Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Εμείς είμαστε του γκρι! Είχα δει κι ένα ωραίο καροτσι τζιν-μπλε!

Ή γκρι ή μπεζ θα παίρναμε, φουλ:tongue: ξενερωτοι αφου

Ξεβρακωσε τον να τους κατουρησει:)

Ασε μη δουν τα προσοντα και τρεχουν να κρυφτουν! Χαχαχαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Παιδι μ ο γιος μ ειναι παιδαρος

Αντρακλας, περπατα κ τρεμει η γη.

Κοκκινομ με πρασινα ματια.

Ε απ οταν γεννησα μας ρωτουν αν ειναι μπεμπα. Ακομα κ τωρα δλδ. Κ ας φοραει μπλε παντελονι. Ειναι κατι βλακες! Πλ βλακες! 

Αστα. Χαχαχαχα

Όταν γέννησα τον λέγανε ο όμορφος του 5 οι μαίες(τις είχε ακούσει στον διάδρομο ο άντρας μου)

Just now, Ninamc είπε:

Ασε μη δουν τα προσοντα και τρεχουν να κρυφτουν! Χαχαχαχαχαχα

Να δούμε αν θα ξαναμπερδευτουν

Q1jtp2.png

Εμείς είμαστε του γκρι! Είχα δει κι ένα ωραίο καροτσι τζιν-μπλε!

Ή γκρι ή μπεζ θα παίρναμε, φουλ:tongue: ξενερωτοι αφου

Ξεβρακωσε τον να τους κατουρησει:)

Το μπεζ δεν με χαλάει σαν χρώμα αλλά αυτά τα μπεζ που βλέπω είναι πολύ εκρου του νεκρού, δεν είναι ένα ωραίο μπεζ καφετι...τι να πω είμαι μάλλον η μόνη ζαβη που κοιτάει κ το χρώμα...

C1JTp3.png

Όταν γέννησα τον λέγανε ο όμορφος του 5 οι μαίες(τις είχε ακούσει στον διάδρομο ο άντρας μου)

Αχ! Θα ναι παιδαρος κ αυτος!

Να το χαιρεστε και με το καλο!

Τν δικο μας τν ελεγαν οικονομοπουλο, ειχε παρα πλ μαλλι, καστανο με ξανθες αναυγειες, σαν τν οικονομοπουλο ξανθο. Περουκινι κανονικο. Μετα εγιναν κοκκινα.

Αναρρωτιεμαι αν θα ναι κοκκινο κ τ αλλο?

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Το μπεζ δεν με χαλάει σαν χρώμα αλλά αυτά τα μπεζ που βλέπω είναι πολύ εκρου του νεκρού, δεν είναι ένα ωραίο μπεζ καφετι...τι να πω είμαι μάλλον η μόνη ζαβη που κοιτάει κ το χρώμα...

Υπάρχουν σε πολλές αποχρώσεις πια εγώ είχα δει της άμμου. Και τι γκρεζ είναι τέλειο!

Από κοντά θα αλλάξεις γνώμη για χρώματα για όλα! Να το βολταρεις να δεις την αίσθηση,πως ανοιγοκλείνει κλπ

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Οχι βρε! Ολεσ τα κοιτανε. Καθε ανθρωπος με το γουστο του. Η νυφη μ πηρε ενα γκρι κοκκινο καμ καρελο. Φανταστικο χρωμα και για τα δυο φυλα. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Υπάρχουν σε πολλές αποχρώσεις πια εγώ είχα δει της άμμου. Και τι γκρεζ είναι τέλειο!

Από κοντά θα αλλάξεις γνώμη για χρώματα για όλα! Να το βολταρεις να δεις την αίσθηση,πως ανοιγοκλείνει κλπ

Της άμμου δεν θα λερώνει εύκολα;

Είδα κ ένα ωραίοτατο λευκό γκρι αλλά λέω μόνο που το κοίτας λεκιαζει!

C1JTp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αχ! Θα ναι παιδαρος κ αυτος!

Να το χαιρεστε και με το καλο!

Τν δικο μας τν ελεγαν οικονομοπουλο, ειχε παρα πλ μαλλι, καστανο με ξανθες αναυγειες, σαν τν οικονομοπουλο ξανθο. Περουκινι κανονικο. Μετα εγιναν κοκκινα.

Αναρρωτιεμαι αν θα ναι κοκκινο κ τ αλλο?

Αααα μαναρακι δηλαδή!!

Μπορεί να είναι μπορεί κ όχι!! Μπορεί να έχει έτσι μαλλάκι με ανταύγειες! Ότι κ να είναι πάντως θα το ερωτευτείς είμαι σίγουρη!

Κι εγώ θέλω να δω που θα μοιάζει το δεύτερο. Ο πρώτος ειναι μίσος μίσος. Χρώματα όμως πιο κοντά σε μενα. Η μικρη πιστεύω θα μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά της! 

Just now, EugenJen είπε:

Είναι ειδικά τα υφάσματα κ στα περισσότερα μπαινοβγαίνουν εύκολα για να πλένονται. Έχω πήγαινα κ τα χαιδευα όλα τα καρότσια να δω αν Μ αρέσει το ύφασμα :-P

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγω γι αυτο το πηρα μπλε γιατι δν εχει λερωθει ποτε. 

Στον 5ο μηνα που τρωνε τα μωρα, που ξεκινανε κρεμες κτλ τν ταιζα στο καροτσι καθως δν καθονται σε καθισμα απο τοσο μικρα.οποτε ειλικρινα σου λεω δν το χω λεκιασει, ουτε το χω πλυνει. Οπωσ και την καλαθουνα και το καθισμα αυτοκινητου.

Αααα μαναρακι δηλαδή!!

Μπορεί να είναι μπορεί κ όχι!! Μπορεί να έχει έτσι μαλλάκι με ανταύγειες! Ότι κ να είναι πάντως θα το ερωτευτείς είμαι σίγουρη!

Κι εγώ θέλω να δω που θα μοιάζει το δεύτερο. Ο πρώτος ειναι μίσος μίσος. Χρώματα όμως πιο κοντά σε μενα. Η μικρη πιστεύω θα μοιάζει πιο πολύ στον μπαμπά της! 

Είναι ειδικά τα υφάσματα κ στα περισσότερα μπαινοβγαίνουν εύκολα για να πλένονται. Έχω πήγαινα κ τα χαιδευα όλα τα καρότσια να δω αν Μ αρέσει το ύφασμα :-P

Εμενα ειναι καρμπον μπαμπας,εκτος του χρωματος μαλλιου.

Το 2ο ευχομαι να ναι δικο μ. Χαχαχαχαχα

Αρκει να χει κ εκεινο ανοιχτοχρ ματια. Δν μαρεσουν τα σκουρα. Χαχαχα

Παραγγελια θα κανω!

Θα τα ερωτευθουμε ειμαι σιγουρη, μα θα ναι διπλη η αγαπη. Μοναδικο ρε παιδι μ!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω γι αυτο το πηρα μπλε γιατι δν εχει λερωθει ποτε. 

Στον 5ο μηνα που τρωνε τα μωρα, που ξεκινανε κρεμες κτλ τν ταιζα στο καροτσι καθως δν καθονται σε καθισμα απο τοσο μικρα.οποτε ειλικρινα σου λεω δν το χω λεκιασει, ουτε το χω πλυνει. Οπωσ και την καλαθουνα και το καθισμα αυτοκινητου.

Εμενα ειναι καρμπον μπαμπας,εκτος του χρωματος μαλλιου.

Το 2ο ευχομαι να ναι δικο μ. Χαχαχαχαχα

Αρκει να χει κ εκεινο ανοιχτοχρ ματια. Δν μαρεσουν τα σκουρα. Χαχαχα

Παραγγελια θα κανω!

Θα τα ερωτευθουμε ειμαι σιγουρη, μα θα ναι διπλη η αγαπη. Μοναδικο ρε παιδι μ!

Κι εγώ θέλω το νινι να πάρει του μπαμπά της που είναι γαζοπρασινα.

Ο μεγάλος έχει ένα περίεργο μέλι με πράσινο που κανείς δεν καταλαβαίνει τι χρώμα είναι ακριβώς.

Αλλά ναι έρωτας είναι..δε ξέρω αν φταίει το ότι είναι αγόρι,πιστεύω όμως ότι κ με τη μικρή έτσι θα είμαι!

Όντως τέλεια επιλογή το κόκκινο καροτσι!

Κ το μπλε Μ αρέσει κ για κοριτσι

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ θέλω το νινι να πάρει του μπαμπά της που είναι γαζοπρασινα.

Ο μεγάλος έχει ένα περίεργο μέλι με πράσινο που κανείς δεν καταλαβαίνει τι χρώμα είναι ακριβώς.

Αλλά ναι έρωτας είναι..δε ξέρω αν φταίει το ότι είναι αγόρι,πιστεύω όμως ότι κ με τη μικρή έτσι θα είμαι!

Όντως τέλεια επιλογή το κόκκινο καροτσι!

Αντε να ρθουν και να ναι καλοτυχα ολα τα μωρα! 

Ερωτας ανεπαναληπτος! 

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλά 200 σελίδες??? Γλώσσα δν βάζουμε Ε???

Εγώ έχω μπεζ καρότσι,βγαίνουν όλα πολύ εύκολα κ πλένονται, δεν παθαίνουν τπτ,πολύ γερά γτ κι εγώ στο καρότσι το τάιζαν πάντα, το καρεκλάκι ούτε να το δει δν ήθελε...στο καρότσι τρώγαμε, κοιμόμασταν, βολταραμε,όλα στο καρότσι. Φανταστείτε πλύσιμο που έχει φάει...chicco  ειναι

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καλά 200 σελίδες??? Γλώσσα δν βάζουμε Ε???

Εγώ έχω μπεζ καρότσι,βγαίνουν όλα πολύ εύκολα κ πλένονται, δεν παθαίνουν τπτ,πολύ γερά γτ κι εγώ στο καρότσι το τάιζαν πάντα, το καρεκλάκι ούτε να το δει δν ήθελε...στο καρότσι τρώγαμε, κοιμόμασταν, βολταραμε,όλα στο καρότσι. Φανταστείτε πλύσιμο που έχει φάει...chicco  ειναι

Αθανατα!

Εμας απο τν 6ο πηγε στο ικεα αντιλοπ καθισματακι κ τελος χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Αααα ωραίο θέμα άνοιξες!!! Εγω λόγω δουλειάς ήθελα να μείνω έγκυος Οκτώβρη για να γεννήσω καλοκαίρι κ να μείνω με το μωρό...αλλά είχα αποβολή! Το ίδιο ακριβώς είχα πάθει κ στην πρώτη εγκυμοσύνη! Όταν προγραμματίζω δν μου κάθετε ποτε...

Οπότε όταν συνήλθε το σώμα λέω πάμε βουρ κι αν κάτσει Καλώς,(έτσι έγινε κ με τον γιο μ,στο repeat είναι  το story).Ευτυχώς, όλες τις φορές μένω εγκυος με τη 1η!!! Δεν ήθελα να αγχωθω και να περιμένω με το τεστ στο χέρι όποτε ήμουν κουλ κι έλεγα σιγά μη έπιασα πάλι με την 1η,ούτε περίοδο ήξερα ποτε θα μ έρθει γτ είχε αλλάξει ο κύκλος από την αποβολή κ δν είχα σημειώσει! Ώσπου άρχισε μια υπνηλία κ μια ζαλάδα κ πάλι λέω άστο,στις 6 εβδομαδες κάνω μόνη μ χοριακη κ ήταν ανεβασμένη πολύ!!!! Πάω γιατρό ακούω 2 καρδούλες...σοκ...τελοσπαντων άλλο αυτό...Τώρα η μπουμπού? Θα ρθει να μας τρελάνει!!!:x

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Πες το ψέματα!! Του μωρού!! 

Ναι ρε γμτ κ εγώ ανυπομονώ να το νιώσω να ξέρω πως είναι καλά..βέβαια μετά θα μας πιάσει άλλη υστερία κ μόλις λίγο δε κλοτσαει θα στέλνουμε εδώ " κορίτσια έχω να το νιώσω 1 ώρα,είναι καλά? Εσείς το νιώθετε συνέχεια? Να πάρω το γιατρό?" Χαχαχχα χαχχα

ΑΚριβως έτσι... άσε δεν υπάρχει σωτηρία!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...