Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Aurora S είπε:

Όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια η εξέταση που σου λέει η γιατρός να κάνεις είναι μάλλον το cell free DNA. Εγώ λόγω ηλικίας το έκανα και ας είχα πολύ χαμηλές πιθανότητες στον υπέρηχο κ το papp-A. Είναι ακριβή, 500 €, αλλά όσο σκέφτομαι ότι υπάρχει, είναι απλή κ μπορεί να ανιχνεύσει τραγικές καταστάσεις λόγω χαλάλι το χρήμα. Ας κάνω αλλού οικονομία

Δεν είναι θέμα χρημάτων ,,,(διαχείριση χρημάτων θα έλεγα είναι Γτ έχω μια επέμβαση να κάνω σε δυο εβδομάδες )εννοείται χαλαλι ολα !ευτυχως είναι απλή εξέταση ,όντως !και πήγαν ολα καλα σε εσένα !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Να σας ρωτήσω κι εγώ κάτι κορίτσια!

Έχει καμία σας φαγούρα στις θηλές; Και αν ναι, έχετε να προτείνετε καμιά κρέμα; Μερικές φορές είναι βασανιστικό κ μόνο με ντους περνάει

Just now, Aurora S είπε:

Έχει καμία σας φαγούρα στις θηλές; Και αν ναι, έχετε να προτείνετε καμιά κρέμα; Μερικές φορές είναι βασανιστικό κ μόνο με ντους περνάει

Όχι στις θηλές δεν έχω φτάσει ακόμα.... τρομερή φαγούρα σε χέρια πόδια είχα τον προηγούμενο μήνα! 
αλλα έχω διαβάσει ότι αν έχεις φαγούρα σε στήθος κοιλιά ανοίγει το δέρμα! Όποτε βάλε πλούσια ενυδατική! Εγώ βάζω prevestria της frezyderm που είναι για ραγάδες!

SqfGp3.png

3 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Πέρασαν τώρα πάνε! Μόνο να είναι καλά αυτό το μωράκι! Ακριβώς η φύση ξέρει!

Ο αντρακος μου είναι σχεδόν 2,5 χρονων παλικαράκι κι έρωτας μεγάλος...Αφού λέω γίνεται να ξανά αγαπήσω τοσοοο? Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι 1ο, μόνο εγώ σκέφτομαι αυτή τη βλακεία???

Αχχχχ... Αυτές τις σκέψεις κάνω κ εγώ... Πώς γίνεται να αγαπήσω ξανά τόσο;;; Κ το αγόρι μου, πώς θα το πάρει που θα έρθω με δύο μωρά στο σπίτι κ ο χρόνος που θα απομένει για αυτόν θα είναι ελάχιστος;;; 

3 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Γίνεται γίνεται είμαι σιιιιγουρη!!! Απλά εγώ νιώθω λίγο τύψεις που δε θα έχει οοοοολη τη προσοχή μου όπως το πρώτο! Θα έχει βέβαια κ αδερφάκι!!!

Κ εγώ τις νιώθω αυτές τις τύψεις... Όπως κ να το κάνουμε, δεν θα έχουν ποτέ την προσοχή που είχε τι πρώτο.. ας ελπίσουμε η αδερφικη αγάπη να τα εξισορροπήσει!

2 ώρες πρίν, Anastasia05 είπε:

Να πάω στην αγορα με τον μικρό μου και να κάνουμε τη καθιερωμένη βόλτα, παιδική χαρά κ καφέ με τη νονά. Και να πάρουμε και το πρώτο ρουχαλακι για το καινούργιο νινι!

Αυτό ακριβώς!!!! 

Just now, Annou είπε:

To mono pou skeftomai einai na paw sto grafeio mou pou toso mou exei leipsei kai na kanw to shooting stin kainourgia mas sullogi!:cool:

A k na faw Fridays :P

To xw metaniwsei toso ma toso polu pou ola auta ta xronia den ekana pote leizer.Eixa voleutei me to xyrafaki k den eimai kai toso skoura, wstoso twra pragmatika kourazomai apeira otan xurizomai.To xw pei,tha einai to prwto pragma pou tha kanw molis gennisw prwta o theos.Leizer pantou!!

Αυτό το λέιζερ... Κ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη αυτό έλεγα, μόλις γεννησω θα ξεκινήσω.. έλα μου όμως που με το παιδί κ τα τρεξίματα πάλι το ανέβαλα κ πάλι στα ίδια είμαι...!!

Just now, demifilol είπε:

Εάν δεν φοβόμαστε για αποβολή ,,θα εκανα μια κ έξω αμνιοπαρακέντηση !αλλα με βάση το ιστορικού μου δεν το συνιστά η γιατρός μου !ευτυχως ολα πήγαν για καλα για την κοπέλα !!Ξερω ότι ολα είναι καλα  σε εμένα κ το έμβρυο αλλα από τη στιγμή που σ βάζουν σε αμφιβολία ,,,πρέπει να εξαφανιστεί !θ κάνω επομενως σίγουρα την εξέταση !ευχαριστω !

Το θέμα είναι ότι ξέρω ότι πολλές φορές η άτιμη pappa βγαίνει λανθασμένη !χαιρομαι που ολα πήγαν καλα !!καλη κ τελειομηνη κυηση ευχομαι !

Κοπέλα μου εύχομαι όλα να είναι καλά, που θα είναι Δλδ! Θα κάνεις την εξέταση που σου προτείνουν να σου φύγει από το κεφάλι κ να ξενοιασεις κ όλα καλά!

4 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Καλέ θα με κυνηγαει ο άντρας μου πρώτος πρώτος που θα βαλω ροζ στον γιο του!! Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει κ εγώ με ροζ , να ρωτάνε ένα μωρό στα ροζ αν είναι κορίτσι!! Δλδ τι να πω;;;πολύ open minded!!!

Ευγενακι πολύ μου άρεσε το καρότσι το bexa!! Η αλήθεια είναι ότι κ εγώ ροζ δεν θα τολμούσα αλλά αν το γουστάρεις να το κάνεις κ να το χαρείς! Εγώ είχα ένα peg perego 3 σε 1 σε τζιν χρώμα.. Επίσης, το inglesina το είχε φίλη μου κ της έσπασε, καθόλου ανθεκτικό μου είπε όπως κ σε φίλη της..

Κ εγώ τα έχω σχεδόν όλα γαλάζια... Απορώ τι σκεφτόμουν!!!

Επίσης, του το φασκιωμα που λέγατε, εγώ δεν το έκανα αλλά τώρα σίγουρα θα κάνω κτ - χαλαρό όμως.. σκεφτόμουν για υπνοσακο τύπου grobag για νεογέννητα που έχεις την επιλογή να έχεις μέσα τα χεράκια αλλά τα ποδαράκια είναι ελεύθερα κ δεν επηρεάζονται τα ισχυα! Δείτε το, είναι ενδιαφέρουσα επιλογή!

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

6 ώρες πρίν, demifilol είπε:

Δεν είναι θέμα χρημάτων ,,,(διαχείριση χρημάτων θα έλεγα είναι Γτ έχω μια επέμβαση να κάνω σε δυο εβδομάδες )εννοείται χαλαλι ολα !ευτυχως είναι απλή εξέταση ,όντως !και πήγαν ολα καλα σε εσένα !

Καλημέρα κορίτσι μου!!τώρα μπήκα κ είδα το θεματακι σου, εμένα μου είχε συμβεί το αντίστροφο δλδ είχα μια οριακή τιμή αυχενικής , κ πολύ καλές πιθανότητες στο pap A σκέψου ότι στην τρισωμια που αναφερεις ηταν 1:8500 κάπου εκεί..Εγώ έκανα λήψη τροφοβλάστη ,το οποίο μου κόστισε 700 ευρώ κ όπως σου είπε κ η Renez πήγαν όλα καλά...

Για το τεστ που λες είχα ρωτήσει αλλά ήταν αρνητικοί κ η γυναικολόγος κ ο εμβρυολογος γιατί μου είπαν ότι δεν θα έχουμε απάντηση αλλά πάλι ποσοστά οπότε αν βγει ένα κακό ποσοστό πάλι θα είμαστε στην ανησυχία!! Σε ποια εβδομάδα είσαι κ σου πρότειναν αμνιοπαρακέντηση;;γιατί αυτή αποσο ξέρω γίνεται πιο αργά 20 εβδομάδα αν θυμάμαι καλά...Πάνω απ' όλα να μην αγχώνεσαι κ να σκεφτείς ήρεμα τις επιλογές σου , δεν είναι δα κ τόσο άσχημο το ποσοστό σου!!με τον γυναικολόγο σου μίλησες;

6 ώρες πρίν, Aurora S είπε:

Εγώ έχω πολυυυυυ φαγούρα στο στήθος που υποθέτω έχει να κανει με το τζάμπο μέγεθος που έχει φτάσει!! Βάζω λαδακι πρόληψης για τις ραγαδες αλλά επειδή δεν είμαι κ πολύ συνεπής να το βάζω 2 φορές την ημέρα που λέει η φαγούρα έρχεται κ φεύγει..το λαδακι είναι φυτικό από την εταιρεία αναπλασις εάν θες να το τσεκαρεις..

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου!!τώρα μπήκα κ είδα το θεματακι σου, εμένα μου είχε συμβεί το αντίστροφο δλδ είχα μια οριακή τιμή αυχενικής , κ πολύ καλές πιθανότητες στο pap A σκέψου ότι στην τρισωμια που αναφερεις ηταν 1:8500 κάπου εκεί..Εγώ έκανα λήψη τροφοβλάστη ,το οποίο μου κόστισε 700 ευρώ κ όπως σου είπε κ η Renez πήγαν όλα καλά...

Για το τεστ που λες είχα ρωτήσει αλλά ήταν αρνητικοί κ η γυναικολόγος κ ο εμβρυολογος γιατί μου είπαν ότι δεν θα έχουμε απάντηση αλλά πάλι ποσοστά οπότε αν βγει ένα κακό ποσοστό πάλι θα είμαστε στην ανησυχία!! Σε ποια εβδομάδα είσαι κ σου πρότειναν αμνιοπαρακέντηση;;γιατί αυτή αποσο ξέρω γίνεται πιο αργά 20 εβδομάδα αν θυμάμαι καλά...Πάνω απ' όλα να μην αγχώνεσαι κ να σκεφτείς ήρεμα τις επιλογές σου , δεν είναι δα κ τόσο άσχημο το ποσοστό σου!!με τον γυναικολόγο σου μίλησες;

Εγώ έχω πολυυυυυ φαγούρα στο στήθος που υποθέτω έχει να κανει με το τζάμπο μέγεθος που έχει φτάσει!! Βάζω λαδακι πρόληψης για τις ραγαδες αλλά επειδή δεν είμαι κ πολύ συνεπής να το βάζω 2 φορές την ημέρα που λέει η φαγούρα έρχεται κ φεύγει..το λαδακι είναι φυτικό από την εταιρεία αναπλασις εάν θες να το τσεκαρεις..

Καλημέρα!!!! Εσυ που ψάχνεις καροτσακια με επηρέασες κ από χθες έχω ψάξει όλες τις σελίδες για καρότσια κ κούνιες! Χαχαχαχαχ 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Εσυ που ψάχνεις καροτσακια με επηρέασες κ από χθες έχω ψάξει όλες τις σελίδες για καρότσια κ κούνιες! Χαχαχαχαχ 

Καλέ άμα σου πω ότι οπότε βλέπω δίδυμα καρότσια σε σκέφτομαι κ θέλω να σου στείλω το link??? :-D

Έχω πάθει ψυχωση με τα καρότσια!! Λες κ θα αγοράσω αυτοκίνητο ένα πράγμα! 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ άμα σου πω ότι οπότε βλέπω δίδυμα καρότσια σε σκέφτομαι κ θέλω να σου στείλω το link??? :-D

Έχω πάθει ψυχωση με τα καρότσια!! Λες κ θα αγοράσω αυτοκίνητο ένα πράγμα! 

Να μου στέλνεις inbox links μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι! Ξέρεις τι έχω πάθει;;; Δε μου αρέσουν αυτά που είναι τα παιδιά μπρος πίσω η πάνω κάτω, τα θέλω δίπλα δίπλα! Αυτά όμως δεν είναι 3 σε 1!!! Το μόνο που έχω βρει έτσι έχει 1500€ εντάξει δεν τα δίνω είπαμε!

SqfGp3.png

7 ώρες πρίν, Aurora S είπε:

Καλημέρα! 

Και εγώ έχω τρομερή φαγούρα στο στήθος σε σημείο που νόμιζα ότι θέλω να βγάλω το δέρμα μου. Χρησιμοποιώ πλέον την pregnadream για - αποσυμφόρηση στήθους γράφει - και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ! 

Επίσης κομπρεσες με δροσερό νερό και πάνω στο στήθος. Αυτό μου το πρότεινε η γυναικολόγος και βοηθάει. 

Just now, Jasmine@ είπε:

Να μου στέλνεις inbox links μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι! Ξέρεις τι έχω πάθει;;; Δε μου αρέσουν αυτά που είναι τα παιδιά μπρος πίσω η πάνω κάτω, τα θέλω δίπλα δίπλα! Αυτά όμως δεν είναι 3 σε 1!!! Το μόνο που έχω βρει έτσι έχει 1500€ εντάξει δεν τα δίνω είπαμε!

Ρε συ όντως τι βλακεία είναι αυτή με τα μπρος πίσω;;τα έβλεπα κ λέω είναι δυνατόν το ένα παιδάκι θα είναι κρυμμένο;;αλλά μάλλον το κάνουν για εξοικονόμηση χώρου κ ίσως να είναι κ πιο εύκολο στην διαχείριση...κοίτα αν σκεφτείς ότι το bexa κάνει 700 για 1 μωρό ,ε για τα 2 να μην έχουν τα διπλάσια;;; Πολλά λεφτά όντως !!

Μήπως να μην κοιτάς 3 σε 1 δλδ η καλαθουνα τελικά μας είναι τόσο χρήσιμη;;;δεν ξέρω ...ρωτάω!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ρε συ όντως τι βλακεία είναι αυτή με τα μπρος πίσω;;τα έβλεπα κ λέω είναι δυνατόν το ένα παιδάκι θα είναι κρυμμένο;;αλλά μάλλον το κάνουν για εξοικονόμηση χώρου κ ίσως να είναι κ πιο εύκολο στην διαχείριση...κοίτα αν σκεφτείς ότι το bexa κάνει 700 για 1 μωρό ,ε για τα 2 να μην έχουν τα διπλάσια;;; Πολλά λεφτά όντως !!

Μήπως να μην κοιτάς 3 σε 1 δλδ η καλαθουνα τελικά μας είναι τόσο χρήσιμη;;;δεν ξέρω ...ρωτάω!!

Μα πες μου κ εσυ τώρα που το παιδί είναι κάτω!!!! Ισωσ Είναι πιο εύκολο στα πεζοδρόμια αλλά σε ένα μικρό ανσασερ ούτε αυτό θα χωράει! Καλά εν το συζητώ ότι δεν παίρνω κάτι τέτοιο! Έχω καταλήξει να σου πω την αλήθεια στο peg perego book for two, απλά θα ήθελα να το δω από κοντά κ θα πάρω ξ 2 καλά καθίσματα αυτοκινήτου όχι αυγά! Πάλι ίδια τιμή θα βγει αλλά τουλάχιστον τα καθίσματα θα τα έχω για περισσότερο ενώ τα αυγά είναι για λίγο!

SqfGp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! τι κάνετε???????εγω χθες πήγα για να δω το νινάκι μου!!!!!

απλό υπέρηχο τώρα κάναμε!!! όλα καλά ήταν! μ είπε να ξεκινήσω ασβέστιο και σίδηρο. Μαγνήσιο μ λέει δεν χρειάζεται ακόμη.... το δίνω μόνο αν υπάρχουν συσπάσεις στη μήτρα... θα το δούμε με τον καιρό αυτο!

Το είδαμε πάλι! ήταν καλά! είχε το ένα χεράκι του πάνω από το κεφάλι σηκωμένο και κουνούσε και τα πόδια του!είδαμε πάλι τα "προσόντα" του ολοκάθαρα και αυτή τη φορά καθώς μ έλεγαν όλοι ότι μπορεί το φύλλο και να άλλαζε.... αλλά ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ήδη από την πρώτη φορά.....απλά εγώ με αυτά που άκουγα έιχα αρχίσει και αμφέβαλλα!Είναι αγόρι!!!!Είδαμε και πλακούντα ο οποίος μου είπε έχει φυτρώσει σε καλό σημείο!!! και το αμνιακό υγρό το οποίο θα αυξάνεται! ο άντρας μου ζήτησε να του βάλει πάλι να ακούσει την καρδούλα του και μα την έβαλε.

στα κιλά με βρήκε φυσιολογική(το είχα και άγχος!) και μ είπε ότι θα παίρνω από εδω και στο εξής... να συνεχίσω να μην τρωω ζαχαρη αλευρι αλατι! επίσης τον ρώτησα για τα μπανια στη θάλασσα!!!! μου είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ!!!!! Μόνο μέχρι τα γόνατα μετά ντουζάκι μου λέει και στη σκια!!!!πάλι διακοπές στο βουνό με βλέπω φέτος!και πέρυσι βουνο είχα πάει λόγω του ότι πάλι δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο λόγω εξωμητρίου!τον ρώτησα για τον τοκετό εάν θα είναι φυσιλογικός η με καισαρική (και λόγω επέμβασης). Μου είπε ξέχνα καισαρική! πάμε φυσιολογικά πάντα και μόνο αν χρειαστεί πάμε με καισαρική!

αυτό που με παραξενεψε λίγο είναι το γεγονός ότι μου έκλεισε για β' επιπέδου 12 Μαϊου. τον ρώτησα και του λέω δεν είναι λίγο νωρις? μου είπε ότι εκείνος για σιγουριά την κάνει 2 φορές γενικά!θα ξανακ'άνουμε μια β επιπεδου τον Ιουνιο! δεν ειδε κατι ανησυχητικο απλά το κάνει για σιγουρια πάντα έτσι..  το έχετε ξανακούσει? Χρήματα μια φορά μου είπε θα πάρει 140€. Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει αυτή η εξέταση γενικα.

• Μου αρέσει 6

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα πες μου κ εσυ τώρα που το παιδί είναι κάτω!!!! Ισωσ Είναι πιο εύκολο στα πεζοδρόμια αλλά σε ένα μικρό ανσασερ ούτε αυτό θα χωράει! Καλά εν το συζητώ ότι δεν παίρνω κάτι τέτοιο! Έχω καταλήξει να σου πω την αλήθεια στο peg perego book for two, απλά θα ήθελα να το δω από κοντά κ θα πάρω ξ 2 καλά καθίσματα αυτοκινήτου όχι αυγά! Πάλι ίδια τιμή θα βγει αλλά τουλάχιστον τα καθίσματα θα τα έχω για περισσότερο ενώ τα αυγά είναι για λίγο!

Είναι πολύ καλά τα peg perego, μόνο καλά λόγια έχω ακούσει από όσους έχουν παρει.

Υπάρχουν ωραιότατα καιθισματακια αυτοκινήτου από 0 που μετά βγαίνουν τα μαξιλαράκια κ είναι κ για πιο μεγάλο. Κ το αλλάζεις πιο μετά.

Μια χαρά τα σκέφτεσαι και δίδυμα και 3 σε 1 και δίπλα δίπλα δύσκολο! Υπάρχουν όμως άλλες λύσεις!

Q1jtp2.png

@EugenJen ευτυχως πήρες καλα αποτελέσματα !και εγώ εάν είχα ένδειξη στην αυχενική ,θα φοβόμουν Ισως περισσότερο!Η γιατρός μ δεν προτείνει αμνιοπαρακέντηση λόγω του ιστορικού μου !γιαυτο μου είπε αν θέλω κάνω την εξέταση αίματος για να μας φύγει η αμφιβολία !Είμαι στη 12 εβδ !ξερω ότι είναι ποσοστά η εξέταση αλλα δεν έχω άλλη λύση !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Irinoula86 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!!!! τι κάνετε???????εγω χθες πήγα για να δω το νινάκι μου!!!!!

απλό υπέρηχο τώρα κάναμε!!! όλα καλά ήταν! μ είπε να ξεκινήσω ασβέστιο και σίδηρο. Μαγνήσιο μ λέει δεν χρειάζεται ακόμη.... το δίνω μόνο αν υπάρχουν συσπάσεις στη μήτρα... θα το δούμε με τον καιρό αυτο!

Το είδαμε πάλι! ήταν καλά! είχε το ένα χεράκι του πάνω από το κεφάλι σηκωμένο και κουνούσε και τα πόδια του!είδαμε πάλι τα "προσόντα" του ολοκάθαρα και αυτή τη φορά καθώς μ έλεγαν όλοι ότι μπορεί το φύλλο και να άλλαζε.... αλλά ο γιατρός μου ήταν σίγουρος ήδη από την πρώτη φορά.....απλά εγώ με αυτά που άκουγα έιχα αρχίσει και αμφέβαλλα!Είναι αγόρι!!!!Είδαμε και πλακούντα ο οποίος μου είπε έχει φυτρώσει σε καλό σημείο!!! και το αμνιακό υγρό το οποίο θα αυξάνεται! ο άντρας μου ζήτησε να του βάλει πάλι να ακούσει την καρδούλα του και μα την έβαλε.

στα κιλά με βρήκε φυσιολογική(το είχα και άγχος!) και μ είπε ότι θα παίρνω από εδω και στο εξής... να συνεχίσω να μην τρωω ζαχαρη αλευρι αλατι! επίσης τον ρώτησα για τα μπανια στη θάλασσα!!!! μου είπε ένα ξεκάθαρο ΟΧΙ!!!!! Μόνο μέχρι τα γόνατα μετά ντουζάκι μου λέει και στη σκια!!!!πάλι διακοπές στο βουνό με βλέπω φέτος!και πέρυσι βουνο είχα πάει λόγω του ότι πάλι δεν μπορούσα να κάνω μπάνιο λόγω εξωμητρίου!τον ρώτησα για τον τοκετό εάν θα είναι φυσιλογικός η με καισαρική (και λόγω επέμβασης). Μου είπε ξέχνα καισαρική! πάμε φυσιολογικά πάντα και μόνο αν χρειαστεί πάμε με καισαρική!

αυτό που με παραξενεψε λίγο είναι το γεγονός ότι μου έκλεισε για β' επιπέδου 12 Μαϊου. τον ρώτησα και του λέω δεν είναι λίγο νωρις? μου είπε ότι εκείνος για σιγουριά την κάνει 2 φορές γενικά!θα ξανακ'άνουμε μια β επιπεδου τον Ιουνιο! δεν ειδε κατι ανησυχητικο απλά το κάνει για σιγουρια πάντα έτσι..  το έχετε ξανακούσει? Χρήματα μια φορά μου είπε θα πάρει 140€. Δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζει αυτή η εξέταση γενικα.

Τι ωραία νέα!!!

Κι εγώ 100 β επιπέδου! Αφού δε σε χρεώνει επιπλέον ,μπορεί να το κάνει για σιγουριά!!

Μπράβο που σου είπε για φτ!!!

Μόνο ευχάριστα νέα για όλες μας !

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...