Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ευτυχως αναμενουμε και τα 2000 ευρω κοριτσια απ το κρατος

@EugenJen @Marti

Αχ κορίτσια εγώ πολύ φοβάμαι ότι μέχρι τον Οκτώβρη που γεννάμε μην το έχουν σταματήσει αυτό το επίδομα λόγω όλων αυτών που δώσαν τώρα με τον ιό....

Just now, Jasmine@ είπε:

Αργούν αυτά τα λεφτά  όποτε θα τα υπολογίσω για βάφτιση!

Εγώ τα σκέφτομαι για το δωμάτιο...λέμε δλδ το δωμάτιο απλά να το έχουμε βαμμένο έτοιμο αλλά τα έπιπλα να τα πάρουμε αργότερα αφού 6 μήνες σίγουρα θα κοιμάται μαζί μας...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αργούν αυτά τα λεφτά  όποτε θα τα υπολογίσω για βάφτιση!

Ναι αλλα τα παιρνεις!

Εκαναν και κατι καλο για εμας τις εγκυες.

Ολοι οι γνωστοι μας το χουν παρει.

Επισης στο Ρεα ειχαμε δωρεαν ασφαλιση στην ευρωκλινικη παιδων. Τωρα δν ξερω αν υπαρχει και σημερα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

λες

Just now, EugenJen είπε:

Αχ κορίτσια εγώ πολύ φοβάμαι ότι μέχρι τον Οκτώβρη που γεννάμε μην το έχουν σταματήσει αυτό το επίδομα λόγω όλων αυτών που δώσαν τώρα με τον ιό....

λες????και εγω τα σκέφτομαι αυτα.......αλλα ας ειμαστε αισιόδοξες είπαμε

Just now, EugenJen είπε:

Ίσα ίσα που δεν θα πρέπει να το σταματήσουν γι αυτό το λόγο!!!

Θα δείξει!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Ναι αλλα τα παιρνεις!

Εκαναν και κατι καλο για εμας τις εγκυες.

Ολοι οι γνωστοι μας το χουν παρει.

Επισης στο Ρεα ειχαμε δωρεαν ασφαλιση στην ευρωκλινικη παιδων. Τωρα δν ξερω αν υπαρχει και σημερα

νομιζω υπάρχει σε όλα ταιδιωτικά δωρεαν ασφαλιση για τον πρώτο χρόνο...

@Jasmine@ δεν ξέρω! Το 0-18 είναι για μέχρι 4 χρόνων περίπου ή μέχρι να φτάσει 18 κιλά. Εμένα δεν έχει φτάσει ακόμα τα κιλα αλλά το κεφάλι της έχει περάσει πάνω από το καθισμα. Οπότε ψάχνω για 9-36 που είναι πιο ογκώδη. Επίσης υπάρχουν κ καθίσματα που κοιτάνε κατά πίσω μέχρι να πάνε 5 χρόνων ενώ τα συμβατικά 0-18 πρέπει να τα γυρίσεις προς τα μπρος όταν φτάσει το παιδί 11-12 κιλά.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ τα σκέφτομαι για το δωμάτιο...λέμε δλδ το δωμάτιο απλά να το έχουμε βαμμένο έτοιμο αλλά τα έπιπλα να τα πάρουμε αργότερα αφού 6 μήνες σίγουρα θα κοιμάται μαζί μας...

Αφού είπαν ότι θα το δώσουν για όλο το 2020 θα τα δώσουν... τώρα μετά δε ξέρω! 
Πες μας λίγο το δωμάτιο θα είναι ροζ!;;;;:wub:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Καλημέρα!!!

Να σας πω εγώ τι έκανα και την έβγαλα σχετικά φτηνά??? Ολόκληρη βιομηχανία η μπεμποκατασταση κ είχα χρόνο να τα ψάξω πολύ τότε.

Όλα τα παρήγγειλα μέσω ίντερνετ, κάποια τα είχα δει από κοντά. Κούνια στρώμα συρταριερα από ικεα,πήρα αυτά με τα χρωματιστά χερουλακια, όμορφα,φθηνά,γερά. Καρότσι 3 σε1chicco ,ελαφρύ,γερο,γενικά προτείνω μεγάλες ρόδες! Ήταν και θα είναι χειμώνας για να βολταρουμε με το καλαθάκι του καροτσιού όποτε τα είχα για σαλόνι κ νανουρισμα. Το κάθισμα που είχε είναι μέχρι 9 κιλά,με αυτό ήρθαμε από το μαιευτήριο κ πηγαίναμε παιδίατρο. Το καλοκαίρι πήρα ένα μικρό φτηνό ως και παραλία το κατέβασα κ δεν με ένοιαζε τπτ. Επίσης δεν πήρα λίκνο,κούνια κατευθείαν δίπλα στο κρεβάτι μ στο ψηλό σημείο το στρώμα ,ούτε εσκυβα ,ειμαι κ ψηλη το εφτανα απο το κρεβατι. Αρα νομιζω η κανετε αυτο ή  παιρνετε απλο καρότσι και λικνο με ροδακια που έρχεται  στο σαλονι. Η καλαθουνα ειναι για πολυ λιγο,πεταμένα λεφτά! Μετα εχουμε κ το ριλαξ,αυτο που ειναι κουνια ειναι ψηλο κ δεν ειναι στο πατωμα το μωρο αλλα βγαινει κιολας για μετακινησεις.

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!!!

Να σας πω εγώ τι έκανα και την έβγαλα σχετικά φτηνά??? Ολόκληρη βιομηχανία η μπεμποκατασταση κ είχα χρόνο να τα ψάξω πολύ τότε.

Όλα τα παρήγγειλα μέσω ίντερνετ, κάποια τα είχα δει από κοντά. Κούνια στρώμα συρταριερα από ικεα,πήρα αυτά με τα χρωματιστά χερουλακια, όμορφα,φθηνά,γερά. Καρότσι 3 σε1chicco ,ελαφρύ,γερο,γενικά προτείνω μεγάλες ρόδες! Ήταν και θα είναι χειμώνας για να βολταρουμε με το καλαθάκι του καροτσιού όποτε τα είχα για σαλόνι κ νανουρισμα. Το κάθισμα που είχε είναι μέχρι 9 κιλά,με αυτό ήρθαμε από το μαιευτήριο κ πηγαίναμε παιδίατρο. Το καλοκαίρι πήρα ένα μικρό φτηνό ως και παραλία το κατέβασα κ δεν με ένοιαζε τπτ. Επίσης δεν πήρα λίκνο,κούνια κατευθείαν δίπλα στο κρεβάτι μ στο ψηλό σημείο το στρώμα ,ούτε εσκυβα ,ειμαι κ ψηλη το εφτανα απο το κρεβατι. Αρα νομιζω η κανετε αυτο ή  παιρνετε απλο καρότσι και λικνο με ροδακια που έρχεται  στο σαλονι. Η καλαθουνα ειναι για πολυ λιγο,πεταμένα λεφτά! Μετα εχουμε κ το ριλαξ,αυτο που ειναι κουνια ειναι ψηλο κ δεν ειναι στο πατωμα το μωρο αλλα βγαινει κιολας για μετακινησεις.

Κουνια-ριλαξ από τις καλύτερες αγορές που έχουμε κάνει!!

Σε όσες χωράει η κούνια δίπλα στο κρεβάτι είναι καλή επιλογή όντως. Σε όσες δεν χωράει όμως ,λίκνο ή καλαθουνα αναγκαστικά!

Κατα τ αλλα συμφωνώ μαζί σου!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Αφού είπαν ότι θα το δώσουν για όλο το 2020 θα τα δώσουν... τώρα μετά δε ξέρω! 
Πες μας λίγο το δωμάτιο θα είναι ροζ!;;;;:wub:

Μακάρι αλλά έχω ένα φόβο ότι θα ξέμεινει από ρευστό η αγορά..μακάρι να βγω λάθος!!

Ψάχνω να βρω αυτοκόλλητα τοίχου κ ανάλογα θα δω χρώμα , πάντως ροζ δεν θέλω ίσως ένα πολύ απαλό σομον εκτός κ αν μου κάτσει καμία ωραία αντίθεση με τα αυτοκόλλητα κ το κάνω πχ γκρι απαλό.

Βέβαια παίζει κ το ενδεχόμενο αν καταφέρω να ψήσω τον σύζυγό να φέρουμε μια υπάλληλο που έχει να μας ζωγραφίσει μια ωραία παράσταση , αλλά δεν θέλει!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μακάρι αλλά έχω ένα φόβο ότι θα ξέμεινει από ρευστό η αγορά..μακάρι να βγω λάθος!!

Ψάχνω να βρω αυτοκόλλητα τοίχου κ ανάλογα θα δω χρώμα , πάντως ροζ δεν θέλω ίσως ένα πολύ απαλό σομον εκτός κ αν μου κάτσει καμία ωραία αντίθεση με τα αυτοκόλλητα κ το κάνω πχ γκρι απαλό.

Βέβαια παίζει κ το ενδεχόμενο αν καταφέρω να ψήσω τον σύζυγό να φέρουμε μια υπάλληλο που έχει να μας ζωγραφίσει μια ωραία παράσταση , αλλά δεν θέλει!!

Κάποια αυτοκόλλητα είναι σαν ζωγραφιστα στο χέρι! Κι εγώ τέτοια έχω!!! Λιγοτερος κόπος και χρήμα,άσε που άμα τα βαρεθεις τα αλλάζεις!

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ τι τσιμπημενα;;-600 ευρώ το σκέτο;;;το κάθισμα δεν θα πάει κ ένα 200????

Εμενα καθισμα που μ άρεσε 350ε.αχαχχαχ 

Εν τω μεταξύ πρέπει να γράψουμε τι περίπου δικαιούμαστε απο το κράτος.. Επίδομα τοκετόυ, τα 2000 ευρώ? Οαεδ, στη δουλειά κλπ.. Εχω αγχωθεί εγω νε αυτό το θέμα γιατι ειμαι με σύμβαση Ορισμένου χρόνο κάθε χρόνο και απολύομαι τον Ιούνιο.. Και ξαναπροσλαμβανομαι Οκτώβρη! Χαχχα και ενα μικρο ψάξιμο π εκανα δε δικαιούμαι καμια προστασία! 

Στο stickit  αν το θυμαμαι καλα εχει πολλα αυτοκολλητα ! Και πινακες εχω παρει.

Κάθισμα μέχρι 9 κιλά του καροτσιού κ μετά ένα μέχρι 36 μηνών Καλό κ ακριβό έως 200€ αν πάτε τις βολτουύλες σας τις μακρινές. Στα 9 κιλά θα φτάσει γρήγορα το μωρό... μετά παίρνεις 1 και καλό να σου μεινει.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ τώρα το δωμάτιο το έχω μπεζ θα κάνω ένα φρεσκάρισμα το καλοκαίρι και θα παιξω με αυτοκόλλητα! Αχ αυτόν τον άντρα σου τον λυπάμαι....

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...