Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Άρα η καλαθουνα αφού θα έχουμε λίκνο η κούνια δεν χρειάζεται λέτε;;;

Μήπως τσάμπα κοιτάμε 3 σε 1καροτσια και κλαίει η τσεπουλα μας;;;

Φίλη όπως τα διάβαζα κ το σκεφτόμουν κ εγώ μάλλον εκεί καταλήγω.. τώρα εμένα προσωπικά ας πάρει ότι θέλει η κουνιάδα αλλαασ...αν έπαιρνα μόνη μάλλον πως θα κατέληγα σε ένα απλό καλό καρότσι κ ένα καλό κααθισματακι αυτοκινήτου (έχω δει κ κάποια που έχουν περάσει κ crush test παρακαλώ!)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Τι μας λέει; :roll:

Μήπως είναι πιο ελαφρού τύπου;;κ θα μείνω με καμία ρόδα στο χέρι;;;

Just now, Renez είπε:

Φίλη όπως τα διάβαζα κ το σκεφτόμουν κ εγώ μάλλον εκεί καταλήγω.. τώρα εμένα προσωπικά ας πάρει ότι θέλει η κουνιάδα αλλαασ...αν έπαιρνα μόνη μάλλον πως θα κατέληγα σε ένα απλό καλό καρότσι κ ένα καλό κααθισματακι αυτοκινήτου (έχω δει κ κάποια που έχουν περάσει κ crush test παρακαλώ!)

Τι εννοείς ας πάρει ότι θέλει δεν θα το διαλέξεις εσύ;;;ααααα σε βρίσκω πολύ χαλαρή!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Τι εννοείς ας πάρει ότι θέλει δεν θα το διαλέξεις εσύ;;;ααααα σε βρίσκω πολύ χαλαρή!!!

Ρε αγάπη μου αυτή έχει κ οικονομική άνεση φουλ,έχει κ 3 παιδιά άρα την εμπειρία οπότε την εμπιστεύομαι..από το να μπαίνω στο τρυπάκι τι να πάρω!! Το μόνο που της είπα είναι να δω τις επιλογές χρωμάτων όταν καταλήξει στο μοντέλο :-)

ασε με έβγαλα κ ένα άγχος από το κεφάλι μου έτσι!! Όσο για τη ρόδα στο χέρι τι λες παιδάκι μου??? Δες από τη Μπάξτερ πάλι που σου άρεσε σαν εταιρεία..λες να βγάζει ένα καλό κ ένα ελαττωματικό μωρέ??:mrgreen:

απλα ίσως έχουν μικρότερες Ρόδες γτ το άλλο που το μετατρέπεις συνέχεια κ αλλάζει 3 θήκες λογικά θα πρέπει να είναι κ πιο στιβαρό..

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω αποφάσισα να μην πάρω τριλογίες κλπ αλλα ενα καλο απλό καρότσι πολύ ελαφρύ γιατί είμαι μικρόκαμωμενη συν οτι μένω στο 2οροφο χωρίς ασανσερ και ενα καλο κάθισμα αυτοκινήτου.. Νομίζω οτι τα τόσο ογκωδη καροτσια είναι δύσχρηστα.. Βέβαια όλα αυτά τα λέω χωρίς καμία πείρα.. 

Just now, Marti είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Εγω αποφάσισα να μην πάρω τριλογίες κλπ αλλα ενα καλο απλό καρότσι πολύ ελαφρύ γιατί είμαι μικρόκαμωμενη συν οτι μένω στο 2οροφο χωρίς ασανσερ και ενα καλο κάθισμα αυτοκινήτου.. Νομίζω οτι τα τόσο ογκωδη καροτσια είναι δύσχρηστα.. Βέβαια όλα αυτά τα λέω χωρίς καμία πείρα.. 

Θα τα δούμε κ από κοντά στα καταστήματα στη πράξη αλλά κ εγώ τελικά νομίζω πως αυτή είναι η καλύτερη επιλογή..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ρε εγώ κοίταξα στα peg Parego να δω τι εννοείς κ έχουν 2 μικρές κ 2 μεγάλες.... κ καλό θα είναι να είναι το καρότσι ελαφρύ!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε εγώ κοίταξα στα peg Parego να δω τι εννοείς κ έχουν 2 μικρές κ 2 μεγάλες.... κ καλό θα είναι να είναι το καρότσι ελαφρύ!

Αυτήν καλε έχει που έχει πάθει ψύχωση με τα κορίτσια κ το δηλωνει,έχει πάθει κ με το συγκεκριμένο εκεί της τριλογίας το ροζ γκρι..

Δεν την άκουσες την άτιμη? Κάθε μέρα το δείχνει στο φουκαρα το σύζυγο για να του κάνει πλύση εγκεφάλου να του έρθει πιο ήρεμα!!:mrgreen:

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Αυτήν καλε έχει που έχει πάθει ψύχωση με τα κορίτσια κ το δηλωνει,έχει πάθει κ με το συγκεκριμένο εκεί της τριλογίας το ροζ γκρι..

Δεν την άκουσες την άτιμη? Κάθε μέρα το δείχνει στο φουκαρα το σύζυγο για να του κάνει πλύση εγκεφάλου να του έρθει πιο ήρεμα!!:mrgreen:

Χαχαχαχαχχ γελάω μόνη μου!!!! Λυσσαξε με το ροζ κ τώρα τα απλά της κακόφαίνονται.... Δε θα βρίσκει ροζ γι αυτό της ξινίζουν!

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Σταματά εσύ κακουργααααα!! Με εκθέτεις στο πανελλήνιο!!! Χαχαχα:-D

Δεν βγαίνει το άτιμο σε σκέτο , έχω πάθει πίκρα μεγάλη να ξέρεις!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Την μάρκα αυτή δεν την είδα να σου πω την αλήθεια μια πρόχειρη ματιά μέσω Σκρουτζ έριξα κ μου έβγαζε κάτι Ρόδες κουτσικες, που να πάνε αυτές σε χωματόδρομο???

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Την μάρκα αυτή δεν την είδα να σου πω την αλήθεια μια πρόχειρη ματιά μέσω Σκρουτζ έριξα κ μου έβγαζε κάτι Ρόδες κουτσικες, που να πάνε αυτές σε χωματόδρομο???

Εντάξει μέχρι τον Αύγουστο πιστεύω θα έχετε αποφασισει:mrgreen:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχαχχ γελάω μόνη μου!!!! Λυσσαξε με το ροζ κ τώρα τα απλά της κακόφαίνονται.... Δε θα βρίσκει ροζ γι αυτό της ξινίζουν!

Χαχαχαχα έχει ροζ αλλά μονόχρωμα!! Είπαμε θέλω δίχρωμο είμαι ντρουμπου Ντρουμπου!!! Κ στο τέλος θα καταλήξω με κάνα μαύρο λέει!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δες την..είναι πολύ καλά τα perego τσιμπημενα κ αυτά λίγο αλλά έχουν ποιότητα..βέβαια σε χρώματα δε ξέρω αν θα εξυπηρετήσουν τις όρεξης σου αλλά....

Καλημέρα κορίτσια μου! Εγώ είχα πάρει της peg perego το 3 σε 1 ( δεν θυμάμαι αν το ανέφερα ξανά, συγχωρέστε με!). Η αλήθεια είναι ότι αυτό στο οποίο με βόλεψε πολύ αυτή η ιστορία είναι ότι έχεις το μωρό στο αυγό μέσα στο αυτοκίνητο, το παίρνει ο ύπνος (η κ όχι) κ το μεταφέρεις κατευθείαν έτσι ολοκληρο, το κουμπώνεις στο αυτοκίνητο κ βουρ στη βόλτα σου! Όσο για την καλαθουνα, εμένα προσωπικά με βόλεψε όχι για τον βραδυνό ύπνο αλλά για μέσα στη μέρα στους υπόλοιπους χώρους του σπιτιού. Είχε δώρο κ μια βάση με ροδάκινα κιόλας (1200 ευρώ έδωσα, δώρο κ καλά!) Κ την έπαιρνα παντού, ακόμη κ μπάνιο που έκανα το είχα εκεί μαζί μου κ όχι στο πάτωμα όπως το ριλαξ. Τώρα δε που είμαι κ σε σπίτι με ορόφους, θα με.βολευε ακόμη περισσότερο. Γενικά την χρησιμοποίησα πολύ, αλλά όχι στη βόλτα τόσο γτ είναι κ.μεγαλη να την κουβαλάς! Από την άλλη, κ η επιλογή που λέτε για καρότσι από την γέννηση κ καθισματακι για όλα τα στάδια είναι ωραιότατη επιλογή! Εγώ μετά όταν χρειάστηκε αλλαγή το καθισματακι πήρα πάλι της peg perego το 9-36 κ έτσι δεν θα χρειαστούμε άλλο μέχρι να μεγαλώσει ο μικρός!

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα έχει ροζ αλλά μονόχρωμα!! Είπαμε θέλω δίχρωμο είμαι ντρουμπου Ντρουμπου!!! Κ στο τέλος θα καταλήξω με κάνα μαύρο λέει!!!

Μπορείς να πάρεις ένα ωραίο γκρι η μπεζ κ να Φαίνεται πολύ ωραίο με τη ροζ κουβερτούλα κ το ροζ σου κοριτσάκι με τα ροζ του φιογκακια!

Just now, Renez είπε:

Δες την..είναι πολύ καλά τα perego τσιμπημενα κ αυτά λίγο αλλά έχουν ποιότητα..βέβαια σε χρώματα δε ξέρω αν θα εξυπηρετήσουν τις όρεξης σου αλλά....

Τα peg perego είναι από τα καλά που κρατάνε από ότι ξέρω, εννοείται πολύ καλύτερα από τα inglesina! Εγώ αν έψαχνα μόνο θα κοιτούσα bugaboo η peg perego

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Μάλλον είδες το ελαφρύ τους που όλες οι εταιρίες έχουν, τύπου καλοκαιρινο.. αυτό που έχω εγώ έχει κάτι ροδαρεε σούπερ! Είναι πολύ εύκολο στην οδήγηση κ επειδή μένω κ στην εξοχή με πολλές ανηφόρες κ κακοτραχηλους δρόμους με έχει βγάλει ασπροπροσωπη φουλ! Βέβαια, δεν τα λες ελαφρυα αυτά τα καροτσια, να τα λέμε κ αυτά.. εγώ το ανέβασε κ στις σκάλες, άσε. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...