Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

Αααα ωραίο θέμα άνοιξες!!! Εγω λόγω δουλειάς ήθελα να μείνω έγκυος Οκτώβρη για να γεννήσω καλοκαίρι κ να μείνω με το μωρό...αλλά είχα αποβολή! Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη! Όταν προγραμματίζω δν μου κάθετε ποτε...

Οπότε όταν συνήλθε το σώμα λέω πάμε βουρ κι αν κάτσει Καλώς,(έτσι έγινε κ με τον γιο μ,στο repeat είναι  το story).Ευτυχώς, όλες τις φορές μένω εγκυος με τη 1η!!! Δεν ήθελα να αγχωθω και να περιμένω με το τεστ στο χέρι όποτε ήμουν κουλ κι έλεγα σιγά μη έπιασα πάλι με την 1η,ούτε περίοδο ήξερα ποτε θα μ έρθει γτ είχε αλλάξει ο κύκλος από την αποβολή κ δν είχα σημειώσει! Ώσπου άρχισε μια υπνηλία κ μια ζαλάδα κ πάλι λέω άστο,στις 6 εβδομαδες κάνω μόνη μ χοριακη κ ήταν ανεβασμένη πολύ!!!! Πάω γιατρό ακούω 2 καρδούλες...σοκ...τελοσπαντων άλλο αυτό...Τώρα η μπουμπού? Θα ρθει να μας τρελάνει!!!:x

Λυπαμαι για τις αποβολες μα η φυση και ο Θεος γνωριζουν καλυτερα!

Ποσο ειναι το 1ο σας?

Με το καλο ευχομαι!να πανε ολα καλα!

Αααα ωραίο θέμα άνοιξες!!! Εγω λόγω δουλειάς ήθελα να μείνω έγκυος Οκτώβρη για να γεννήσω καλοκαίρι κ να μείνω με το μωρό...αλλά είχα αποβολή! Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη! Όταν προγραμματίζω δν μου κάθετε ποτε...

Οπότε όταν συνήλθε το σώμα λέω πάμε βουρ κι αν κάτσει Καλώς,(έτσι έγινε κ με τον γιο μ,στο repeat είναι  το story).Ευτυχώς, όλες τις φορές μένω εγκυος με τη 1η!!! Δεν ήθελα να αγχωθω και να περιμένω με το τεστ στο χέρι όποτε ήμουν κουλ κι έλεγα σιγά μη έπιασα πάλι με την 1η,ούτε περίοδο ήξερα ποτε θα μ έρθει γτ είχε αλλάξει ο κύκλος από την αποβολή κ δν είχα σημειώσει! Ώσπου άρχισε μια υπνηλία κ μια ζαλάδα κ πάλι λέω άστο,στις 6 εβδομαδες κάνω μόνη μ χοριακη κ ήταν ανεβασμένη πολύ!!!! Πάω γιατρό ακούω 2 καρδούλες...σοκ...τελοσπαντων άλλο αυτό...Τώρα η μπουμπού? Θα ρθει να μας τρελάνει!!!:x

Αναστασια @Anastasia05 πες μας 

Πως εγινε? Πως το μαθες?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Πέρασαν τώρα πάνε! Μόνο να είναι καλά αυτό το μωράκι! Ακριβώς η φύση ξέρει!

Ο αντρακος μου είναι σχεδόν 2,5 χρονων παλικαράκι κι έρωτας μεγάλος...Αφού λέω γίνεται να ξανά αγαπήσω τοσοοο? Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι 1ο, μόνο εγώ σκέφτομαι αυτή τη βλακεία???

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Λυπαμαι για τις αποβολες μα η φυση και ο Θεος γνωριζουν καλυτερα!

Ποσο ειναι το 1ο σας?

Με το καλο ευχομαι!να πανε ολα καλα!

Αναστασια @Anastasia05 πες μας 

Πως εγινε? Πως το μαθες?

Έγινε με τον γνωστό τρόπο:tongue:....χωρίς όμως να γίνει ολοκληρωμένα(ιφ γιου μου γουατ άι Μιν) οπότε δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Θέλαμε δεύτερο παιδάκι αλλά να ξεκινουσαμε προσπάθειες του χρόνου.

Είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες. Εγώ βέβαια αδιαθετησα όταν το πρώτο παιδί ήταν δέκα μηνών κ ήμουν σε φάση που μου ερχοταν πάλι ρολόι η περίοδος οπότε έκανα τεστ και έτσι το έμαθα. Μάλιστα το πρώτο τεστ βγήκε άκυρο(δεν ξέρω πως τα κατάφερα ) κ το δεύτερο θετικό!

Όπως κ να έχει Γενάρη το κόβω το άθλημα καλού κακου(κ η πρώτη εγκυμοσύνη Γενάρη )

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Ο αντρακος μου είναι σχεδόν 2,5 χρονων παλικαράκι κι έρωτας μεγάλος...Αφού λέω γίνεται να ξανά αγαπήσω τοσοοο? Για πείτε βρε κορίτσια εσείς που έχετε παιδάκι 1ο, μόνο εγώ σκέφτομαι αυτή τη βλακεία???

Να πανε ολα καλα! Οχι ακριβως ετσι σκεφτομαι κ εγω. Πως θα ξανα αγαπησω τοσο? Μα η καρδια της μανας τους χωρα ολους! Οταν θα τ αντικρυσουμε θα δεις χαχαχα

Εγω παλι στην 1η κυηση 2 τεστ χωρις καθυστερηση κ τα 2 με αχνη γραμμη. Θα τα πετουσα μεχρι που σκεφτηκα την χοριακη. Ε ενταξει τοτε πεταξα απ τν χαρα μ! Χαχαχα

Τωρα στη 2η. 5 αρνητικα τεστ με 2 βδομαδες καθυστερηση κ ολα τα συμπτωματα περιοδου. Τρομερο?

Ολοι με ρωτουσαν αν ειμαι εγκυος καθως το στηθος ηταν τουμπανο

Και οταν μιλησα με τν γιατρο μου ειπε εισαι εγκυος και δν το ξερεις χαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, P.L.L. είπε:

ΑΚριβως έτσι... άσε δεν υπάρχει σωτηρία!

Κορίτσια μ κι εγώ ανυπομονώ αλλά προσγειώνομαι γτ κ να τα ακούσουμε, δν σημαίνει ότι θα τα ακούμε συνέχεια στην αρχή τουλάχιστον...μπορεί κι ολόκληρη μέρα, ειδικά αν είμαστε δραστήριες ή κοιμόμαστε όταν σκάσει η γερή κλωτσιά...

Να σας πω κάτι η χαζομαμα? Νομίζω ότι το έχω νοιώσει το θηριακι...Δν ήταν έντερο...τι άλλο να ήταν εκεί μέσα??? 2-3  φορες,μπορει νατα φανταζομαι απ τη λαχταρα μ

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Γίνεται γίνεται είμαι σιιιιγουρη!!! Απλά εγώ νιώθω λίγο τύψεις που δε θα έχει οοοοολη τη προσοχή μου όπως το πρώτο! Θα έχει βέβαια κ αδερφάκι!!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Έγινε με τον γνωστό τρόπο:tongue:....χωρίς όμως να γίνει ολοκληρωμένα(ιφ γιου μου γουατ άι Μιν) οπότε δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση. Θέλαμε δεύτερο παιδάκι αλλά να ξεκινουσαμε προσπάθειες του χρόνου.

Είχα καθυστέρηση αρκετές μέρες. Εγώ βέβαια αδιαθετησα όταν το πρώτο παιδί ήταν δέκα μηνών κ ήμουν σε φάση που μου ερχοταν πάλι ρολόι η περίοδος οπότε έκανα τεστ και έτσι το έμαθα. Μάλιστα το πρώτο τεστ βγήκε άκυρο(δεν ξέρω πως τα κατάφερα ) κ το δεύτερο θετικό!

Όπως κ να έχει Γενάρη το κόβω το άθλημα καλού κακου(κ η πρώτη εγκυμοσύνη Γενάρη )

Χαχαχαχαχαχαχαχα βρε εννοουσα πως το εμαθες χαχαχαχαχα πεθαινω

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Να πανε ολα καλα! Οχι ακριβως ετσι σκεφτομαι κ εγω. Πως θα ξανα αγαπησω τοσο? Μα η καρδια της μανας τους χωρα ολους! Οταν θα τ αντικρυσουμε θα δεις χαχαχα

Εγω παλι στην 1η κυηση 2 τεστ χωρις καθυστερηση κ τα 2 με αχνη γραμμη. Θα τα πετουσα μεχρι που σκεφτηκα την χοριακη. Ε ενταξει τοτε πεταξα απ τν χαρα μ! Χαχαχα

Τωρα στη 2η. 5 αρνητικα τεστ με 2 βδομαδες καθυστερηση κ ολα τα συμπτωματα περιοδου. Τρομερο?

Ολοι με ρωτουσαν αν ειμαι εγκυος καθως το στηθος ηταν τουμπανο

Και οταν μιλησα με τν γιατρο μου ειπε εισαι εγκυος και δν το ξερεις χαχαχα

Τα τεστ όλα ίδιας εταιρείας? Εγώ άλλαξα στο δεύτερο.. 

Μα 5 ???

Q1jtp2.png

Τα τεστ όλα ίδιας εταιρείας? Εγώ άλλαξα στο δεύτερο.. 

Μα 5 ???

2 απο την μια γνωστη

Κ 3 απ την αλλη χαχαχα

Ολα αρνητικοτατα. 

Εκτος απο το 1ο που ειχε κατι σαν γκρι γραμμη που ναι θετικο ακυρο δλδ.

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Γίνεται γίνεται είμαι σιιιιγουρη!!! Απλά εγώ νιώθω λίγο τύψεις που δε θα έχει οοοοολη τη προσοχή μου όπως το πρώτο! Θα έχει βέβαια κ αδερφάκι!!!

Αχ ναι 2 αγάπες για τη μανούλα,πόση ευτυχία να αντέξω!!

Πώς θα τν αφήσω για να πάω μαιευτήριο σκέφτομαι, πως θα του εμφανιστώ με το νινί όσο κι αν τον έχω προετοιμάσει,θα φάει ήττα. Πώς θα νιώθει σκέφτομαι,μν νιώσει απόρριψη...Αχ είμαι χαζομαμα το ξέρω μα τν λατρεύω τον αλήτη!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Πώς θα τν αφήσω για να πάω μαιευτήριο σκέφτομαι, πως θα του εμφανιστώ με το νινί όσο κι αν τον έχω προετοιμάσει,θα φάει ήττα. Πώς θα νιώθει σκέφτομαι,μν νιώσει απόρριψη...Αχ είμαι χαζομαμα το ξέρω μα τν λατρεύω τον αλήτη!

Τα ιδια σκεφτομαι κ εγω. Θα μας ψαχνουν

Νταξ θεϊκή η φάση σου! Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Και suspense!!!

Χαχαχα αστα σου λεω ακομα τα χω  κρατησει σε καποιο κουτακι. Να τα βλεπω να λεω αυτα δν συμβαινουν

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κι εγώ σκεφτόμουν που θα τον αφήσω τόσες μέρες κ βουρκωνω, δεν τον έχω αποχωριστει καμιά μέρα! Θα τον πάω όμως στη γιαγιά του να συνηθίσει κ να μην έχουμε δράματα.

Εμένα με έχει δει μια φορά να μιλάω σε άλλο μωρό όπως μιλάω και σε αυτόν και με κοιτούσε περίεργα τύπου γιατίτουμιλαςετσιαυτουποιοςειναι

ε κ ένιωσα κ ασχημα:P

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Κι εγώ σκεφτόμουν που θα τον αφήσω τόσες μέρες κ βουρκωνω, δεν τον έχω αποχωριστει καμιά μέρα! Θα τον πάω όμως στη γιαγιά του να συνηθίσει κ να μην έχουμε δράματα.

Εμένα με έχει δει μια φορά να μιλάω σε άλλο μωρό όπως μιλάω και σε αυτόν και με κοιτούσε περίεργα τύπου γιατίτουμιλαςετσιαυτουποιοςειναι

ε κ ένιωσα κ ασχημα:P

Κ γω στην γιαγια ολο τν Αυγουστο να την μαθει. Αν και τα πανε καλα. Μα ειναι πλ μακρια μας. Θα ρθει για αρχη να με βοηθα. Αλλιως την εβαψα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...