Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! τι κάνετε???????εγω χθες πήγα για να δω το νινάκι μου!!!!!

απλό υπέρηχο τώρα κάναμε!!! όλα καλά ήταν! μ είπε να ξεκινήσω ασβέστιο και σίδηρο. Μαγνήσιο μ λέει δεν χρειάζεται ακόμη.... το δίνω μόνο αν υπάρχουν συσπάσεις στη μήτρα... θα το δούμε με τον καιρό αυτο!

Το είδαμε πάλι! ήταν καλά! είχε το ένα χεράκι του πάνω από το κεφάλι σηκωμένο και κουνούσε και τα πόδια του!είδαμε πάλι τα "προσόντα" του ολοκάθαρα και αυτή τη φορά καθώς μ έλεγαν όλοι ότι μπορεί το φύλλο και να άλλαζε.... αλλά ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ήδη από την πρώτη φορά.....απλά εγώ με αυτά που άκουγα έιχα αρχίσει και αμφέβαλλα!Είναι αγόρι!!!!Είδαμε και πλακούντα ο οποίος μου είπε έχει φυτρώσει σε καλό σημείο!!! και το αμνιακό υγρό το οποίο θα αυξάνεται! ο άντρας μου ζήτησε να του βάλει πάλι να ακούσει την καρδούλα του και μα την έβαλε.

στα κιλά με βρήκε φυσιολογική(το είχα και άγχος!) και μ είπε ότι θα παίρνω από εδω και στο εξής... να συνεχίσω να μην τρωω ζαχαρη αλευρι αλατι! επίσης τον ρώτησα για τα μπανια στη θάλασσα!!!! μου είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ!!!!! Μόνο μέχρι τα γόνατα μετά ντουζάκι μου λέει και στη σκια!!!!πάλι διακοπές στο βουνό με βλέπω φέτος!και πέρυσι βουνο είχα πάει λόγω του ότι πάλι δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο λόγω εξωμητρίου!τον ρώτησα για τον τοκετό εάν θα είναι φυσιλογικός η με καισαρική (και λόγω επέμβασης). Μου είπε ξέχνα καισαρική! πάμε φυσιολογικά πάντα και μόνο αν χρειαστεί πάμε με καισαρική!

αυτό που με παραξενεψε λίγο είναι το γεγονός ότι μου έκλεισε για β' επιπέδου 12 Μαϊου. τον ρώτησα και του λέω δεν είναι λίγο νωρις? μου είπε ότι εκείνος για σιγουριά την κάνει 2 φορές γενικά!θα ξανακ'άνουμε μια β επιπεδου τον Ιουνιο! δεν ειδε κατι ανησυχητικο απλά το κάνει για σιγουρια πάντα έτσι..  το έχετε ξανακούσει? Χρήματα μια φορά μου είπε θα πάρει 140€. Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει αυτή η εξέταση γενικα.

Κατάλαβα θα τα ξεχάσουμε τα μπάνια φέτος!!! Δεν πειράζει του χρόνου με τα παιδάκια μας...άλλος ένας με προσόντα στην παρέα τι θα γίνει δεν ντρέπεστε τα αθώα κοριτσάκια μας;χαχαχαχαχαχ θα μετράτε τα προσόντα τους με τη Renez!!! Να σε ρωτήσω κάτι για τη β επιπέδου δεν πας σε εμβρυολογο;

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, demifilol είπε:

@EugenJen ευτυχως πήρες καλα αποτελέσματα !και εγώ εάν είχα ένδειξη στην αυχενική ,θα φοβόμουν Ισως περισσότερο!Η γιατρός μ δεν προτείνει αμνιοπαρακέντηση λόγω του ιστορικού μου !γιαυτο μου είπε αν θέλω κάνω την εξέταση αίματος για να μας φύγει η αμφιβολία !Είμαι στη 12 εβδ !ξερω ότι είναι ποσοστά η εξέταση αλλα δεν έχω άλλη λύση !

Κορίτσι μου θες να την ρωτήσεις και για την λήψη τροφοβλάστη που έκανα εγώ;; τουλάχιστον αυτή σου δίνει απάντηση ναι η όχι κ θα ησυχάσει το κεφαλάκι σου!! Δεν τρυπάει σάκο μωρού, μόνο πλακούντα οπότε υποθέτω θα είναι λιιιιγο πιο ασφαλής για την περίπτωση σου;;; συζήτησε το με την γιατρό σου κ πάρε όποια απόφαση σε κάνει να νιώθεις εσύ καλά!! Ξέρω ότι περνάνε πολλά από το μυαλό σου, αλλά εσύ να σκέφτεσαι θετικά κ θα είναι σίγουρα όλα καλά!!

C1JTp3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Είναι πολύ καλά τα peg perego, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει από όσους έχουν παρει.

Υπάρχουν ωραιότατα καιθισματακια αυτοκινήτου από 0 που μετά βγαίνουν τα μαξιλαράκια κ είναι κ για πιο μεγάλο. Κ το αλλάζεις πιο μετά.

Μια χαρά τα σκέφτεσαι και δίδυμα και 3 σε 1 και δίπλα δίπλα δύσκολο! Υπάρχουν όμως άλλες λύσεις!

Ναι κάτι τέτοιο σκεφτομουν για αυτόκινητου. Εσυ που έχεις ήδη ένα παιδί να σε ρωτήσω.... το μωρό πως το πήρατε από το μαιευτήριο; Δεν πρέπει να έχεις καλαθουνα η αυγό;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα πες μου κ εσυ τώρα που το παιδί είναι κάτω!!!! Ισωσ Είναι πιο εύκολο στα πεζοδρόμια αλλά σε ένα μικρό ανσασερ ούτε αυτό θα χωράει! Καλά εν το συζητώ ότι δεν παίρνω κάτι τέτοιο! Έχω καταλήξει να σου πω την αλήθεια στο peg perego book for two, απλά θα ήθελα να το δω από κοντά κ θα πάρω ξ 2 καλά καθίσματα αυτοκινήτου όχι αυγά! Πάλι ίδια τιμή θα βγει αλλά τουλάχιστον τα καθίσματα θα τα έχω για περισσότερο ενώ τα αυγά είναι για λίγο!

Πωπω εσύ γενικά τα ασανσέρ τα ψιλοξεχνας ότι καρότσι κ να πάρεις!! Νομίζω είναι πολύ σωστή η σκέψη σου!!κ εγώ για το κάθισμα του αμαξιού το σκέφτομαι να πάρω ξεχωριστά...

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι κάτι τέτοιο σκεφτομουν για αυτόκινητου. Εσυ που έχεις ήδη ένα παιδί να σε ρωτήσω.... το μωρό πως το πήρατε από το μαιευτήριο; Δεν πρέπει να έχεις καλαθουνα η αυγό;

Με το αυγό φύγαμε . Καλαθουνα που θα τη βάλεις μετά στο αμάξι???

Μόνο σε καθισματακι επιτρέπονται τα μωράκια στο αυτοκίνητο. Παλιά νομίζω τα βαζανε κ σε καλαθουνες.

Εμάς πριν 30 χρόνια παίζει απλά να μας πεταγανε κ στο κάθισμα,δεν ξερω:tongue: 

Just now, EugenJen είπε:

Πωπω εσύ γενικά τα ασανσέρ τα ψιλοξεχνας ότι καρότσι κ να πάρεις!! Νομίζω είναι πολύ σωστή η σκέψη σου!!κ εγώ για το κάθισμα του αμαξιού το σκέφτομαι να πάρω ξεχωριστά...

Η γειτόνισσα μου με τα δίδυμα ίσα που χωράει στο ασανσέρ!!!  Κ δεν είναι κ κανένα μικρουλι! Θέλει μέτρημα το ασανσέρ κ μετά το καρότσι! Εκτός κ αν το αφήνεις κάπου κάτω το καροτσι

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Μόνο σε καθισματακι επιτρέπονται τα μωράκια στο αυτοκίνητο. Παλιά νομίζω τα βαζανε κ σε καλαθουνες.

Άρα η καλαθουνα αφού θα έχουμε λίκνο η κούνια δεν χρειάζεται λέτε;;;

Μήπως τσάμπα κοιτάμε 3 σε 1καροτσια και κλαίει η τσεπουλα μας;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πριν πάω για καρότσι θα μετρήσω το ανσασερ κ τις πόρτες του σπιτιού μην το πάρω το φέρω σπίτι κ δε μπαίνει ούτε σπιτι:D 

δλδ εγώ που δε θα έχω αυγό θα πρέπει να βγάλω τα καθίσματα αυτοκινήτου  ολόκληρα να το πάω στο μαιευτήριο για να μου δώσουν τα παιδιά!!! Έκλαψα με το ότι μας πετάγανε στο κάθισμα.... βασικά δε νομίζω ότι υπήρχαν καθίσματα αυτοκινήτου!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αν έχεις λικνο γιατί να έχεις κ καλαθουνα??

Εμένα με βόλεψε το 3 σε ένα γιατί δεν είχα λικνο! Ήταν βέβαια αρκετά μεγάλη η καλαθουνα του καροτσιου κ κοιμήθηκε εκεί μέχρι 5 μηνων. Είχα πάρει κ μια βάση με ροδάκια κ με βόλεψε.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Την καλαθουνα δεν τη θεωρώ κ πολύ χρήσιμη να σου πω την αλήθεια.... άσε που είναι κ αυτή για λίγο γιατί το παιδί μετά δε χωράει! Θα σου πουν όμως καλύτερα αυτές που έχουν ήδη αν Τις  βόλεψε μέσα στο σπίτι!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Πριν πάω για καρότσι θα μετρήσω το ανσασερ κ τις πόρτες του σπιτιού μην το πάρω το φέρω σπίτι κ δε μπαίνει ούτε σπιτι:D 

δλδ εγώ που δε θα έχω αυγό θα πρέπει να βγάλω τα καθίσματα αυτοκινήτου  ολόκληρα να το πάω στο μαιευτήριο για να μου δώσουν τα παιδιά!!! Έκλαψα με το ότι μας πετάγανε στο κάθισμα.... βασικά δε νομίζω ότι υπήρχαν καθίσματα αυτοκινήτου!

Νομίζω και αγκαλίτσα μπορείτε να τα πάρετε δε θα σας τα ζητήσουν πισω:)

Δε ξέρω κατά πόσο θα είναι βολικό μαζι με τα υπόλοιπα πράγματα(βαλίτσες κλπ) ίσως αν φορτώσετε τα πράγματα κ κατεβείτε με τα μωρά? Ή αν έχετε το καρότσι? Ακόμη καλύτερα!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Αν έχεις λικνο γιατί να έχεις κ καλαθουνα??

Εμένα με βόλεψε το 3 σε ένα γιατί δεν είχα λικνο! Ήταν βέβαια αρκετά μεγάλη η καλαθουνα του καροτσιου κ κοιμήθηκε εκεί μέχρι 5 μηνων. Είχα πάρει κ μια βάση με ροδάκια κ με βόλεψε.

Just now, Jasmine@ είπε:

Την καλαθουνα δεν τη θεωρώ κ πολύ χρήσιμη να σου πω την αλήθεια.... άσε που είναι κ αυτή για λίγο γιατί το παιδί μετά δε χωράει! Θα σου πουν όμως καλύτερα αυτές που έχουν ήδη αν Τις  βόλεψε μέσα στο σπίτι!

Κορίτσια τώρα μου ανατρεψατε όλα τα δεδομένα...μα το σκεφτόμουν κ εγώ ότι είναι λίγο άχρηστη αλλά θεώρησα ότι την χρησιμοποιείς στην αρχή ώστε το μωρό να μην είναι καθιστό αλλά ξάπλα στο καρότσι...πωπω αααααντε κοίτα πάλι από την αρχή καρότσια!!!

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κορίτσια τώρα μου ανατρεψατε όλα τα δεδομένα...μα το σκεφτόμουν κ εγώ ότι είναι λίγο άχρηστη αλλά θεώρησα ότι την χρησιμοποιείς στην αρχή ώστε το μωρό να μην είναι καθιστό αλλά ξάπλα στο καρότσι...πωπω αααααντε κοίτα πάλι από την αρχή καρότσια!!!

Θα ψάχνεις καρότσι που κάνει από νεογέννητο!! Που σημαίνει ότι ισιωνει τελείως!!! 

Θα δω τι είναι το καρότσι της γειτόνισσας με τα δίδυμα κ θα σας πω. Είναι από αυτά που κάνουν από νεογέννητο

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

κ εγω έτσι έχω ακούσει για την καλαθούνα.... ότι δεν ειναι απαραίτητη αν εχεις το λικνο.......

• Μου αρέσει 2

Just now, Irinoula86 είπε:

κ εγω έτσι έχω ακούσει για την καλαθούνα.... ότι δεν ειναι απαραίτητη αν εχεις το λικνο.......

Μόνο εγώ δεν το είχα ακούσει τελικά!! Χαχαχα

Λίκνο θα πάρω της βαφτιστηρας μου οπότε γιατί να πάρω κ καλαθουνα!! 

Άρα κοιτάω σκέτο καρότσι κ κάθισμα αυτοκινήτου...

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...