Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, P.L.L. είπε:

Καλε τι μέρες; Εχθές σας έγραψα σχετικά με την γραμμή της κοιλιάς! Γενικά δεν μπαίνω συχνά και βλέπω ότι έχετε γράψει συνήθως πολλά οποτε δεν έχω τον χρονο να τα διαβάσω όλα. 

Καλα είμαι αν και με ενοχλεί ακόμα το στομαχι. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ και είμαι μακριά από ζυμαρικά και γλυκά. Ανυπομονω να πάω να δω το μωρό μου πως είναι. Δεν το νιώθω ακόμα και με πιάνουν οι ανασφάλειες! 

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Βλέπω έχουμε και καινουρια έντρις! Με το καλό! Μα τι καρπερός που ήταν αυτος ο Γενάρης!!! 

Κ εγώ περιμένω να πάω να τα δω τη Δευτέρα! Ακριβώς την ίδια ανασφάλεια έχουμε μη φοβασαι

Just now, Renez είπε:

Πες το ψέματα!! Του μωρού!! 

Ναι ρε γμτ κ εγώ ανυπομονώ να το νιώσω να ξέρω πως είναι καλά..βέβαια μετά θα μας πιάσει άλλη υστερία κ μόλις λίγο δε κλοτσαει θα στέλνουμε εδώ " κορίτσια έχω να το νιώσω 1 ώρα,είναι καλά? Εσείς το νιώθετε συνέχεια? Να πάρω το γιατρό?" Χαχαχχα χαχχα

Υπονοείς ότι είμαστε τρελές;;;; Χαχαχαχαχ έτσι ακριβώς θα κάνουμε!!!

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ περιμένω να πάω να τα δω τη Δευτέρα! Ακριβώς την ίδια ανασφάλεια έχουμε μη φοβασαι

Υπονοείς ότι είμαστε τρελές;;;; Χαχαχαχαχ έτσι ακριβώς θα κάνουμε!!!

Εμμμ δε μας ξέρω 4 μήνες τώρα τι κουμασια είμαστε?! :D

Παράθεση

• Χαχα 1

Just now, marianna1986 είπε:

Πολύ ωραίο το κορίτσι που κοιτάς @EugenJen. Παρ'ολα αυτά πρέπει να το δεις από κοντά αν χωραει κ στο αμάξι! Επίσης, κατά τη γνώμη μου να μην έχει ροζ!

Στο δικό μου δεν χωράει με τίποτα γιατί είναι κουτσικο!! Οπότε λογικά θα το βάζω στον συνοδηγό, του άντρα μου έχει πολύ μεγάλο Πορτ παγκαζ δεν πιστεύω να μην χωράει...ρε κορίτσια κ εγώ το σκέφτομαι για το ροζ αλλά δεν θέλω να πάρω κ γκρι μονότονο στην κορούλα μου!! Είμαι λίγο ντρουμπου ντρουμπου εγώ!!! Χαχαχα

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Στο δικό μου δεν χωράει με τίποτα γιατί είναι κουτσικο!! Οπότε λογικά θα το βάζω στον συνοδηγό, του άντρα μου έχει πολύ μεγάλο Πορτ παγκαζ δεν πιστεύω να μην χωράει...ρε κορίτσια κ εγώ το σκέφτομαι για το ροζ αλλά δεν θέλω να πάρω κ γκρι μονότονο στην κορούλα μου!! Είμαι λίγο ντρουμπου ντρουμπου εγώ!!! Χαχαχα

Χμμμ ρώτησε την εταιρεία γτ έχω διαβάσει πως σε κάποιες αλλάζουν τα υφάσματα..δλδ θα μπορείς τώρα να έχεις γκρι ροζ που θες κ αν με το καλό κάνεις κάποια στιγμή 2ο να αλλάξεις μόνο το ροζ ύφασμα..

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Πολυ καλα στα λεει η @Renez

αλλιως παρε το γκρι κ βλε αξεσουαρ πανω του. Που να αφαιρουνται. Φιογκακια κτλ.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Χμμμ ρώτησε την εταιρεία γτ έχω διαβάσει πως σε κάποιες αλλάζουν τα υφάσματα..δλδ θα μπορείς τώρα να έχεις γκρι ροζ που θες κ αν με το καλό κάνεις κάποια στιγμή 2ο να αλλάξεις μόνο το ροζ ύφασμα..

Το ροζ είναι μόνο στην κουκούλα οπότε αυτό σκέφτηκα κ εγώ. Μήπως αλλάζει μετά..τώρα μιλάμε ααααααν κάνω δεύτερο κ αααααν είναι αγόρι έτσι;;;το έχουμε πάει όχι απλά μακρυά, στο διάστημα το φτάσαμε χιχιχι!! 

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Το ροζ είναι μόνο στην κουκούλα οπότε αυτό σκέφτηκα κ εγώ. Μήπως αλλάζει μετά..τώρα μιλάμε ααααααν κάνω δεύτερο κ αααααν είναι αγόρι έτσι;;;το έχουμε πάει όχι απλά μακρυά, στο διάστημα το φτάσαμε χιχιχι!! 

Και εγω ελεγα δν θα κανω 2ο. Και κοιτα που φθασαμε. Να ναι κοριτσι. Κ τα χουμε ολα μπλε.

Ωραια ε? Μην ερθεις στη θεση μ. Χαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και εγω ελεγα δν θα κανω 2ο. Και κοιτα που φθασαμε. Να ναι κοριτσι. Κ τα χουμε ολα μπλε.

Και καρότσι μπλε?? Ολα μπλε???

Κι εγώ θα της βάλω κ κάποια μπλε φορμακια, αναγκαστικά!!:tongue:

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοίτα να κυκλοφορεί κορίτσι με μπλε καρότσι είναι πιο φυσιολογικό από αγόρι με ροζ χαχαχαχα εν τω μεταξύ εν έλεγα όλα να της τα πάρω σε ουδέτερα χρώματα (σεντονακια , κλπ κλπ) δεν βρίσκω ωραία σχέδια σε χρώματα ουδέτερα!! Επίτηδες το κάνουν να μας στραγγίζουν τις τσέπες

Just now, Anastasia05 είπε:

Εσένα το καρότσι σου γκρι είναι;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Το καροτσι ειδικα και το ποδηλατο ειναι μπλε και ειμαι πλ περηφανη γι αυτα χαχαχα

Το δωματιο και η κουνια δν ειναι μπλε. Μα πολλα σεντονια κ φορμακια ειναι.

Δν θα την ρωτησω κιολας τι χρωμα της αρεσει να της φορεσω! Χαχαχαχαχαχα

Κλαιω!

Παντως εγω αν οντως ειναι κοριτσι εχω επιλογη, ειναι να αλλαξω τα υφασματα ειτε να προσθεσω ροζ πινελιες.

Παντως σε ολα αυτα τα μπλε εβλεπαν καποιοι στο δρομο ενα μωρο και τους ηταν απολυτα φυσιολογικο να ναι Μπεμπα. Ολοι μας ρωτουν μπεμπα ειναι?

Ακομα και με μπλε φορμακι ο μικρος. Οποτε ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα!

@EugenJen μη παρεις το καροτσι σε ροζ, αν αποκτησετε καποτε γιο και βρει καμια φωτο με το καροτσι θα σε γδαρει χαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Κοίτα να κυκλοφορεί κορίτσι με μπλε καρότσι είναι πιο φυσιολογικό από αγόρι με ροζ χαχαχαχα εν τω μεταξύ εν έλεγα όλα να της τα πάρω σε ουδέτερα χρώματα (σεντονακια , κλπ κλπ) δεν βρίσκω ωραία σχέδια σε χρώματα ουδέτερα!! Επίτηδες το κάνουν να μας στραγγίζουν τις τσέπες

Εσένα το καρότσι σου γκρι είναι;;;

Ναι γκρι μελανζε σκούρο! 

Τα σεντόνια που έχω είναι όλα ουδέτερα! Από το pali baby και το spitishop! Όπως κ η προίκα. 

Q1jtp2.png

Ναι γκρι μελαντζε σκούρο! 

Τα σεντόνια που έχω είναι όλα ουδέτερα! Από το pali baby και το spitishop! Όπως κ η προίκα. 

Εμεις εχουμε μπαμπα που τα θελε ολα μπλε. Δν του χαλαω χατιρι. Θα την βρουμε την ακρη για το ροζ.χαχα

Γουστα ειναι αυτα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Το καροτσι ειδικα και το ποδηλατο ειναι μπλε και ειμαι πλ περηφανη γι αυτα χαχαχα

Το δωματιο και η κουνια δν ειναι μπλε. Μα πολλα σεντονια κ φορμακια ειναι.

Δν θα την ρωτησω κιολας τι χρωμα της αρεσει να της φορεσω! Χαχαχαχαχαχα

Κλαιω!

Παντως εγω αν οντως ειναι κοριτσι εχω επιλογη, ειναι να αλλαξω τα υφασματα ειτε να προσθεσω ροζ πινελιες.

Παντως σε ολα αυτα τα μπλε εβλεπαν καποιοι στο δρομο ενα μωρο και τους ηταν απολυτα φυσιολογικο να ναι Μπεμπα. Ολοι μας ρωτουν μπεμπα ειναι?

Ακομα και με μπλε φορμακι ο μικρος. Οποτε ολα αυτα ειναι ξεπερασμενα!

@EugenJen μη παρεις το καροτσι σε ροζ, αν αποκτησετε καποτε γιο και βρει καμια φωτο με το καροτσι θα σε γδαρει χαχαχαχα

Καλέ θα με κυνηγαει ο άντρας μου πρώτος πρώτος που θα βαλω ροζ στον γιο του!! Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει κ εγώ με ροζ , να ρωτάνε ένα μωρό στα ροζ αν είναι κορίτσι!! Δλδ τι να πω;;;πολύ open minded!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ θα με κυνηγαει ο άντρας μου πρώτος πρώτος που θα βαλω ροζ στον γιο του!! Αυτό που λες το έχω παρατηρήσει κ εγώ με ροζ , να ρωτάνε ένα μωρό στα ροζ αν είναι κορίτσι!! Δλδ τι να πω;;;πολύ open minded!!!

Παιδι μ ο γιος μ ειναι παιδαρος

Αντρακλας, περπατα κ τρεμει η γη.

Κοκκινομ με πρασινα ματια.

Ε απ οταν γεννησα μας ρωτουν αν ειναι μπεμπα. Ακομα κ τωρα δλδ. Κ ας φοραει μπλε παντελονι. Ειναι κατι βλακες! Πλ βλακες! 

Αστα. Χαχαχαχα

• Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμεις εχουμε μπαμπα που τα θελε ολα μπλε. Δν του χαλαω χατιρι. Θα την βρουμε την ακρη για το ροζ.χαχα

Γουστα ειναι αυτα.

Εμείς είμαστε του γκρι! Είχα δει κι ένα ωραίο καροτσι τζιν-μπλε!

Ή γκρι ή μπεζ θα παίρναμε, φουλ:tongue: ξενερωτοι αφου

Just now, Ninamc είπε:

Παιδι μ ο γιος μ ειναι παιδαρος

Αντρακλας, περπατα κ τρεμει η γη.

Κοκκινομ με πρασινα ματια.

Ε απ οταν γεννησα μας ρωτουν αν ειναι μπεμπα. Ακομα κ τωρα δλδ. Κ ας φοραει μπλε παντελονι. Ειναι κατι βλακες! Πλ βλακες! 

Αστα. Χαχαχαχα

Ξεβρακωσε τον να τους κατουρησει:)

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...