Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

To mono pou skeftomai einai na paw sto grafeio mou pou toso mou exei leipsei kai na kanw to shooting stin kainourgia mas sullogi!:cool:

To xw metaniwsei toso ma toso polu pou ola auta ta xronia den ekana pote leizer.Eixa voleutei me to xyrafaki k den eimai kai toso skoura, wstoso twra pragmatika kourazomai apeira otan xurizomai.To xw pei,tha einai to prwto pragma pou tha kanw molis gennisw prwta o theos.Leizer pantou!!

Να κανεις φίλη!! Δεν υπάρχει πιο σωτήριο πράγμα!! Εδώ κ 1.5 χρόνο που κάνω έχω περάσει 2 υπέροχα καλοκαιρια χωρίς να σκέφτομαι α! Πάω παραλία να ξυριστω κ μόλις γυρνάω από το μπάνιο ήδη να τσιμπάει πάλι το πόδι!! Κ το καλύτερο τέλος κοκκινίλες κ φαγούρα κ στο μπικίνι!! Σαν μωρου:D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Marti είπε:

@P.L.L. Μπορεί και γω χαζη να μαι αλλά νιώθω ώρες ώρες ενα γαργάλημα χαμηλά και απο μέσα απο την κοιλιά μου και είπα λες..

Να βγουμε από την καραντινα δεν αντεχω αλλο.. Βόλτα και κάτι να πάρω για το μωρό! 

Ααα.. Και αποτρίχωση! Και θίγω ερώτημα.. Εγω κανω λέιζερ για αποτρίχωση, ο γιατρός με άφησε θεωρητικά, εγω όμως πονάω πολύ όταν το κάνω.. Τι θα κάνατε στη θέση μ.. Εχει καμία ανάλογη εμπειρία? 

Μπορεί και να είναι! Που ξέρεις! Σε λίγες εβδομαδες θα κανει την παρουσία του/της πιο αισθητή!

Just now, Renez είπε:

Να κανεις φίλη!! Δεν υπάρχει πιο σωτήριο πράγμα!! Εδώ κ 1.5 χρόνο που κάνω έχω περάσει 2 υπέροχα καλοκαιρια χωρίς να σκέφτομαι α! Πάω παραλία να ξυριστω κ μόλις γυρνάω από το μπάνιο ήδη να τσιμπάει πάλι το πόδι!! Κ το καλύτερο τέλος κοκκινίλες κ φαγούρα κ στο μπικίνι!! Σαν μωρου:D

Nai nai.Soy lew molis gennisw me to kalo,tha paw kateutheian.K twra tha to kana alla mou eipan den uparxei logos.Mia kai kali loipon.:!:;-)

Vre koritsia, gumnastiki kanete katholou?
Exei polu wraia prenatal videakia sto youtube sunistw gia opoia thelei!!♥️Egw kanw edw k kana mina 30’ tin mera apo diafores askisoules pou xerw k apo videakia.Einai pragmatika anazwogonitiko!!:wink:

5 hours ago, OctoberMom said:

Καλημέρααα!

Σας έχασα λιγάκι αλλά έχει πέσει πολλή δουλειά... Κι άλλη τόση δηλαδή σήμερα αλλά έκατσα να ξεκουραστώ σήμερα το πρωί!
Πολύ γέλασα με την όλη φάση των voucher, πάλι καλά που δεν είχα κάτσει να παρακολουθήσω τα μαθήματα! Τουλάχιστον θα μπουν τα λεφτά... 600 μόνο βέβαια γιατί εμείς οι επιστήμονες δεν πληρώνουμε έξοδα σπιτιού και επιχείρησης ως γνωστόν, ζούμε με μόνο με νεράκι της βρύσης και γνώση απ΄τα κολλέγια ;)  Αααααχ... Βίτσα που τους χρειάζεται!

Στα πιο χαρμόσυνα τώρα... Την Τρίτη μετά την αυχενική, αφού πήρα τα ροζ γλυκά μου και τα στησα στο τραπέζι της κουζίνας, βγήκα να συνεχίσω τις δουλειές μου αμέριμνη, καθώς ήξερα ότι σύζυγος θα χει δουλίτσες όταν σχολάσει... Και τα ακυρώνει όλα ο κύριος και με παίρνει τηλέφωνο 10 λεπτά πριν φτάσει σπίτι!!!

Τσακίστηκα να πάω κι εγώ, τον πρόλαβα να χει φτάσει 5 λεπτά πριν και να με περιμένει περιχαρής έχοντας ανοίξει τα σοκολατάκια :D:D:D Ντάξει, χάρηκε πολύ αλλά θα χαιρόταν ό,τι φύλο και να 'ταν (αφού δεν του κάτσαν τα δίδυμα...!) αλλά πιο πολύ χάρηκε με τις φωτογραφίες απ'τον υπέρηχο <3

Του 'πα μάλιστα "Κόλλα 5, καταφέραμε και φτιάξαμε ένα υγιές μωράκι! Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο..."

Δεν το χει πει κανένας απ'τους 2 στους γονείς του, βασικά εκείνος δεν το χει πει ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ, οπότε σιγά σιγά θα χουμε ανακοινώσειςςςς!

Τί ωραία! Άντε θα αρχίσετε και τις ανακοινώσεις σιγά σιγά!!:)

4 hours ago, Renez said:

Πες το ψέματα..κ λένε για τα σουτιέν ότι αφότου γεννήσεις αν θηλάσεις μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ απ' ότι στη διάρκεια στης εγκυμοσυνης..

Βρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια! Είχα από πριν μεγάλο στήθος, τώρα έχω γίνει Pamela Anderson και φοβάμαι για μετά, δε ξέρω πού θα φτάσει! Αυτός ο έξτρα όγκος και το βάρος μπροστά είναι πολύ ενοχλητικό. Έχει φουσκώσει φοβερά και το στομάχι μου από την δυσπεψία και φαίνομαι πλέον σαν βαρελάκι... θυμίζω στον εαυτό μου συνέχεια ότι είμαι έγκυος για να μη με πάρει από κάτω. Τουλάχιστον άρχισε να φουσκώνει λίγο και η κοιλίτσα μου χαμηλά τώρα, αλλά προς το παρόν δεν φαίνομαι έγκυος, φαίνομαι απλά χοντρούλα! :-(

29 minutes ago, Christinα said:

Πέρασαν τώρα πάνε! Μόνο να είναι καλά αυτό το μωράκι! Ακριβώς η φύση ξέρει!

Ο αντρακος μου είναι σχεδόν 2,5 χρονων παλικαράκι κι έρωτας μεγάλος...Αφού λέω γίνεται να ξανά αγαπήσω τοσοοο? Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι 1ο, μόνο εγώ σκέφτομαι αυτή τη βλακεία???

Εγώ δεν έχω άλλο παιδί, αλλά αυτό που λες το έχω ακούσει από αρκετούς φίλους μου όταν περιμένανε το 2ο παιδί τους, και τους έλεγα πάντα "μην είστε χαζοί, έτσι σκέφτεστε τώρα, αλλά μόλις δείτε και το δεύτερο μωρό θα το αγαπήσετε τρελά", όπως φυσικά γίνεται πάντα. Απλά, αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους είναι ότι στο 1ο παιδί επειδή είναι όλα πρωτόγνωρα και διαθέτουν περισσότερο χρόνο και προσοχή έχουν πάντα χιλιάδες φωτογραφίες/βιντεάκια, ενώ από το 2ο και μετά καμία σχέση. Αυτό ακριβώς συζητούσαμε με την αδερφή μου χθες (που έχει 2 παιδάκια). Το βλέπω κι εγώ που έχω 4 γάτες... στον πρώτο μας γατούλη (που δυστυχώς τον χάσαμε πριν 3 χρόνια) είχα απίστευτη αδυναμία επειδή ήταν το πρώτο μου "μωρό", η παρέα μου και η χαρά της ζωής μου για χρόνια. Όταν τον χάσαμε, έφτιαξα ένα βιντεο-κλιπ για αυτόν και δυσκολεύτηκα να διαλέξω βιντεάκια και φωτο να βάλω μέσα γιατί είχα εκατοντάδες στο κινητό κ στον υπολογιστή. Για τα γατάκια που έχουμε τώρα καμία σχέση, βγάζω καμιά φωτό αραιά και που και αυτό ήταν.

Just now, Christinα said:

Θίγω άλλο θέμα,επίκαιρο! Τι θέλετε να κάνετε όταν λήξει η καραντίνα???

Δν σχολιάζουμε τι τηρεί ο καθένας ή τι πιστεύει αλλά όταν είμαστε πιο χαλαροί γενικά,τι λαχταρατε να κάνετε?

Εγώ θέλω να πάω απεγνωσμένα στην παραλία για μπάνιο, μετά δίπλα στο κύμα να κάτσουμε να φάμε θαλασσινά, και φυσικά να πάω για μωρουδιακά ψώνια (φορμάκια, καρότσι κτλ.)!!

• Μου αρέσει 4

vNpVm5.png

Just now, Annou είπε:

Nai nai.Soy lew molis gennisw me to kalo,tha paw kateutheian.K twra tha to kana alla mou eipan den uparxei logos.Mia kai kali loipon.:!:;-)

Exei polu wraia prenatal videakia sto youtube sunistw gia opoia thelei!!♥️Egw kanw edw k kana mina 30’ tin mera apo diafores askisoules pou xerw k apo videakia.Einai pragmatika anazwogonitiko!!:wink:

Εγω κάνω γυμναστική με τον μικρό...τον κυνηγάω όλη μέρα,τραγουδάμε,χορευουμε κιλό δε βάζω!!

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou said:

Έχω κάνει κι εγώ ένα playlist με εύκολα prenatal yoga βιντεάκια στο youtube. και θέλω να ξεκινήσω να κάνω ένα μέρα παρα μέρα έστω. Απλά επειδή είχα πολλές αναγούλες μέχρι στιγμής και τώρα ξεκίνησαν οι αλλεργίες μου και είμαι λίγο ζαβλακωμένη να φτερνίζομαι και να φυσάω την μύτη μου όλη μέρα, δεν είχα καθόλου όρεξη. Ελπίζω να συνέλθω λίγο και να ξεκινήσω κι εγώ, γιατί έχω σκουριάσει να κάθομαι στον καναπέ όλη μέρα.

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Έχω κάνει κι εγώ ένα playlist με εύκολα prenatal yoga βιντεάκια στο youtube. και θέλω να ξεκινήσω να κάνω ένα μέρα παρα μέρα έστω. Απλά επειδή είχα πολλές αναγούλες μέχρι στιγμής και τώρα ξεκίνησαν οι αλλεργίες μου και είμαι λίγο ζαβλακωμένη να φτερνίζομαι και να φυσάω την μύτη μου όλη μέρα, δεν είχα καθόλου όρεξη. Ελπίζω να συνέλθω λίγο και να ξεκινήσω κι εγώ, γιατί έχω σκουριάσει να κάθομαι στον καναπέ όλη μέρα.

Na xekinisei opote niwseis etoimi.Kai den xreiazetai na piezesai polu.Na kaneis dialeimata k polu nero!♥️

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

Κατι χαζοκανω και γω.. Και μ λείπει το γυμναστήριο πολύ.. Δε περίμενα οτι θα το λεγα ποτέ..! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Na xekinisei opote niwseis etoimi.Kai den xreiazetai na piezesai polu.Na kaneis dialeimata k polu nero!♥️

Etsi k egw siga siga

Just now, Marti είπε:

Κατι χαζοκανω και γω.. Και μ λείπει το γυμναστήριο πολύ.. Δε περίμενα οτι θα το λεγα ποτέ..! 

Egw den imoun pote idietaira tis gumnastikis kai kuriws tou gumnastiriou.Ton teleutaio xrono omws kanw kangoo kai alitheia sas lew einai oooo,ti kalutero exw kanei!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou said:

Ναι, ελπίζω σύντομα. Προς το παρόν, βγαίνουμε τα απογεύματα (μέρα παρα μέρα περίπου) για λίγο περπάτημα, που με βοηθάει και στην χώνεψη, απλά έχω παρατηρήσει ότι κουράζομαι και λαχανιάζω πιο εύκολα τελευταία (παρόλο που δεν έχω βάλει και πολύ βάρος ακόμα, μόνο 2μιση κιλά). Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό ή είμαι μόνο εγώ?

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Τί ωραία! Άντε θα αρχίσετε και τις ανακοινώσεις σιγά σιγά!!:)

Βρε παιδιά, μη μου λέτε τέτοια! Είχα από πριν μεγάλο στήθος, τώρα έχω γίνει Pamela Anderson και φοβάμαι για μετά, δε ξέρω πού θα φτάσει! Αυτός ο έξτρα όγκος και το βάρος μπροστά είναι πολύ ενοχλητικό. Έχει φουσκώσει φοβερά και το στομάχι μου από την δυσπεψία και φαίνομαι πλέον σαν βαρελάκι... θυμίζω στον εαυτό μου συνέχεια ότι είμαι έγκυος για να μη με πάρει από κάτω. Τουλάχιστον άρχισε να φουσκώνει λίγο και η κοιλίτσα μου χαμηλά τώρα, αλλά προς το παρόν δεν φαίνομαι έγκυος, φαίνομαι απλά χοντρούλα! :-(

Εγώ δεν έχω άλλο παιδί, αλλά αυτό που λες το έχω ακούσει από αρκετούς φίλους μου όταν περιμένανε το 2ο παιδί τους, και τους έλεγα πάντα "μην είστε χαζοί, έτσι σκέφτεστε τώρα, αλλά μόλις δείτε και το δεύτερο μωρό θα το αγαπήσετε τρελά", όπως φυσικά γίνεται πάντα. Απλά, αυτό που συμβαίνει στους περισσότερους είναι ότι στο 1ο παιδί επειδή είναι όλα πρωτόγνωρα και διαθέτουν περισσότερο χρόνο και προσοχή έχουν πάντα χιλιάδες φωτογραφίες/βιντεάκια, ενώ από το 2ο και μετά καμία σχέση. Αυτό ακριβώς συζητούσαμε με την αδερφή μου χθες (που έχει 2 παιδάκια). Το βλέπω κι εγώ που έχω 4 γάτες... στον πρώτο μας γατούλη (που δυστυχώς τον χάσαμε πριν 3 χρόνια) είχα απίστευτη αδυναμία επειδή ήταν το πρώτο μου "μωρό", η παρέα μου και η χαρά της ζωής μου για χρόνια. Όταν τον χάσαμε, έφτιαξα ένα βιντεο-κλιπ για αυτόν και δυσκολεύτηκα να διαλέξω βιντεάκια και φωτο να βάλω μέσα γιατί είχα εκατοντάδες στο κινητό κ στον υπολογιστή. Για τα γατάκια που έχουμε τώρα καμία σχέση, βγάζω καμιά φωτό αραιά και που και αυτό ήταν.

Εγώ θέλω να πάω απεγνωσμένα στην παραλία για μπάνιο, μετά δίπλα στο κύμα να κάτσουμε να φάμε θαλασσινά, και φυσικά να πάω για μωρουδιακά ψώνια (φορμάκια, καρότσι κτλ.)!!

Τα θαλασσινά είναι κ μένα στις πρώτες επιλογές μου....βουτιά στην θάλασσα κ μετά φαγητο..:x

δεν το είπα όμως επειδή εγώ θέλω κ τσιπουρακι μαζί!!:)

Just now, Annou είπε:

H kaluteri eisai!!!♥️♥️

Ναι ναι !!! Δεν έχω παράπονο με κρατάει σε φόρμα το καμάρι μου!

Κι εγω λαχανιαζω πιο εύκολα νομιζω το ανέφερε η @Eva137

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, ελπίζω σύντομα. Προς το παρόν, βγαίνουμε τα απογεύματα (μέρα παρα μέρα περίπου) για λίγο περπάτημα, που με βοηθάει και στην χώνεψη, απλά έχω παρατηρήσει ότι κουράζομαι και λαχανιάζω πιο εύκολα τελευταία (παρόλο που δεν έχω βάλει και πολύ βάρος ακόμα, μόνο 2μιση κιλά). Το έχετε παρατηρήσει κι εσείς αυτό ή είμαι μόνο εγώ?

K egw akrivws etsi.2 kila k kourazomai pleon poly eukola.K panta imoun polu energitiki.Twra se o,ti kanw xreiazomai to dialeimma mou!

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...