Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hope89 είπε:

Μάλλον είδες το ελαφρύ τους που όλες οι εταιρίες έχουν, τύπου καλοκαιρινο.. αυτό που έχω εγώ έχει κάτι ροδαρεε σούπερ! Είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση κ επειδή μένω κ στην εξοχή με πολλές ανηφόρες κ κακοτραχηλους δρόμους με έχει βγάλει ασπροπροσωπη φουλ! Βέβαια, δεν τα λες ελαφρυα αυτά τα καροτσια, να τα λέμε κ αυτά.. εγώ το ανέβασε κ στις σκάλες, άσε. 

Φαντάσου τώρα εμάς να έχεις καρότσι 12-13 κιλά κ απάνω 2 παιδιά 8 κιλά το καθένα!!! Άρση βαρών κανονική....

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Φαντάσου τώρα εμάς να έχεις καρότσι 12-13 κιλά κ απάνω 2 παιδιά 8 κιλά το καθένα!!! Άρση βαρών κανονική....

Αχ...μην τα συζητάς... Απορώ πως θα μετακινουμαι!! Με βλέπω να βγάζω ρίζες μέσα!!

Που θα έχω κ ένα νήπιο να κυνηγάω!!

Καλημέρα!!!

@Jasmine@ μην το σκέφτεσαι καν! Πάρε το book for 2! Τα έχω πάει βόλτα τα δίδυμα και ήταν λες κ οδηγούσα ένα πούπουλο! Ένα άλλο που μου άρεσε λίγο που κοίταξα ήταν το chipolino passo doble γιατί είχε ωραία χρωματακια κ μοιαζει λίγο στο book.

Ούτε κ εγώ δεν είχα πάρει τριλογία! Ένα απλό καρότσι της chicco που είναι κ για νεογεννητα γιατί μένω σε δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ. Ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου από 0-18 που ακόμα το έχει (τα αυγά θέλουν αλλαγή στο χρόνο). Και μια καλαθουνα με βάση μέχρι τριών μηνών.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Εν τω μεταξυ είτε τριλογίες είτε μονα τους το 1000δε το γλιτώνεις.. Καλαθουνες 150οι απλές και είδα κάτι τρελές τιμές.. Ημαρτον με τη φάμπρικα εγκυμοσύνη /παιδικα πχνυχτικο 50ευρω σαν της γιαγιάς μου, καρότσι 1400ευρω..αυτοκίνητο παίρνεις.. 

Οι τιμές είναι άλλου.. Όντως θα αρχιζω να  παίζω τζοκερ.. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!!!

@Jasmine@ μην το σκέφτεσαι καν! Πάρε το book for 2! Τα έχω πάει βόλτα τα δίδυμα και ήταν λες κ οδηγούσα ένα πούπουλο! Ένα άλλο που μου άρεσε λίγο που κοίταξα ήταν το chipolino passo doble γιατί είχε ωραία χρωματακια κ μοιαζει λίγο στο book.

Ούτε κ εγώ δεν είχα πάρει τριλογία! Ένα απλό καρότσι της chicco που είναι κ για νεογεννητα γιατί μένω σε δεύτερο όροφο χωρίς ασανσέρ. Ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου από 0-18 που ακόμα το έχει (τα αυγά θέλουν αλλαγή στο χρόνο). Και μια καλαθουνα με βάση μέχρι τριών μηνών.

Το chippilino μου φάνηκε φθηνό να σου πω κ δε ξέρω κ την εταιρεία! Το book for two το βρήκα πιο κομψό επίσης... πιστεύεις ότι τα καθίσματα είναι καλύτερα 0-18 ή 0-36;

SqfGp3.png

Just now, Marti είπε:

Εν τω μεταξυ είτε τριλογίες είτε μονα τους το 1000δε το γλιτώνεις.. Καλαθουνες 150οι απλές και είδα κάτι τρελές τιμές.. Ημαρτον με τη φάμπρικα εγκυμοσύνη /παιδικα πχνυχτικο 50ευρω σαν της γιαγιάς μου, καρότσι 1400ευρω..αυτοκίνητο παίρνεις.. 

Οι τιμές είναι άλλου.. Όντως θα αρχιζω να  παίζω τζοκερ.. 

Μα έχουν στήσει εμπόριο για τους γάμους κ τα μωρά δεν το έχετε καταλάβει;;; Εγώ λίγο που τα έχω υπολογίσει για καρότσι καθίσματα κούνιες στρώματα θέλω 2000. Η τιμή δεν περιλαμβάνει συρταριερα!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Κοριτσια καλημερα! Ευχομαι να στε ολες καλα. Πνιγομαι τελευταια και δν μπορω να απανταω. 

Καλες αγορες!και τεσταρετε τα, ψαξτε κριτικες και crush tests. Οπως ειπε η @Renez

@Anastasia05εμεις τι θα παρουμε για τα νεα νινια? Αφου τα χουμε ολα?

Πεσ πες!

Οι υπολοιπες χαρειτε την περιοδο της ερευνας και αγορας!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Marti είπε:

Εμενα καθισμα που μ άρεσε 350ε.αχαχχαχ

Αναλογα το budget ψάχνεις αναλογα!!

Επίσης φαντάζομαι πως αν πας σε ένα κατάστημα κ παρεις καρότσι, κούνια, καθισμα θα.κανουν κ κάποια καλύτερη τιμή! Με εμάς έτσι έγινε! 

Τη κουνια,στρώμα,συρταριερα-αλλαξιερα,προίκα,χαλι από ένα κατάστημα κ μας έκανε καλύτερη τιμή

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια καλημερα! Ευχομαι να στε ολες καλα. Πνιγομαι τελευταια και δν μπορω να απανταω. 

Καλες αγορες!και τεσταρετε τα, ψαξτε κριτικες και crush tests. Οπως ειπε η @Renez

@Anastasia05εμεις τι θα παρουμε για τα νεα νινια? Αφου τα χουμε ολα?

Πεσ πες!

Οι υπολοιπες χαρειτε την περιοδο της ερευνας και αγορας!

Εγώ θα της πάρω λίγα φορμακια για αρχή!! Ευτυχώς δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και δεν είμαι σ φάση για πολλές αγορές!!:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Αναλογα το budget ψάχνεις αναλογα!!

Επίσης φαντάζομαι πως αν πας σε ένα κατάστημα κ παρεις καρότσι, κούνια, καθισμα θα.κανουν κ κάποια καλύτερη τιμή! Με εμάς έτσι έγινε! 

Τη κουνια,στρώμα,συρταριερα-αλλαξιερα,προίκα,χαλι από ένα κατάστημα κ μας έκανε καλύτερη τιμή

Μακάρι! Ας ανοίξουν.. Προσπαθώ να κάνω λογικές σκέψεις και να μην παρασύρομαι σε έπιπλαστες ανάγκες .. Αλλα απο την άλλη βλέπεις την εικόνα και πφφφ.. Ευχομαι όντως απο κοντα να κάνουν κατι.. Δεν εχω πάει ποτέ σε τέτοια καταστήματα.. Και δε ξέρω! 

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα εσύ είσαι πιο ακριβή από εμένα!!!

Ασεεεε.. Χαχαχα 

Just now, Marti είπε:

Μακάρι! Ας ανοίξουν.. Προσπαθώ να κάνω λογικές σκέψεις και να μην παρασύρομαι σε έπιπλαστες ανάγκες .. Αλλα απο την άλλη βλέπεις την εικόνα και πφφφ.. Ευχομαι όντως απο κοντα να κάνουν κατι.. Δεν εχω πάει ποτέ σε τέτοια καταστήματα.. Και δε ξέρω! 

Συνήθως κανείς δεν έχει ξαναπάει μέχρι να κάνει παιδί!

Κάνε μια έρευνα αγοράς διάβασε κ.δυι τρία πράγματα κι από εμάς κι από το ίντερνετ για να μη σου λένε ότι θέλουν οι πωλητές 

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ θα της πάρω λίγα φορμακια για αρχή!! Ευτυχώς δεν χρειάζομαι κάτι άλλο και δεν είμαι σ φάση για πολλές αγορές!!:)

Ευτυχως αναμενουμε και τα 2000 ευρω κοριτσια απ το κρατος

@EugenJen @Marti

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ευτυχως αναμενουμε και τα 2000 ευρω κοριτσια απ το κρατος

@EugenJen @Marti

Είναι τα 1000 μέσα στον μήνα της γέννησης κ τα υπόλοιπα 1000 μετά από 6 μηνες!

Εγώ δεν δικαιούμαι από ΙΚΑ οπότε ευτυχώς βγήκε κι αυτό!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...