάθε χρόνο και απολύομαι τον Ιούνιο.. Και ξαναπροσλαμβανομαι Οκτώβρη! Χαχχα και ενα μικρο ψάξιμο π εκανα δε δικαιούμαι καμια προστασία! 

Σίγουρα δικαιουσαι επίδομα τοκετού/λοχείας Από ικα,εφόσον έχεις 200 ένσημα τα δύο τελευταία έτη. Το ποσό είναι ανάλογα με τον μισθό που παίρνεις αν είσαι άνεργη,δεν ξέρω(σίγουρα στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις το ποσό)

Μετά (λογικά) δικαιουσαι και το 6 μηνός του ΟΑΕΔ ,στην ιστοσελίδα τους μπορείς να βρεις λεπτομέρειες

Και τα 2000 που είπαμε πριν

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ τώρα το δωμάτιο το έχω μπεζ θα κάνω ένα φρεσκάρισμα το καλοκαίρι και θα παιξω με αυτοκόλλητα! Αχ αυτόν τον άντρα σου τον λυπάμαι....

Εμένα τώρα είναι γαλάζιο παστελ,πως μου την είχε βαρεσει κ το είχα κάνει τέτοιο χρώμα!! Αλλά έτσι κ αλλιώς χρειάζεται φρεσκαριαμα είναι πολλά χρόνια έτσι,κ θα φύγουν κ έπιπλα από μέσα οπότε έχει δουλίτσα...καλέ τι λυπάσαι να τον λυποσουν αν μου έλεγε ναι, όλο όχι μου λέει!!:mrgreen:

C1JTp3.png

Σίγουρα δικαιουσαι επίδομα τοκετού/λοχείας ,εφόσον έχεις 200 ένσημα τα δύο τελευταία έτη. Το ποσό είναι ανάλογα με τον μισθό που παίρνεις αν είσαι άνεργη,δεν ξέρω(σίγουρα στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις το ποσό)

Μετά (λογικά) δικαιουσαι και το 6 μηνός του ΟΑΕΔ ,στην ιστοσελίδα τους μπορείς να βρεις λεπτομέρειες

Σε ευχαριστω πολύ! Εμείς που δουλεύουμε ωρομίσθιοι.. Δε δ φτάνουμε τα 200ενσημα..τώρα και γω αυτα διαβαζα.. Πρέπει να οργανωθω γιατί απο οτι φαίνεται δε θα εχω δουλειά για του χρόνου! 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Σε ευχαριστω πολύ! Εμείς που δουλεύουμε ωρομίσθιοι.. Δε δ φτάνουμε τα 200ενσημα..τώρα και γω αυτα διαβαζα.. Πρέπει να οργανωθω γιατί απο οτι φαίνεται δε θα εχω δουλειά για του χρόνου! 

Just now, marianna1986 είπε:

@Martiκ εγώ με συμβάσεις είμαι Σεπτέμβριο-Ιουνιο. Νομίζω δικαιουσαι επιδόματα ΙΚΑ αν έχεις 200 ένσημα τα τελευταία δύο χρόνια. Επίδομα γέννας από τον ΟΑΕΔ όχι.

Κι εγώ έτσι..ήμουν με εργοσημο κ δεν πήρα του ΟΑΕΔ. Ευτυχώς πήγε το επίδομα από το ΙΚΑ ανάλογα του μισθού μου κ ήταν πολύ καλό το ποσό .

Άδικο όπως και να έχει.... Να πάρετε ένα τηλεφωνο ή μέιλ να το επιβεβαιώσετε  

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμένα τώρα είναι γαλάζιο παστελ,πως μου την είχε βαρεσει κ το είχα κάνει τέτοιο χρώμα!! Αλλά έτσι κ αλλιώς χρειάζεται φρεσκαριαμα είναι πολλά χρόνια έτσι,κ θα φύγουν κ έπιπλα από μέσα οπότε έχει δουλίτσα...καλέ τι λυπάσαι να τον λυποσουν αν μου έλεγε ναι, όλο όχι μου λέει!!:mrgreen:

Τον λυπάμαι με αυτά που ακούει!!! Χαχαχαχα 

απορω πως το είχες κάνει μπλε εσυ ! Ξέρεις τι άλλο νου αρέσει πολύ  με το ροζ ε; Εκείνο το πράσινο της μέντας....

SqfGp3.png

Κι εγώ έτσι..ήμουν με εργοσημο κ δεν πήρα του ΟΑΕΔ. Ευτυχώς πήγε το επίδομα από το ΙΚΑ ανάλογα του μισθού μου κ ήταν πολύ καλό το ποσό .

Άδικο όπως και να έχει.... Να πάρετε ένα τηλεφωνο ή μέιλ να το επιβεβαιώσετε  

Να σε ρωτήσω τι επίδομα που λες ανάλογα με τον μισθό ξέρεις ποιο μισθό κοιτάει;;γιατί είχα διαβάσει του Δεκεμβρίου του προηγούμενου χρόνου

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Να σε ρωτήσω τι επίδομα που λες ανάλογα με τον μισθό ξέρεις ποιο μισθό κοιτάει;;γιατί είχα διαβάσει του Δεκεμβρίου του προηγούμενου χρόνου

Κι εγώ έτσι είχα πληρωθεί το 2018... Δεν νομίζω να έχει αλλάξει!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τον λυπάμαι με αυτά που ακούει!!! Χαχαχαχα 

απορω πως το είχες κάνει μπλε εσυ ! Ξέρεις τι άλλο νου αρέσει πολύ  με το ροζ ε; Εκείνο το πράσινο της μέντας....

Ναι ισχύει κ αυτό πολύ ωραίο,αλλά πρέπει να βρω πρώτα αυτοκόλλητα  να δω το πως θα τα ταιριάξω...πάντως κούνια σε λευκό η ξύλο θα κοιτάξω κ οι ντουλάπες που έχει ήδη το δωμάτιο είναι πολύ ανοιχτό μπεζ του ξύλου...κ κουρτίνες λογικά θα αλλάξω γιατί δεν θα ταιριάζουν..ακούω το πορτοφόλι να κλαίει!!!

Κι εγώ έτσι είχα πληρωθεί το 2018... Δεν νομίζω να έχει αλλάξει!

Την πάτησα δλδ!! Τέλεια!!κ το έλεγα σε αυτή που κάνει την μισθοδοσία κ μου λέει όχι κοίτανε τους τελευταίους μήνες..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ναι ισχύει κ αυτό πολύ ωραίο,αλλά πρέπει να βρω πρώτα αυτοκόλλητα  να δω το πως θα τα ταιριάξω...πάντως κούνια σε λευκό η ξύλο θα κοιτάξω κ οι ντουλάπες που έχει ήδη το δωμάτιο είναι πολύ ανοιχτό μπεζ του ξύλου...κ κουρτίνες λογικά θα αλλάξω γιατί δεν θα ταιριάζουν..ακούω το πορτοφόλι να κλαίει!!!

Εγώ έχω βρει στα λητω κούνιες για διδυμα (όταν ξαναμπεισ δες τι γλυκούλες είναι)οι οποίες ενώνουν κιολας αν θες αλλά πάνε κ χωριστα!γίνονται κ κρεβατάκια μετά, είναι λευκές με λίγο χρωμα του ξύλου στα πόδια. Αλλά ήθελα λευκές έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσουν αυτές με τα χρώματα... 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Την πάτησα δλδ!! Τέλεια!!κ το έλεγα σε αυτή που κάνει την μισθοδοσία κ μου λέει όχι κοίτανε τους τελευταίους μήνες..

Το ποσό υπολογίζεται βάσει του μέσου όρου των αποδοχών των τριάντα (30)
τελευταίων ημερών ασφάλισης του προηγούμενου χρόνου.

• Λυπημένη/-ος 1

Q1jtp2.png

12 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Έχω κάνει κι εγώ ένα playlist με εύκολα prenatal yoga βιντεάκια στο youtube. και θέλω να ξεκινήσω να κάνω ένα μέρα παρα μέρα έστω. Απλά επειδή είχα πολλές αναγούλες μέχρι στιγμής και τώρα ξεκίνησαν οι αλλεργίες μου και είμαι λίγο ζαβλακωμένη να φτερνίζομαι και να φυσάω την μύτη μου όλη μέρα, δεν είχα καθόλου όρεξη. Ελπίζω να συνέλθω λίγο και να ξεκινήσω κι εγώ, γιατί έχω σκουριάσει να κάθομαι στον καναπέ όλη μέρα.

Χιχιχι, κι εγώ τα κάνω αυτά! Είναι πολύ καλά! Έχω φτάσει στο συμπέρασμα ότι αν κάνεις ένα pregnant pilates κι ένα yoga/stretcing στο καπάκι έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα γιατί δεν πιάνεσαι!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ έχω βρει στα λητω κούνιες για διδυμα (όταν ξαναμπεισ δες τι γλυκούλες είναι)οι οποίες ενώνουν κιολας αν θες αλλά πάνε κ χωριστα!γίνονται κ κρεβατάκια μετά, είναι λευκές με λίγο χρωμα του ξύλου στα πόδια. Αλλά ήθελα λευκές έτσι κ αλλιώς δε μου αρέσουν αυτές με τα χρώματα... 

Α γεια σου ναι αυτές που γίνονται κρεβάτι μετά..αλλά τσιμπάνε κ αυτές οι ατιμες ε;;;όσες έχω δει πάνε γύρω στα 300 με 400

Ευτυχώς δεν χρειαστώ αλλαξιερα γιατί έχω ένα χαμηλό ντουλαπι και θα το φτιάξω εκεί ώστε να γίνει αλλαξιερα κ για συρταριερα επίσης το σκέφτομαι γιατί έχω ντουλαπαρα που έχει κ συρτάρια

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Α γεια σου ναι αυτές που γίνονται κρεβάτι μετά..αλλά τσιμπάνε κ αυτές οι ατιμες ε;;;όσες έχω δει πάνε γύρω στα 300 με 400

Ευτυχώς δεν χρειαστώ αλλαξιερα γιατί έχω ένα χαμηλό ντουλαπι και θα το φτιάξω εκεί ώστε να γίνει αλλαξιερα κ για συρταριερα επίσης το σκέφτομαι γιατί έχω ντουλαπαρα που έχει κ συρτάρια

700 έχει αυτή για 2 μωρά κ κανα 300αρι περίπου τα στρώματα! Δε ξέρω τι θα κάνω με Συρταριερα... έχω κ εγώ πολύ μεγάλη ντουλαπα, δλδ αν πάρω μόνο για να στηρίζω την αλλαξιερα!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...