Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Νομίζω και αγκαλίτσα μπορείτε να τα πάρετε δε θα σας τα ζητήσουν πισω:)

Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι βολικό μαζι με τα υπόλοιπα πράγματα(βαλίτσες κλπ) ίσως αν φορτώσετε τα πράγματα κ κατεβείτε με τα μωρά? Ή αν έχετε το καρότσι? Ακόμη καλύτερα!!

Η κουμπαρα μου που γέννησε στο Αλεξάνδρα αν δεν πήγαινες με το αυγό να βάλεις το παιδί δε σε άφηναν να φύγεις, γι αυτό το έχω στο μυαλό μου!

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια τώρα μου ανατρεψατε όλα τα δεδομένα...μα το σκεφτόμουν κ εγώ ότι είναι λίγο άχρηστη αλλά θεώρησα ότι την χρησιμοποιείς στην αρχή ώστε το μωρό να μην είναι καθιστό αλλά ξάπλα στο καρότσι...πωπω αααααντε κοίτα πάλι από την αρχή καρότσια!!!

Θα ψάχνεις καρότσι που κάνει από νεογέννητο!! Που σημαίνει ότι ισιωνει τελείως!!! 

Θα δω τι είναι το καρότσι της γειτόνισσας με τα δίδυμα κ θα σας πω. Είναι από αυτά που κάνουν από νεογέννητο

Μα κ εγώ καρότσι που κάνει από νεογέννητα κοιτάω ώστε να ξαπλώνει πλήρως! Ίσως σου βγει κ πιο οικονομικό να πάρεις ένα απλό καρότσι κ ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου! Ψάξε από την αρχή!!!!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσι μου θες να την ρωτήσεις και για την λήψη τροφοβλάστη που έκανα εγώ;; τουλάχιστον αυτή σου δίνει απάντηση ναι η όχι κ θα ησυχάσει το κεφαλάκι σου!! Δεν τρυπάει σάκο μωρού, μόνο πλακούντα οπότε υποθέτω θα είναι λιιιιγο πιο ασφαλής για την περίπτωση σου;;; συζήτησε το με την γιατρό σου κ πάρε όποια απόφαση σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά!! Ξέρω ότι περνάνε πολλά από το μυαλό σου, αλλά εσύ να σκέφτεσαι θετικά κ θα είναι σίγουρα όλα καλά!!

Θα την ρωτήσω αλλα ξέρω ότι δεν θα το εγκρίνει λόγω ποσοστό αποβολής !Μαλλον θα κάνω αυτό με το αίμα ,κ θα περιμένω τον β επιπέδου υπέρηχο !ειλικρινα δεν ξέρω εάν έχω ψυχικά αποθέματα ,αλλα πρέπει να βρω !σε Ευχαριστω για τις συμβουλές !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, demifilol είπε:

Θα την ρωτήσω αλλα ξέρω ότι δεν θα το εγκρίνει λόγω ποσοστό αποβολής !Μαλλον θα κάνω αυτό με το αίμα ,κ θα περιμένω τον β επιπέδου υπέρηχο !ειλικρινα δεν ξέρω εάν έχω ψυχικά αποθέματα ,αλλα πρέπει να βρω !σε Ευχαριστω για τις συμβουλές !

Πήρες το γιατρό σήμερα με ηρεμία;; Η αμνιοπαρακέντηση έχει νομίζω 1% ποσοστό αποβολής! Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Τα αποτελέσματα τα πήρες στα χέρια σου;

SqfGp3.png

Κοριτσάκι μου εμείς είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη, μην έχεις τόσο άσχημη ψυχολογία, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κ εγώ  έτσι σκεφτόμουν αλλα μετά έλεγα τίποτα δεν θα έχει θα πάνε όλα καλά!! Μην ρίχνεις την ψυχολογία σου , η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι γεμάτη τέτοια σκαμπανεβάσματα, γι'αυτό εμείς πρέπει να είμαστε αισιόδοξες ,με πίστη στο μωράκι μας!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πήρες το γιατρό σήμερα με ηρεμία;; Η αμνιοπαρακέντηση έχει νομίζω 1% ποσοστό αποβολής! Μην αγχώνεσαι χωρίς λόγο. Τα αποτελέσματα τα πήρες στα χέρια σου;

Νευριάζω πολύ με αυτον τον ΙΟ ,,,δεν μπόρεσα να τα έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα !Η γιατρός έχει ιατρείο σήμερα ,προσπαθώ να την βρω !και θα μάθω λεπτομέρειες !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Η κουμπαρα μου που γέννησε στο Αλεξάνδρα αν δεν πήγαινες με το αυγό να βάλεις το παιδί δε σε άφηναν να φύγεις, γι αυτό το έχω στο μυαλό μου!

Μα κ εγώ καρότσι που κάνει από νεογέννητα κοιτάω ώστε να ξαπλώνει πλήρως! Ίσως σου βγει κ πιο οικονομικό να πάρεις ένα απλό καρότσι κ ένα καλό κάθισμα αυτοκινήτου! Ψάξε από την αρχή!!!!

Α καλά πολύ γελάω κ μόνο που φαντάζομαι τον άντρα μου να του λένε φέρε το αυγό αλλιώς δεν έχει μωρό! 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κι εμάς μας είχανε πει με αυγό.... Δεν νομίζω όμως να ενοχλήσει και το καρότσι μέχρι το αμάξι,ειδικά σε δίδυμα!!

εσυ που θα γεννήσεις?

Q1jtp2.png

Νευριάζω πολύ με αυτον τον ΙΟ ,,,δεν μπόρεσα να τα έχω στα χέρια μου τα αποτελέσματα !Η γιατρός έχει ιατρείο σήμερα ,προσπαθώ να την βρω !και θα μάθω λεπτομέρειες !

Να στα στείλει με ένα email ο εμβρυολογος για να τα συζητήσεις με το γιατρό σου λέω εγώ καλύτερα! 

SqfGp3.png

Να ζητήσεις να στα στείλουν με mail κάτι που θα έπρεπε να έχει κάνει ο εμβρυολογος δεδομένης της κατάστασης με τον σκατό ιό!!

Όχι ότι θα καταλάβεις κ πολλά πιο πολύ θα μπερδευτεις αφού γιατροί δεν είμαστε, αλλά να έχεις μια εικόνα

C1JTp3.png

Κι εμάς μας είχανε πει με αυγό.... Δεν νομίζω όμως να ενοχλήσει και το καρότσι μέχρι το αμάξι,ειδικά σε δίδυμα!!

εσυ που θα γεννήσεις?

Θα πρέπει να εωτησω στο νοσοκομείο πριν πάω να γεννήσω! Στην Πάτρα κορίτσι μου, δε ξέρω ακόμα σε ποιο...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κοριτσάκι μου εμείς είμαστε εδώ για να βοηθάμε η μία την άλλη, μην έχεις τόσο άσχημη ψυχολογία, σε καταλαβαίνω απόλυτα, κ εγώ  έτσι σκεφτόμουν αλλα μετά έλεγα τίποτα δεν θα έχει θα πάνε όλα καλά!! Μην ρίχνεις την ψυχολογία σου , η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι γεμάτη τέτοια σκαμπανεβάσματα, γι'αυτό εμείς πρέπει να είμαστε αισιόδοξες ,με πίστη στο μωράκι μας!!!

Έχεις δίκιο σε Ευχαριστω !ελπιζω στα καλύτερα λοιπον !θα τα ζητήσω αν κ όντως Δ έχει τόση σημασια πια !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα πρέπει να εωτησω στο νοσοκομείο πριν πάω να γεννήσω! Στην Πάτρα κορίτσι μου, δε ξέρω ακόμα σε ποιο...

Να ρωτήσεις κ για τα πράγματα που πρέπει να έχεις μαζί . Θα σου τα πούνε όλα τοτε:)

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Α καλά πολύ γελάω κ μόνο που φαντάζομαι τον άντρα μου να του λένε φέρε το αυγό αλλιώς δεν έχει μωρό! 

Κάποια καρότσια έχουν κ βίντεο στο YouTube πως μετατρέπονται πως μαζεύονται κλπ ίσως σε βοηθήσει...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάποια καρότσια έχουν κ βίντεο στο YouTube πως μετατρέπονται πως μαζεύονται κλπ ίσως σε βοηθήσει...

Ναι τα τσεκαρω γενικά κ βίντεο κ κριτιες

Να Πω κατι που παρατήρησα;;;όλα τα σκέτα καρότσια έχουν μικρές Ρόδες ενώ τα 3σε 1 έχουν μεγάλες.... Τι μας λέει αυτό άραγε???

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ναι τα τσεκαρω γενικά κ βίντεο κ κριτιες

Να Πω κατι που παρατήρησα;;;όλα τα σκέτα καρότσια έχουν μικρές Ρόδες ενώ τα 3σε 1 έχουν μεγάλες.... Τι μας λέει αυτό άραγε???

Τι μας λέει; :roll:

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...