Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, demifilol είπε:

Συγγνώμη αν διακόπτω συζήτηση σας !αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποια από την ομάδα ,είχε θετικό pappa

Kalispera,den enoxleis katholoy,apla den xerw ti ennoeis!!:grin:

• Χαχα 1

Συγγνώμη αν διακόπτω συζήτηση σας !αλλα θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν κάποια από την ομάδα ,είχε θετικό pappa

Καλησπερα! Η papp a έχει μια τιμή και σε συνδιασμό με την free b-hcg και τον υπέρηχο, κανει αξιολόγηση ο γιατρός.

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Συγνώμη Γτ είμαι λίγο ταραγμένη !μιλησα τηλεφωνικώς με την γιατρό κ μου είπε ότι η pappa είναι ανεβασμένη δλδ θετική μαλλον !συγκεκριμενα ,μου είπε γι τη τρισωμια 21  βγήκε πιθανότητα 1:308!ξερω ότι η αυχενική μου ήταν πολύ καλη !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Συγνώμη Γτ είμαι λίγο ταραγμένη !μιλησα τηλεφωνικώς με την γιατρό κ μου είπε ότι η pappa είναι ανεβασμένη δλδ θετική μαλλον !συγκεκριμενα ,μου είπε γι τη τρισωμια 21  βγήκε πιθανότητα 1:308!ξερω ότι η αυχενική μου ήταν πολύ καλη !

Κορίτσι μου εγώ δεν ξέρω, ο γιατρός δν σου είπε να κάνεις κάποια άλλη εξέταση? Κάποια κοπέλα από εδώ κάτι είχε κάνει αλλά δν θυμάμαι...

Το αποτέλεσμα βγαίνει σε συνδυασμό  pappa και υπέρηχο και ουσιαστικά είναι πιθανότητες τπτ δν είναι 100% σιγουρο

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Σου είπε για λήψη τροφοβλάστης? Ή αμνιοπαρακέντηση?

Να καλέσεις αύριο πάλι με καθαρό μυαλό να σου εξηγήσει λογικό είναι να ταραχτηκες

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσι μου εγώ δεν ξέρω, ο γιατρός δν σου είπε να κάνεις κάποια άλλη εξέταση? Κάποια κοπέλα από εδώ κάτι είχε κάνει αλλά δν θυμάμαι...

Δυστυχώς ,κανονικά προτείνουν αμνιοπαρακέντηση !απλως επειδή ανήκω  σε κυηση υψηλού κινδύνου ,μου πρότεινε μια άλλη εξέταση (Δ ξέρω πως την λένε ) που γίνεται μόνο με αιμοληψία !

Just now, Anastasia05 είπε:

Σου είπε για λήψη τροφοβλάστης? Ή αμνιοπαρακέντηση?

Να καλέσεις αύριο πάλι με καθαρό μυαλό να σου εξηγήσει λογικό είναι να ταραχτηκες

Πριν δυο μέρες ο εμβρυολογος (κορυφή)μου είπε στην αυχενική ότι ολα είναι τέλεια!και προληπτικά απλά θα κανεις κ την pappa !και έλα τωρα που έρχεται η pappa και τα κάνει ολα άνω κάτω !αμνιοπαρακεντηση είπε κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις !ναι θα την πάρω κ αύριο !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Δυστυχώς ,κανονικά προτείνουν αμνιοπαρακέντηση !απλως επειδή ανήκω  σε κυηση υψηλού κινδύνου ,μου πρότεινε μια άλλη εξέταση (Δ ξέρω πως την λένε ) που γίνεται μόνο με αιμοληψία !

Μακαρι να ήξερα να σου πω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να χαλαρώσεις κ να πάρεις αύριο ένα τηλ να σου πει αναλυτικά, δν είναι κακό μν ντραπεις να ρωτήσεις! Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και περιμένω ευχάριστα νέα σου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Koritsi mou gluko o,ti kai na sou poume emeis akou mono ton giatro sou...Eixa akousei gia tin alli exetasi me to aima.Kanei gurw sta 500€.An einai na xalarwseis k na min tarazesai na tin kaneis na soy fugei apo to myalo to otidipote arnitiko skeftesai!Euxomai polu polu kala apotelesmata mesa ap tin kardia mou!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Koritsi mou gluko o,ti kai na sou poume emeis akou mono ton giatro sou...Eixa akousei gia tin alli exetasi me to aima.Kanei gurw sta 500€.An einai na xalarwseis k na min tarazesai na tin kaneis na soy fugei apo to myalo to otidipote arnitiko skeftesai!Euxomai polu polu kala apotelesmata mesa ap tin kardia mou!!

Σε Ευχαριστω πολύ !!!να σαι καλα !

• Μου αρέσει 1

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Πριν δυο μέρες ο εμβρυολογος (κορυφή)μου είπε στην αυχενική ότι ολα είναι τέλεια!και προληπτικά απλά θα κανεις κ την pappa !και έλα τωρα που έρχεται η pappa και τα κάνει ολα άνω κάτω !αμνιοπαρακεντηση είπε κάνουν σε αυτές τις περιπτώσεις !ναι θα την πάρω κ αύριο !

Εγώ την έκανα και στις δύο τη papp a, δεν νομίζω να είναι προαιρετική..

Όπως και να έχει να πάρεις να σου εξηγήσουν ακριβώς τι και πώς 

Δεν γνωρίζω καθόλου τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις..θα το δούν κ τα υπόλοιπα κορίτσια αν ξέρουν κάτι παραπάνω θα σου πουν:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Μακαρι να ήξερα να σου πω! Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να χαλαρώσεις κ να πάρεις αύριο ένα τηλ να σου πει αναλυτικά, δν είναι κακό μν ντραπεις να ρωτήσεις! Σου στέλνω όλη τη θετική μου ενέργεια και περιμένω ευχάριστα νέα σου!

Σε Ευχαριστω πολύ !ευχομαι κ εγώ τα καλύτερα !

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ την έκανα και στις δύο τη papp a, δεν νομίζω να είναι προαιρετική..

Όπως και να έχει να πάρεις να σου εξηγήσουν ακριβώς τι και πώς 

Δεν γνωρίζω καθόλου τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις..θα το δούν κ τα υπόλοιπα κορίτσια αν ξέρουν κάτι παραπάνω θα σου πουν:)

Να σαι καλα κοπέλα μου !

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...