Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κ γω στην γιαγια ολο τν Αυγουστο να την μαθει. Αν και τα πανε καλα. Μα ειναι πλ μακρια μας. Θα ρθει για αρχη να με βοηθα. Αλλιως την εβαψα

Εγώ τον πήγαινα καμία Κυριακή περνούσανε πολύ ωραία. Κ σπίτι ερχόταν κ έχουν πολύ καλή σχέση τώρα όμως λόγω της κατάστασης δεν βρισκόμαστε κ η γιαγιά κοντευει να σκάσει ! 

Λένε πάντως ότι τα παιδιά προσαρμόζονται πιο εύκολο από εμάς!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Ο δικός μου έχει συνηθίσει τις γιαγιάδες γτ μισή μέρα είναι εκεί αλλά όταν πάει 7.30 λέει πάμε σπίτι μας,έχει πρόγραμμα...και βράδυ νομίζω μόνο 1 φορά τν έχω αφήσει...

Βασικά όπως λέει και η μαμα μ το πρόβλημα το έχω εγώ κ όχι το παιδί...καταλήγω πως έχει δίκιο.. :angry:

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μ κι εγώ ανυπομονώ αλλά προσγειώνομαι γτ κ να τα ακούσουμε, δν σημαίνει ότι θα τα ακούμε συνέχεια στην αρχή τουλάχιστον...μπορεί κι ολόκληρη μέρα, ειδικά αν είμαστε δραστήριες ή κοιμόμαστε όταν σκάσει η γερή κλωτσιά...

Να σας πω κάτι η χαζομαμα? Νομίζω ότι το έχω νοιώσει το θηριακι...Δν ήταν έντερο...τι άλλο να ήταν εκεί μέσα??? 2-3  φορες,μπορει νατα φανταζομαι απ τη λαχταρα μ

Ax se katalavainw apoluta!!K egw 2 fores.To xerw oti profanws den itan klwtsia alla oute k entero.Oute na to perigrapsw den borw, kati san fterougisma.Kai tis duo fores otan imoun akiniti ston kanape.:tongue:

• Μου αρέσει 1

Θίγω άλλο θέμα,επίκαιρο! Τι θέλετε να κάνετε όταν λήξει η καραντίνα???

Δν σχολιάζουμε τι τηρεί ο καθένας ή τι πιστεύει αλλά όταν είμαστε πιο χαλαροί γενικά,τι λαχταρατε να κάνετε?

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δν σχολιάζουμε τι τηρεί ο καθένας ή τι πιστεύει αλλά όταν είμαστε πιο χαλαροί γενικά,τι λαχταρατε να κάνετε?

Να πάω στην αγορα με τον μικρό μου και να κάνουμε τη καθιερωμένη βόλτα, παιδική χαρά κ καφέ με τη νονά. Και να πάρουμε και το πρώτο ρουχαλακι για το καινούργιο νινι!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Να πάω στην αγορα με τον μικρό μου και να κάνουμε τη καθιερωμένη βόλτα, παιδική χαρά κ καφέ με τη νονά. Και να πάρουμε και το πρώτο ρουχαλακι για το καινούργιο νινι!

Αχ κι εγω ακριβώς το ίδιο σκέφτομαι!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κορίτσια μ κι εγώ ανυπομονώ αλλά προσγειώνομαι γτ κ να τα ακούσουμε, δν σημαίνει ότι θα τα ακούμε συνέχεια στην αρχή τουλάχιστον...μπορεί κι ολόκληρη μέρα, ειδικά αν είμαστε δραστήριες ή κοιμόμαστε όταν σκάσει η γερή κλωτσιά...

Να σας πω κάτι η χαζομαμα? Νομίζω ότι το έχω νοιώσει το θηριακι...Δν ήταν έντερο...τι άλλο να ήταν εκεί μέσα??? 2-3  φορες,μπορει νατα φανταζομαι απ τη λαχταρα μ

Ναι το ξέρω. Αφού το νιώσεις πρώτη φορά μπορεί να περάσουν μέρες για να το ξανανιώσεις. Εμενα τουλάχιστον στην κόρη έτσι έγινε. Αλλά και πάλι ανυπομονω! Κι εγω φαντάζομαι διαφορα πως νιώθω αλλά νομίζω πως είναι το έντερο γιατί στην κόρη στην αρχή ήταν σαν φτερούγισμα και ήταν αδύνατο να το μπερδεψω με κάτι αλλο. Δεν είχα νιώσει ποτε κάτι παρόμοιο. Σα να είχα καταπιεί πεταλούδα και ήταν ακόμα ζωντανή, κυριολεκτικά. 

• Μου αρέσει 2

@P.L.L. Μπορεί και γω χαζη να μαι αλλά νιώθω ώρες ώρες ενα γαργάλημα χαμηλά και απο μέσα απο την κοιλιά μου και είπα λες..

Να βγουμε από την καραντινα δεν αντεχω αλλο.. Βόλτα και κάτι να πάρω για το μωρό! 

Ααα.. Και αποτρίχωση! Και θίγω ερώτημα.. Εγω κανω λέιζερ για αποτρίχωση, ο γιατρός με άφησε θεωρητικά, εγω όμως πονάω πολύ όταν το κάνω.. Τι θα κάνατε στη θέση μ.. Εχει καμία ανάλογη εμπειρία? 

• Μου αρέσει 2

Just now, Marti είπε:

@P.L.L. Μπορεί και γω χαζη να μαι αλλά νιώθω ώρες ώρες ενα γαργάλημα χαμηλά και απο μέσα απο την κοιλιά μου και είπα λες..

Να βγουμε από την καραντινα δεν αντεχω αλλο.. Βόλτα και κάτι να πάρω για το μωρό! 

Ααα.. Και αποτρίχωση! Και θίγω ερώτημα.. Εγω κανω λέιζερ για αποτρίχωση, ο γιατρός με άφησε θεωρητικά, εγω όμως πονάω πολύ όταν το κάνω.. Τι θα κάνατε στη θέση μ.. Εχει καμία ανάλογη εμπειρία? 

Εγώ κάνω λέιζερ κ εμένα με αφήνει παντού εκτός από μπικίνι..να σου πω στραφι τα 40€ Ρίκα που είχα δώσει για το μπικίνι είδη το ξύρισα στον 3ο μήνα αλλά κ πάλι δε θα ήθελα να κάνω τόσο κοντά στο μωρό..

Τώρα πόδια θα κάνω κανονικά φιλη..δε πονάω όσο λες βέβαια..μπορείς να πεις να σου χαμηλώσουν λίγο την ένταση του λέιζερ(έχει διάφορες εντάσεις για αυτό στο λέω,γίνεται) ώστε να μη σε τσούζει τόσο..

Just now, Marti είπε:

Ο δικό μου μου είπε όχι κοιλιά κ μπικίνι και ότι κ να κάνω θα πάει τζάμπα γιατί έχουμε πολλές ορμόνες τώρα κ δεν πιάνει! Εγώ έκανα πρόσωπο να σου πω την αλήθεια και πόδια κάνω silk epil! Το μπικίνι φαντάζομαι πονάει περισσότερο...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εγώ κάνω λέιζερ κ εμένα με αφήνει παντού εκτός από μπικίνι..να σου πω στραφι τα 40€ Ρίκα που είχα δώσει για το μπικίνι είδη το ξύρισα στον 3ο μήνα αλλά κ πάλι δε θα ήθελα να κάνω τόσο κοντά στο μωρό..

Τώρα πόδια θα κάνω κανονικά φιλη..δε πονάω όσο λες βέβαια..μπορείς να πεις να σου χαμηλώσουν λίγο την ένταση του λέιζερ(έχει διάφορες εντάσεις για αυτό στο λέω,γίνεται) ώστε να μη σε τσούζει τόσο..

Ναι το σκέφτομαι, απο την άλλη αν το χαμηλώσουν δε θα πιάσει και το ίδιο.. Κατσε βέβαια, να δουμε αν θα έχουν ραντεβού και αν συνιστάται και απο αυτούς.. Ρε παιδιά οχι πονάω υποφέρω.. Επειδή είμαι σταρενια αλλα οι τριχες μ ειναι καστανες μ το βαζουν στο δυνατο συν αυτό το λειζερ δεν ειναι ο αλεξανδριτης ειναι τo  vectra, (πιο εξελιγμένο λεν, αν και όντως γίνεται δουλειά) 

Μαλλον θα κάνω κερι.. 

Just now, Jasmine@ είπε:

Ο δικό μου μου είπε όχι κοιλιά κ μπικίνι και ότι κ να κάνω θα πάει τζάμπα γιατί έχουμε πολλές ορμόνες τώρα κ δεν πιάνει! Εγώ έκανα πρόσωπο να σου πω την αλήθεια και πόδια κάνω silk epil! Το μπικίνι φαντάζομαι πονάει περισσότερο...

Λογικό και αυτό π λες με τις ορμονες.. 

Just now, Renez είπε:

Εγω δεν έκανα λέιζερ ούτε στην προηγούμενη ούτε τωρα. Κ μένα Μ αφήνει ο γιατρός.

Έχω δουλέψει και σαν χειριστρια λέιζερ κ τότε ζητούσαμε χαρτί από γυναικολόγο να κάνουμε σε εγκύους αλλιώς δεν κάναμε.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγω δεν έκανα λέιζερ ούτε στην προηγούμενη ούτε τωρα. Κ μένα Μ αφήνει ο γιατρός.

Έχω δουλέψει και σαν χειριστρια λέιζερ κ τότε ζητούσαμε χαρτί από γυναικολόγο να κάνουμε σε εγκύους αλλιώς δεν κάναμε.

Σωστό, πρέπει να ειναι διασφαλισμενοι και αυτοί.. 

Αυτό για τις ορμόνες κι είχε πει κι εμένα ότι δν θα βγάζουμε άκρη κ παρει τζάμπα αλλά εγώ δεν είχα πιο έντονη τριχωφυια στο 1ο. Κερι εκανα και το εκοψα μπικίνι κ κοιλιά γτ και ζεστό είναι κ πονάει κ φοβόμουν.. ,αρχισα ξυραφι δυστυχως κ συνεχίζω,silk epil στα πόδια μόνο σ κανω

IjnUp3.pngscOTp2.png

To mono pou skeftomai einai na paw sto grafeio mou pou toso mou exei leipsei kai na kanw to shooting stin kainourgia mas sullogi!:cool:

A k na faw Fridays :P

Just now, Marti είπε:

To xw metaniwsei toso ma toso polu pou ola auta ta xronia den ekana pote leizer.Eixa voleutei me to xyrafaki k den eimai kai toso skoura, wstoso twra pragmatika kourazomai apeira otan xurizomai.To xw pei,tha einai to prwto pragma pou tha kanw molis gennisw prwta o theos.Leizer pantou!!

Επεξεργάστηκαν by Annou
Forgot
  • Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...